Navigare
| Navigare |
|
|
| XS NavMenus V: 1.0.26 |
Bine ati venit!
Google search
Ultimele topicuri
Statistici
Trafic
Linkuri
|
 | "Balciul continua" |  |
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
133956 Lei grei
Items |
| Aderat | 30 Oct 2004 | | Mesaje | 5185 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Bîlciul continuă
Adrian Florea, Mario Morcov (Craiova)
Joi noaptea, "telenovela Universitatea" părea să se apropie de sfîrşit. Dinel Staicu negociase cu Gigi Neţoiu la Piteşti şi stabiliseră preţul de vînzare a clubului din Bănie: 1,7 milioane de dolari, din care 600.000 $ trebuia să fie achitaţi astă-noapte, după meciul cu Gloria.
ÃŽn schimbul celor 1,7 milioane, Comandantul urma să preia întreg lotul de jucători, plus autocarul, evaluat la 200.000 de dolari. Noul patron ar fi folosit gratis cantonamentul din Lunca Jiului, care-i aparţine lui Dinel, cu condiţia să păstreze ca sponsor secundar firma SIF Oltenia. De asemenea, Staicu ar mai fi primit 20 la sută din sumele de transfer ale lui Adnan Guso, Cosmin Moţi, Mihăiţă Pleşan şi Ilie Iordache.
Ieri după-amiază însă, tranzacţia a căzut pentru a "n"-a oară. Actualul proprietar al echipei s-a sucit după o discuţie de o oră cu Adrian Mititelu şi l-a anunţat pe Neţoiu că vechea înţelegere nu mai e valabilă. Surse din anturajul lui Mititelu au afirmat că fostul preşedinte al clubului vrea să preia efectiv Universitatea din vară, dar se va implica financiar şi în ultimele runde din acest campionat!
Se pare că Dinel ar putea ceda Ştiinţa unui concern olandez, care ar fi adus la Craiova de Rodion Cămătaru. "E adevărat că tratez cu nişte străini, dar nu pot să ofer nici un amănunt în plus", a fost singurul comentariu al lui Staicu.
"Gigi Neţoiu mă ameninţă de o lună că vine cu banii, dar încă nu l-am văzut. Eu voiam să dau echipa cînd mai avea şanse de salvare, nu acum, cînd e ca şi retrogradată"
Dinel Staicu, patron U Craiova
"Domnul Staicu mi-a transmis că mai vorbim la finalul campionatului, că are alte două variante de vînzare. ÃŽn ceea ce mă priveşte, nu e nimic clar"
Adrian Mititelu
"Eu am altă treabă, nu mă mai interesează Universitatea"
Gigi Neţoiu
Sursa Gazeta Sporturilor |
|
|
|
|
 | |  |
|
emil ungureanu
|
| Presedinte de club |

|
1261 Lei grei
Items |
| Aderat | 18 Feb 2005 | | Mesaje | 737 | | Locatie | brisbane australia |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Bate un vint
Rece din Delta
La chiliea-n Port
Vedeti lume cum descinta
Dinel si a s-a gasca .........Mult-a. |
|
|
|
|
 | |  |
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
133956 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Un articol din Gazeta Sporturilor care merge bine la acest balci...nea dinel are cea mai buna oferta din..Luxemburg...
<<DINAMO, DUPĂ PLEŞAN ŞI MOŢI
Radu Oprişan, Mariana Podeanu
Imediat după finalul întîlnirii Universitatea - Gloria (1-1), de vineri seara, Dinel Staicu a plecat la Slatina, pentru a se întîlni cu un veritabil comando venit din Ştefan cel Mare. Gigi Neţoiu, Cristi Borcea, Ioan şi Victor Becali îl aşteptau pe patronul oltenilor la hotelul Parc, principalul subiect de negocieri fiind vînzarea clubului din Bănie.
Cum Dinel n-a fost mulţumit de ultima ofertă a "cîinilor", 1,7 milioane de dolari, solicitînd cu 300.000 $ mai mult, părţile au început să trateze transferurile lui Mihăiţă Pleşan şi Cosmin Moţi la campioana en-titre. Chiar dacă nu s-a semnat nimic, Staicu le-a promis partenerilor de discuţii că atît Pleşan, cît şi Moţi vor juca din vară la Dinamo, cu condiţia să nu găsească pînă la finalul campionatului un cumpărător al Ştiinţei care să vrea să preia întreg lotul de jucători.
Pleşan s-a învoit ieri de la antrenorul Bondrea şi şi-a petrecut întreaga zi în Bucureşti, refuzînd dialogul, în vreme ce Moţi a participat la şedinţa de pregătire, dar a declarat că nu ştie nimic despre propunerea de transfer înaintată de bucureşteni.
"Vă jur că n-am dat echipa nimănui şi nici nu i-am vîndut pe Pleşan şi pe Moţi. ÃŽn acest moment, cea mai bună ofertă de vînzare a clubului e venită din Luxemburg"
Dinel Staicu, patron U Craiova
ÃŽn vizor mai sînt Guso şi Daouda
ÃŽn cazul în care Gigi Neţoiu va ajunge în cele din urmă la un acord cu Dinel Staicu şi va prelua Ştiinţa, Comandantul va cumpăra un loc în "A" de la CS Otopeni sau de la Jiul Petroşani, pentru ca juveţii să evolueze şi la anul în prima ligă. ÃŽn schimbul acestui serviciu, Neţoiu i-ar mai putea duce la Dinamo, pe lîngă Pleşan şi Moţi, şi pe Guso şi Daouda, deşi ivorianul nu mai doreşte să joace nicăieri în România.
L-au bîrfit pe Lord
Oficialii dinamovişti prezenţi vineri noaptea la Slatina au urmărit meciul U Craiova - Gloria (1-1) la televizor şi pe tot parcursul jocului n-au încetat să-l bîrfească pe preşedintele ardelenilor, Jean Pădureanu. Ei îl acuzau pe cel poreclit Lordul că nu-şi respectă cuvîntul şi nu cedează punctele Ştiinţei, aşa cum era "normal". Conform informaţiilor lor, oltenii s-au predat în tur, 3-4 la Bistriţa, şi ar fi trebuit să învingă în retur fără probleme.>> |
|
|
|
|
 | |  |
|
BigBrother
|
| Moderator |

