.  
Inregistrare FAQ Lista Membrilor Cautare www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index

www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index » CONDUCEREA » Alte conflicte...
Posteaza subiect nou  Raspunde la subiect
Navigare
Bine ati venit!

Timpul este acum Fri Aug 08, 2008 10:01 pm

Toate orele sunt GMT + 3 Ore
Utilizator:

Parola:

Send me a new password

Google search
Google
Ultimele topicuri
Statistici

Trafic
Linkuri
Alte conflicte...
MesajMesaj postat: Thu Sep 13, 2007 1:25 am
Raspunde cu citat
TitanGirl
Moderator
Moderator

160874 Lei grei
Items

Aderat14 Nov 2004
Mesaje2647
LocatieHouston

Actele care spulberă orice indoială
de Cosmin STAICU
Aparut in ziua de Joi 13 Septembrie 2007
• Clubul Universitatea Craiova ne-a pus la dispoziţie documentele care demonstrează că palmaresul şi sigla sunt deţinute de societatea Cetatea Banilor SA, care aparţine lui Adrian Mititelu

Dacă mai era nevoie de altă confirmare, acelaşi lucru a fost recunoscut şi de preşedintele Comisiei pentru Licenţe din cadrul FRF, Viorel Duru, cât şi de fostul proprietar al formaţiei, Dinel Staicu. Societatea Cetatea Banilor SA a primit certificatul de înregistrare al mărcii Fotbal Club Universitatea Craiova de la OSIM, eliberat în conformitate cu art. 28 din Legea 84/1998, conform ordinului 4/2005, data de înregistrare fiind 21 februarie 2006. “Actuala SC «U» Craiova SA, deţinătoarea licenţei pentru sezonul 2007 - 2008, este continuatoarea de drept a clubului Universitatea Craiova, înfiinţat în 1948. Nu ştiu ce a declarat primarul Craiovei, dar vă pot confirma că asupra palmaresului şi funcţionării acestei societăţi, conform regulamentului FRF, nu există nicio incertitudine”, a menţionat preşedintele Comisiei de Licenţiere din cadrul FRF, Viorel Duru. Fostul patron al Ştiinţei, Dinel Staicu, a ţinut să precizeze că nu ştie ce a vrut să spună Solomon şi că nu mai are nicio legătură cu Universitatea: “Nu mai am nicio implicaţie la echipa şi cu fotbalul în general, asemenea afirmaţii sunt nişte prostii şi nu vreau să mai fiu băgat în astfel de probleme. Nu înţeleg ce l-a determinat pe primar să afirme acest lucru.” Actualul finanţator al clubului din Bănie, Adrian Mititelu, a răspuns declaraţiilor edilului Craiovei: “Nu mă miră aberaţiile lui Solomon, un individ care toată viaţa a spus numai prostii. Are Dinel Staicu treabă cu Universitatea Craiova cum am eu cu Chelsea. Această declaraţie este făcută pe un fond de mare stres, care îl macină şi care îl va îngenunchea.”
Redactorul “Gazetei de Sud”, Marian Apipie, care a solicitat detalii despre palmaresul şi sigla Ştiinţei, nu s-a prezentat pentru a consulta documentele doveditoare, deşi acestea i-au fost puse la dispoziţie de către clubul Universitatea.
Viorel Duru

Actuala SC «U» Craiova SA, deţinătoarea licenţei pentru sezonul 2007 - 2008, este continuatoarea de drept a clubului Universitatea Craiova, înfiinţat în 1948. Nu ştiu ce a declarat primarul Craiovei, dar vă pot confirma că asupra palmaresului şi funcţionării acestei societăţi, conform

Sursa: Editie Speciala
Alte conflicte...
  www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index » CONDUCEREA
Tu nu poti posta subiecte noi in acest forum
Tu nu poti raspunde la subiectele din acest forum
Tu nu poti edita mesajele tale din acest forum
Tu nu poti sterge mesajele tale din acest forum
Tu nu poti vota in poll-urile din acest forum
Toate orele sunt GMT + 3 Ore  
Pagina 1 of 1  

Posteaza subiect nou  Raspunde la subiect  

© Stiinta Craiova 2006
phpBB SEO