.  
Inregistrare FAQ Lista Membrilor Cautare www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index

www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index » JUCATORII » Baird Du-te la pagina 1, 2  Urmatorul
Posteaza subiect nou  Raspunde la subiect
Navigare
Bine ati venit!

Timpul este acum Sun Jul 06, 2008 7:31 pm

Toate orele sunt GMT + 3 Ore
Utilizator:

Parola:

Send me a new password

Google search
Google
Ultimele topicuri
Statistici

Trafic
Linkuri
Baird
MesajMesaj postat: Sun Feb 05, 2006 4:09 pm
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

133956 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5185

BAIRD INSCRIE

In ultima partida jucata pentru Queensland Roar, viitorul atacant al Universitatii, Michael Baird, a marcat un gol. Partida cu Central Coast Mariners s-a terminat la egalitate, 2-2. Intrat dupa pauza, Baird a marcat pentru 2-1 in min. 60. El a speculat o eroare a unui fundas si a inscris pe sub portarul Vukovic. Din pacate, Queensland - de la care provine si fundasul Dodd - a ratat play-offul, terminand campionatul pe locul 6 din echipe. Linia echipei in editia incheiata a fost: 21 partide 7 victorii 7 egaluri 7 infrangeri golaveraj 26-21 si 28 puncte.
Australianul a inscris 5 goluri pentru echipa sa. Interesant este si traseul sau de pana acuma:2000-01 Queensland Lions (QLD); 2001-02 Brisbane Strikers; 2002-03 South Melbourne; 2003-04 Sydney Olympic; 2004-05 Bonnyrigg (NSW).
Baird se va alatura lotului craiovean pe data de 14 februarie si va fi in competitie pentru un loc in formula de atac cu Dina, Orac, Al. Piturca si F. Costea.
MesajMesaj postat: Sun Feb 05, 2006 4:24 pm
Raspunde cu citat
gac200076
Moderator
Moderator

Vârsta: 31

22201 Lei grei
Items
more... 
Aderat10 Jul 2005
Mesaje1078
LocatieKöln

baird este fizic pus la punct ca a jucat meciuri de competitie pina acum. El are si moralul mai bun marcind totusi cite un gol, chiar daca nu e titular. Problema sa va fi adaptarea cu clima, limba samd. Eu zic totusi ca este un cistig pt Universitatea, mai ales ca e un tip solid, care poate inscrie cu capul si poate atrage fundasii adversi asupra lui, permitind coechipierilor sanse de gol.
MesajMesaj postat: Mon Feb 06, 2006 12:13 am
Raspunde cu citat
BigBrother
Moderator
Moderator

Vârsta: 20

23821 Lei grei
Items

Aderat04 Mar 2005
Mesaje1309
LocatieSTREHAIA / CRAIOVA

Sa speram k se vor acomoda cu totii si ca vor juca f bine! Eu zic ca sunt conditii f bune, conteaza numai de ei sa fie devotati si sa realizeze k e foarte multa munca.Smile Vor avea si sprijinul suporterilor, sunt sigur de asta. Toata lumea este dornica sa vina la stadion si sa ii vada la treaba. Important va fi ca echipa sa inceapa bine si sa castige, pt a le insufla incredere suporterilor. Si atunci toata lumea va fi fericita!!
MesajMesaj postat: Mon Feb 06, 2006 10:40 am
Raspunde cu citat
ukeloo
Lider galerie
Lider galerie

9163 Lei grei
Items

Aderat20 Sep 2005
Mesaje348

eu zic ca un atacant in plus nu strica niciodata mai ales ca in ultimul timp stiinta nu prea mai marcheaza. sa speram ca pregatirea fizica de care zicea gac o sa fie utila stiintei. dar in fond nu cred ca ceilalti jucatori nu sunt pregatiti din punct de vedere fizic. parerea mea este ca faptul ca nu au prea marcat in ultimul timp i-a facut pe jucatori sa cada psihic si consider ca aici este capitolul la care mai trebuie lucrat. poate ca baird va aduce o nota de optimism in ceea ce priveste gourile marcate.
MesajMesaj postat: Mon Feb 06, 2006 10:43 pm
Raspunde cu citat
luckas
Suporter
Suporter

67 Lei grei
Items

Aderat05 Feb 2006
Mesaje2
Locatietimisoara

gac200076 wrote:
baird este fizic pus la punct ca a jucat meciuri de competitie pina acum. El are si moralul mai bun marcind totusi cite un gol, chiar daca nu e titular. Problema sa va fi adaptarea cu clima, limba samd. Eu zic totusi ca este un cistig pt Universitatea, mai ales ca e un tip solid, care poate inscrie cu capul si poate atrage fundasii adversi asupra lui, permitind coechipierilor sanse de gol.

