Navigare
| Navigare |
|
|
| XS NavMenus V: 1.0.26 |
Bine ati venit!
Google search
Ultimele topicuri
Statistici
Trafic
Linkuri
|
 | Bornescu-cel mai bun |  |
|
alex_zamfira
|
| Suporter |

|
2310 Lei grei
Items |
| Aderat | 19 May 2006 | | Mesaje | 74 | | Locatie | bucuresti |
|
|
|
 |
 |
 |
|
bornecu fara nici o indoiala este cel mai bun jucator de la craiova.4-5 jucatori ca el buni,care pun suflet si craiova va fi campioana.
sper ca absenta lui sa nu se simta si craiova in seara asta sa uite de cosmarul B.Hai Craiova |
|
|
|
|
 | |  |
|
TitanGirl
|
| Moderator |

|
160874 Lei grei
Items |
| Aderat | 14 Nov 2004 | | Mesaje | 2647 | | Locatie | Houston |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Bornescu a pus monopol de suporteri
Sondaj cu rezultat scontat
Alexandru VIRTOSU
Obisnuitul sondaj de opinie lansat pe site-ul clubului Universitatea dupa fiecare meci, in care suporterii decid cine a fost cel mai bun jucator al Stiintei de pe teren, a fost monopolizat de portarul Mircea Bornescu. Si asta pentru ca „Jose“ este preferatul publicului craiovean prin evolutiile sale bune si prin atasamentul sau pentru culorile alb-albastre, dovedit de nenumarate ori. Bornescu a iesit din nou omul meciului, cu 56 de procente, chiar daca la Vaslui a incasat trei goluri, fiind urmat in „clasament“ de Andrei Ionescu, cu 27 de procente, si Gabriel Velcovici, care a obtinut votul a sase la suta din „electorat“.
Sursa: Gazeta de Sud |
|
|
|
|
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
133895 Lei grei
Items |
| Aderat | 30 Oct 2004 | | Mesaje | 5183 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Nu stiu, totusi, cum ramane cu greseala lui Bornescu de la golul doi vasluian?  |
|
|
|
|
|
BigBrother
|
| Moderator |

Vârsta: 20 |
23782 Lei grei
Items |
| Aderat | 04 Mar 2005 | | Mesaje | 1308 | | Locatie | STREHAIA / CRAIOVA |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Nu se deosebeste prea mult de Guso ... aparara f bine in situatii critice si i se intampla sa faca macar o greseala copilareasca. Cum ar fi de ex golul cu poli, crae a fost in mare parte din vina lui. Insa, de departe ramane cel mai bun jucator al Craiovei ... ne-a scos din multe incurcaturi de f multe ori...suntem oameni si mai gresim.
Stiinta acuma nu trebuie sa fim prea rai cu ei !!  |
|
|
|
|
 | |  |
|
TitanGirl
|
| Moderator |

