Navigare
| Navigare |
|
|
| XS NavMenus V: 1.0.26 |
Bine ati venit!
Google search
Ultimele topicuri
Statistici
Trafic
Linkuri
|
 | Cannavaro a castigat Balonul de Aur |  |
|
TitanGirl
|
| Moderator |

|
160874 Lei grei
Items |
| Aderat | 14 Nov 2004 | | Mesaje | 2647 | | Locatie | Houston |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Fabio Cannavaro a fost desemnat "Balonul de Aur
Căpitanul Italiei, campioana mondială en-titre, Fabio Cannavaro a fost desemnat astăzi, conform aşteptărilor, cel mai bun jucător din Europa în 2006, fiindu-i atribuit trofeul Balonul de Aur, instituit de revista France Football.
Juriul, format din ziarişti europeni solicitaţi de revista franceză, i-a acordat lui Cannavaro, care evoluează din această vară la Real Madrid, 173 de puncte. Pe locul al doilea s-a clasat Gianluigi Buffon, de la Juventus Torino, cu 124 de puncte, iar pe a treia poziţie, atacantul francez Thierry Henry, de la Arsenal Londra, cu 121 de puncte.
Cannavaro este al 5-lea fotbalist italian care cucereşte trofeul după Omar Sivori (1961), Gianni Rivera (1969), Paolo Rossi (1982) şi Roberto Baggio
Sursa: Prosport
 |
|
|
|
|
 | |  |
|
gac200076
|
| Moderator |

Vârsta: 31 |
22201 Lei grei
Items more... |
| Aderat | 10 Jul 2005 | | Mesaje | 1078 | | Locatie | Köln |
|
|
|
 |
 |
 |
|
ce se ofticara frantujii ca il alesera pe cannavaro!!
ca cica orice jucator italian e o provocare la adresa lui zidane, ca s-a luat prea mult in consideratie campionatul mondial ( de parca zizou facu ceva cu madrid... tss tss tss). e clar ca francezii l-ar fi vrut macar pe henry.
parerea mea e ca ar fi trebuit ales unul din nationala italiei. echipa a fost puternica la modul colectivului, asa fiind dificil de a alege unul anume care sa fi fost cel mai bun. eu zic ca mai toti italienii au jucat la acelasi nivel, greu de mentionat unul mai bun. asa ziaristii europei l-au ales pe capitan! felicitari!  |
|
|
|
|
|
calin_emilian
|
| Lider galerie |

|
9172 Lei grei
Items |
| Aderat | 15 Apr 2005 | | Mesaje | 323 | | Locatie | bucuresti |
|
|
|
 |
 |
 |
|
a fost o alegere pe placul meu  |
|
|
|
|
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
133895 Lei grei
Items |
| Aderat | 30 Oct 2004 | | Mesaje | 5183 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
O rectificare, Sivori a fost argentinian la origine.
Poate Henry merita mai mult decat Cannavaro acest Balon... |
|
|
|
|
|
calin_emilian
|
| Lider galerie |

|
9172 Lei grei
Items |
| Aderat | 15 Apr 2005 | | Mesaje | 323 | | Locatie | bucuresti |
|
|
|
 |
 |
 |
|
io zic asa: henry a pierdut liga campionilor in favoarea barcelonei...
iar la mondial a jucat mult sub asteptari...
nu stiu daca era normal ca un jucator care pierde 2 finale sa castige balonul de aur...
ps.sunt un fan al campionatului italian, si cred ca de asta am si parerea asta  |
|
|
|
|
|