Sa speram ca este atacantul de care avem nevoie.Asa cum tu descrii fizicul acestui australian,se pare ca este exact jucatorul care lipseste din atacul Universitatii.Din pacate Piturca,Dina si Orac nu dau semne de revenire si inteleg ca ultimul este pe lista neagra a lui Stanga.
MesajMesaj postat: Tue Feb 07, 2006 4:34 pm
Raspunde cu citat
flipper
Presedinte de club
Presedinte de club

Vârsta: 30

17694 Lei grei
Items

Aderat01 Nov 2004
Mesaje840
Locatiecraiova

o sa ne lamurim in curand, peste cateva zile echipa revine din cipru si li se va alatura si baird pe care sper sa avem ocazia(cel putin cei din craiova) sa-l vedem jucand in cateva amicale.
fizicul este important pt un atacant, dar nu este suficient. asa si piturca are o statura potrivita pt un atacant, dar felul in care se misca si controleaza mingea lasa de dorit
MesajMesaj postat: Tue Feb 07, 2006 4:43 pm
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

133956 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5185

Poate Piturca jr vrea sa urmeze traseul tataului, jucator relativ obscur pana pe la 26-27 de ani.
MesajMesaj postat: Wed Feb 08, 2006 7:33 am
Raspunde cu citat
soso
Lider galerie
Lider galerie

Vârsta: 28

8487 Lei grei
Items

Aderat09 Jul 2005
Mesaje291
Locatiechicago, usa

tocmai am vazut pe fox soccer channel un rezumat al meciului pe care queensland roar l-a jucat in ultima etapa disputata din campionatul australiei. dupa cum a spus si stiinta , baird a inscris pt 2-1 , cand echipa sa era in inferioritate numerica.pe final de meci, baird a avut si o bara. nu am putut sa imi fac o imagine despre acest atacant din cele cateva secvente, dar, desi e inalt si bine facut , mi s-a parut ca nu e tipul de atacant de pe linia portii care doar impinge mingea in poarta, ci se implica in faze ca si la faza golului, unde a recuperat o minge de la un adversar, mingea i-a revenit de la un coechipier si a marcat printre picioarele portarului advers, cu ceva noroc ce-i drept. la a doua faza , cea in care a lovit bara, baird a sutat fara preluare , din vreo 8 metri, la o minge respinsa in fata de portarul advers.
MesajMesaj postat: Wed Feb 08, 2006 6:13 pm
Raspunde cu citat
soso
Lider galerie
Lider galerie

Vârsta: 28

8487 Lei grei
Items

Aderat09 Jul 2005
Mesaje291
Locatiechicago, usa

queensland roar official site

BAIRD BIDS FAREWELL WITH A GOAL
Wednesday, 8 February, 2006 - 2:40PM
STRIKER Michael Baird signed off his Hyundai A-League career with Queensland Roar at the weekend with his sixth goal for the club. A typical burst of pace and cool finish past Mariners’ keeper Danny Vukovic gave his side a 2-1 lead, but unfortunately the strike did not prove to be the winner for Roar.

“It was great to score a goal against the Mariners. I wish I had put that chance away against Melbourne Victory because it could have meant a bit more to our season, but to score in front of our own fans in my last game was very special and I will remember that for a long time,” Baird said.

Although sad to leave the club, the fiery striker said he was looking forward to testing himself in Romania where he will hook up with former Roar team-mate, Karl Dodd at Universitatea Craiova.

“It’s really exciting to have this new challenge ahead of me. The next four years in Europe are going to be great I hope, but obviously it’s a little disappointing that we didn’t achieve what we wanted to achieve with Queensland Roar this season. The finals were our goal but we just didn’t produce enough at the right time,” he added.

Despite the stumble at home to Melbourne Victory in round 18, Baird cited the team’s form in the run to the line as his high point of the year.

“The last four games were probably the highlight for me. We showed what we could do as a team and we’ve played very well. I’ve been honoured to play with these players and I’ll always be proud that I was a part of this first year of the Hyundai A-League and Queensland Roar FC.”
MesajMesaj postat: Tue Aug 15, 2006 9:03 pm
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

133956 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5185

O stire foarte dureroasa pentru Baird, a carui logodnica a fost diagnosticata cu meningita si ar avea sanse reduse de supravietuire.
Fotbalistul a parasit Romania si se spera ca va reveni saptamana viitoare.

Mai jos, un articol din Prosport:

Michael Baird a părăsit România de urgenţă
Marţi,15 August 2006

Atacantul australian al echipei Universitatea Craiova, Michael Baird, a părăsit, marţi, România, după ce a fost informat că logodnica sa este Ă®n comă, Ă®n spital, fiind diagnosticată cu meningită.

