Navigare
| Navigare |
|
|
| XS NavMenus V: 1.0.26 |
Bine ati venit!
Google search
Ultimele topicuri
Statistici
Trafic
Linkuri
|
 | Alegeri EUROPARLAMENTARE! |  |
|
BigBrother
|
| Moderator |

Vârsta: 20 |
23782 Lei grei
Items |
| Aderat | 04 Mar 2005 | | Mesaje | 1308 | | Locatie | STREHAIA / CRAIOVA |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Maine au loc in Ro alegeri pentru Parlamentul European. Ne vom desemna oamenii care vor ocupa functia de europarlamentari. Acestia vor fi in numar de 35.
Mandatul se intinde pe o durata de 5 ani.
In plus, se va organiza si un referendum referitor la votul uninominal. |
|
|
|
|
 | Re: Alegeri EUROPARLAMENTARE! |  |
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
133895 Lei grei
Items |
| Aderat | 30 Oct 2004 | | Mesaje | 5183 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| BigBrother wrote: | Maine au loc in Ro alegeri pentru Parlamentul European. Ne vom desemna oamenii care vor ocupa functia de europarlamentari. Acestia vor fi in numar de 35.
Mandatul se intinde pe o durata de 5 ani.
In plus, se va organiza si un referendum referitor la votul uninominal. |
BB, cum s-a terminat cu alegerile?
Inteleg ca referendumul nu poate validat deoarece s-au prezentat doar 24% din alegatori, fapt ce arata, cred eu, lipsa noastra de incredere in "alesii" natiei si lipsa noastra de incredere in...noi insine si puterea pe care o avem prin vot... |
|
|
|
|
 | |  |
|
BigBrother
|
| Moderator |

23782 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Conform datelor oficiale, 4.851.470 dintre romanii cu drept de vot (26,51%) s-au prezentat la urne duminica, din care 4.306.757 de persoane au fost inscrise pe listele electorale permanente, 73.686 pe listele electorale speciale si 471.027 pe listele suplimentare.
In urma rezultatelor finale anuntate de Biroul Electoral Central, PD a castigat 13 locuri in Parlamentul European, PSD - 10, PNL - 6, PLD - 3, UDMR - 2, adaugandu-se si mandatul obtinut de independentul Laszlo Tokes.
Cei 35 de europarlamentari alesi isi vor primi oficial mandatele peste doua saptamani, la Strasbourg. Activitatea propriu-zisa o vor incepe pe 5 ianuarie.
Referendumul nu a fost validat din cauza neprezentarii la vot a romanilor.
Cred ca absenteismul poate fi pus pe seama neincrederii romanilor in clasa politica. |
|
|
|
|
 | |  |
|
gac200076
|
| Moderator |

Vârsta: 31 |
22201 Lei grei
Items more... |
| Aderat | 10 Jul 2005 | | Mesaje | 1078 | | Locatie | Köln |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| in ziua de azi oamenii au alte griji in loc sa mearga sa voteze niste parlamentari la bruxelles! pur si simplu aceste alegeri nu au o aparitie mediala conforma, mai ales in mediul rural! de unde sa stie badea vasile ca trebuie sa voteze ceva ce nu intelege si nu stie despre ce e vorba? |
|
|
|
|
 | |  |
|
BigBrother
|
| Moderator |

23782 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Neprezentarea la vot pentru euroalegeri este un aspect intalnit in toate tarile membre ale Uniunii Europene. Este o caracteristica comuna! In toate tarile, in care s-au organizat alegeri pentru Parlamentul European, prezenta la vot a fost destul de scazuta!
Eu cred ca oamenii ar trebui sa fie mai interesati de soarta lor. Din moment ce avem dreptul de a alege, de a vota, avem si obligatia de a merge la vot, atunci cand trebuie. Trebuie sa ne aliniem celorlalte state memebre, din moment ce am intrat in acest joc! |
|
|
|
|
|