Navigare
| Navigare |
|
|
| XS NavMenus V: 1.0.26 |
Bine ati venit!
Google search
Ultimele topicuri
Statistici
Trafic
Linkuri
|
| Este posibila o alianta intre galeria Stiintei si alte galerii? |
| Da (mentionati cu cine) |
|
66% |
[ 8 ] |
| Nu |
|
25% |
[ 3 ] |
| Nu stiu |
|
8% |
[ 1 ] |
|
| Total Voturi : 12 |
|
 | Aliante |  |
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
135970 Lei grei
Items |
| Aderat | 30 Oct 2004 | | Mesaje | 5229 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Se vorbeste mult mai intens despre rivalitatea dintre diferitele galerii de la noi decat despre eventuale aliante. Probabil aceasta si ca un rezultat al atat de divizatei societati romanesti.
In Italia, au fost si sunt aliante intre galeriile diferitelor cluburi, dintre cele mai puternice fiind coalitiile Roma-Atalanta-Juventus, Lazio-Bari-Torino, Inter-Fiorentina-Sampdoria, Milan-Genoa-Bologna, mai ales la nivelul miscarii ultras (alte detalii aici).
La noi, au fost ceva incercari, destul de firave intre galeriile Stiinta-Poli Timisoara si Poli Timisoara-Rapid.
Sigur, orice galerie este alcatuita din suporteri cu opinii diferite si este greu de ajuns la un consens asupra diferitelor probleme, mai ales in absenta unor lideri veritabili.
Ce parere aveti, este posibil ca galeria Stiintei sa realizeze o alianta cu o alta galerie? Si daca da, care ar fi eventualele galerii cu care am putea realiza o coalitie? |
|
|
|
|
 | Re: Aliante |  |
|
Adrian
|
| Presedinte de club |

|
985 Lei grei
Items |
| Aderat | 31 Oct 2004 | | Mesaje | 583 | | Locatie | Bucuresti |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| Timisoara, cu care, din cate stiu eu, exista deja alianta. |
|
|
|
|
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
135970 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| Si cum se manifesta alianta cu timisorenii, Adrian? |
|
|
|
|
|
Adrian
|
| Presedinte de club |

|
985 Lei grei
Items |
| Aderat | 31 Oct 2004 | | Mesaje | 583 | | Locatie | Bucuresti |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| Stiinta wrote: | | Si cum se manifesta alianta cu timisorenii, Adrian? |
In primul rand nu ne dam in cap unii altora cand jucam cu ei. Ai nostri s-au plimbat cu fularele in oras si au scandat in voie pro-Stiinta cand au fost la Timisoara.
Apoi ei mai vin la noi la meciuri, noi la ei (sunt cativa care fac asta). Exista prietenii intre membri galeriilor.
Nu sunt foarte documentat, cred ca mai exista niste aspecte. |
|
|
|
|
 | |  |
|
COMBII MARIAN
|
| Suporter |

|
0 Lei grei
Items |
| Aderat | 18 Apr 2005 | | Mesaje | 3 | | Locatie | TIMISOARA |
|
|
|
 |
 |
 |
|
IO SUNT DIN TM. SI STIU CA AICI SE SUFERA PT. SOARTA CARE O ARE STIINTA. NU STIU SIGUR DAR LA MECIUL LOR CU BRASOVUL AU AVUT UN BANNER PT. STIINTA...SUNT PRIETEN CU UNUL DIN LIDERI DE LA "MASERIA" SI STIU CA 90% DIN EI SUNT STUDENTI OLTENI CARE SUFERA PT.STIINTA.....IN PLUS SE COMPORTA FOARTE FRUMOS CU SUPORTERI STIINTEI CAND ACESTIA VIN IN TIMISOARA
FIE CA VREM NOI SAU CA NU VREM O INFRATIRE EXISTA IN SUFLETUL FIECARUIA..CA E POLIST SAU CU SANGE ALB-ALBASTRU |
|
|
|
|
|
emil ungureanu
|
| Presedinte de club |

|
1261 Lei grei
Items |
| Aderat | 18 Feb 2005 | | Mesaje | 737 | | Locatie | brisbane australia |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| Stiinta wrote: | | Si cum se manifesta alianta cu timisorenii, Adrian? |
Pa-i va zic eu , alianta e de-demult, pri-n 70 ne legam Steagurile in
lunca pe Stadion, poate prietenia studenteasca. |
|
|
|
|
 | |  |
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
135970 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| COMBII MARIAN wrote: | IO SUNT DIN TM. SI STIU CA AICI SE SUFERA PT. SOARTA CARE O ARE STIINTA. NU STIU SIGUR DAR LA MECIUL LOR CU BRASOVUL AU AVUT UN BANNER PT. STIINTA...SUNT PRIETEN CU UNUL DIN LIDERI DE LA "MASERIA" SI STIU CA 90% DIN EI SUNT STUDENTI OLTENI CARE SUFERA PT.STIINTA.....IN PLUS SE COMPORTA FOARTE FRUMOS CU SUPORTERI STIINTEI CAND ACESTIA VIN IN TIMISOARA
FIE CA VREM NOI SAU CA NU VREM O INFRATIRE EXISTA IN SUFLETUL FIECARUIA..CA E POLIST SAU CU SANGE ALB-ALBASTRU |
Marian, frumoase cuvinte.
Felicitari pentru seria victoriilor lui Poli, la voi investitiile din iarna au dat roade foarte repede.
Este bine ca exista o traditie a legaturilor dintre cele doua galerii atat de frumoase. Si mai bine ar fi daca s-ar ajunge la o alianta mai stransa, cum se intampla in Italia, de exemplu.
Multumiri pentru ca esti alaturi de noi in aceste extrem de grele momente si succese in continuare lui Poli (mai putin in revansa cu noi...). |
|
|
|
|
 | |  |
|
COMBII MARIAN
|
| Suporter |

