.  
Inregistrare FAQ Lista Membrilor Cautare www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index

www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index -> STIINTA » Buzau - Stiinta » Buzau - Stiinta: opinii inainte si dupa meci Du-te la pagina 1, 2  Urmatorul
Posteaza subiect nou  Raspunde la subiect
Navigare
Bine ati venit!

Timpul este acum Fri May 16, 2008 4:27 pm

Toate orele sunt GMT + 3 Ore
Utilizator:

Parola:

Send me a new password

Google search
Google
Ultimele topicuri
Statistici

Trafic
Linkuri

Ce facem la Buzau?
Victorie
71%
 71%  [ 5 ]
Egal
0%
 0%  [ 0 ]
Esec
28%
 28%  [ 2 ]
Total Voturi : 7

Buzau - Stiinta: opinii inainte si dupa meci
MesajMesaj postat: Sat Apr 26, 2008 9:33 pm
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

132098 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5134

Intr-un meci cu miza doar pentru gazde, ramane de vazut daca Universitatea va juca sau doar va mima fotbalul.
MesajMesaj postat: Sun Apr 27, 2008 1:03 am
Raspunde cu citat
gac200076
Presedinte de club
Presedinte de club

Vârsta: 31

20879 Lei grei
Items
more... 
Aderat10 Jul 2005
Mesaje1040
LocatieKöln

dupa meciurile traznet cu buzau o lasam mai moale! ii batem doar 2-0! MrGreen
MesajMesaj postat: Sun Apr 27, 2008 3:15 pm
Raspunde cu citat
BigBrother
Moderator
Moderator

Vârsta: 20

22854 Lei grei
Items

Aderat04 Mar 2005
Mesaje1278
LocatieSTREHAIA / CRAIOVA

Ori castigam pt a lua punctele din meciul cu steaua, ori pierdem k sa nu pice buzaul. Nici nu vreau sa ma mai uit la meciuri. Sad(
Chiar mi s-a facut scarba de ei....
MesajMesaj postat: Sun Apr 27, 2008 9:22 pm
Raspunde cu citat
john balace
manager
manager

14027 Lei grei
Items

Aderat09 Jul 2006
Mesaje368

BigBrother wrote:
Ori castigam pt a lua punctele din meciul cu steaua, ori pierdem k sa nu pice buzaul. Nici nu vreau sa ma mai uit la meciuri. Sad(
Chiar mi s-a facut scarba de ei....

CRed ca Jiji a cumparat cele doua meciuri la pachet, ca sa scape si satelitul. Acum avem de ales intre doua rele, Buzaul sau Pinalti, pe care sa-i lasam in Liga 1. Batem pe amandoua, atunci scapa Miovenii lui Netoiu, orie ce rezulata e prost. Asta arata mizeria campionatului lui Mitica!

La BUzau cred ca vor fi multe goluri, ca nu avem aparare(Stoica si Mitchell out), vom juca deschis, sa iasa Costea glgheter, probabil un 4-3 pentru satelit, cu cel putin doua bucati ale lui Costea.

Respect Lion Respect
Re: Buzau - Stiinta: opinii inainte si dupa meci
MesajMesaj postat: Sun Apr 27, 2008 9:24 pm
Raspunde cu citat
john balace
manager
manager

14027 Lei grei
Items

Aderat09 Jul 2006
Mesaje368

Stiinta wrote:
Intr-un meci cu miza doar pentru gazde, ramane de vazut daca Universitatea va juca sau doar va mima fotbalul.

Cine mai e suspendat in afara Lui Mitchell si Stoica? Ca ne-a umplut ala de galbene..Mitchell o sa ia 2-3 etape la pas.

Respect Lion Respect
MesajMesaj postat: Mon Apr 28, 2008 12:34 am
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

132098 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5134

Mitchell cred ca ia vreo 2 etape, sa poata deja pleca in vacanta.
In rest, n-am luat chiar asa multe galbene, doar trei (Dananae, Dilevski, Dina- trei doamne si toti D).
MesajMesaj postat: Tue Apr 29, 2008 1:19 am
Raspunde cu citat
john balace
manager
manager

14027 Lei grei
Items

Aderat09 Jul 2006
Mesaje368

Stiinta wrote:
Mitchell cred ca ia vreo 2 etape, sa poata deja pleca in vacanta.
In rest, n-am luat chiar asa multe galbene, doar trei (Dananae, Dilevski, Dina- trei doamne si toti D).

