.  
Inregistrare FAQ Lista Membrilor Cautare www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index

www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index » DIVERSE » Basescu, suspendat
Posteaza subiect nou  Raspunde la subiect
Navigare
Bine ati venit!

Timpul este acum Fri Jul 04, 2008 10:11 am

Toate orele sunt GMT + 3 Ore
Utilizator:

Parola:

Send me a new password

Google search
Google
Ultimele topicuri
Statistici

Trafic
Linkuri

Considerati pozitiva suspendarea lui Basescu?
Da
20%
 20%  [ 1 ]
Nu
80%
 80%  [ 4 ]
Total Voturi : 5

Basescu, suspendat
MesajMesaj postat: Thu Apr 19, 2007 9:02 pm
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

133866 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5182

Presedintele Romaniei, Traian Basescu a fost suspendat din functie de catre Parlamentul Romaniei. I s-au imputat numeroase incalcari ale Constitutiei. Votul a fost de 322 pentru si 108 impotriva.
Alegerile prezidentiale ar trebui sa se tina peste doua luni.

Interesant este ca raportul anti-Basescu a fost intocmit de comisie condusa de Dan Voiculescu, unul din stalpii securitatii ceausiste.

In acelasi timp, Basescu si-a depasit adeseori rolul pe care Consitutia il atribuie unui presedinte. Ca sa nu mai pomenim de faptul ca, intr-o societate normala, o persoana banuita de abateri de la lege, cum este celebrul dosar "Flota" in care Basescu este implicat, nu ar fi avut nicio sansa sa ajunga seful respectivei tari.

In asteptarea legii lustratiei si a votului uninominal, doar cateva din cerintele esentiale pentru modernizarea tarii, Romania continua sa se zbata in reteaua structurilor securisto-comuniste, doar aparent decapitate in 1989.
MesajMesaj postat: Fri Apr 20, 2007 12:45 am
Raspunde cu citat
gac200076
Moderator
Moderator

Vârsta: 31

22201 Lei grei
Items
more... 
Aderat10 Jul 2005
Mesaje1078
LocatieKöln

nu mai urmaresc de ani de zile situatia politica din tara....
pur si simplu mi-e scarba de modul cum fiecare incearca din rasputeri sa ajunga la putere si sa insele cit mai mult posibil! nici nu vad pe cineva care sa fie capabil sa faca treaba...
MesajMesaj postat: Fri Apr 20, 2007 1:24 am
Raspunde cu citat
BigBrother
Moderator
Moderator

Vârsta: 20

23725 Lei grei
Items

Aderat04 Mar 2005
Mesaje1306
LocatieSTREHAIA / CRAIOVA

L-au dat jos Basescu si o sa vina altul la fel sau poate chiar mai rau!! Toti sunt o apa si un pamant!! Vorbesc mult si fac mult, dar numai pt ei !! Smile
MesajMesaj postat: Fri Apr 20, 2007 11:28 am
Raspunde cu citat
gac200076
Moderator
Moderator

Vârsta: 31

22201 Lei grei
Items
more... 
Aderat10 Jul 2005
Mesaje1078
LocatieKöln

exact! indiferent cine e la putere...se fura si se scuipa unii pe altii... Wall
MesajMesaj postat: Fri Apr 20, 2007 7:43 pm
Raspunde cu citat
Triplefleosc
Suporter infocat
Suporter infocat

3303 Lei grei
Items

Aderat21 Jul 2006
Mesaje120
LocatieBucuresti

gac200076 wrote:
exact! indiferent cine e la putere...se fura si se scuipa unii pe altii... Wall

Corect! Problema e ca nimeni nu zice nimic, iar societatea se complace in as trai viata fara sa zica absolut nimic. Ieri am asistat dupa mult timp la o mica revolta impotriva oamenilor care ne duc de nas si ne prostesc pe fata.

