.  
Inregistrare FAQ Lista Membrilor Cautare www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index

www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index -> STIINTA » INTERSEZON 2007/08 » Amicale Du-te la pagina Precedentul  1, 2, 3  Urmatorul
Posteaza subiect nou  Raspunde la subiect
Navigare
Bine ati venit!

Timpul este acum Sat Jul 05, 2008 8:28 am

Toate orele sunt GMT + 3 Ore
Utilizator:

Parola:

Send me a new password

Google search
Google
Ultimele topicuri
Statistici

Trafic
Linkuri
MesajMesaj postat: Sat Jul 07, 2007 5:30 pm
Raspunde cu citat
criss1212
Suporter
Suporter

987 Lei grei
Items

Aderat11 Oct 2006
Mesaje36
Locatieslobozia

Cred ca acum putem iesi din mediocritate ,mai ales ca "echipele mari" sint umflate rau cu pompa si alcatuite din mercenari,multi din ei la apus,iar noi din tineri talentati si dornici de rezultate.Trebuie munca multa si putin noroc,in conditii de corectitudine!
MesajMesaj postat: Sat Jul 07, 2007 9:39 pm
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

133895 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5183

STIINTA CRAIOVA - SOPRON (Ungaria I) 1-2 (1-1)

Au marcat: Costea ('11) / Sira ('19), Feher ('54)

Universitatea: Bornescu ('46 Banica) - Ciuca, Stoica ('57 Garla), Mitchell - Dananae, Gargalie ('35 Baird), Prepelita, Rose ('67 Lutu) - Costea ('46 Woobay), Dina ('46 Gargalie), Tanasa ('71 Stoianof)
Antrenor: Florin Cioroianu
MesajMesaj postat: Sun Jul 08, 2007 2:12 am
Raspunde cu citat
john balace
manager
manager

14583 Lei grei
Items

Aderat09 Jul 2006
Mesaje382

Stiinta wrote:
STIINTA CRAIOVA - SOPRON (Ungaria I) 1-2 (1-1)

Au marcat: Costea ('11) / Sira ('19), Feher ('54)

Universitatea: Bornescu ('46 Banica) - Ciuca, Stoica ('57 Garla), Mitchell - Dananae, Gargalie ('35 Baird), Prepelita, Rose ('67 Lutu) - Costea ('46 Woobay), Dina ('46 Gargalie), Tanasa ('71 Stoianof)

Rezultatul nu e important, altele sunt grijile:

- conducere administrativa slaba - a se vedea transferuri scumpe, paguboase si haotice

- lot incomplet, fara rezerve de fundasi si portar

- antrenor fara expierenta, un risc in plus

- echipa a doua neinscrisa nici macar in liga a 3-a, rezervele vor dormi in pantofi, asteptand sa joace

Miti, trebuie sda angajezi managemnt profesionist, cu amatorii de acum o sa pierzi banii, iar noi sperantele in revenirea promisa...

Respect Lion Respect Lion
MesajMesaj postat: Sun Jul 08, 2007 8:55 pm
Raspunde cu citat
soso
Lider galerie
Lider galerie

Vārsta: 28

8487 Lei grei
Items

Aderat09 Jul 2005
Mesaje291
Locatiechicago, usa

eu personal is satul de refrenu" am fost mai buni darghinion." deja declaratia aia se repeta ca o placa stricata. iei bataie de la amatori si de la sopron, locu 11 intr-un campionat mai slab chiar si decat "blationatul" romanesc si meci care cica ar fi trebuit considerat primul meci tare al turneului din austria. si mai zici ca ai jucat bine.joci bine cand castigi. eu cred ca tre ca sa o lase baietii mai moale cu declaratiile si sa isi vada de treaba in toate compartimentele de la administratie, conducere, jucatori, organizare, etc. sa aiba rezultate si dupa aia sa se umfle in pne si sa faca declaratii. eu, personal, nu mai cred in astfel de chestii decat atunci cand vad rezultate. de 17 ani e la fel si craiova nu mai e macar pe harta fotbalistica a europei, ba a mai si retrogradat.
MesajMesaj postat: Mon Jul 09, 2007 9:12 pm
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

133895 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5183

Partida cu polonezii de la Wisla Cracovia a fost pierduta cu 0-2. S-au accidentat Prepelita si tanasa iar Mitchell a fost eliminat (cu drept de inlocuire) inca in min. 12

STIINTA CRAIOVA - WISLA CRACOVIA 0-2 (0-1)

Universitatea: Bornescu - Ciucă, Stoica, Mitchell - Dănănae, Gărgălie, Prepeliţă, Rose - Tănasă, Baird, Wobay.

