.  
Inregistrare FAQ Lista Membrilor Cautare www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index

www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index » ALTE SPORTURI » 3 Decembrie - Boxul romanesc este din nou la inaltime!!
Posteaza subiect nou  Raspunde la subiect
Navigare
Bine ati venit!

Timpul este acum Fri Jul 04, 2008 10:09 am

Toate orele sunt GMT + 3 Ore
Utilizator:

Parola:

Send me a new password

Google search
Google
Ultimele topicuri
Statistici

Trafic
Linkuri
3 Decembrie - Boxul romanesc este din nou la inaltime!!
MesajMesaj postat: Sat Dec 03, 2005 8:00 am
Raspunde cu citat
BigBrother
Moderator
Moderator

Vārsta: 20

23725 Lei grei
Items

Aderat04 Mar 2005
Mesaje1306
LocatieSTREHAIA / CRAIOVA

Ion Ionut Dan - Darien Ford
Meciul s-a disputat pe parcursul a 6 reprize si a fost condus in marea majoritate a timpului de catre Ion Ionut. Tanarul boxer roman a ajuns la cel de-al 12-lea meci castigat la profesionisti.

Lucian Bute - Donnell Wiggins
Fiind un meci pentru titlul NABA trebuia sa se dispute pe durata a 12 reprize, insa Lucian Bute a surprins din nou. Prima repriza a fost una de tatonare, de cunoastere a adversarului. Repriza a 2-a a fost surpriza meciului; cu 22 de secunde inainte de sfarsitul reprizei, Lucian a resuit sa-si doboare adversarul printr-o lovitura la ficat.
Asadar, Bute si-a pastrat centura si a punctat pentru cea de-a 15-a victorie. toate fiind castigate prin KO. Tanarul pugilist roman are toate calitatile unui mare campion. Eu cred ca in urmatorii cativa ani, asa cum declara si Lucian Bute, acesta va deveni campion al lumii.
Un gest foarte frumos a fost acela de a dedica victoria tuturor romanilor de Ziua Nationala a Romaniei. Este imbucurator faptul ca Lucian este roman si ca face cinste tarii sale, prin lucrurile frumoase pe care le realizeaza.

Adrian Diaconu - Darrin Humphrey
Meciul a contat pentru titlul intercontinental la versiunea WBC. Adrian Diaconu a castigat meciul, jucand toate cele 12 reprize. A fost un meci in care romanul si-a dominat clar adversarul.
MesajMesaj postat: Sun Dec 04, 2005 9:04 am
Raspunde cu citat
emil ungureanu
Presedinte de club
Presedinte de club

1261 Lei grei
Items

Aderat18 Feb 2005
Mesaje737
Locatiebrisbane australia

Felicitarii Lucian Razz zimbesc iarasi...Ne reamintesti de, Ciuca frati Cutzov si ( Ion Monea care cu tot ce a avut nu a reusit sa-l invinga pe Putzniak).
3 Decembrie - Boxul romanesc este din nou la inaltime!!
  www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index » ALTE SPORTURI
Tu nu poti posta subiecte noi in acest forum
Tu nu poti raspunde la subiectele din acest forum
Tu nu poti edita mesajele tale din acest forum
Tu nu poti sterge mesajele tale din acest forum
Tu nu poti vota in poll-urile din acest forum
Toate orele sunt GMT + 3 Ore  
Pagina 1 of 1  

Posteaza subiect nou  Raspunde la subiect  

© Stiinta Craiova 2006
phpBB SEO