Navigare
| Navigare |
|
|
| XS NavMenus V: 1.0.26 |
Bine ati venit!
Google search
Ultimele topicuri
Statistici
Trafic
Linkuri
|
| Care echipa va castiga titlul mondial? |
| Brazilia
|
|
37% |
[ 3 ] |
| Germania
|
|
0% |
[ 0 ] |
| Franta
|
|
0% |
[ 0 ] |
| Italia
|
|
25% |
[ 2 ] |
| Argentina
|
|
12% |
[ 1 ] |
| Anglia
|
|
0% |
[ 0 ] |
| Olanda
|
|
25% |
[ 2 ] |
| Spania
|
|
0% |
[ 0 ] |
| Alta |
|
0% |
[ 0 ] |
|
| Total Voturi : 8 |
|
 | Care echipa va castiga titlul mondial? |  |
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
135278 Lei grei
Items |
| Aderat | 30 Oct 2004 | | Mesaje | 5213 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Am ales un grup de opt echipe pentru pollul privind viitoarea campioana mondiala.. Evident, nu va opreste nimeni sa numiti o alta echipa.
Eu mi-as dori sa castige Olanda. |
|
|
|
|
|
alex_zamfira
|
| Suporter |

|
2310 Lei grei
Items |
| Aderat | 19 May 2006 | | Mesaje | 74 | | Locatie | bucuresti |
|
|
|
 |
 |
 |
|
aaaa....pai aici dupa parerea mea e simpla intrebarea :"are cineva jucatori mai buni si mai valorosi ca brazilia??evident ca nu...eu am votat-o pe brazilia dar asta nu inseamna ca-mi doresc sa castige.
as vrea sa castige o echipa mica ca asa e mai frumos(va aduceti aminte grecia-campionatu european )
oricum campionatu european un maotiv de  |
|
|
|
|
|
gac200076
|
| Moderator |

Vârsta: 31 |
22788 Lei grei
Items more... |
| Aderat | 10 Jul 2005 | | Mesaje | 1098 | | Locatie | Köln |
|
|
|
 |
 |
 |
|
olanda a cam luat bataie in meciurile importante cu toate ca avea cel mai bun lot ( ca in 74) si tot n-a facut nimic in exceptie cu euro 88...eu mizez pe brazilia sau de ce nu chiar germania??
as dori o surpriza placuta a unei echipe africane sau sarbia...sau cine stie cine!  |
|
|
|
|
|
flipper
|
| Presedinte de club |

Vârsta: 30 |
17694 Lei grei
Items |
| Aderat | 01 Nov 2004 | | Mesaje | 840 | | Locatie | craiova |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| am votat olanda, desi aparent prima sansa o are brazilia. eu zic ca nici argentina nu e de neglijat, iar broscarii sunt si capabili de o surpriza |
|
|
|
|
|
Willi
|
| Suporter |

|
1441 Lei grei
Items |
| Aderat | 24 Mar 2006 | | Mesaje | 32 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Eu ca de obicei sper ca Italia sa castige. Dar dupa cum au inceput nemtii se pare ca sunt favoriti. Stiti vorba aceea nemtii cand joaca prost ajung in finala si cand joaca bine castiga  |
|
|
|
|
|
TitanGirl
|
| Moderator |

|
160874 Lei grei
Items |
| Aderat | 14 Nov 2004 | | Mesaje | 2647 | | Locatie | Houston |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| Willi wrote: | Eu ca de obicei sper ca Italia sa castige. Dar dupa cum au inceput nemtii se pare ca sunt favoriti. Stiti vorba aceea nemtii cand joaca prost ajung in finala si cand joaca bine castiga  |
Si eu sper!! Atmosfera este deja superba, sunt big screen tvs peste tot, toata lumea se agita!! |
|
|
|
|
|
gac200076
|
| Moderator |

Vârsta: 31 |
22788 Lei grei
Items more... |
| Aderat | 10 Jul 2005 | | Mesaje | 1098 | | Locatie | Köln |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Da atmosfera este impecabila! Peste tot fani din toate tarile cu steaguri, tricouri...e exceptional! Ecranele mari de public viewing ofera o atmosfera nemaipomenita cu mii de oameni care celebreaza pasnic sub mottoul "fair play"! Sper sa ramana asa atmosfera pina la sfarsit!  |
|
|
|
|
|