Sunt pro Basescu tocmai pentru ca el e anti-parlamentari & co. Nu il consider pe Basescu alb imaculat, dar totusi e primul presedinte care nu a tacut.
MesajMesaj postat: Fri Apr 20, 2007 9:39 pm
Raspunde cu citat
BigBrother
Moderator
Moderator

23725 Lei grei
Items

Aderat04 Mar 2005
Mesaje1306

Basescu o sa fie reales !!! Din cate am vazut pe la tv tendinta poporului este pro Basescu, iar institutia Parlamentului a scazut f mult in ochii oamenilor. E de notat faptul ca Basescu a incercat sa se dea la ei, chiar dk nici el nu e curat!!
MesajMesaj postat: Wed May 16, 2007 3:43 pm
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

133866 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5182

Cum credeti ca se va termina referendumul de sambata? Ramane sau nu Basescu?
MesajMesaj postat: Wed May 16, 2007 4:51 pm
Raspunde cu citat
TitanGirl
Moderator
Moderator

160874 Lei grei
Items

Aderat14 Nov 2004
Mesaje2647
LocatieHouston

Stiinta wrote:
Cum credeti ca se va termina referendumul de sambata? Ramane sau nu Basescu?

Eu am sperante ca ramane! Din pacate nu pot vota, nu mai am acte de identitate romanesti Sad Dar sper ca lumea merge la vot si ca ramane Basescu. Astept cu nerabdare sa vad ce spun cei din tara.
MesajMesaj postat: Wed May 16, 2007 9:09 pm
Raspunde cu citat
Triplefleosc
Suporter infocat
Suporter infocat

3303 Lei grei
Items

Aderat21 Jul 2006
Mesaje120
LocatieBucuresti

Din sondaje reiese clar ca o sa ramana. Oricum buba inca nu s-a spart. Basescu nu cred ca da inapoi cu 322 asa de usor.
A venit si vremea sa ne "razbunam" pentru toate nesimtirile pe care le-au facut parlamentarii.
MesajMesaj postat: Fri May 18, 2007 3:16 am
Raspunde cu citat
BigBrother
Moderator
Moderator

23725 Lei grei
Items

Aderat04 Mar 2005
Mesaje1306

Din toate rele din Romania cred ca Basescu este cel mai mic rau!! Cu siguranta lumea va merge la vot si Basescu va ramane in functie!!
MesajMesaj postat: Sat May 19, 2007 2:52 am
Raspunde cu citat
soso
Lider galerie
Lider galerie

Vârsta: 28

8487 Lei grei
Items

Aderat09 Jul 2005
Mesaje291
Locatiechicago, usa

ARTICOLUL 80
(1) Preşedintele României reprezintă statul român şi este garantul independenţei naţionale, al unităţii şi al integrităţii teritoriale a ţării.
(2) Preşedintele României veghează la respectarea Constituţiei şi la buna funcţionare a autorităţilor publice. În acest scop, Preşedintele exercită funcţia de mediere între puterile statului, precum şi între stat şi societate.
in mare astea sunt atributiile presedintelui romaniei si le exercita prin acte specifice: adrese guvernului si parlamentului, numeste PM, numeste ambasadorii romaniei si primeste reprezentantele diplomatice straine .
nu stiu cat de adevarate sunt acuzele ce i se aduc(politie politica, dosar de colaborator al securitatii, flota, care oricum nu e urmare a act de presedinte), dar si eu cred ca basescu e cel mai mic rau. ma duc maine la vot si votez NU. alde voiculescu, vadim, becali, leonida lari si alte specimene din gradina zoologica numita parlamentul romaniei tre sa primeasca o lovitura peste bot ca prea fac ce vor acolo in tara.
MesajMesaj postat: Mon May 21, 2007 1:15 pm
Raspunde cu citat
BigBrother
Moderator
Moderator

23725 Lei grei
Items

Aderat04 Mar 2005
Mesaje1306

Asa cum ma asteptam Basescu a iesit invingator!! MrGreenMrGreen