Suspendati: Stoica, Mitchell si Dilevsky..Numai bine sa scape si satelitul lui Jiji cu vre-o victorie... Vom juca cu Saceanu, Gaman si juniorul Barbu probabil..Ne trebuie cativa fundasi centali sud-americani, solizi dar tehnici..Noroc ca nu putem transfrea, iar cand am putut Raj a mers pe burta.

Respect Lion Respect
MesajMesaj postat: Wed Apr 30, 2008 1:49 am
Raspunde cu citat
ciombe
Suporter
Suporter

209 Lei grei
Items

Aderat30 Apr 2008
Mesaje8

Merg pe victoria lui "Stiinta" Excitement 1
MesajMesaj postat: Wed Apr 30, 2008 4:06 pm
Raspunde cu citat
mancini
Suporter
Suporter

777 Lei grei
Items

Aderat25 Jul 2006
Mesaje26
Locatiesibiu

o sansa pentru pusti/vor juca sa demonstreze ca se poate conta pe ei/nu vom pierde
MesajMesaj postat: Wed Apr 30, 2008 11:47 pm
Raspunde cu citat
BigBrother
Moderator
Moderator

22854 Lei grei
Items

Aderat04 Mar 2005
Mesaje1278

trebuie sa scape si buzaul......asa ca nu va mai ganditi asa mult la victorie.....si inaintea meciului cu steaua am avut incredere, dar e clar k s-au dat la o parte.
MesajMesaj postat: Sat May 03, 2008 5:11 am
Raspunde cu citat
john balace
manager
manager

14027 Lei grei
Items

Aderat09 Jul 2006
Mesaje368

BigBrother wrote:
trebuie sa scape si buzaul......asa ca nu va mai ganditi asa mult la victorie.....si inaintea meciului cu steaua am avut incredere, dar e clar k s-au dat la o parte.

Cred ca va fi vanzare, ca au dat ei meciul la Cluj..De data asta scuzele sunt mai bune cu atatia absenti. Napoli o sa inteleaga cu adevarat cum merg lucrurile in Miticia!!

Respect Lion Respect
MesajMesaj postat: Sat May 03, 2008 12:21 pm
Raspunde cu citat
BigBrother
Moderator
Moderator

22854 Lei grei
Items

Aderat04 Mar 2005
Mesaje1278

toti sunt o apa si-un pamant....Sad((
MesajMesaj postat: Sat May 03, 2008 6:58 pm
Raspunde cu citat
john balace
manager
manager

14027 Lei grei
Items

Aderat09 Jul 2006
Mesaje368

BigBrother wrote:
toti sunt o apa si-un pamant....Sad((

Nici o surpriza..Cum anticipam, butonul cel Mititel a lui Jiji a functionat din nou, am ajuns sa dam meciul si satelitilor lui Jiji!!! Rusine mai buton Mititel!!! S-a jucat varianata gol venit tarziu, pe gafa de aparare. Ma asteptam la varianta 3-2 pentru Buzau.

BUzaul nu era in stare sa ne bata, nici avand in fata o farmatie de juniori. PRobabil ca Pinalty va castiga cu Poli si nu va pierde la Craiova, facand inutila victoria stelutzei!

O echipa se construieste cu victorii, nu cu infrangeri in meciuri aranjate!! Circul ieftin cu Steaua, cu suspendari si goluri de curtea scolii a fost urmat de meciul "de lupta" de la Buzau. Sa nu uitam nici vanzarea de la Cluj, o alata retrograata. Cu vanzari de meciuri n-o sa avem ecipa mare la CRaiova! Sa-i fie rusine ospatarului Raj!

Respect Lion Respect

p.s. Nu m-ar mira sa-i vanda un punctisor si lui Pinalti, Raj e la cules zilele astea!