.  
Inregistrare FAQ Lista Membrilor Cautare www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index

www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index -> STIINTA » Buzau - Stiinta » Buzau - Stiinta: opinii inainte si dupa meci Du-te la pagina Precedentul  1, 2
Posteaza subiect nou  Raspunde la subiect
Navigare
Bine ati venit!

Timpul este acum Fri May 16, 2008 2:58 pm

Toate orele sunt GMT + 3 Ore
Utilizator:

Parola:

Send me a new password

Google search
Google
Ultimele topicuri
Statistici

Trafic
Linkuri

Ce facem la Buzau?
Victorie
71%
 71%  [ 5 ]
Egal
0%
 0%  [ 0 ]
Esec
28%
 28%  [ 2 ]
Total Voturi : 7

MesajMesaj postat: Wed May 07, 2008 7:03 am
Raspunde cu citat
john balace
manager
manager

14027 Lei grei
Items

Aderat09 Jul 2006
Mesaje368

Stiinta wrote:
Si eu l-as schimba pe "Raj" dar, exceptand Clujul (desi Muresan ala parca are si el tendinte spre grobianismele altora, iar Paszkany nu stiu cum si-a facut banii) nu cred ca restul exemplelor date de tine rezista unei analize simple.
Rapid spui, pai e mai vopsit in rosu acuma decat era inainte de 89 (copos, m lucescu, etc). Urziceni e condusa de un afacerist dubios, doar ca se tine mai in umbra (genul baietilor veseli de la dinamo). Vaslui? Pai nea Porumboiu, fost arbitru de casa al lui valentin si mare invartitor de ogoare este unul din blatistii de onoare ai tarii, rar dar decisiv. Basca tinutul primei pagini a ziarelor "sportive". Iancu de Timisoara? Sa fim seriosi. Si asta nici nu se pune, tinand cont ca de fapt echipa de acolo e o facatura bragadiro-rahoveano-etc. Galatiul, nu stiu, parca n-are sare si piper ce-i acolo, indienii aia maine-poimaine baga banii in cricket si-i lasa cu ochii in soare.
Asa ca, nu vaz bunii aia de care zici tu pe unde sunt, sper ca nu pe la echipele bolsevice...Rolling Eyes

L-as schimba pe Raj din punct de vedere al seriozitatii si al performantelor, nu din punct de veder al dosarului de partid, ca toti sunt patati, mai rau decat Cornelus Dinu. Pai cand visa Urziceniul sa aiba echipa in Cupa UEFA, sau CFR-ul sa fie campion, sau Fulgeru Bragadiru sa joace in Europa. Ailalti patati macar au rezulate si nu se dau prin barci ca Raj al nostru. Sub Raj am ajuns de rasul lumii, la propriu, suspendati de UEFA la transferuri si subiect de canacanuri in presa "centrala".

Mititelu n-a facut nici o sfaraiala, in afara celei de pe gratarul lui Cornelus Dinu, ca pana si ala i-a zis-o, asa plutonier proletcultict cum e!

Respect Lion Respect
Buzau - Stiinta: opinii inainte si dupa meci
  www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index -> STIINTA » Buzau - Stiinta
Tu nu poti posta subiecte noi in acest forum
Tu nu poti raspunde la subiectele din acest forum
Tu nu poti edita mesajele tale din acest forum
Tu nu poti sterge mesajele tale din acest forum
Tu nu poti vota in poll-urile din acest forum
Toate orele sunt GMT + 3 Ore  
Pagina 2 of 2  
Du-te la pagina Precedentul  1, 2

Posteaza subiect nou  Raspunde la subiect  

© Stiinta Craiova 2006
phpBB SEO