Navigare
| Navigare |
|
|
| XS NavMenus V: 1.0.26 |
Bine ati venit!
Google search
Ultimele topicuri
Statistici
Trafic
Linkuri
|
 | FINALA CUPA UEFA, Eindhoven 11 MAI 2006 FC SEVILLA-MIDDLESBR |  |
|
gac200076
|
| Presedinte de club |

Vârsta: 31 |
20879 Lei grei
Items more... |
| Aderat | 10 Jul 2005 | | Mesaje | 1040 | | Locatie | Köln |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Lucrind la o firma de sport marketing am fost trimis cu inca 14 colegi de lucru la Eindhoven lucrind pentru clientul nostru cel mai important UEFA. Am fost dotati cu acreditari UEFA si ne-am pus la lucru sa stringem numere de telefon din cele 3 tabere de suporteri: de la englezi, spanioli si olandezi. UEFA ne-a dat sarcina de a stringe aceste numere de telefon pentru a analiza ce impresie au avut despre organizarea eventului, atmosfera si mai ales receptivitatea sponzorilor UEFA.
Eu am facut parte din cei care au avut mai mult de a face cu englezii. Acestia au obisnuinta de a se elibera de haine cind este cald, umblind mai toti cu braul gol. Siluetele lor erau tipice pentru consumul abundent de bere! Cu toate ca toti incarcau cantitati imense la burdihan, acestia au fost deosebiti de prietenosi incercind sa ma puna si pe mine la baut sau sa faca poze cu mine. Eu sunt cel in verde!
In oras erau facute doua baze a suporterilor cu ecrane video, muzica, bere, mancare, produse de merchandising, jocuri samd. Asa arata baza englezilor.
In timp de nici doua ore mi-am umplut tabelele cu numerele englezilor si m-am intalnit cu restul colegilor. Si ceilalti colegi care au fost la spanioli au fost tratati la fel de frumos! Iata niste fani spanioli
Dupa ce am terminat cu stransul de numere, adica munca, am mers la stadion si am mai avut aproape doua ore pina la inceperea meciului. Iata citeva poze cu stadionul facute din afara
Spaniolii au traditia de a astepta autocarul echipei inaintea inceperii meciului. Acestia au blocat cu mai bine de citeva mii strada din spatele stadionului unde este intrarea la tribuna oficiala. Cum a sosit autocarul cu echipa acestia au inceput sa cante se asezau pe strada sa nu lase autocarul sa treaca...o atmosfera unica...asa ceva mai vazusem in Spania la Betis Sevilla. Cred ca mai toate cluburile spaniole au obiceiul asta. Iata o poza cu strada blocata
Am intrat in stadion doar cu citeva minute inaintea inceperii meciului. Iata cum arata tribuna englezilor
si cea a spaniolilor. Coreografia n-am prins-o prea bine, deoarece unghiul a fost cam dificil
Iata si citeva impresii din stadion
Jimmy Floyd Hasselbaink nu a prea facut mare lucru. Linia mediana a englezilor a dezamagit! Spaniolii au jucat foarte solid in aparare si si-au creeat multe sanse. In minutul 27 Daniel Alvez centreaza in careu si Luis Fabiano expediaza balonul in poarta! Mingea tuseaza bara si intra in plasa! Nicio sansa pentru Schwarzer!
Poza am facut-o dupa unul dintre cele patru ecrane video, golul fiind marcat chiar la cealalta poarta departe de mine.
Galeria spaniolilor in bucurie!
Iata fotografii din spatele portii spaniolilor
Un corner pentru englezi citeva minute inaintea fluierului final al primei reprize
La pauza mai multe posturi de tv transmit de pe teren
Iata si televiziunea olandeza care are co comentator pe fostul international olandez care a jucat multi ani la Schalke 04, Youri Mulder!
Tot la pauza a mai vorbit despre prima repriza in engleza fostul portar al nationalei olandeze Hans van Breukelen care fiind chiar din Eindhoven are o berarie in sectorul vip a stadionului unde am fost de citeva ori cind l-am vizitat pe Ovi la meciurile lui PSV Eindhoven
Iata citeva impresii din stadion la pauza
Suporterii se vad in ecranele video de pe stadion
Iata si o mascota. Nu stiu a cui era, cred ca a Seviliei. Habar n-am ce reprezinta, poate stiti voi?? O inima cu creasta??
Se reia repriza secunda
Imagini mai de aproape, acum fiind in dreptul echipei engleze am avut mai mult action decit in prima repriza. Sevilla domina clar meciul!
Am vazut foarte bine cele trei goluri marcate in repriza secunda: in minutul 78 si 84 Maresca, precum Kanoute in minutul 89. Acesta l-a inlocuit la pauza pe Saviola.
Iata-ma vreo 10 minute inaintea fluierului final al meciului. Odata cu galeria spaniola in spate, precum cu terenul de joc.
Fularul l-am cumparat ca amintire foarte placuta a unui meci de neuitat!
Iata cum un grup de spanioli chiar in spatele meu se bucura dupa 2-0!
Suporterul asta sevilian inca nu realizeaza ce s-a intimplat! Nu-i vine sa creada ca in citeva minute echipa sa de suflet va cuceri cupa UEFA!
Iata citeva imagini dupa fluierul final!
Presedintele UEFA suedezul Lennart Johanson premiaza englezii pentru locul secund...cupa o iau insa adversarii...
Sevilia se bucura si petrece cu suporterii!
Sevilla primeste cupa UEFA!
Acum cu cupa in fata suporterilor care isi sarbatoresc echipa
Dupa meci m-a impresionat faptul ca englezii i-au felicitat pe spanioli, recunoscind ca au fost echipa mai buna. Cind au fost premiati englezii si spaniolii au strigat Boro Boro. Este impresionant ce frumos poate fi fotbalul cind se joaca si practica fair play!
A fost o seara de neuitat! Uitati-va la multimedia la filmele pe care le-am pus cu goluri, cintece si ceremonia indrumarii cupei! |
|
|
|
|
 | |  |
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
132098 Lei grei
Items |
| Aderat | 30 Oct 2004 | | Mesaje | 5134 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Frumos reportajul si excelent ilustrat!
Cam zgarcit la comentarii, cred ca mai poti adauga pe masura ce se aseaza impresiile... |
|
|
|
|
|
gac200076
|
| Presedinte de club |

