Navigare
| Navigare |
|
|
| XS NavMenus V: 1.0.26 |
Bine ati venit!
Google search
Ultimele topicuri
Statistici
Trafic
Linkuri
|
 | ACELASi NASU' |  |
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
133956 Lei grei
Items |
| Aderat | 30 Oct 2004 | | Mesaje | 5185 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
ACELASI NASU' SAU IMPIETRITI IN NEPUTINTA
Acesta este rezultatul alegerilor federale, prin care fotbalul romanesc arata clar ca reteaua activisto-securistilor este inca vioara intai si in acest domeniu.
O logica simpla ne spune ca in perioade de tranzitie, implicit mai tulburi, cei care ajung in funcii de conducere rezista putin, multi din ei fiind oportunisti ai vechiului sistem. In Romania, logica simpla nu functioneaza, iar tranzitia nu este decat aceea de trecere a controlului de tip centralizat comunist in cel securisto-burghez. Jalnic amalgam. Profitorii trecutului, bine organizati sunt si profitorii acestei bizare tranzitii, in care in anul 2004 aveam inca un presedinte produs suta la suta al mentalitatii bolsevice.
Iliescu a fost o figura mai sinistra decat Ceausescu. Fostul dement, si daca s-ar fi trezit democrat peste noapte si cu pofte de reforme in folosul celor multi n-ar fi avut nici o sansa. URSS-ul lichida orice pasi alaturi de normele comuniste. Momentul decembrie 1989, a schimbat contextul european si ni s-a oferit sansa unor schimbari structurale majore in toate domeniile. In sport, sansa de a lichida gruparile armatei si internelor, tumorile binecunoscute. Nu s-a reusit, pentru ca regimul dictatorial al lui Ceasca nu a insemnat doar familia "impuscatului" ci un angrenaj monstruos de activisti-securisti-informatori. Angrenaj care, cu mici si scurte momente de deruta, a "tranzitat" cu succes in tagma politichiei si a oamenilor de afaceri care ne conduc destinele cu acelasi elan "patriotic" ca si in trecut. Cu acelasi sistem de interese, cu acelasi dinamo condus de chestori si cu aceeasi steaua, pasamite club nou cu palmares de la '47 si condus de un imbogatit pe seama terenurilor respectivul minister.
Iliescu a disparut de pe scena pentru ca nu mai putea fi reales. In fotbal, Mircea Sandu insa, ca si sefii fotbalului mondial, merge glorios inainte, in ciuda evidentelor neputinte manageriale ale specimenului.
Sa nu fiu inteles gresit, nu-l plang pe Gica Popescu, perdantul acestor alegeri. El si-a manjit, de bunavoie si nesilit de nimeni, o cariera de fotbalist altfel remarcabila, cand a ales dinamo in urma cu ceva timp. Si-a aratat neputinta de gasi caile potrivite pentru o reconciliere fata de clubul la care s-a fotmat.
Deplang insa neputinta noastra de a invinge sistemul si faptul ca nu reusim sa iesim o data si o data din postura unui fatalism pagubos. Prezentul este trist in fotbalul romanesc, dar mai trista este neputinta de a incerca sa indrepti lucrurile. Deplang si acel poll ciudat de pe siteul oficial al clubului, care da impresia ca la nivel de conducere, suporterii au fost folositi ca "masa de manevra" pentru a acoperi o decizie deja luata. Asteptam sa ni se spuna cu cine a votat Universitatea Craiova, daca votul nostru ar fi fost, pasamite atat de important.
Pentru ca din partea FRF, numai de dragoste si decizii responsabile am avut si avem parte, nu-i asa? |
|
|
|
|
 | |  |
|
gac200076
|
| Moderator |

Vârsta: 31 |
22201 Lei grei
Items more... |
| Aderat | 10 Jul 2005 | | Mesaje | 1078 | | Locatie | Köln |
|
|
|
 |
 |
 |
|
exact asa ceva ne impiedica sa ajungem si noi in Europa...cit timp mai traiesc securistii nu-i poate nimeni impiedica...ce pacat!!  |
|
|
|
|
|
TitanGirl
|
| Moderator |

|
160874 Lei grei
Items |
| Aderat | 14 Nov 2004 | | Mesaje | 2647 | | Locatie | Houston |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Sunt atat de dezamagita de aceasta situatie, incat imi vine greu sa comentez. De acord cu cele spuse de Stiinta.
Din nefericire vor urma ani multi in care fotbalul romanesc va fi condus in acelasi stil de pana acum...Trist.
Si eu as vrea sa stiu cum a votat Universitatea Craiova. |
|
|
|
|
|
soso
|
| Lider galerie |

Vârsta: 28 |
8487 Lei grei
Items |
| Aderat | 09 Jul 2005 | | Mesaje | 291 | | Locatie | chicago, usa |
|
|
|
 |
 |
 |
|
pai, george, tu esti deja in europa!
lasand gluma la o parte, sunt si eu de aceeasi parere cu cele spuse de voi inaintea mea , adaugand ca , in aceste ctii, ne meritam pe deplin si cu prisosinta soarta. in cazul de fata in domeniul fotbalului. aceiaiasi , care se plingeau de nedreptatile lpf si murdaria din campionatul rom, l-au votat pe mitica din nou, iar, cei ce acuzau falimentul nationalei, sprijina acum pe cel ce a dus nationala si fotbalul rom in acest faliment. |
|
|
|
|
 | |  |
|
WhiteLion
|
| Suporter infocat |

|
1136 Lei grei
Items |
| Aderat | 24 Aug 2005 | | Mesaje | 150 | | Locatie | Bucuresti |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| TitanGirl wrote: | Sunt atat de dezamagita de aceasta situatie, incat imi vine greu sa comentez. De acord cu cele spuse de Stiinta.
Din nefericire vor urma ani multi in care fotbalul romanesc va fi condus in acelasi stil de pana acum...Trist.
Si eu as vrea sa stiu cum a votat Universitatea Craiova. |
Dupa toate probabilitatile, Craiova a votat cu Mincinasu. |
|
|
|
|
|