.  
Inregistrare FAQ Lista Membrilor Cautare www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index

www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index » JUCATORII » Bornescu
Posteaza subiect nou  Raspunde la subiect
Navigare
Bine ati venit!

Timpul este acum Fri Jul 04, 2008 2:42 am

Toate orele sunt GMT + 3 Ore
Utilizator:

Parola:

Send me a new password

Google search
Google
Ultimele topicuri
Statistici

Trafic
Linkuri
Bornescu
MesajMesaj postat: Mon Oct 08, 2007 12:32 am
Raspunde cu citat
TitanGirl
Moderator
Moderator

160874 Lei grei
Items

Aderat14 Nov 2004
Mesaje2647
LocatieHouston

Goalkeeperul Ştiinţei a ajuns «goalkiller»
«Sunt făcut în fel şi chip»
de Mario MORCOV
Aparut in ziua de Luni 08 Octombrie 2007 -Editie Speciala
• Mircea Bornescu nu s-a putut bucura de victoria alb-albaştrilor la Bistriţa şi de naşterea primului copil din cauza nefericitului accident asupra lui Cristi Coroian

Mircea Bornescu

Nici nu m-am putut bucura de nimic. Nici de faptul că stau cu copilul acasă, nici de cele trei puncte. Cum deschid televizorul, nu văd decât Bornescu criminalul, ucigaşul şi nazistul. Nu mai suport! Iar când citesc presa, la fel. Nu vreau să mă mai gândesc la ce s-a întâmplat! Ce să fac, să dau timpul înapoi? Nu se poate.

Reporter: Mircea, ai ajuns să fi făcut criminal după un fault de joc.
Mircea Bornescu: Într-adevăr! Sunt făcut în fel şi chip. Criminal, ucigaş, am fost comparat chiar cu naziştii! Doctorul de la spitalul din Bistriţa spune că degeaba îmi cer scuze, că şi naziştii au făcut-o! Mi se par exagerate aceste critici. Nu am făcut nimic cu intenţie. A fost un fault de joc. Nu am făcut nimic altceva decât să mă apăr pe mine şi echipa.
Toate acestea îţi umbresc fericirea venirii pe lume a primului copil şi cele trei puncte obţinute de Universitatea.
Exact! Nici nu m-am putut bucura de nimic. Nici de faptul că stau cu copilul acasă, nici de cele trei puncte. Cum deschid televizorul, nu văd decât Bornescu criminalul, ucigaşul şi nazistul. Nu mai suport! Iar când citesc presa, la fel. Nu vreau să mă mai gândesc la ce s-a întâmplat! Ce să fac, să dau timpul înapoi? Nu se poate.
Se încearcă demoralizarea ta prin acest lucru?
Nici nu mai contează! Vreau să uit tot ce s-a întâmplat. Nu a fost intenţie, se putea întâmpla oricui.
Cu Cristi Coroian ai vorbit?
L-am sunat. Am vorbit şi cu domnul Horoba, i-am explicat şi dânsul m-a înţeles, m-a încurajat, dar nu vedeţi ce fac alţii?
Cel mai bun în ochii fanilor
Mircea Bornescu şi-a mai adjudecat o dată titlul de cel mai bun jucător al meciului atribuit de fanii Ştiinţei, prin intermediul site-ului oficial al clubului, www.fcuniversitatea-craiova.ro, după fiecare partidă din Liga I. Goalkeeperul a fost votat de 45 la sută dintre suporteri, în timp ce pe poziţia a doua, cu 24 la sută, s-a clasat Julius Wobay, care la Bistriţa a reuşit primul său gol într-o întâlnire oficială pentru Universitatea. Pe ultima treaptă a podiumului, cu 14 la sută dintre opţiuni, a urcat Florin Costea, cel care i-a pasat decisiv leonezului la golul din minutul 37. (A. I.)
MesajMesaj postat: Mon Oct 08, 2007 11:04 am
Raspunde cu citat
BigBrother
Moderator
Moderator

