.  
Inregistrare FAQ Lista Membrilor Cautare www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index

www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index » MASS-MEDIA » 30 noiembrie-"Sa incepem bine returul"
Posteaza subiect nou  Raspunde la subiect
Navigare
Bine ati venit!

Timpul este acum Sat Aug 30, 2008 12:51 pm

Toate orele sunt GMT + 3 Ore
Utilizator:

Parola:

Send me a new password

Google search
Google
Ultimele topicuri
Statistici

Trafic
Linkuri
30 noiembrie-"Sa incepem bine returul"
MesajMesaj postat: Thu Nov 30, 2006 2:12 am
Raspunde cu citat
TitanGirl
Moderator
Moderator

160874 Lei grei
Items

Aderat14 Nov 2004
Mesaje2647
LocatieHouston

EDITIE SPECIALA
«Să începem bine returul!»

de Cosmin STAICU

Aparut in ziua de Joi 30 Noiembrie 2006
• Mircea Bornescu spune că Universitatea Craiova poate câştiga cel puţin patru puncte în meciurile cu FC Vaslui şi Steaua

Portarul Mircea Bornescu - singurul alb-albastru care nu a lipsit de pe teren niciun minut în acest tur de campionat, pe parcursul căruia a fost înger şi demon, salvator şi marcator, idolul fanilor şi căpitan de echipă. “Jose” spune că evoluţia sa a fost legată de aceea a coechipierilor, iar, dincolo de locul obţinut după 17 etape, cel mai important câştig al echipei este dobândirea respectului multora.
O analiză la rece a primului tur în Liga I, făcută de goalkeeper-ul care a marcat de două ori pentru Ştiinţa în acest sezon, arată astfel: “A fost un sezon dificil, mai bine zis un an şi jumătate de când am plecat la drum în această formulă, pentru că foarte puţini aveau încredere în noi la început. Debutul în Liga I nu a fost conform aşteptărilor. După meciul cu Rapid nu ne mai ieşea nimic, am intrat într-o pasă proastă, din care am ieşit după venirea lui Ştefan Stoica. Oricum, după ce am arătat în acest tur, cred că multe echipe ne iau în serios şi se tem de noi. Fane Stoica a adus un suflu nou, a reînviat acel spirit oltenesc ce ne face să nu renunţăm niciodată. Pur şi simplu, prin metodele sale, te face să te ridici imediat atunci când eşti la pământ şi să lupţi până la capăt. Pe de altă parte, Fane Crişan este un adevărat antrenor neamţ, foarte riguros, exigent, dar, în acelaşi timp, ştie să mă mobilizeze şi să-mi dea încredere.” Bornescu crede că evoluţiile sale vor deveni mai bune: “Acest tur a fost şi pentru mine la fel ca şi pentru echipă. Poate lumea aştepta mai mult de la mine, dar Liga I este cu totul diferită faţă de Divizia B. Alţi adversari, altă abordare a meciurilor. Îmi asum câteva goluri din tur, dar nu sunt de acord cu faptul că s-au pierdut meciuri din cauza mea, aşa cum a insinuat presa uneori. Reacţionez şi eu la fel ca restul coechipierilor. Se transmite starea de spirit, dar şi forma de moment de la unul la altul.”
În privinţa meciului contra formaţiei FC Vaslui, de sâmbătă, goalkeeper-ul oltean rămâne optimist: “Vasluiul vine după cinci rezultate pozitive consecutive, moldovenii au un moral foarte bun, dar nu ne este frică de nicio echipă şi vrem să începem bine returul. Sper să nu mai existe probleme de arbitraj ca la Arad. Frunză este un atacant bun, dar nu mi-e frică de el şi de niciun altul, decât de Dumnezeu.”

Mircea Bornescu:

La Vaslui îmi propun să nu primesc gol, la fel cum fac în fiecare meci, dar m-aş mulţumi să iau eu un gol, să marcăm noi două şi să realizăm scorul ce ne-a adus patru victorii în deplasare, 2-1. Patru puncte este un obiectiv realizabil în meciurile cu FC Vaslui şi Steaua, dar şi şase puncte este un obiectiv posibil de îndeplinit.

-Universitatea şi caii putere
de Răzvan PURCEA

• Săptămâna viitoare, la ProMotor, o emisiune despre Adrian Mititelu, echipa de fotbal a Craiovei şi maşini
Adrian Mititelu a primit ieri vizita Roxanei Ciuhulescu, realizatoarea emisiunii ProMotor, aceasta fiind atrasă de limuzina preşedintelui Consiliului Director al Universităţii Craiova, un Mercedes Benz Clasa S.
Domnişoara “ProMotor” a venit, ieri, în Bănie special pentru a vedea maşina finanţatorului Universităţii, Adrian Mititelu. Deşi a văzut multe automobile la viaţa ei, Roxana Ciuhulescu s-a arătat impresionată de bolidul deţinut de preşedintele CD, unul dintre ultimele modele ale mărcii Mercedes Benz. Pe lângă multe întrebări tehnice legate de limuzina lui Adrian Mititelu, “Roxena” a dorit să afle cât mai multe informaţii despre Universitatea Craiova şi viitorul echipei din Bănie. A ajuns, în acest scop, chiar la cantonamentul din Lunca Jiului, exact când jucătorii lui Ştefan Stoica se aflau în plin antrenament. “Ce se pregăteşte aici e rău pentru Bucureşti”, a fost prezentarea succintă făcută de Adrian Mititelu, în timp ce alb-albaştrii, luaţi prin surprindere de apariţia Roxanei, au rămas perplecşi pentru câteva secunde. “Sunt foarte mulţi jucători valoroşi şi nu pot face o distincţie clară, fiindcă foarte mulţi sunt de valori sensibil egale, însă nu mai au nevoie decât de foarte puţin timp ca să-şi dea drumul”, a explicat Adrian Mititelu situaţia actuală din lotul Universităţii Craiova. Vorbind despre viitor, preşedintele Consiliului Director a afirmat: “Craiova nu trebuie să vândă niciodată jucători Bucureştiului. Dacă trei ani nu vindem niciun jucător, s-a terminat cu formaţiile din capitală, fiindcă nu mai au de unde să ia. Cele trei echipe mari de acolo s-au alimentat de aici. Să vedeţi peste doi ani, când copiii aceştia nebuni vor creşte, că nu se va mai înţelege nimeni cu ei.” Printre altele, Adrian Mititelu a făcut o declaraţie ce dă aripi suporterilor din toată ţara ai alb-albaştrilor, anunţând că Universitatea va fi regina fotbalului autohton: “Revirimentul Craiovei este inevitabil. Că va trece un an, că vor fi doi sau, Doamne fereşte, trei, dar, cu siguranţă, vom domina fotbalul românesc.”

