.  
Inregistrare FAQ Lista Membrilor Cautare www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index

www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index -> JUCATORII » Arhiva » Care a fost jucatorul sezonului?
Posteaza subiect nou  Raspunde la subiect
Navigare
Bine ati venit!

Timpul este acum Fri Aug 08, 2008 10:01 pm

Toate orele sunt GMT + 3 Ore
Utilizator:

Parola:

Send me a new password

Google search
Google
Ultimele topicuri
Statistici

Trafic
Linkuri

Care a fost juactorul Universitatii cu evolutia cea mai buna in prima Liga?
Bornescu
42%
 42%  [ 3 ]
D. Stoica
14%
 14%  [ 1 ]
Mitchell
0%
 0%  [ 0 ]
Rose
14%
 14%  [ 1 ]
Saceanu
28%
 28%  [ 2 ]
Velcovici
0%
 0%  [ 0 ]
Dina
0%
 0%  [ 0 ]
A. Ionescu
0%
 0%  [ 0 ]
F. Costea
0%
 0%  [ 0 ]
Parvu
0%
 0%  [ 0 ]
Total Voturi : 7

Care a fost jucatorul sezonului?
MesajMesaj postat: Mon Dec 11, 2006 5:05 am
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

135278 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5213

Care considerati ca a fost jucatorul Universitatii care a avut evolutia cea mai buna in prima Liga?
Am mentionat in Poll 10 jucatori, aveti desigur si posibilitatea sa numiti pe oricare altul care nu il regasiti in lista.
MesajMesaj postat: Mon Dec 11, 2006 1:11 pm
Raspunde cu citat
calin_emilian
Lider galerie
Lider galerie

9172 Lei grei
Items

Aderat15 Apr 2005
Mesaje323
Locatiebucuresti

io merg pe mana lui mircea bornescu, cu putin de tot in fata lui saceanu 55 - 45 %...mi-a placut foarte mult saceanu, insa bornescu a iesit mai mult in evidentza (astept vremea cand atacantii sa fie cei care sa impresioneze, nu portarul!)...
MesajMesaj postat: Mon Dec 11, 2006 8:27 pm
Raspunde cu citat
flipper
Presedinte de club
Presedinte de club

Vârsta: 30

17694 Lei grei
Items

Aderat01 Nov 2004
Mesaje840
Locatiecraiova

saceanu, pt constanta
MesajMesaj postat: Mon Dec 11, 2006 9:03 pm
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

135278 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5213

Bornescu, in ciuda unor erori si in ciuda faptului ca avem cea mai slaba aparare.
Cred ca prestatiile sale au adus multe puncte echipei decat cele ale altor componenti. In plus, a inscris cu Urziceniul si cu Pandurii, fiind astfel si printre cei mai prolifici jucatori.
MesajMesaj postat: Tue Dec 12, 2006 11:02 am
Raspunde cu citat
Anyta1897
Suporter
Suporter

1370 Lei grei
Items

Aderat15 Sep 2006
Mesaje49

Bornescu...fara discutie el a fost cel mai bun... MrGreen
MesajMesaj postat: Tue Dec 19, 2006 12:57 pm
Raspunde cu citat
SPYDER_99
Suporter
Suporter

27 Lei grei
Items

Aderat29 Oct 2006
Mesaje1

adevaru e ca bornescu a fost cel mai bun si mi-a placut foarte mult de Bird are un stil aparte
MesajMesaj postat: Wed Dec 20, 2006 1:23 am
Raspunde cu citat
gac200076
Moderator
Moderator

Vârsta: 31

22788 Lei grei
Items
more... 
Aderat10 Jul 2005
Mesaje1098
LocatieKöln

eu zisai stoica. nu-i bine ca cel mai bun sa fie portaru...la caruta de goluri primite...mai bine seful apararii! MrGreen

stoica e sef. sa speram ca vom avea o aparare traznet cind revine ciuca! Very Happy
MesajMesaj postat: Thu Dec 21, 2006 9:48 am
Raspunde cu citat
duhu
Suporter
Suporter

865 Lei grei
Items

Aderat17 Apr 2006
Mesaje74
LocatieCraiova

Dupa parerea mea Rose este cel care a avut o evolutie constanta in toate meciurile in carea a jucat. A dat randament atat pe postul de mijlocas, centrarile sale din pacate nereusind sa fie fructificate de fiecare data de linia noastra ofensiva. Atunci cand Fane Stoica a decis sa-l retraga in aparare a evoluat iarsi foarte bine, de pe partea sa nu prea am luat goluri.
MesajMesaj postat: Thu Jan 18, 2007 5:07 am
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

