.  
Inregistrare FAQ Lista Membrilor Cautare www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index

www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index -> STIINTA » SEZON 2006-07 » APEL CATRE ADRIAN MITITELU
Posteaza subiect nou  Raspunde la subiect
Navigare
Bine ati venit!

Timpul este acum Fri Jul 04, 2008 10:16 am

Toate orele sunt GMT + 3 Ore
Utilizator:

Parola:

Send me a new password

Google search
Google
Ultimele topicuri
Statistici

Trafic
Linkuri
APEL CATRE ADRIAN MITITELU
MesajMesaj postat: Mon Mar 05, 2007 12:28 am
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

133866 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5182

Ca reactie la suspendarea pe doua etape a lui Karamyan, Poli Timisoara a decis trimiterea in teren, la partida cu dinamo, a unei echipe de tineri. Cum in repetate randuri, Universitatea a fost tinta unor hotarari federale aberante, este momentul unor hotarari similare din partea conducerii clubului nostru.
Numai cu declaratii nu vom schimba nimic din actuala stare de lucruri. Sunt de apreciat declaratiile dlui Mititelu in care critica structurile cu origini intr-un regim opresiv, dar nu sunt suficiente, din pacate.
Prin intrarea in UE s-a creat o situatie favorabila progresului si, implicit, desfiintarii acestei retele care impiedica dezvoltarea fireasca a sportului ca si a societatii romanesti in ansamblul sau.
Este momentul trecerii de la stadiul vorbelor la cel al faptelor, dle Mititelu.
In proxima etapa jucam cu echipa Ministerului de Interne, dinamo, club care isi traieste ultimele clipe in actuala organizare militarizata.
Aveti curajul si introduceti echipa Primavara in acest joc. Sa fim solidari cu cei din Timisoara in aceasta atitudine impotriva vechilor structuri.
Sa transmitem un semnal puternic ca vechile structuri nu mai sunt viabile.
Dle Mititelu, aveti o sansa sa demonstrati ca aveti curajul sa transpuneti in actiune vorbele exprimate.
Nu prezentati prima echipa in partida cu dinamo!
Vom fi alaturi de dvoastra.
Re: APEL CATRE ADRIAN MITITELU
MesajMesaj postat: Mon Mar 05, 2007 3:14 am
Raspunde cu citat
john balace
manager
manager

14583 Lei grei
Items

Aderat09 Jul 2006
Mesaje382

Stiinta wrote:
Ca reactie la suspendarea pe doua etape a lui Karamyan, Poli Timisoara a decis trimiterea in teren, la partida cu dinamo, a unei echipe de tineri. Cum in repetate randuri, Universitatea a fost tinta unor hotarari federale aberante, este momentul unor hotarari similare din partea conducerii clubului nostru.
Numai cu declaratii nu vom schimba nimic din actuala stare de lucruri. Sunt de apreciat declaratiile dlui Mititelu in care critica structurile cu origini intr-un regim opresiv, dar nu sunt suficiente, din pacate.
Prin intrarea in UE s-a creat o situatie favorabila progresului si, implicit, desfiintarii acestei retele care impiedica dezvoltarea fireasca a sportului ca si a societatii romanesti in ansamblul sau.
Este momentul trecerii de la stadiul vorbelor la cel al faptelor, dle Mititelu.
In proxima etapa jucam cu echipa Ministerului de Interne, dinamo, club care isi traieste ultimele clipe in actuala organizare militarizata.
Aveti curajul si introduceti echipa Primavara in acest joc. Sa fim solidari cu cei din Timisoara in aceasta atitudine impotriva vechilor structuri.
Sa transmitem un semnal puternic ca vechile structuri nu mai sunt viabile.
Dle Mititelu, aveti o sansa sa demonstrati ca aveti curajul sa transpuneti in actiune vorbele exprimate.
Nu prezentati prima echipa in partida cu dinamo!
Vom fi alaturi de dvoastra.

NU SUNT DE ACORD!!! CEL MAI BUN RASPUNS E SA-I INGROPAM IN GROAPA LOR DE GUNOI SI SA-I BATEM ACASA!!!!!!!!
De ce sa le netezim drumul in campionat si sa ne stricam palmaresul cu inca o infrangere la scor??? Timisoara a greit jucand cu juniorii, trebuia sa-i bata cu echipa mare, ca puteau!!!

Nu facand potaile bolsevice campioni ne razbunam pe ei!! Ci trimitandu-i la lada de gunoi a istoriei prin infrangeri, retrogradare si anonimat!! Facilitandu-le accederea in Chmpions League vaom prelungi artificial viata acestui club putrezit si in afara realitatii!!