|
160874 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
EDITIE SPECIALA
«AM VRUT SĂ DEMONSTRĂM CĂ AVEM VALOARE»
de Adrian IOSUB
Aparut in ziua de Miercuri 13 Decembrie 2006
• Mircea Bornescu a ţinut să le transmită un mesaj celor care îi acuzau pe jucători că nu au faţă de Universitatea
Mai dornici ca niciodată să arate tuturor celor care i-au criticat că merită să joace la Universitatea Craiova, alb-albaştrii au luptat pentru fiecare minge în partida cu Steaua.
Mulţumit că Ştiinţa a încheiat turul cu capul sus, Mircea Bornescu a ţinut să le transmită un mesaj celor care nu le dădeau nicio şansă lui şi coechipierilor săi, criticându-i chiar şi înaintea confruntării cu steliştii. “Ne-am mobilizat şi am vrut să facem fericit publicul care a fost alături de noi. Ne-am apărat bine. În acest meci, a fost şi voinţa noastră de a arăta celor care spuneau că nu avem valoare că se înşală. Am încercat să le demonstrăm că nu e aşa şi cred că am reuşit. Universitatea creşte şi va reveni acolo unde îi este locul”, a afirmat portarul care are două goluri la activ în actualul sezon. Acesta a precizat că rezultatul a fost unul echitabil: “S-a văzut că echipa din Ghencea a evoluat şi în Liga Campionilor. Nici bucureştenii nu au avut ocazii prea mari, aşa că scorul este unul corect. Se putea mai mult, dar e bine şi aşa.” Vorbind despre prima parte a campionatului, goal-keeper-ul oltean a declarat că, excluzând etapele de la început, formaţia din Bănie şi-a făcut cunoscut potenţialul. “Universitatea a jucat bine, poate cu excepţia primelor meciuri, atunci când impactul cu Liga I şi-a spus cuvântul”, a conchis unul dintre cei mai apreciaţi jucători din lotul Ştiinţei.
Altfel, Mircea Bornescu a fost votat din nou de către suporterii Universităţii, după partida cu Steaua, cel mai bun jucător al meciului. În sondajul postat pe site-ul oficial al Ştiinţei, www.fcuniversitatea-craiova.ro, Bornescu a obţinut 24 la sută din voturi, fiind urmat de Andrei Ionescu, cu 14 la sută din sufragii, şi Dorel Stoica - 13 la sută. Velcovici, Săceanu şi Rose s-au situat şi ei aproape de podium, aceştia primind zece, respectiv câte nouă la sută din voturi.
Vizită la comisia de disciplină
Goalkeeper-ul Universităţii Craiova nu se poate bucura, încă, pe deplin de vacanţă, Bornescu fiind nevoit să se prezinte astăzi la Comisia de Disciplină a FRF pentru incidentele de după meciul cu FC Vaslui. La comisie vor mai merge şi secundul Daniel Mogoşanu, vicepreşedintele Silvian Cristescu, dar şi antrenorul cu portarii, Ştefan Crişan. De asemenea, însă pentru partida cu Steaua, trebuie să se prezinte la comisia de disciplină şi preşedintele Gheorghiţă Geolgău. (A. I.) |
|
|
|
|
 | |  |
|
TitanGirl
|
| Moderator |

|
160874 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Bornescu: «Echipa ar trebui să fie jucătorul anului»
Aparut in ziua de Miercuri 20 Decembrie 2006
Conform sondajului realizat pe site-ul oficial al clubului Universitatea Craiova, suporterii l-au votat ca fiind jucătorul anului pe goal-keeper-ul formaţiei din Bănie, Mircea Bornescu. “Jose” a declarat că este bucuros de alegerea pe care au făcut-o fanii, însă crede că nu ar fi trebuit votat el cel mai bun fotbalist al anului. “Cred că întreaga echipă ar trebui votată ca jucătorul anului şi antrenorul anului”, a afirmat Bornescu. Portarul Universităţii a precizat care a fost momentul cel mai fericit al acestui tur: “Victoria în partida cu Farul, deoarece a fost o presiune mare pe noi pentru a câştiga meciul, iar golul a căzut în ultimele minute de joc.” Bornescu consideră înfrângerea suferită de Universitatea în confruntarea de la Dej, în faţa formaţiei CFR Cluj, drept momentul cel mai greu prin care a trecut în prima parte a campionatului. (R. P.)
Sursa: Editie Speciala |
|
|
|
|
 | |  |
|
TitanGirl
|
| Moderator |

