Navigare
| Navigare |
|
|
| XS NavMenus V: 1.0.26 |
Bine ati venit!
Google search
Ultimele topicuri
Statistici
Trafic
Linkuri
|
| Ce facem la Buzau? |
| Victorie
|
|
71% |
[ 5 ] |
| Egal
|
|
0% |
[ 0 ] |
| Esec |
|
28% |
[ 2 ] |
|
| Total Voturi : 7 |
|
 | Buzau - Stiinta: opinii inainte si dupa meci |  |
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
132098 Lei grei
Items |
| Aderat | 30 Oct 2004 | | Mesaje | 5134 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| Intr-un meci cu miza doar pentru gazde, ramane de vazut daca Universitatea va juca sau doar va mima fotbalul. |
|
|
|
|
|
gac200076
|
| Presedinte de club |

Vârsta: 31 |
20879 Lei grei
Items more... |
| Aderat | 10 Jul 2005 | | Mesaje | 1040 | | Locatie | Köln |
|
|
|
 |
 |
 |
|
dupa meciurile traznet cu buzau o lasam mai moale! ii batem doar 2-0!  |
|
|
|
|
|
BigBrother
|
| Moderator |

Vârsta: 20 |
22854 Lei grei
Items |
| Aderat | 04 Mar 2005 | | Mesaje | 1278 | | Locatie | STREHAIA / CRAIOVA |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Ori castigam pt a lua punctele din meciul cu steaua, ori pierdem k sa nu pice buzaul. Nici nu vreau sa ma mai uit la meciuri. (
Chiar mi s-a facut scarba de ei.... |
|
|
|
|
 | |  |
|
john balace
|
| manager |

|
14027 Lei grei
Items |
| Aderat | 09 Jul 2006 | | Mesaje | 368 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| BigBrother wrote: | Ori castigam pt a lua punctele din meciul cu steaua, ori pierdem k sa nu pice buzaul. Nici nu vreau sa ma mai uit la meciuri. (
Chiar mi s-a facut scarba de ei.... |
CRed ca Jiji a cumparat cele doua meciuri la pachet, ca sa scape si satelitul. Acum avem de ales intre doua rele, Buzaul sau Pinalti, pe care sa-i lasam in Liga 1. Batem pe amandoua, atunci scapa Miovenii lui Netoiu, orie ce rezulata e prost. Asta arata mizeria campionatului lui Mitica!
La BUzau cred ca vor fi multe goluri, ca nu avem aparare(Stoica si Mitchell out), vom juca deschis, sa iasa Costea glgheter, probabil un 4-3 pentru satelit, cu cel putin doua bucati ale lui Costea.
 |
|
|
|
|
 | Re: Buzau - Stiinta: opinii inainte si dupa meci |  |
|
john balace
|
| manager |

|
14027 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| Stiinta wrote: | | Intr-un meci cu miza doar pentru gazde, ramane de vazut daca Universitatea va juca sau doar va mima fotbalul. |
Cine mai e suspendat in afara Lui Mitchell si Stoica? Ca ne-a umplut ala de galbene..Mitchell o sa ia 2-3 etape la pas.
 |
|
|
|
|
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
132098 Lei grei
Items |
| Aderat | 30 Oct 2004 | | Mesaje | 5134 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Mitchell cred ca ia vreo 2 etape, sa poata deja pleca in vacanta.
In rest, n-am luat chiar asa multe galbene, doar trei (Dananae, Dilevski, Dina- trei doamne si toti D). |
|
|
|
|
|
john balace
|
| manager |

|
14027 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| Stiinta wrote: | Mitchell cred ca ia vreo 2 etape, sa poata deja pleca in vacanta.
In rest, n-am luat chiar asa multe galbene, doar trei (Dananae, Dilevski, Dina- trei doamne si toti D). |
Suspendati: Stoica, Mitchell si Dilevsky..Numai bine sa scape si satelitul lui Jiji cu vre-o victorie... Vom juca cu Saceanu, Gaman si juniorul Barbu probabil..Ne trebuie cativa fundasi centali sud-americani, solizi dar tehnici..Noroc ca nu putem transfrea, iar cand am putut Raj a mers pe burta.
 |
|
|
|
|
|
ciombe
|
| Suporter |

|
209 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Merg pe victoria lui "Stiinta"  |
|
|
|
|
|
mancini
|
| Suporter |

|
777 Lei grei
Items |
| Aderat | 25 Jul 2006 | | Mesaje | 26 | | Locatie | sibiu |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| o sansa pentru pusti/vor juca sa demonstreze ca se poate conta pe ei/nu vom pierde |
|
|
|
|
|
BigBrother
|
| Moderator |

22854 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| trebuie sa scape si buzaul......asa ca nu va mai ganditi asa mult la victorie.....si inaintea meciului cu steaua am avut incredere, dar e clar k s-au dat la o parte. |
|
|
|
|
|
john balace
|
| manager |

|
14027 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| BigBrother wrote: | | trebuie sa scape si buzaul......asa ca nu va mai ganditi asa mult la victorie.....si inaintea meciului cu steaua am avut incredere, dar e clar k s-au dat la o parte. |
Cred ca va fi vanzare, ca au dat ei meciul la Cluj..De data asta scuzele sunt mai bune cu atatia absenti. Napoli o sa inteleaga cu adevarat cum merg lucrurile in Miticia!!
 |
|
|
|
|
|
BigBrother
|
| Moderator |

22854 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
toti sunt o apa si-un pamant.... (( |
|
|
|
|
 | |  |
|
john balace
|
| manager |

|
14027 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| BigBrother wrote: | toti sunt o apa si-un pamant.... (( |
Nici o surpriza..Cum anticipam, butonul cel Mititel a lui Jiji a functionat din nou, am ajuns sa dam meciul si satelitilor lui Jiji!!! Rusine mai buton Mititel!!! S-a jucat varianata gol venit tarziu, pe gafa de aparare. Ma asteptam la varianta 3-2 pentru Buzau.
BUzaul nu era in stare sa ne bata, nici avand in fata o farmatie de juniori. PRobabil ca Pinalty va castiga cu Poli si nu va pierde la Craiova, facand inutila victoria stelutzei!
O echipa se construieste cu victorii, nu cu infrangeri in meciuri aranjate!! Circul ieftin cu Steaua, cu suspendari si goluri de curtea scolii a fost urmat de meciul "de lupta" de la Buzau. Sa nu uitam nici vanzarea de la Cluj, o alata retrograata. Cu vanzari de meciuri n-o sa avem ecipa mare la CRaiova! Sa-i fie rusine ospatarului Raj!
p.s. Nu m-ar mira sa-i vanda un punctisor si lui Pinalti, Raj e la cules zilele astea! |
|
|
|
| |