Lion Respect Lion
MesajMesaj postat: Mon Mar 05, 2007 3:19 am
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

133866 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5182

De 17 ani le tot netezim drumul jucand mai mult sau mai putin voiniceste cu potaile si stelutza. Tocmai jucand cu ei in contextul in care sunt in aceeasi organizare nu facem decat sa le legalizam existenta.

ps john, cate puncte are dinamo avans in acest moment? crezi ca daca batem in groapa, gata, iesim noi campioni?
MesajMesaj postat: Mon Mar 05, 2007 10:17 am
Raspunde cu citat
gac200076
Moderator
Moderator

Vârsta: 31

22201 Lei grei
Items
more... 
Aderat10 Jul 2005
Mesaje1078
LocatieKöln

pe plan sportiv nici nu vad cum i-am putea opri. trebuie schimbate structurile...daca bagam juniorii luam bataie si nu mai avem sanse sa mai urcam in clasament. daca i-am baga, am putea provoca un semn medial. se va discuta mult in privinta structurilor in fotbalul romanesc. altii ne vor urma exemplul! sunt convins!
MesajMesaj postat: Mon Mar 05, 2007 2:34 pm
Raspunde cu citat
Mr. Juvete
Suporter
Suporter

410 Lei grei
Items

Aderat27 Sep 2005
Mesaje43
LocatieBucuresti

trebuie sa ne razbunam pe soricari pt infrangerile umilitoare pe care le-am suferit acum 2 ani in groapa cand am jucat cu juniorii si anul trecut in toamna cand am avut nesansa de a juca cu o echipa neexperimentata impotriva militienilor. acum avem o echipa mult mai buna fata de cea din toamna iar dinamo nu mai e ce a fost in tur. acum e clipa sa ii strangem cu usa, cum se spune. ganea nu mai e, Lolec si Bolec alias N&D sunt terminati deci destule premize sa speram la un rezultat bun pt noi.
Mititelu ar trebui sa vorbeasca mai putin pt ca oricum nu il baga nimeni in seama, toti il stiu k fiind un circar si asta e. nu e el omul potrivit sa conduca Craiova.
MesajMesaj postat: Mon Mar 05, 2007 4:02 pm
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

133866 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5182

Eu cred ca este mai importanta curatirea "mediului inconjurator" de poluanti decat sa ii batem intr-un meci izolat...
De fapt, ne iluzionam ca vom deveni iar puternici in circumstantele date...din 1991, echipele militare si-au impartiti titlurile mai zdravan chiar decat pe vremea lui nea ceasca...iar noi am intrat pe mana unor indivizi cu trecut si prezent dubios (paunescu, netoiu, staicu) care nu ar fi existat intr-o societate normala. Iar rezultatele se cunosc...
MesajMesaj postat: Mon Mar 05, 2007 4:30 pm
Raspunde cu citat
ukeloo
Lider galerie
Lider galerie

9163 Lei grei
Items

Aderat20 Sep 2005
Mesaje348

Ii batem si cu juniorii pe looseri aia!
MesajMesaj postat: Mon Mar 05, 2007 11:17 pm
Raspunde cu citat
criss1212
Suporter
Suporter

987 Lei grei
Items

Aderat11 Oct 2006
Mesaje36
Locatieslobozia

Prima noastra echipa este una tinara si dornica de afirmare!Avem mari sanse sa le punem mari probleme la ei in padoc,deci propun sa nu le oferim nicio facilitate!
MesajMesaj postat: Mon Mar 05, 2007 11:23 pm
Raspunde cu citat
BigBrother
Moderator
Moderator

Vârsta: 20

23725 Lei grei
Items

Aderat04 Mar 2005
Mesaje1306
LocatieSTREHAIA / CRAIOVA

Timisoara a reusit un egal cu tinerii pe care i-a bagat in teren si am auzit k i-au tinut in sah pe catei!!
MesajMesaj postat: Tue Mar 06, 2007 6:46 am
Raspunde cu citat
john balace
manager
manager

14583 Lei grei
Items

Aderat09 Jul 2006
Mesaje382

Toate echipele ar trenui sa refuze sa joace cu echipa bolsevica!! Numai noi in izolare nu realizam nimic!!

Din pacate, vor mai trece ani buni pana la normalizarea sportului romanesc! Intre timp, jigodiile profita de sistem si intra in legalitate, prin Cahmpions League, prin sponsorizare, prin schimbarea de imagine.