Vârsta: 20 |
23821 Lei grei
Items |
| Aderat | 04 Mar 2005 | | Mesaje | 1309 | | Locatie | STREHAIA / CRAIOVA |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Astia de la Dinamo cu Netoiu vor sa ne bage in kkt de tot ... dupa ce ca a plecat titularii, Netoiu, ii vrea si pe astia de acuma ... bai frate c mafie e in tara asta nenorocita....  |
|
|
|
|
 | |  |
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
133956 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Din Prosport continuarea circului la Stiinta.
<<Ştiinţa, vîndută ca-n tîrg
Guso, Daouda şi Moţi au semnat pentru Dinamo. Se pregăteşte Pleşan, iar în Bănie va veni Gigi Neţoiu. Vicepreşedintele lui Dinamo, Gigi Neţoiu, l-a convins pe Dinel Staicu să-i vîndă Universitatea Craiova, urcînd oferta la două milioane de dolari. Deşi cei doi nu au parafat încă actele, sîmbătă seară, trei “juveţi”, Guso, Daouda şi Moţi,. au semnat deja pentru clubul din Ştefan Cel Mare, iar Pleşan ajunge în Groapă la vară, dacă nu-şi va găsi contract în străinătate. “Comandantul” s-a întors în Bănie, aşa cum a anunţat ProSport de Oltenia în ultima vreme, iar vineri seara a bătut palma cu Dinel Staicu, urmînd doar să semneze actele tranzacţiei. După lungi discuţii, Staicu a cedat în faţa lui Neţoiu, primind două milioane de dolari pe echipă, cu tot cu Pleşan, Moţi şi Ilie Iordache, fotbalişti pe care Dinel ar fi vrut să-i păstreze cînd a anunţat că Ştiinţa este de vînzare. Cei doi au căzut de acord să nu dezvăluie nimic pînă la finalul campionatului, pentru ca Neţoiu să nu fie învinuit de fanii olteni că a vîndut jucători la Dinamo. “Comandantul” a promis că va cumpăra un loc în divizia A pentru Ştiinţa, fie de la CS Otopeni, fie de la Jiul Petroşani. După ce a obţinut acordul verbal al lui Dinel, Neţoiu i-a chemat sîmbătă după-amiază la Piteşti pe Adnan Guso, Mariko Daouda şi Cosmin Moţi, care au şi bătut palma cu Dinamo. Cei trei s-au înţeles cu campioana en-titre pe trei ani, semnînd pe aceleaşi sume pe care le aveau la Universitatea: Guso - 80.000 de dolari, Daouda - 45.000 şi Moţi - 35.000. ÃŽn cazul în care unul dintre cei patru fotbalişti va fi transferat în străinătate, Dinel Staicu nu va primi nici un procent, Dinamo avînd drepturi exclusive asupra lor.
Mihăiţă Pleşan amînă decizia
“Este grav că ne-au minţit şi că se băteau cu pumnii în piept că stau şi pe jumătate de contract la Universitatea în Divizia B. Aici circul are zilnic reprezentanţii ieftine şi penibile”, au declarat mai mulţi colegi de echipă ai celor trei. Guso, Daouda şi Moţi s-au prezentat ieri la antrenamentele Ştiinţei refuzînd să comenteze despre plecarea lor. ÃŽn afara celor trei, şi Pleşan a semnat un precontract cu Dinamo Bucureşti, şi, dacă nu-şi va găsi angajament în străinătate, din toamnă va evolua în tricoul alb-roşu.
Guso nu mai vrea în Bănie
Singurul dintre cei trei care a dialogat ieri cu ProSport a fost Adnan Guso. Portarul bosniac nu a recunoscut că a semnat cu Dinamo, însă a declarat că nu vrea să mai rămînă la Craiova. “Lumea a început să mă înjure şi a uitat ce am făcut timp de doi ani pentru această echipă. Am oferte din România şi din străinătate şi plec la cine dă mai mult. Cum să mai stai la Craiova, cînd aici nu există patron şi nu-i pasă nimănui de tine? ÃŽmi pare rău, n-am crezut niciodată că se va ajunge aici”, a spus Guso.
Vine Cîrţu antrenor
Sorin Cîrţu a fost deja contactat de Gigi Neţoiu, vicele dinamovist anunţîndu-l că îl va aduce pe banca tehnică a Universităţii din vară. ÃŽmpreună cu Cîrţu, Neţoiu a pregătit o listă de jucători pe care vrea să-i aducă în Bănie: Ştefan Nanu, Cristian Munteanu, Ciprian Danciu, Marius Sava, Alexandru Bălţoi, Victoraş Iacob, Vlad Munteanu, Ionuţ Savu şi Octavian Chihaia. (Cristi STĂNCESCU)
ÃŽn cantonament de astăzi
Motivaţi financiar de Dinamo cu o primă de 40.000 de dolari pentru a încurca Rapidul în partida de miercuri, fotbaliştii Universităţii vor intra de astăzi în cantonament. ÃŽn momentul în care Marian Bondrea i-a anunţat programul, mai mulţi “juveţi” au protestat. “Să ne spună mai bine cei care au semnat pentru Dinamo ce este de făcut în meciul din penultima etapă, din Ştefan cel Mare”, au strigat jucătorii.
narcis.drejan@prosport.ro
george.paunescu@prosport.ro>> |
|
|
|
|
 | |  |
|
BigBrother
|
| Moderator |