|
160874 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Dragoste la prima vedere
de Mario MORCOV
Aparut in ziua de Miercuri 27 Decembrie 2006
• «Ediţie Specială» vă prezintă modul în care s-a aprins flacăra iubirii dintre Elena şi Mircea Bornescu. Povestitor: chiar cuplul al cărui personaj principal este goal-keeper-ul alb-albaştrilor.
În urmă cu patru ani, în Ajunul Crăciunului, portarul de acum al Universităţii Craiova, Mircea Bornescu, îşi petrecea sărbătorile de iarnă acasă, la Bucureşti, când a fost chemat, spre dimineaţă, de foşti prieteni şi colegi în clubul “Luna”. Acolo el a zărit o tânără, pe care, ulterior, a aflat că o cheamă Elena şi de care nu s-a mai despărţit, ea fiindu-i, practic, ca o umbră, mai puţin în cantonamentele echipei. “Ediţie Specială” a dorit ca, de sărbători, să prezinte debutul acestei relaţii, precum şi planurile portarului cu aleasa inimii sale, pe care, de acest Crăciun, a cerut-o de soţie. Dar iată cum a început totul, narat de însuşi Mircea Bornescu: “De cum am văzut-o, mi-am dat seama că e dragoste la prima vedere. Cel puţin din partea mea. E drept, îmi era cam greu să mă bag în seamă cu ea, pentru că eu treceam printr-o perioadă mai tulbure a vieţii mele. Eram cu creastă, cu şuviţe şi cu multe lanţuri, iar ea o copilă. Într-un final, am prins curaj şi i-am vorbit. De fapt, am invitat-o la dans. A acceptat, dar nu din prima. Apoi i-am zis să ieşim în hol, să discutăm, unde i-am şi cerut numărul de telefon. Ştiţi ce i-am spus afară? Întâi am întrebat-o dacă are prieten. Ea mi-a zis că nu, atunci am continuat: «Ei bine, de acum, eu sunt prietenul tău!»” Aşa a descris goal-keeper-ul Ştiinţei modul în care a cunoscut-o pe cea care îi este logodnică de patru ani. La rândul ei, Elena a relatat: “Mă uitam aşa, la el, şi îl aprobam, dar, în sinea mea, mă întrebam: «Ce mai vrea şi ăsta?» Nici când i-am dat numărul nu am crezut că o să ne mai vedem vreodată. Dar uite că au trecut patru ani.” Acesta a fost primul pas al relaţiei dintre cei doi, care, în Ajunul Crăciunului din acest an, s-a materializat în cererea în căsătorie adresată de Bornescu tinerei.
Prima încercare de întâlnire, un eşec
Deşi s-au cunoscut în Ajunul Crăciunului, Mircea şi Elena au încercat să se întâlnească de comun acord pentru prima dată abia pe 3 ianuarie. “După ce am văzut-o întâia oară, nici nu i-am reţinut numele. Când am sunat-o, am zis «Alo, Ileana!» Iar ea mi-a răspuns: «Poate Elena!» În sfârşit, ne-am dat întâlnire, dar ne-am văzut abia a doua zi. Asta pentru că nu ne-am înţeles. Am stabilit în felul următor. Sunt o staţie de taxi şi o farmacie în faţa blocului, mai ales că aflasem că locuim la o staţie de tramvai depărtare. Ea a venit la întâlnire, eu la fel, dar… nu am dat ochi unul cu altul. A doua zi, i-am dat iarăşi telefon şi am luat-o la rost: «Bine, dragă, dacă nu voiai să ne vedem, îmi spuneai, nu îmi trăgeai clapa!» Ea, la rândul său, foarte supărată, mi-a zis acelaşi lucru. Până la urmă, am descoperit ce se întâmplase. Ea a stat în faţa blocului ei, unde erau o staţie de taxi şi o farmacie, iar eu la blocul meu, unde era identic! Am aşteptat amândoi aproape o jumătate de oră”, a mărturisit portarul echipei din Bănie.
Elena, viitoarea soţie a lui Mircea Bornescu:
La început l-am lăsat să bălmăjească. Nu îl credeam de niciun fel. Nu am ştiut că este sportiv, nu mai vorbim de fotbalist. Nu mai contează! Oricum, arăta precum un golan. Vopsit în cap, cu lanţuri şi cu ţepi. Are suflet însă, este familist şi îl iubesc nespus de mult. Abia aştept să mă căsătoresc cu el, dar nu actele sunt cele care ne ţin împreună.
Mircea Bornescu: A fost dragoste la prima vedere
În prima seară, m-am chinuit să intru în vorbă cu ea. Într-un final, am prins curaj şi i-am vorbit. Întâi am întrebat-o dacă are prieten. Ea mi-a zis că nu, atunci am continuat: «Ei bine, de acum, eu sunt prietenul tău!» În plus, i-am spus că simt că va fi o relaţie de durată. Era o copilă, avea 19 ani. Abia după vreo lună m-a luat în seamă, realizând că eu chiar doresc să avem o relaţie de durată.”
Elena l-a poreclit Jose
Cam după o lună de ieşit împreună, Elena şi-a dat seama că Mircea este altfel decât a părut la prima întâlnire. “Încet - încet, am început să-i descopăr calităţile şi mi-a plăcut din ce în ce mai mult. Am aflat că este fotbalist şi alte treburi despre el, însă nu m-a deranjat, apoi a plecat cu echipa în cantonament. Să ştiţi că eu i-am dat numele de Jose”, a precizat Elena. În rolul de povestitor intră, iarăşi, titularul dintre buturile Universităţii: “Am plecat cu Extensiv în cantonament, în Grecia. Eram pe teren, la antrenament, iar telefonul i-l lăsasem lui Eugen Neagoe, care era antrenor. La un moment dat, începe «Geană» să ţipe după mine: «Jose, uite, ai primit un mesaj de la iubită! Îţi zice Jose, ca în telenovele.» De atunci, aşa mi-au spus colegii.” |
|
|
|
|
 | |  |
|
TitanGirl
|
| Moderator |