135278 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5213

BORNESCU - FAVORITUL SUPORTERILOR

Pollul realizat de site-ul nostru " Care a fost jucatorul Universitatii cu evolutia cea mai buna in prima Liga?" a avut un rezultat previzibil.
Mircea Bornescu, portarul Universitatii castiga detasat sondajul. Din cele 332 de voturi, 162 au considerat ca Bornescu a fost jucatorul care a evoluat cel mai convingator in cele 19 etape ale campionatului. El a avut adeseori interventii salutare si de efect care au salvat in numeroase randuri apararea noastra (care ramane, din nefericire, cea mai penetrabila dintre cele 18 echipe). In plus, a transformat si cele doua lovituri de pedeapsa ce ne-au fost acordate in aceasta toamna (la Urziceni si cu Pandurii).
Pe locul secund, la mare distanta, dar cu realizari bune pentru un tanar debutant s-a situat Robert Saceanu, cu 40 de voturi (12,05%). El a avut un joc consistent la mijlocul terenului, inscrind si trei goluri, cel cu Farul fiind reusita care a decis meciul. Dincolo de ceea ce a aratat, incurajator este potentialul sau care poate face din Saceanu unul dintre cei mai valorosi mijlocasi din tara.
Australianul Joshua Rose se situeaza al treilea, el fiind prezent, ca si Bornescu, in toate cele 21 de partide oficiale ale sezonului. Rose a fost utilizat pe diverse posturi, achitandu-se cu bine de fiecare data, avand si doua goluri marcate. De retinut si sportivitatea cangurului, cu un singur cartonas galben primit!
Al patrulea loc revine lui Gabriel Velcovici, cu 25 de optiuni (7,53%). Cu un joc agresiv dar nu intotdeauna eficient, Velcovici a fost unul din titularii echipei. A marcat doua goluri. S-a remarcat, din pacate si prin numarul mare de cartonase, nu mai putin de sapte (!), doua in meciul cu militarii, eliminare care il costa meciul de la Pitesti.
Stoica termina pe locul cinci in acest clasament al preferintelor suporterilor (22 de voturi, 6,63%). Piesa de baza in defensiva, a ratat finalul datorita accidentarii din meciul de cupa cu Rapid. La revenire, a fost sacrificat in ultimele minute ale meciului cu Steaua, primind doua cartonase pentru tragere de timp.
Andrei Ionescu a fost foarte aproape de Stoica, avand 21 de voturi (6,33). El ramane mijlocasul de creatie al echipei, dar revenirea dupa acea accidentare nefericita din primavara s-a facut anevoios. Din nefericire, Andrei pare hotarat sa plece in Olanda, fapt care ar reprezenta o pierdere importanta. Inca mai speram sa revina la sentimente mai bune.
Lucian Parvu a primit doar 12 voturi desi a marcat 4 goluri, fiind golgheterul echipei. Cu siguranta, numeroasele ratari i-au scazut considerabil ratingul.
Mihai Dina (8 voturi, 2,41%), Costea I si Mitchell (ambii cu 6 optiuni, 1,81%) incheie clasamentul celor 10 jucatori listati in poll. Cu siguranta resursele lor sunt superioare si asteptam, ca si de la ceilalti alb-albastri, evolutii tot mai bune si rezultate pe masura in aceasta primavara.
MesajMesaj postat: Fri Jan 19, 2007 12:59 pm
Raspunde cu citat
flipper
Presedinte de club
Presedinte de club

Vârsta: 30

17694 Lei grei
Items

Aderat01 Nov 2004
Mesaje840
Locatiecraiova

suna cam ciudat, cel mai bun jucator al nostru sa fie portarul...cu cele mai multe goluri din liga1
MesajMesaj postat: Fri Jan 19, 2007 1:12 pm
Raspunde cu citat
gac200076
Moderator
Moderator

Vârsta: 31

22788 Lei grei
Items
more... 
Aderat10 Jul 2005
Mesaje1098
LocatieKöln

pai asta scrisai si io, ba ovi... Beer Chug Very Happy
MesajMesaj postat: Fri Jan 19, 2007 5:49 pm
Raspunde cu citat
calin_emilian
Lider galerie
Lider galerie

9172 Lei grei
Items

Aderat15 Apr 2005
Mesaje323
Locatiebucuresti

flipper wrote:
suna cam ciudat, cel mai bun jucator al nostru sa fie portarul...cu cele mai multe goluri din liga1

daca nu era mircea aveam o treime din punctele pe care le avem acum...