Io zic sa mergem si sa facem meciul vietii dumineca, sa nu luam bataie si sa ne concentram la campionat care va fi foarte dur. "Salvarea" lui Pinalti a inceput deja, dupa cum se vede...Pe noi ne vor fura ca sa ne retrogradeze, d-aia sunt ofticat pe Mititelu, care s-a tepuit cu Njock, l-a pierdut pe Ionescu si n-a intarit lotul, desi a cheltuit bani. De banii aia, lua jucatori meseriasi, africani ce au jucat la Mondiale...
MesajMesaj postat: Tue Mar 06, 2007 7:20 am
Raspunde cu citat
TitanGirl
Moderator
Moderator

160874 Lei grei
Items

Aderat14 Nov 2004
Mesaje2647
LocatieHouston

Apelul a fost publicat in Gazeta de Sud!!!

Suporterii propun „reteta Poli“
„Cu Dinamo, jucati cu echipa a doua!“
Ion JIANU-Gazeta de Sud

Suporterii alb-albastri iau din nou atitudine
Ca o forma de protest, unii fani ai oltenilor ii sugereaza patronului Adrian Mititelu ca Universitatea sa joace derbiul cu Dinamo cu echipa a doua.

Dupa ce Comisia de Apel a FRF n-a modificat decizia de suspendare de doua etape a jucatorului lui Poli Timisoara, Artavazd Karamian, patronii de la Poli Timisoara, in semn de protest, au decis ca in meciul cu liderul Dinamo sa trimita echipa a doua. Surprinzator sau nu, juniorii lui Poli, „impanati“ cu doi titulari, Mansour si Alexa, au jucat mult peste nivelul aratat de titularii si au reusit un rezultat neasteptat, 1-1, Dinamo fiind de nerecunoscut. Dupa aceasta decizie a patronilor de la Poli Timisoara de a trimite in teren juniorii, asa cum si cei de la Arsenal si Ajax procedeaza, suporterii de pe site-ul www.stiintacraiova.com au trimis ieri un comunicat prin care sugereaza finantatorului Adrian Mititelu sa procedeze identic in derbiul de duminica din „Stefan cel Mare“, Dinamo - Universitatea. „Cum, in repetate rânduri, Universitatea a fost tinta unor hotarâri federale aberante, este momentul unor hotarâri similare din partea conducerii clubului nostru. Numai cu declaratii nu vom schimba nimic din actuala stare de lucruri. Sunt de apreciat afirmatiile d-lui Mititelu, in care critica structurile cu origini intr-un regim opresiv, dar nu sunt suficiente, din pacate. Prin intrarea in UE s-a creat o situatie favorabila progresului si, implicit, desfiintarii acestei retele care impiedica dezvoltarea fireasca a sportului, cât si a societatii românesti in ansamblul sau. Este momentul trecerii de la stadiul vorbelor la cel al faptelor, d-le Mititelu. In proxima etapa jucam cu echipa Ministerului de Interne, Dinamo, club care isi traieste ultimele clipe in actuala organizare militarizata. Aveti curajul si introduceti echipa Primavara in acest joc. Sa fim solidari cu cei din Timisoara in aceasta atitudine impotriva vechilor structuri. Sa transmitem un semnal puternic ca vechile structuri nu mai sunt viabile. D-le Mititelu, aveti sansa sa demonstrati ca aveti curajul sa transpuneti in actiune vorbele exprimate. Nu prezentati prima echipa in partida cu Dinamo!“, se arata in comunicatul semnat de suporterii Universitatii Craiova.
MesajMesaj postat: Tue Mar 06, 2007 4:05 pm
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

133866 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5182

Teama cea mai mare a celor care ne "conduc" azi este tocmai o reactie unitara impotriva lor.
Vorbele lui Mititelu, Iacov sau altora sunt lucruri de apreciat pana la un punct, dar, precum zicala: vorba zboara...
Acum este un moment excelent de a protesta tocmai pentru ca se leaga de cel al timisorenilor! Cum bine a sesizat si gac, va fi un semnal puternic impotriva sistemului.

Suna paradoxal poate si o sa deranjeze ceea ce spun, dar este mai importanta schimbarea acestor structuri decat ca Universitatea sa ia, sa zicem, titlul anul viitor.
Practic, afirmatia mea contine o incompatibilitate in sine, pe care am tot zis-o de-a lungul timpului: ne iluzionam ca vom redeveni o echipa de top atata vreme cat fostii securisti controleaza steaua si dinamo. Nu vedeti ca din 1991 dinamo si steaua au castigat toate titlurile, mai putin doua luate de rapid? Sunt chiar mai puternice aceste structuri acuma, deoarece au si spate economic, dincolo de acela al relatiilor mafiote. Nu veti gasi in lista campioanelor nicio pauza atat de lunga (16 ani acuma!) fara cel putin o campioana din provincie.

Nu stiu in ce masura ne amagim singuri si in ce proportie ne lasam manevrati in continuare de mitici si nasici...
MesajMesaj postat: Wed Mar 07, 2007 1:36 am
Raspunde cu citat
ANGELO
Suporter
Suporter

912 Lei grei
Items

<