|
160874 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Eu sunt leul din poartă, problema golurilor este a lui Njock»
de Mario MORCOV
Aparut in ziua de Sambata 13 Ianuarie 2007
• Bornescu spune că rolul său este între buturi, iar responsabil cu marcatul este Jeremie Njock
La jocurile-şcoală de la antrenamentele de miercuri şi joi după-amiază, goal-keeper-ul Ştiinţei a evoluat pe post de atacant. A reuşit să înscrie trei goluri, să centreze şi să paseze decisiv pentru colegii săi. Ieri-dimineaţă, după ce au efectuat vizita medicală, Săceanu, Pârvu, Njock şi chiar Bornescu au vorbit despre aptitudinile de vârf ale portarului titular al Universităţii. Robert Săceanu a recunoscut că “Jose” are calităţi de înaintaş, dar a şi glumit pe seama acestuia: “Sunt prea mulţi portari şi, probabil, nu mai are în loc între buturi. S-a gândit să se facă atacant şi a dat randament.” La rândul său, Lucian Pârvu a considerat: “Deşi s-a descurcat bine pe acest post, Mircea mai are de lucrat, oricum, nu cred că poate să-mi ia locul”, iar Jeremie Njock l-a lăudat cel mai mult: “Bornescu joacă bine în atac, dar atunci ne mai trebuie goal-keeperi. E descurcăreţ, a dat două - trei goluri la antrenamente, a fost golgheter, are simţul porţii.” Chiar şi aşa, Mircea Bornescu a încheiat scurt discuţia: “Nu se pune problema ca eu să mă fac atacant. Am evoluat pe acest post de conjunctură la şedinţele de pregătire, dar eu tot portar voi fi.” El a mai precizat: “Am marcat din penaltiuri şi o voi mai face, dacă antrenorul va decide ca eu să execut. În rest, îmi văd de treaba mea, eu sunt responsabil cu apăratul, iar cu golurile, Jeremie Njcok. Eu voi fi leul din poartă, iar Jeremie - cel din atac.”
Mircea Bornescu, portar Universitatea:
Nu se pune problema ca eu să mă fac atacant. Am evoluat pe acest post de conjunctură la şedinţele de pregătire, dar eu tot portar voi fi.
|
|
|
|
 | |  |
|
TitanGirl
|
| Moderator |