Firţulescu s-a speriat

Micuţul jucător al Universităţii Craiova Dragoş Firţulescu a rămas uimit când a văzut cât de înaltă este Roxana Ciuhulescu, prezentatoarea ProMotor având peste doi metri înălţime. “Dacă merg normal şi nu fug, îi trec fără probleme printre picioare”, a glumit Firţi, jucător care are doar 17 ani şi sub 1,70 metri înălţime. (R. P.)
Adrian Mititelu:
- Sunt foarte mulţi jucători valoroşi şi nu pot face o distincţie clară, fiindcă foarte mulţi sunt de valori sensibil egale, însă nu mai au nevoie decât de foarte puţin timp ca să-şi dea drumul.

- Craiova nu trebuie să vândă niciodată jucători Bucureştiului. Dacă trei ani nu vindem niciun jucător, s-a terminat cu formaţiile din capitală, fiindcă nu mai au de unde să ia.

ŞTIRI UNIVERSITATEA

Jucători în probe

La antrenamentele Universităţii Craiova se află, zilele acestea, şi câţiva jucători tineri în probe, în privinţa lor urmând să se pronunţe Fane Stoica. Trei dintre ei provin de la FC Ghimbav (Divizia C): atacanţii Andrei Vasilescu şi Florin Răuţă, ambii de 20 de ani, şi mijlocaşul Leonard Pavel, de 19 ani. Pe lângă aceştia, cu Ştiinţa se mai antrenează mijlocaşul de bandă stângă Marius Velţenescu, 21 de ani, produs al centrului de copii şi juniori de la Arad, dar şi mijlocaşul Marius Burada, 20 de ani, de la Armata Craiova. Ei vor fi urmăriţi, în continuare, de Fane Stoica şi o decizie în privinţa lor se va lua ulterior. (C. S.)

Fane Crişan a avut de lucru

La antrenamentul de ieri, Fane Crişan a avut la dispoziţie cinci portari, pe lângă obişnuiţii Mircea Bornescu şi Nicuşor Bănică fiind prezenţi şi Mihai Neagoe, Silviu Lung junior şi Andrei Preda. Antrenorul de profil al Universităţii Craiova i-a întins serios pe cei cinci, cel mai şifonat ieşind tânărul Andrei Preda, care, la sfârşitul şedinţei de pregătire, era plin de nămol din cap până în picioare. De altfel, antrenamentul portarilor a continuat şi după ce Fane Stoica a terminat lucrul cu jucătorii de câmp. (C. S.)

Judecată amânată

Doi oficiali ai Universităţii Craiova, directorul executiv Ovidiu Costeşin şi vicepreşedintele Silvian Cristescu, s-au prezentat ieri la Comisia de Disciplină, fiind chemaţi în urma raportului întocmit de centralul întâlnirii de la Arad, Viorel Sandu. Judecarea cazului a fost însă amânată pentru miercurea viitoare, din cauza faptului că Sandu nu a binevoit să fie de faţă. “Eu i-am dat un sfat, spunându-i să se lase de arbitraj. El a înţeles altceva şi a trecut în raport acest lucru”, a spus Costeşin. În raportul observatorului nu se menţionează însă nimic care să facă referire la “incidentul” semnalat de arbitrul care a privat Universitatea de obţinerea măcar a unui punct la Arad. (A. I.)

Sărbătoare în familia alb-albastră
Familia alb-albastră îi sărbătoreşte astăzi pe doi dintre membrii ei. Andrei Ionescu , tânărul mijlocaş al Universităţii Craiova, şi Andrei Preda, portarul echipei a doua, îşi serbează ziua onomastică. Departamentul Sport al cotidianului “Ediţie Specială” le urează, cu această ocazie, “La Mulţi Ani!” şi cât mai multe realizări în tricoul grupării-fanion a Olteniei.
30 noiembrie-"Sa incepem bine returul"
  www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index » MASS-MEDIA
Tu nu poti posta subiecte noi in acest forum
Tu nu poti raspunde la subiectele din acest forum
Tu nu poti edita mesajele tale din acest forum
Tu nu poti sterge mesajele tale din acest forum
Tu nu poti vota in poll-urile din acest forum
Toate orele sunt GMT + 3 Ore  
Pagina 1 of 1  

Posteaza subiect nou  Raspunde la subiect  

© Stiinta Craiova 2006
phpBB SEO