.  
Inregistrare FAQ Lista Membrilor Cautare www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index

www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index -> SUPORTERII » Suporterii Stiintei vazuti de media » "Bodu, fanul Stiintei"
Posteaza subiect nou  Raspunde la subiect
Navigare
Bine ati venit!

Timpul este acum Fri Jul 04, 2008 10:13 am

Toate orele sunt GMT + 3 Ore
Utilizator:

Parola:

Send me a new password

Google search
Google
Ultimele topicuri
Statistici

Trafic
Linkuri
"Bodu, fanul Stiintei"
MesajMesaj postat: Tue Dec 12, 2006 3:57 am
Raspunde cu citat
TitanGirl
Moderator
Moderator

160874 Lei grei
Items

Aderat14 Nov 2004
Mesaje2647
LocatieHouston

Bodu, fanul Universităţii

de Maria HUCULICI

Aparut in ziua de Marti 12 Decembrie 2006
• Şeful ANAF s-a îndrăgostit de Craiova Maxima şi nu a putut să-şi scoată din suflet culorile alb-albastre
Asculta în timpul orelor meciurile Ştiinţei
În 1983, când “echipa de aur” a României, Universitatea Craiova, a învins cu 1-0 reprezentanta Germaniei, FC Kaiserslautern, şeful ANAF, Sebastian Bodu, pe atunci elev, a riscat să fie dat afară de la oră din cauză că, în loc să fie atent la lecţie, a început să lovească pardoseala cu picioarele auzind la radio că oltenii au marcat.

Sebastian Bodu iubeşte “echipa de aur” a Universităţii Craiova, din vremurile când învinsele se numeau Girondins Bordeaux, FC Kaiserslautern, Fiorentina sau Borussia Monchengladbach. În copilărie, actualul şef al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF) era încântat de jambierele alb-albaştrilor. Cea mai tare amintire legată de Universitatea Craiova o are de pe vremea când era elev la Şcoala Generală Nr. 29 Constanţa. Sebastian Bodu ne-a mărturisit că a avut de furcă cu unul dintre profesorii săi, după ce acesta l-a prins cu un radio la care asculta partida dintre echipa din Bănie şi FC Kaiserslautern, aparatul fiind ascuns în mâneca puloverului. “Cred că eram în clasa a VII-a, prin ’83. Îmi aduc aminte că aveam un aparat de radio «RIC», cu cască. În ziua aceea, Universitatea Craiova întâlnea pe FC Kaiserslautern. Aveam oră şi nu ştiam cum să fac să ascult meciul. Şi, ca să nu atrag atenţia profesorului, am băgat pe mânecă firul aparatului de radio. Când Craiova a dat gol şi am auzit cum comentatorul striga cât îl ţineau plămânii «GOOOOOOOL!!!», am început să dau din picioare. Profu m-a apostrofat, speriat: «Ce-ai, Bodule?» Eu nu auzeam, din cauza căştii. Atunci, profesorul a venit lângă mine şi a început să strige: «Boduuu! Ce-ai păţit, mă, Bodule?» Eu, nimic. Eram atent la ce spunea comentatorul. Când s-a uitat cu atenţie, a văzut firul de la cască. Era cât pe-aci s-o încasez! Universitatea i-a bătut cu 1-0 pe cei de la FC Kaiserslautern şi am scăpat ieftin, fără să mai fiu dat afară de la oră.”

Comunitatea locală ar trebui să fie alături de Mititelu

Şeful ANAF ne-a mai declarat că a fost încântat când a primit o pereche de jambiere purtate de alb-albaştri, iar unii dintre colegi îl invidiau pentru acest lucru. “Eram atât de fericit când auzeam rostite numele jucătorilor - Lung, Negrilă, Tilihoi, Ştefănescu, Ungureanu, Ţicleanu, Balaci, Geolgău, Irimescu, Ciupitu, Donose, Crişan, Beldeanu şi care mai erau - încât, atunci când intrau pe teren, îmi puneam şi eu jambierele. Când apărea întreg lotul de jucători, îţi dădea o senzaţie greu de descris”, a afirmat Bodu. Întrebat cu ce echipă ţine acum, şeful ANAF a precizat: “Nu pot să spun, că se interpretează. Miercurea joc tenis de picior pe stadionul dinamoviştilor, iar pe «Ghencea» joc sâmbăta”. Dar pasiunea din copilărie pentru Ştiinţa nu poate fi uitată. Totuşi Bodu a ţinut să afirme că un grup de fotbal este o afacere, iar managerul trebuie să gestioneze clubul ca pe o afacere dacă vrea performanţă: “Adrian Mititelu este o persoană sufletistă, însă trebuie să se implice şi mai mult financiar. Poate ar trebui ca şi comunitatea locală să fie alături de el. Craiova Maxima a fost o generaţie ce se naşte o dată, poate, la 50, chiar 100 de ani. Pe de altă parte, Universitatea a revenit în elita fotbalului românesc. Atmosfera tensionată de la Craiova este dată, probabil, de neînţelegerea dintre unele grupuri de interese ce gravitează în jurul echipei. În plus, mai sunt şi oficialităţile judeţene doljene şi unii indivizi cu bani care cred că fotbalul e o vacă bună de muls şi nu dau pace echipei.”

Sebastian Bodu:
- Eram atât de fericit când auzeam rostite numele jucătorilor - Lung, Negrilă, Tilihoi, Ştefănescu, Ungureanu, Ţicleanu, Balaci, Geolgău, Irimescu, Ciupitu, Donose, Crişan, Beldeanu şi care mai erau - încât, atunci când intrau pe teren, îmi puneam şi eu jambierele. Când apărea întreg lotul de jucători, îţi dădea o senzaţie greu de descris.

- Adrian Mititelu este o persoană sufletistă, însă trebuie să se implice şi mai mult financiar. Poate ar trebui ca şi comunitatea locală să fie alături de el.

Sursa: Editie Speciala
"Bodu, fanul Stiintei"
  www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index -> SUPORTERII » Suporterii Stiintei vazuti de media
Tu nu poti posta subiecte noi in acest forum
Tu nu poti raspunde la subiectele din acest forum
Tu nu poti edita mesajele tale din acest forum
Tu nu poti sterge mesajele tale din acest forum
Tu nu poti vota in poll-urile din acest forum
Toate orele sunt GMT + 3 Ore  
Pagina 1 of 1  

Posteaza subiect nou  Raspunde la subiect  

© Stiinta Craiova 2006
phpBB SEO