.  
Inregistrare FAQ Lista Membrilor Cautare www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index

www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index » NATIONALA ROMANIEI » C.E. Romania - Olanda&Luxemburg
Posteaza subiect nou  Raspunde la subiect
Navigare
Bine ati venit!

Timpul este acum Fri May 16, 2008 10:01 am

Toate orele sunt GMT + 3 Ore
Utilizator:

Parola:

Send me a new password

Google search
Google
Ultimele topicuri
Statistici

Trafic
Linkuri

Ce facem cu Olanda?
Castigam
0%
 0%  [ 0 ]
Egal
66%
 66%  [ 2 ]
Pierdem
33%
 33%  [ 1 ]
Total Voturi : 3

C.E. Romania - Olanda&Luxemburg
MesajMesaj postat: Mon Oct 08, 2007 4:27 am
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

132098 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5134

Iata lotul anuntat de Piturca pentru confruntarile cu Olanda si Luxemburg:

Portari
Bogdan Ionut Lobont (FC Dinamo Bucuresti) si Marius Cornel Popa (FC Politehnica 1921 Stiinta Timisoara)

Fundasi
George Cristian Ogararu (AFC Ajax Amsterdam), Petre Marin (FC Steaua Bucuresti), Gabriel Sebastian Tamas (AJ Auxerre), Dorin Nicolae Goian (FC Steaua Bucuresti), Cristian Eugen Chivu (Internazionale Milano), Marius Marcel Constantin (FC Rapid Bucuresti), Razvan Dinca Rat (FC Sahtior Donetk), Stefan Radu (FC Dinamo Bucuresti)

Mijlocasi
Ovidiu Petre (FC Steaua Bucuresti), Andrei Margaritescu (FC Dinamo Bucuresti), Sorin Ioan Paraschiv (Rimini Calcio), Adrian Cristea (FC Dinamo Bucuresti), Nicolae Marius Dica (FC Steaua Bucuresti), Paul Constantin Codrea (AC Siena), Banel Nicolita (FC Steaua Bucuresti)

Atacanti
Gheorghe Bucur (FC Politehnica 1921 Stiinta Timisoara), Adrian Mutu (Fiorentina), Florin Bratu (FC Dinamo Bucuresti), Ciprian Andrei Marica (VfB Stuttgart) si Daniel George Niculae (AJ Auxerre)

Last edited by Stiinta on Sun Oct 14, 2007 3:02 am
MesajMesaj postat: Mon Oct 08, 2007 10:51 am
Raspunde cu citat
BigBrother
Moderator
Moderator

Vârsta: 20

22854 Lei grei
Items

Aderat04 Mar 2005
Mesaje1278
LocatieSTREHAIA / CRAIOVA

Nu scoatem mai mult de un egal.
Stau si ma gandesc de ce Piturca alege mereu Constanta???
Ar putrea veni si la Craiova, acum k tot s-a ocupat Mititelu de stadion.....nu cred ca cei de la Constanta au un gazon mai bun decat al nostru. Craiova ar fi fost o destinatie f buna pentru nationala.
Cred k vor fi f putini spectatori la meci....Sad(
MesajMesaj postat: Mon Oct 08, 2007 11:30 am
Raspunde cu citat
gac200076
Presedinte de club
Presedinte de club

Vârsta: 31

20879 Lei grei
Items
more... 
Aderat10 Jul 2005
Mesaje1040
LocatieKöln

va fi totusi greu sa scoatem un egal! chivu de ex nu e deloc in forma! vom avea probleme cu atacantii lor f rapizi gen babel sau van nistelrooy! cu putin noroc poate scoatem un 0-0 Rolling Eyes
MesajMesaj postat: Sat Oct 13, 2007 11:19 pm
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

132098 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5134

Un moment istoric, Romania inscrie primul gol intr-un meci oficial impotriva Olandei, gol care este si decisiv pentru soarta meciului si, mai mult ca sigur, a decis calificarea noastra la turneul final al CE.

ROMANIA - OLANDA 1-0 (0-0)

A marcat: Goian ('71)

România: 1. Lobonţ - 2. Ogăraru, 4. Tamaş, 15. D. Goian, 3. Raţ - 6. Codrea, 8. Ov. Petre, 5. Chivu - 16. Nicoliţă, 9. Marica (21. D. Niculae '71), 10. Mutu. Antrenor: Victor Piţurcă.