Vârsta: 20

23725 Lei grei
Items

Aderat04 Mar 2005
Mesaje1306
LocatieSTREHAIA / CRAIOVA

Lasa ca s-au vazut altele si mai grele....dar toti tac knd e vorba de "granzi".
Suntem si noi o "amarata" de echipa si toti trag in noi....a fost un fault de joc.
Am urmarit aseara o emisiune pe tvr1....postul care mananca saci de bani si nu produce nimic.
Mi-a venit sa sparg televizorul knd l-am vazut pe un tampit cum isi dadea el cu parerea despre deciziile arbitrului din meciul de la bistrita.....trebuiau aia sa primeasca vreo 3-4 penalty-uri, Bornescu trebuia eliminat si penalty.....nu stiu cum toti frustratii apar la tv si incep sa-si dea cu parerea despre lucruri de care nu au habar.
Mi-e sila sa ma mai uit la tv.....sapt trecuta nu a vazut nimeni k dinamo a dat gol la cluj, dupa o intrare cu talpa a unei javre, care i-a furat mingea portarului si a inscris. DESPRE ASTA NU VORBESTE NIMENI!!!!! N-AU CURAJUL!!!!
RUSINICA!!! RUSINICA!!!
MesajMesaj postat: Thu Oct 25, 2007 4:39 pm
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

133866 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5182

Suspendarea lui Bornescu a fost anulata si astfel el va putea juca la Galati.
MesajMesaj postat: Thu Oct 25, 2007 6:34 pm
Raspunde cu citat
gac200076
Moderator
Moderator

Vârsta: 31

22201 Lei grei
Items
more... 
Aderat10 Jul 2005
Mesaje1078
LocatieKöln

si totusi am pierdut 2 puncte cu univ cluj din cauza acestei suspendari stupide!!!!
MesajMesaj postat: Fri Oct 26, 2007 6:41 pm
Raspunde cu citat
BigBrother
Moderator
Moderator

23725 Lei grei
Items

Aderat04 Mar 2005
Mesaje1306

Bine k s-a incheiat asa!!!! E bine ca s-a facut dreptate....desi nimeni nu se mai astepta!!
MesajMesaj postat: Wed May 07, 2008 10:53 am
Raspunde cu citat
gac200076
Moderator
Moderator

Vârsta: 31

22201 Lei grei
Items
more... 
Aderat10 Jul 2005
Mesaje1078
LocatieKöln

se pare ca bornescu e curtat de capitala si c-ar avea liber sa plece! in ultimul timp a aparat slabut! dar nu cred ca lung jr este inca in stare sa-l inlocuiasca!
MesajMesaj postat: Wed May 07, 2008 3:51 pm
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

133866 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5182

mai concret este curtat de dinamo...
MesajMesaj postat: Fri May 09, 2008 4:23 am
Raspunde cu citat
john balace
manager
manager

14583 Lei grei
Items

Aderat09 Jul 2006
Mesaje382

Stiinta wrote:
mai concret este curtat de dinamo...

Si cum Raj e "suparat" fiindca e singur, nu e ajutat de primarie si injurat de suporteri ca a vandut meciurile cu steaua si satelitul ce credeti ca va face? Pai ce la invatat nen'so dinel!! Ca tot nu poate transfera. Acum are si motive electorale chipurile...Daca iese lautarul primar, atunci el, ospatarul, vinde jucatorii.. Pai ce are sula cu prefectura? Ma refer la sula din coasta lui iliescu, bineinsteles.

Acest pacalici numit Raj va sfarsi la lada de gunoi a istoriei Stiintei precum si predecesorii sai militianul si securistul. Urmatarul patron va fi un fost secretar doi cu propaganda sau propagandist pe santierele timeretului?

Respect Lion Respect
MesajMesaj postat: Fri May 09, 2008 7:51 pm
Raspunde cu citat
BigBrother
Moderator
Moderator

23725 Lei grei
Items

Aderat04 Mar 2005
Mesaje1306

Poate k nu a fost intr-o forma extraordinara in ultimul timp, insa mai avem nevoie de el. Ar fi pacat sa plece, mai ales, k este si f iubit de catre suporteri. Lung jr. este de mare perspectiva, insa nu stiu dk ar rezista un sezon intreg k titular. Cu toate astea, trebuie sa i se acorde sanse mai multe sa joace.
Sunt 2 jucatori indispensabili pt Universitatea in acest moment.
MesajMesaj postat: Sun May 11, 2008 3:33 pm
Raspunde cu citat
john balace
manager
manager

14583 Lei grei
Items

Aderat09 Jul 2006
Mesaje382

BigBrother wrote:
Poate k nu a fost intr-o forma extraordinara in ultimul timp, insa mai avem nevoie de el. Ar fi pacat sa plece, mai ales, k este si f iubit de catre suporteri. Lung jr. este de mare perspectiva, insa nu stiu dk ar rezista un sezon intreg k titular. Cu toate astea, trebuie sa i se acorde sanse mai multe sa joace.
Sunt 2 jucatori indispensabili pt Universitatea in acest moment.

