Navigare
| Navigare |
|
|
| XS NavMenus V: 1.0.26 |
Bine ati venit!
Google search
Ultimele topicuri
Statistici
Trafic
Linkuri
|
 | A sosit Negri, pleaca Guso? |  |
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
135733 Lei grei
Items |
| Aderat | 30 Oct 2004 | | Mesaje | 5222 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Cu doar doua zile inaintea startului unui retur dur, Stiinta continua sa se ‘intareasca’. Nu cu atacantii de care avem atata nevoie ci cu..un portar. Portarul se numeste Negri, are 24 de ani, este brazilian cu pasaport italian si a fost rezerva la Ajaccio in ultimele sase luni. Nu a avut timp sa si apere poarta formatiei corsicane. Patronul Staicu ar fi fost acela care si l-ar fi dorit pe bravul goalkeeper din tara cafelei. Se pregateste cumva terenul pentru plecarea lui Guso?
Ce ziceti, ca eu nu vad rostul acestui transfer...  |
|
|
|
|
|
TitanGirl
|
| Moderator |

|
160874 Lei grei
Items |
| Aderat | 14 Nov 2004 | | Mesaje | 2647 | | Locatie | Houston |
|
|
|
 |
 |
 |
|
nici eu nu vad rostul! aoleu, sa nu plece guso!  |
|
|
|
|
|
chickie
|
| Suporter |

|
0 Lei grei
Items |
| Aderat | 25 Feb 2005 | | Mesaje | 14 | | Locatie | Plopeni---Prahova |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| Nici eu nu vad rost aceasta achizitie, mai ales ca salariul jucatorului s-ar ridica la 80 000$.Nu cred ca Staicu ar arunca banii de pomana.In cazul in care guso pleaca(eu sper totusi sa nu se intample) as vrea ca Negri sa fie peste el!!! |
|
|
|
|
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
135733 Lei grei
Items |
| Aderat | 30 Oct 2004 | | Mesaje | 5222 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Portarul adus tocmai din Brazilia, Alexandre Negri, a semnat contractul cu Universitatea. El va sta la Craiova doi ani şi jumătate cu un salariu de
25.000 de dolari pentru primul an. Interesant salariu, deoarece presa afirmase ca la ultima sa echipa, Ajaccio ar fi avut o leafa de 250 000 de euro! Baiat fin.
Oricum, Negri nu a fost inclus pentru meciul cu Argesul, deci Guso poate rasufla usurat. |
|
Last edited by Stiinta on Fri Mar 11, 2005 4:33 pm |
|
|
|
|
chickie
|
| Suporter |

|
0 Lei grei
Items |
| Aderat | 25 Feb 2005 | | Mesaje | 14 | | Locatie | Plopeni---Prahova |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Acum, cand vad ca salariul este de aproape 3 ori mai mic decat se zvonea, m-am linistit!
Guso Guso Guso superman, superman, superman!  |
|
|
|
|
 | Re: A sosit Negri, pleaca Guso? |  |
|
emil ungureanu
|
| Presedinte de club |

|
1261 Lei grei
Items |
| Aderat | 18 Feb 2005 | | Mesaje | 737 | | Locatie | brisbane australia |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| Stiinta wrote: | Cu doar doua zile inaintea startului unui retur dur, Stiinta continua sa se ‘intareasca’. Nu cu atacantii de care avem atata nevoie ci cu..un portar. Portarul se numeste Negri, are 24 de ani, este brazilian cu pasaport italian si a fost rezerva la Ajaccio in ultimele sase luni. Nu a avut timp sa si apere poarta formatiei corsicane. Patronul Staicu ar fi fost acela care si l-ar fi dorit pe bravul goalkeeper din tara cafelei. Se pregateste cumva terenul pentru plecarea lui Guso?
Ce ziceti, ca eu nu vad rostul acestui transfer...  |
Cred caci Pavel are ochi In Indaratul Capului.
emil ungureanu
brisbane.au
 |
|
|
|
|
|