|
160874 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
«Jose» portarul, nu golgheterul
Aparut in ziua de Miercuri 31 Ianuarie 2007
• Are două goluri în campionat, la fel ca Baird sau Rose, de exemplu. Nu a transprirat pentru ele precum australienii, dar nici nu ne-a dat emoţii atunci când a executat penaltiurile.
Are două goluri în campionat, la fel ca Baird sau Rose, de exemplu. Nu a transprirat pentru ele precum australienii, dar nici nu ne-a dat emoţii atunci când a executat penaltiurile. Bornescu a ieşit în evidenţă până acum în Liga I mai mult prin aceste excentrice execuţii de la punctul cu var decât prin modul cum a închis poarta. Intrat anul trecut în vizorul selecţionerului, “Jose” a ieşit la fel de repede din calcule după evoluţia din tur. Puţin subiectivi, noi îl vedem totuşi printre tricolori, Craioveanu îl propune şi el celui care a fost tehnicianul său preferat, dar Piţi e de neînduplecat. “Nu s-a mai remarcat, ba chiar a şi gafat în tur”, a spus antrenorul naţionalei. Bornescu a ratat un penalti contra Tavriei în Cipru. La 0-1, când scorul putea evolua decent. A mai comis-o şi în Cupa României, cu FC Naţional, împreună cu Mitchell, şi am fost eliminaţi. Dar nu din aceste două motive nu ar trebui ca el să mai execute loviturile de pedeapsă. Sarcina ar trebui oferită unui jucător cu profil ofensiv. Nu pentru a-şi îndeplini nu ştiu ce clauză prevăzută în contract, ci, în primul rând, pentru a prinde încredere. Când l-a adus pe Claudiu Răducanu la Steaua, Piţurcă şi-a luat ceva înjurături la început, “bloc-notes” fiind perceput ca o “pilă” din contingentul de olteni format cândva de actualul selecţioner în Ghencea. Piţi şi-a forţat însă atacantul, desemnându-l ca prim-executant de penaltiuri, mai ales când nu se lipea deloc de gol. Treptat a prins încredere şi, ulterior, a ajuns golgheter. Poate că în momentele când lui Baird, Pârvu sau Velcovici nu le iese pasenţa, o execuţie de la punctul cu var i-ar descătuşa. În plus, Bornescu ar fi scutit şi de euforia manifestată după gol, care l-ar putea deconecta în perspectiva fazelor în care trebuite să apere sau de eventualele cartonaşe (după golul cu Pandurii a luat galben pentru că şi-a scos tricoul şi acum se află la doar un avertisment de suspendare). De asemenea, să ne închipuim că ar trage în bară şi adversarii ar putea pleca pe un contraatac cu poarta goală. Bornescu este capabil să bată penaltiurile şi a dovedit la antrenamente că are chiar abilităţi de vârf, dar ar fi bine ca el să se limiteze la degajările din prima cu piciorul din propriul careu, care îi ies atât de bine. Pentru că nu îl vrem golgheter, ci doar “înger păzitor”.
|
|
|
|
 | |  |
|
andrei_blue_lyon
|
| Suporter |

|
195 Lei grei
Items |
| Aderat | 11 Feb 2007 | | Mesaje | 7 | | Locatie | Bucuresti |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Cu Bornescu si cu N"Jock sezonuol viitor vom termina campionatul pe un loc care sa ne duca in cupele europene HAI CRAIOVA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BLUE LYONS!!!!!!!!!!!!!!!!!  |
|
|
|
|
|
flipper
|
| Presedinte de club |

Vârsta: 30 |
17694 Lei grei
Items |
| Aderat | 01 Nov 2004 | | Mesaje | 840 | | Locatie | craiova |