Vârsta: 20 |
23821 Lei grei
Items |
| Aderat | 04 Mar 2005 | | Mesaje | 1309 | | Locatie | STREHAIA / CRAIOVA |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Netoiu nu va altceva decat sa creasca jucatori pt Dinamo...ne mananca zilele ....  |
|
|
|
|
 | |  |
|
flipper
|
| Presedinte de club |

Vârsta: 30 |
17694 Lei grei
Items |
| Aderat | 01 Nov 2004 | | Mesaje | 840 | | Locatie | craiova |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| BigBrother wrote: | Astia de la Dinamo cu Netoiu vor sa ne bage in kkt de tot ... dupa ce ca a plecat titularii, Netoiu, ii vrea si pe astia de acuma ... bai frate c mafie e in tara asta nenorocita....  |
asta cam asa e. astia sunt ca hienele: se reped imediat ce au adulmecat mirosul de mortaciune. vina apartine insa celor care au transformat aceasta echipa intr-un cadavru. aici putem sa-l includem si pe netoiu.
si din pacate nu ne iau numai titularii. acelasi jaf se produce si la nivelul juniorilor. bunaoara atacantul pe care steaua a inceput sa-l foloseasca de vreo 2-3 etape, litu il cheama, e din segarcea. verisorul lui este prieten f. bun cu mine si mi-a povestit cat de usor a fost luat la steaua inca de la 15-16 ani si dezinteresul de care s-a izbit la universitatea.
pe de alta parte mai sunt si impresarii, vezi fratii becali, care dau tarcoale oricarui junior promitator cumparandu-i pe cateva sute euro.
si nu e greu sa ne amintim cati astfel de jucatori din zona olteniei au ajuns jucatori la echipa nationala fara sa fi trecut pe la universitatea: adrian ilie, radoi etc.
gheorghe popescu nu face acelasi lucru? orice tanar de perspectiva va ajunge invariabil la dinamo
in concluzie nu e vina pradatorului ci a prazii. |
|
|
|
|
 | |  |
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
133956 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Nu stiu daca este doar vina prazii, mai ales daca este vorba de juniori.
Dar neglijenta celor care ar trebui sa se ocupe de tinerii care cresc in Oltenia si mai ales in Craiova este fara scuze. |
|
|
|
|
|
flipper
|
| Presedinte de club |

Vârsta: 30 |
17694 Lei grei
Items |
| Aderat | 01 Nov 2004 | | Mesaje | 840 | | Locatie | craiova |
|
|
|
 |
 |
 |
|
indiscutabil nu e vina acelor copii, multi dintre ei provenind din familii sarace astfel incat 1000 euro reprezinta o suma fabuloasa pt ei.
prada de care vorbeam eu este universitatea craiova, ca si club. |
|
|
|
|
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
133956 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
pai atunci in postura "pradatorului" ar trebui pus dinel si nu gp sau cluburile din capitala...iar la vinovati putem baga si administratia orasului, care-si aminteste de club 2-3 luni inainte de alegeri.. |
|
|
|
|
|