Jucătorul a fost informat de cei care l-au contactat că prietena sa are şanse slabe de supravieţuire, după ce, Ă®n urmă cu două zile, a fost diagnosticată cu meningită (boală infecţioasă care constă Ă®n inflamarea meningelor - membrane care Ă®nvelesc creierul şi măduva spinării - şi care se manifestă prin dureri de cap, vărsături, Ă®nţepenirea cefei, febră).

Michael Baird (24 de ani) nu va evolua, astfel, Ă®n meciul cu Rapid, programat, sâmbătă, Ă®n deplasare, Ă®n etapa a IV-a a Ligii I.

Totuşi, patronul Adrian Mititelu a declarat că Michael Baird a promis că va reveni, săptămâna viitoare, marţi sau miercuri, indiferent de ce se va Ă®ntâmpla. "Ne-a promis că vine, pentru că şi-a dat seama cât Ă®nseamnă pentru Oltenia un meci Universitatea - Dinamo (n.r. - programat Ă®n etapa a V-a a Ligii I). Ne pare rău pentru el, suntem cu adevărat urmăriţi de ghinion. Craiova este blestemată", a mai spus Mititelu.

Logodnica lui Michael Baird, Angy (22 de ani), a vizitat România, Ă®n acest an, Ă®n perioada Ă®n care Craiova a obţinut promovarea Ă®n Liga I. De asemenea, cei doi şi-au petrecut vacanţa Ă®n Antalya, alături de Jonathan McKain şi prietena acestuia.
MesajMesaj postat: Wed Aug 16, 2006 1:17 am
Raspunde cu citat
TitanGirl
Moderator
Moderator

160874 Lei grei
Items

Aderat14 Nov 2004
Mesaje2647
LocatieHouston

Stiinta wrote:
O stire foarte dureroasa pentru Baird, a carui logodnica a fost diagnosticata cu meningita si ar avea sanse reduse de supravietuire.
Fotbalistul a parasit Romania si se spera ca va reveni saptamana viitoare.

Mai jos, un articol din Prosport:

Michael Baird a părăsit România de urgenţă
Marţi,15 August 2006

Atacantul australian al echipei Universitatea Craiova, Michael Baird, a părăsit, marţi, România, după ce a fost informat că logodnica sa este Ă®n comă, Ă®n spital, fiind diagnosticată cu meningită.

Jucătorul a fost informat de cei care l-au contactat că prietena sa are şanse slabe de supravieţuire, după ce, Ă®n urmă cu două zile, a fost diagnosticată cu meningită (boală infecţioasă care constă Ă®n inflamarea meningelor - membrane care Ă®nvelesc creierul şi măduva spinării - şi care se manifestă prin dureri de cap, vărsături, Ă®nţepenirea cefei, febră).

Michael Baird (24 de ani) nu va evolua, astfel, Ă®n meciul cu Rapid, programat, sâmbătă, Ă®n deplasare, Ă®n etapa a IV-a a Ligii I.

Totuşi, patronul Adrian Mititelu a declarat că Michael Baird a promis că va reveni, săptămâna viitoare, marţi sau miercuri, indiferent de ce se va Ă®ntâmpla. "Ne-a promis că vine, pentru că şi-a dat seama cât Ă®nseamnă pentru Oltenia un meci Universitatea - Dinamo (n.r. - programat Ă®n etapa a V-a a Ligii I). Ne pare rău pentru el, suntem cu adevărat urmăriţi de ghinion. Craiova este blestemată", a mai spus Mititelu.

Logodnica lui Michael Baird, Angy (22 de ani), a vizitat România, Ă®n acest an, Ă®n perioada Ă®n care Craiova a obţinut promovarea Ă®n Liga I. De asemenea, cei doi şi-au petrecut vacanţa Ă®n Antalya, alături de Jonathan McKain şi prietena acestuia.

Trista stire...Sa speram ca logodnica lui isi revine.
MesajMesaj postat: Wed Aug 16, 2006 11:45 am
Raspunde cu citat
flipper
Presedinte de club
Presedinte de club

Vârsta: 30

17694 Lei grei
Items

Aderat01 Nov 2004
Mesaje840
Locatiecraiova

imi pare rau, sper ca fata sa-si revina iar el sa se linisteasca. altfel cred ca va fi foarte afectat si e de inteles daca ar lipsi o perioada mai lunga
MesajMesaj postat: Thu Aug 17, 2006 1:14 am
Raspunde cu citat
TitanGirl
Moderator
Moderator