|
0 Lei grei
Items |
| Aderat | 18 Apr 2005 | | Mesaje | 3 | | Locatie | TIMISOARA |
|
|
|
 |
 |
 |
|
ATAT DE MULT IMI DORESC SA VINA SI LA CRAIOVA UN INVESTITOR SERIOS......DAR CE SA FACI CU CARACTERUL ASTA AL NOSTRU AL OLTENILOR....CU ASA ZISI SUPORTERI GEN..GABI BLONDU...ASTA CINE MAI E ???
CRAIOVA SE REMARCA SI PRIN LIDERI DE GALERIE PE CARE II AVEA...INTELIGENTI...BINE CRESCUTI.....VICE..DIN CARACAL ..VA SPUNE CEVA....OMUL ASTA ARE CRED 36 ANI NU A PIERDUT NICI UN MECI STIU CA A FOST O PERIOADA CHIAR LIDER...ACUM NU SUNTEM CU NIMIC MAI BUNI (LA CAPITOLUL ASTA) DECAT ECHIPELE DIN BUCURESTI.....AVEM UN SEF DE GALERIE...BAGABONT SI INCULT... |
|
|
|
|
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
135970 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Sigur, cu totii ne dorim un investitor serios, inteligent, cu bun simt si cu mult bani..
Cat despre galerie, ca si la Timisoara, galeria Craiovei este una patimasa si frumoasa. Sigur, se poate si mai bine...mereu e loc de si mai bine, nu? |
|
|
|
|
|
BigBrother
|
| Moderator |

Vārsta: 20 |
24520 Lei grei
Items |
| Aderat | 04 Mar 2005 | | Mesaje | 1329 | | Locatie | STREHAIA / CRAIOVA |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Cred ca ce`a mai indicata ar fi galeria timisoarei deoarece au un public numeros si f civilizat...
Marian .. frumoase vorbe  |
|
|
|
|
 | |  |
|
adi_craioveanu
|
| manager |

|
-58 Lei grei
Items |
| Aderat | 16 Mar 2005 | | Mesaje | 350 | | Locatie | g.enescu |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| COMBII MARIAN wrote: | ATAT DE MULT IMI DORESC SA VINA SI LA CRAIOVA UN INVESTITOR SERIOS......DAR CE SA FACI CU CARACTERUL ASTA AL NOSTRU AL OLTENILOR....CU ASA ZISI SUPORTERI GEN..GABI BLONDU...ASTA CINE MAI E ???
CRAIOVA SE REMARCA SI PRIN LIDERI DE GALERIE PE CARE II AVEA...INTELIGENTI...BINE CRESCUTI.....VICE..DIN CARACAL ..VA SPUNE CEVA....OMUL ASTA ARE CRED 36 ANI NU A PIERDUT NICI UN MECI STIU CA A FOST O PERIOADA CHIAR LIDER...ACUM NU SUNTEM CU NIMIC MAI BUNI (LA CAPITOLUL ASTA) DECAT ECHIPELE DIN BUCURESTI.....AVEM UN SEF DE GALERIE...BAGABONT SI INCULT... |
din cate stiu eu vice a renuntat singur la titulatura de sef al galeriei pentru ca nu avea timp sa se ocupe. nu cred ca un om serios cu afaceri si asta poate sa piarda timpul asa cum si-l pirde blondu. |
|
|
|
|
 | |  |
|
adi_craioveanu
|
| manager |

|
-58 Lei grei
Items |
| Aderat | 16 Mar 2005 | | Mesaje | 350 | | Locatie | g.enescu |
|
|
|
 |
 |
 |
|
exista posibilitatea aliantei galeriei cu alte glerii dar nu din tara . craiova era aliata cu galeriile rapidului si a timisoarei dar cel putin cu rapidul aceasta nu insemna decat sa nu se bata intre ele. intelegerrea a cazut si nu stiu cat o sa tina nici cu cea a lui poli. noi nu suntem catei ca cei de la faru sa strigam numele stelei sau al altei echipe |
|
|
|
|
|
BigBrother
|
| Moderator |

Vārsta: 20 |
24520 Lei grei
Items |
| Aderat | 04 Mar 2005 | | Mesaje | 1329 | | Locatie | STREHAIA / CRAIOVA |