Navigare
| Navigare |
|
|
| XS NavMenus V: 1.0.26 |
Bine ati venit!
Google search
Ultimele topicuri
Statistici
Trafic
Linkuri
|
| Cine va castiga titlul european? |
| Romania
|
|
0% |
[ 0 ] |
| Grecia
|
|
0% |
[ 0 ] |
| Olanda
|
|
50% |
[ 2 ] |
| Italia
|
|
25% |
[ 1 ] |
| Franta
|
|
25% |
[ 1 ] |
| Germania
|
|
0% |
[ 0 ] |
| Spania
|
|
0% |
[ 0 ] |
| Portugalia
|
|
0% |
[ 0 ] |
| Cehia
|
|
0% |
[ 0 ] |
| Alta echipa |
|
0% |
[ 0 ] |
|
| Total Voturi : 4 |
|
 | CAMPIONATUL EUROPEAN 2008 |  |
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
134014 Lei grei
Items |
| Aderat | 30 Oct 2004 | | Mesaje | 5187 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Intre 7 iunie si 29 iunie 2008, in Austria si Elvetia se va desfasura Campionatul European de Fotbal.
La aceasta editie participa si selectionata Romaniei, care a cazut intr-o grupa foarte dificila, dar, in acelasi timp si foarte intresanta (Grupa C).
Cine va castiga titlul? Vom avea parte de meciuri spectaculoase, frumoase sau pragmatismul si victoria cu orice pret vor prima? |
|
|
|
|
 | |  |
|
gac200076
|
| Moderator |

Vârsta: 31 |
22201 Lei grei
Items more... |
| Aderat | 10 Jul 2005 | | Mesaje | 1078 | | Locatie | Köln |
|
|
|
 |
 |
 |
|
E greu de dat deja de acum un pronostic, dar cred ca Germania, Italia si Franta vor fi echipele care se vor bate pentru titlu. Romania va avea probleme sa treaca de grupa, dar poate asta e sansa! Ma bucur de CE, sa vad in sfarsit un turneu final la care sa joace si Romania! La CM de anul trecut mi-a parut rau ca nu am participat! Vom avea parte de meciuri echilibrate si pline de suspans, deoarece toate echipele sunt puternice! (bineinteles cu exceptia Austriei! ) |
|
|
|
|
|
BigBrother
|
| Moderator |

Vârsta: 20 |
23821 Lei grei
Items |
| Aderat | 04 Mar 2005 | | Mesaje | 1309 | | Locatie | STREHAIA / CRAIOVA |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| Eu merg pe mana Italiei..dar se pot intampla destule surprize....si Portugalia sau Spania pot face surprize. Franta parca nu mai merge ca alta data....vom vedea atunci ce va fi! |
|
|
|
|
|