Mitchell (rosu in min. 12) a fost inlocuit de Curteanu. Prpelita, accidentat in min. 20 a fost inlocuit de Dina iar Tanasa, entorsa in min. 56 a fost schimbat cu Garla.
Au mai evoluat Parvu (in locul lui Dananae '69), Barboianu (din min. 85 in locul lui Gargalie), I. Gaman ('81 in locul lui Woobay) si in acelasi minut Velcovici l-a inlocuit pe Rose.
MesajMesaj postat: Tue Jul 10, 2007 7:47 pm
Raspunde cu citat
BigBrother
Moderator
Moderator

Vārsta: 20

23782 Lei grei
Items

Aderat04 Mar 2005
Mesaje1308
LocatieSTREHAIA / CRAIOVA

Nasol rau de tot!!! Am iesit sifonati rau de tot din amicalul asta!! Oare nenorociti aia de polonezi nu inteleg termenul de meci amical ??? Sau care e problema ???
MesajMesaj postat: Wed Jul 11, 2007 10:16 pm
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

133895 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5183

Inca un esec in amicale si inca la un scor dur: 0-4 cu Levski. A fost ultima partida deverificare disputata in Austria. Urmeaza meciul cu Standard Liege, pe 14 iulie, o echipa cel putin de acelasi calibru ca si Levski.

STIINTA - LEVSKI SOFIA 0-4 (0-2)

Goluri primite in minutele 5, 35, 76 si 89.

Universitatea: Bornescu - Ciucă, Stoica, Mitchell - Dănănae, Gărgălie, Săceanu, Rose - Dina, Wobay, Baird

Garla l-a inlocuit pe Stoica ('42), Costea pe Baird ('46), Stoianof pe Dina ('60), Parvu pe Woobay ('73), Dilevski si Velcovici pe Rose si Dananae ('77) si Lutu pe Saceanu ('81).
MesajMesaj postat: Wed Jul 11, 2007 11:55 pm
Raspunde cu citat
ANGELO
Suporter
Suporter

912 Lei grei
Items

Aderat07 Mar 2007
Mesaje26
Locatiedrobeta turnu severin

ne-au omorat bulgarii . si mai vrem in cupele europene , nu cred ca avem nici echipa si nici fata deocamdata de aceste cupe europene . imi vine sa plang de necaz si de durerea pe care o simt in mine acum . Ne amageste Miti ca "sa vedeti Craiova la anul in cupele europene " . Nu stiu ce sa mai cred sunt debusolat de aceste esecuri . ne bucuram ca am castigat cu echipe de amatori ca fraierii cand noi de fapt nu prea avem echipa . va fii vai si amar de noi . " Nea Miti uita-te la Cfr cluj cati bani s-au bagat acolo si ce transferuri s-au facut . Dar pentru mine speranta moare ultima si sper din toata inima mea , ca am doar 22 ani , sa nu mor pana nu o sa vad din nou CRAIOVA CAMPIOANA . Doamne ajuta si salut pe toti . HAI UNIVERSITATEA HAI CRAIOVA TU CAMPIOANA UNEI MARI IUBIRI .
Confused Confused Confused running dog Rockets running dog Rockets running dog Rockets Excitement Excitement 1 Flag Wave Excitement Excitement 1
SUNTEM CEI MAI BUNI DINTRE ROMANII
SUNTEM OLTENII
SI INTOTDEAUNA VOM STRIGA :
HAI CRAIOVA
MesajMesaj postat: Wed Jul 11, 2007 11:56 pm
Raspunde cu citat
ANGELO
Suporter
Suporter

912 Lei grei
Items

Aderat07 Mar 2007
Mesaje26

ESTE CINEVA PE SITE CU CARE POT VORBI ? VA ROG LASA-TI-MI UN MESAJ PE SITE . VA MULTUMESC ! Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect
MesajMesaj postat: Thu Jul 12, 2007 12:55 am
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

133895 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5183

ANGELO wrote:
ESTE CINEVA PE SITE CU CARE POT VORBI ? VA ROG LASA-TI-MI UN MESAJ PE SITE . VA MULTUMESC ! Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect

Pai asta facem aici, vorbim, nu? happy
MesajMesaj postat: Thu Jul 12, 2007 1:10 am
Raspunde cu citat
ANGELO
Suporter
Suporter

912 Lei grei
Items

Aderat07 Mar 2007
Mesaje26

ce ne facem fratilor ne omoara toti in campionatul care bate la usa ?
voi ce credeti?

SUNTEM OLTENII
HAI CRAIOVA ! Respect Respect Respect Respect Lion Lion Lion Lion running dog Rockets running dog Rockets running dog Rockets Excitement 1 Excitement Excitement 1 Excitement Flag Flag Flag Flag
MesajMesaj postat: Thu Jul 12, 2007 2:46 am
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

133895 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5183

ANGELO wrote:
ce ne facem fratilor ne omoara toti in campionatul care bate la usa ?
voi ce credeti?

SUNTEM OLTENII
HAI CRAIOVA ! Respect Respect Respect Respect Lion Lion Lion Lion running dog Rockets running dog Rockets running dog Rockets Excitement 1 Excitement Excitement 1 Excitement Flag Flag Flag Flag

Sa nu sarim dintr-o extrema in alta. Rezulatele negative in fata echipelor serioase ridica un semn de intrebare. Mai este timp de remediat, important este sa inteleaga cei care au putere de decizie ce anume lipseste echipei. Altfel, o s-o tinem in scuze privind jocul dur al adversarilor, ghinionul teribil care-i orbeste pe jucatori cand trebuie sa bage mingea-n ate sau ne amagim afirmand ca nu conteaza meciurile amicale.
MesajMesaj postat: Thu Jul 12, 2007 1:22 pm
Raspunde cu citat
ANGELO
Suporter
Suporter

912 Lei grei
Items

Aderat07 Mar 2007
Mesaje26