Navigare
| Navigare |
|
|
| XS NavMenus V: 1.0.26 |
Bine ati venit!
Google search
Ultimele topicuri
Statistici
Trafic
Linkuri
|
 | Amical: Dunarea Giurgiu - Universitatea 5-1 |  |
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
133866 Lei grei
Items |
| Aderat | 30 Oct 2004 | | Mesaje | 5182 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Un rezultat neasteptat de sever, chiar daca era anuntata absenta unor titulari.
Rezervele şi-au consolidat poziţia
de Valentin PRIBEANU, Cristi D. NEFIRU
La pământ
Prin evoluţia de ieri, alb-albaştrii au gustat din cupa umilinţei şi a ruşinii.
Dunărea Giurgiu 5-1 Universitatea
Au marcat: Zamfir ’6, ’44, Lascarache ’17, Rusu ’35, pen., Manea ’71 - Argintaru ’81, pen.
Stadion: “Marin Anastasovici”, spectatori: 7.000
DUNĂREA (4-4-2)
A. Ene Rusu Peicu Ardeleanu Scurtu Vasile C. Ion Nistorache Cojenel Zamfir Lascarache
Antrenor: Marcel Ploaie
Au mai jucat: Barbu, Popescu - Ciocârlan, C. Sandu, C. Manea, I. Ioniţă, C. Gheorghe, V. Ion, Domnişoru, Matei
UNIVERSITATEA (4-4-2)
Bănică Dănănae Feleagă Crăciunescu Mitchell Dina Săceanu Fritea Argintaru Apetrei Pârvu
Antrenor: Ovidiu Stângă
Au mai jucat: Curteanu, A. Piţurcă, Gârlă, Ciobanu, Clitnovici
Arbitri: Ivan - Pânzariu, Ruse (toţi din Giurgiu)
Cartonaş roşu: Clitnovici (’90)
Crăciunescu, Feleagă şi Bănică pot fi consideraţi autorii morali ai înfrângerii.
Pentru unii dintre jucători, Universitatea e o pălărie prea mare.
Când o nou-promovată în Divizia B, precum Dunărea Giurgiu, face spectacol cu gruparea-fanion a Olteniei, te întrebi dacă nu cumva pentru unii dintre actualii componenţi ai lotului alb-albastru Universitatea este o pălărie prea mare.
Cu un Crăciunescu depăşit din toate punctele de vedere de orice adversar, cu un Feleagă care nu poate înţelege de ce mingea e rotundă şi sare aiurea când o atinge şi cu un Bănică veşnic portar de rezervă care s-a obişnuit cu şuturile “amicale”, alb-albaştrii au trebuit să lupte în partida de la Giurgiu pentru a limita proporţiile înfrângerii. Spre ruşinea multora dintre ei, insuccesul le aparţine în totalitate. Pentru că, atunci când îmbracă tricoul Universităţii, orice jucător trebuie să ştie că este dator să facă totul pentru a apăra onoarea acestui club de legendă.
Faptul că aceşti fotbalişti au ajuns să joace pentru Universitatea nu înseamnă că fac cuiva o favoare. Poate că plăţile pe care le încasează sunt nejustificate, în aceste condiţii. Unii dintre alb-albaştri nu ştiu să respecte nici clubul pentru care joacă şi nici pe ei înşişi, acest lucru demonstrându-l cu prisosinţă în partida de ieri. Singurii jucători care nu s-au făcut de râs la Giurgiu au fost Apetrei şi Mitchell.
Cei doi au lăsat o impresie plăcută asistenţei, dar jocul lor a fost umbrit de evoluţiile penibile ale multor coechipieri. Inexplicabilă este şi apatia cu care jucătorii grupării oltene au tratat unele partide amicale, în care le-a fost şi lene să alerge, de parcă sunt deja vedete la Inter Milano.
Este adevărat că, pentru întâlnirea cu Dunărea Giurgiu, Stângă a menajat axul central al titularilor, format din portarul Bornescu, fundaşii centrali Ciucă şi Stoica şi Andrei Ionescu, argintul viu de la mijlocul terenului, dar cei care le-au luat locul au fost nişte umbre palide de fotbalişti, care au evoluat sub nivelul Diviziei C. Ce se poate spune despre o repriză dezamăgitoare, în care dunărenii au înscris de patru ori şi au avut numeroase ocazii, ridicând tribunele în picioare în dese rânduri, şi asta în condiţiile în care în confruntarea disputată cu câteva săptămâni în urmă, pe stadionul Electro din Valea Roşie, Dunărea Giurgiu păruse cel mai facil adversar întâlnit în pregătiri de jucătorii olteni? Muştruluiţi la pauză de managerul-antrenor Ovidiu Stângă şi de directorul sportiv Silvian Cristescu, jucătorii şi-au amintit de blazonul pe care îl apără şi au echilibrat, cât de cât, jocul.
Ei au fost în continuare dominaţi, dar au pus mai mult osul şi au reuşit să păstreze diferenţa de patru goluri. S-au mişcat ceva mai bine în a doua parte Argintaru şi Piţurcă, cel care a scos penalty-ul ce a mai spălat din ruşinea rezervelor Universităţii.
GAZETA DE SUD
Ieri, la Giurgiu, oltenii au fost umiliti
Dunarea - Universitatea 5-1!
Ion JIANU
Penultimul amical al oltenilor, desfasurat ieri la Giurgiu, cu formatia locala Dunarea, proaspat promovata in Divizia B, s-a incheiat cu neverosimilul scor de 5-1 (4-0) ! Desi a fost o partida de verificare, acest scor categoric, administrat de o fosta Divizionara C, ne scuteste de prea multe comentarii. Golul de „onoare“ al fostei Divizionare A l-a marcat Argintaru (din penalti). Ovidiu Stinga a inceput meciul cu: Banica - Dananae, Feleaga, Craciunescu, Mitchell - Dina, Saceanu, Fritea, Argintaru - Pirvu, Apetrei. Ovidiu Stinga a mai trimis in teren, printre altii, pe: Girla, Curteanu, Piturca, Clitnovici. Portarul Bornescu nu a fost folosit, fiind menajat. Despre intilnirea de ieri, un apropiat al Universitatii, prezent la meci, a afirmat transant: „Oltenii au evoluat penibil. Dupa un asemenea meci, fie el si amical, nu poti sa mai spui nimic. Foarte multe greseli individuale. Ne-am facut de ris!“
<<<Dunărea Giurgiu - Universitatea Craiova 5-1
Divizionara B Universitatea Craiova a pierdut cu 1-5 meciul amical disputat azi în deplasare în compania formaţiei Dunărea Giurgiu, alături de care va evolua în sezonul 2005/2006 în seria a II-a a eşalonului secund. Unicul gol al formaţiei antrenate de Ovidiu Stângă a fost înscris de Argintaru, în repriza a doua, după ce gazdele au condus la pauză cu scorul de 4-0. >>>
Prosport |
|
|
|
|
 | |  |
|
minunea blonda
|
| Suporter |