Olanda: 1. Stekelenburg - 2. Heitinga (12. Jaliens '68 ), 3. Ooijer (17. Koevermans '85), 4. Mathijsen, 5. Bouma - 10. Seedorf, 6. De Zeeuw, 8. Van Bronckhorst - 7. Van der Vaart, 9. Van Nistelrooy, 18. Robben (11. Babel '78 ). Antrenor: Marco van Basten.

Cartonaşe galbene: Ogăraru '75, Tamaş '80, Mutu '87, Nicoliţă '90, Codrea '90+2 / Van Nistelrooy '65, Mathijsen '66, Van Bronckhorst '74

Romania are 23 de puncte (9 meciuri), urmata de Olanda, 20 p (9) si Bulgaria, 18 p (9).
Urmatoarele doua confruntari sunt relativ usoare pentru noi, in deplasare la Luxemburg (miercuri, 17 octombrie), apoi acasa cu Albania si la bulgari.

Last edited by Stiinta on Sun Oct 14, 2007 7:57 am
MesajMesaj postat: Sun Oct 14, 2007 2:18 am
Raspunde cu citat
BigBrother
Moderator
Moderator

22854 Lei grei
Items

Aderat04 Mar 2005
Mesaje1278

Sincer n uaveam incredere k putem scoate un rezultat bun. Dar jucatorii nostri au facut un meci superb.....s-au daruit in totalitate pt acest meci si au reusit victoria. Din pacate, in opinia mea, Codrea si Marica, nu au avut o zi prea buna. Nu au reusit mare lucru.
Una peste alta, am luat 3 puncte care vor cantari foarte mult in lupta pentru calificare.
A fost un meci exceptional!!!! Felicitari tuturor jucatorilor!!!

ps: dupa cum toata lumea a observat, golul a fost inscris din offside.....dar cum arbitrul hotaraste in teren, putem spune k norocul a fost de partea noastra!!
MesajMesaj postat: Thu Oct 18, 2007 2:52 am
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

132098 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5134

Romania s-a calificat la turneul final al Campionatului European, dupa victoria obtinuta in Luxemburg si remiza facuta de bulgari in Albania.
Felicitari baietilor nostri si tehnicienilor.

LUXEMBURG - ROMANIA 0-2 (0-2)

Au marcat: F. Petre ('42), Marica ('61)

ROMANIA: Lobont - Ogararu, Tamas, Goian, Rat - F. Petre, Margaritescu, Chivu (capitan; O. Petre, 86) - N. Dica (Ad. Cristea, 64) - Marica, D. Niculae (Fl. Bratu, 76).
Antrenor: Victor Piturca.
Rezerve neutilizate: M. Popa - P.Marin, St. Radu, G. Bucur.
MesajMesaj postat: Thu Oct 18, 2007 10:46 am
Raspunde cu citat
gac200076
Presedinte de club
Presedinte de club

Vârsta: 31

20879 Lei grei
Items
more... 
Aderat10 Jul 2005
Mesaje1040
LocatieKöln

ma bucur ca de 7 ani fara participare la un turneu final, romania a revenit pe scena fotbalului international! la anu trebuie sa demonstram ca avem valoare si sa ramanem cit mai mult in competitie! felicitari baietilor! Very Happy
MesajMesaj postat: Fri Oct 19, 2007 12:18 pm
Raspunde cu citat
BigBrother
Moderator
Moderator

22854 Lei grei
Items

Aderat04 Mar 2005
Mesaje1278

D.p.d.v. matematic suntem calificati!
Mi-as mai dori o victorie impotriva bulgarilor, pentru a ne spala de pacate, dupa acel egal, 2-2. Trebuie sa le inchidem gura si sa nu ne mai aduca jigniri mereu. Daca vor reusi acest lucru, atunci chiar merita tot respectul jucatorii nostri!!!

HAI ROMANIA!!!!!!
C.E. Romania - Olanda&Luxemburg
  www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index » NATIONALA ROMANIEI
Tu nu poti posta subiecte noi in acest forum
Tu nu poti raspunde la subiectele din acest forum
Tu nu poti edita mesajele tale din acest forum
Tu nu poti sterge mesajele tale din acest forum
Tu nu poti vota in poll-urile din acest forum
Toate orele sunt GMT + 3 Ore  
Pagina 1 of 1  

Posteaza subiect nou  Raspunde la subiect  

© Stiinta Craiova 2006
phpBB SEO