Ziarele "centrale" raporteaza negocieri cu Rapid pentru vanzarea lui Bornescu. Ar fi catastrofal in conditiile in care nu aveam un al doilea portar solid oricum. Lung nu este o solutie pe termen scurt, pana nu confirma, peste cataiva ani. Sa ne amintim de Tibi Lung, care juca si la Nationala de tineret, chiar a debutat si la Nationala mare, la varsta frageda, iar apoi s-a pierdut.

Daca il da pe Bornescu sau orie alt jucator de baza, Raj va confirma ceea ce stim de mult: nu are bani si nici minte pentru a dirija un club european. Vom ramane un club mititel cu patron mititel. Urzicenii promovati odata cu noi joaca in UEFA, nu sunt impolicati in scanaluluri si fac performanta cu bani putini. Nu stiu cum Raj mai poate sa-si gaseasca admiratori sau suporteriu in conditiile in care e clar ca nu poate si nu vrea sa faca performanta. Trebuie sa ne retrogradeze echipa sau sa vinda jucatori la Bucuresti ca sa-si dea toti seama ca avem de-a face cu un alt dinel sau netoi?!

Respect Lion Respect
MesajMesaj postat: Tue May 13, 2008 5:10 am
Raspunde cu citat
john balace
manager
manager

14583 Lei grei
Items

Aderat09 Jul 2006
Mesaje382

Craiova lui Arjica/O echipa Mititica!

Arjica se tine de glume proaste, subevaluand capacitatea intelectuala a suporterilor Stiintei! In timp ce toti vor transfera de zori, asigurandu-se ca au dubluri pe posturi si se pregatesc pentru sezonul urmator, care se anunta greu, ce-mi face Arjica zis si Raj? Ne anunta cu non salanta ca vrea performanta! Iar performanta se face vanzand jucatori, in conditiile in care nu poate transfera. Elucubratiile si onomatopeele lui Arjica, lipsa de respect pentru suporteri sunt revoltatoare. Ultimele cinci-sase etape le-am jucat cu juniori pe teren, si ne-am chinuit, din cauza lotului subtire, fara rezerve.

Si cum tot nu putem transfera, Arjica din Booaveni vrea sa-i vanda pe Bornescu, Tanase si Saceanu. Stiinta are o criza la nivelul portarilor si al fundasilor, iar brutarul ospatar vinde portarul titular! Lung e bun ca al treilea portar, in nici un caz ca titular sau nici macar portar de rezerva. Acum cateva saptamani lua goluri prin Liga a 4-a, pe tapsan la Gighera. Banica-Patru-Goluri nu face fata la Caracal. Cum ar fi sa incepem campionatul cu combinatia Lung-Banica ca portari?

Tanase, cica, nu e acomodat cu aerul tare ol Boouavenilor si poate pleca. De neacomodat ce e, Poli il vrea. Iarasi Arjica, prietnul lui dinel, uita ca nu avea Napoli jucatori pe foais de arbitraj in ultimel 3 meciuri, cu jucatori accidentati sau suspendati.

Totusi sa-i dam credit lui Arjica! El va face un transfer "extraordinar": revenirea lui Njock!! Trebuie sa fii batut in cap cu sapca uda a lui dinel, ca sa nu realizezi ca Njock n-are ce cauta la Stiinta. E lent, e predictibil, e mai slab decat ce avem in lot, iar salariul mare ar creea tensiune in vestiar. Tanase sau Baird sunt peste Njock. Arjica n-are bani sa-l tina pe Bornescu, dar are pentru Njock!

Una peste alta, Arjica a demonstart inca o data ca nu e capabil sa faca performanta, n-are bani, n-are stiinta manageriala. Raj a reusit din pacate sa transforme Stiinta intr-un club mititel, dupa chipul, numele si asemanarea sa!
Respect Lion Respect
Bornescu
  www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index » JUCATORII
Tu nu poti posta subiecte noi in acest forum
Tu nu poti raspunde la subiectele din acest forum
Tu nu poti edita mesajele tale din acest forum
Tu nu poti sterge mesajele tale din acest forum
Tu nu poti vota in poll-urile din acest forum
Toate orele sunt GMT + 3 Ore  
Pagina 1 of 1  

Posteaza subiect nou  Raspunde la subiect  

© Stiinta Craiova 2006
phpBB SEO