|
88 Lei grei
Items |
| Aderat | 26 Jul 2005 | | Mesaje | 35 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Nu sunt foarte multe de spus despre o partidă în care Universitatea a pierdut la patru goluri diferenţă. Am ajuns pe stadion la 2-0 şi nu mi-a venit să cred că suntem conduşi. Nici nu m-am aşezat bine pe scaun şi gazdele au ratat un penalty.
Responsabil de acest dezastru este Ovidiu Stîngă. startul diviziei B este peste 10 zile, iar tinerii fotbalişti de la Ştiinţa nu aveau nevoie de un duş rece. I-am vazut pe toţi cu capetele plecate după meci. I-am întrebat dacă au fost obosiţi, iar unul dintre ei mi-a zis:“crezi că am putea găsi vreo scuză la 5-1?!”
Am vizionat partida de lângă Orac(noua achiziţie).
Supărat pe jocul “alb-albaştrilor”, Mititelu a părăsit cocheta arenă de la Giurgiu cu 15 minute înainte de final. Spectatorii locali, în mare parte susţinători ai Universităţii, l-au apostrofat pe finanţatorul Ştiinţei. “voi declaraţi că o să promovaţi, iar la sfârşitul campionatului o să retrogradaţi”, i s-a adesat un suporter local lui Mititelu. De aceiaşi părere a fost şi un fotbalist al gazdelor: “Îmi pare rău de Craiova, dar cu echipa asta îi va fi foarte greu să se menţină în B. Cine e frate cangurull ală? Ce caută ală la Craiova?(n. r. Clitnovici) Nici măcar să faulteze nu ştie”. Am băgat capul în pământ de ruşine şi am încercat să-mi scuz echipa favorită: “Universitatea a fost lipsită de aportul mai multor titulari”, la care el mi-a replicat imediat: “Nici noi nu am jucat cu garnitura de bază!” |
|
|
|
|
 | |  |
|
emil ungureanu
|
| Presedinte de club |

|
1261 Lei grei
Items |
| Aderat | 18 Feb 2005 | | Mesaje | 737 | | Locatie | brisbane australia |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Cine e frate canguru-l ala ?
Caracterizarea ti-am spus-o deja!
Pai daca altii stiu mai bine , deh! |
|
|
|
|
|
IONUT
|
| Suporter |

|
1427 Lei grei
Items |
| Aderat | 03 Jul 2005 | | Mesaje | 51 | | Locatie | Bucuresti |
|
|
|
 |
 |
 |
|
MA da ce dreaq fac astia k jucau bine in timpul campionatului !!
la amicale sunt VARZA !!!
Daca au mancat bataie si cu 5-1 !!! !!1 |
|
|
|
|
|
bogho
|
| Suporter |

|
8373 Lei grei
Items |
| Aderat | 31 Oct 2004 | | Mesaje | 46 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| amicalul asta s-a jucat pe 8 august 2005 |
|
|
|
|
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
133866 Lei grei
Items |
| Aderat | 30 Oct 2004 | | Mesaje | 5182 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
IONUT este in dezvoltare, cu graba aferenta varstei..n-a observat el categorii intregi pe forum, darmite o biata data...
Dar mai bine asa, decat alte rezultate de genul acesta... |
|
|
|
|
|