20879 Lei grei
Items more... |
|
|
|
 |
 |
 |
|
de vazut, presupun ca mai toti au vazut meciul la tv...poate ca voi americanii nu l-ati vazut!
a fost un meci frumos, dar lipsit de suspans. englezii se pare ca numai acasa pot face performanta. dupa victoria de la roma, toate meciurile le-au cistigat pe teren propriu...sa nu uitam ce adversari ridicoli au avut in semifinala!  |
|
|
|
|
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
132098 Lei grei
Items |
| Aderat | 30 Oct 2004 | | Mesaje | 5134 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Sincer, mie imi placea mai mult varianta finalei cu tur-retur.
Probabil unde astept sa se implementeze si in finala Cupei Romaniei... |
|
|
|
|
 | Re: FINALA CUPA UEFA, Eindhoven 11 MAI 2006 FC SEVILLA-MIDDL |  |
|
WhiteLion
|
| Suporter infocat |

|
1136 Lei grei
Items |
| Aderat | 24 Aug 2005 | | Mesaje | 150 | | Locatie | Bucuresti |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| gac200076 wrote: | | Eu sunt cel in verde! |
Daca erai in albastru cu alb si cu un leu pe piept ...  |
|
|
|
|
|
gac200076
|
| Presedinte de club |

20879 Lei grei
Items more... |
|
|
|
 |
 |
 |
|
pai eram la work cu tricoul firmei....sau chiar crezi ca-mi place verdele???
in celalalte poze am tricou albastru!  |
|
|
|
|
|
BigBrother
|
| Moderator |

Vârsta: 20 |
22879 Lei grei
Items |
| Aderat | 04 Mar 2005 | | Mesaje | 1279 | | Locatie | STREHAIA / CRAIOVA |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Superb reportajul!! In special pozele.
| Citat: | | Dupa meci m-a impresionat faptul ca englezii i-au felicitat pe spanioli, recunoscind ca au fost echipa mai buna. Cind au fost premiati englezii si spaniolii au strigat Boro Boro. Este impresionant ce frumos poate fi fotbalul cind se joaca si practica fair play! |
Trebuie sa mai asteptam mult sa vedem si in Romania astfel de comportament. Chiar daca meciul este unul pe viata si pe moarte, la sfarsit cei infranti au puterea sa recunoasca ca au fost mai putin buni si sa ii felicite pe castigatori. E mare lucru!! Spune o vorba: "Important e sa participi, chiar daca nu castigi."  |
|
|
|
|
|