Navigare
| Navigare |
|
|
| XS NavMenus V: 1.0.26 |
Bine ati venit!
Google search
Ultimele topicuri
Statistici
Trafic
Linkuri
|
 | Care nimeresti, neamule? |  |
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
135970 Lei grei
Items |
| Aderat | 30 Oct 2004 | | Mesaje | 5229 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Iata ca am pus si de un concurs de pronosticuri.
Sistemul este foarte simplu si elegant.
Ce aveti de facut..observati sectia Pronosticuri..este acolo sus, intre Logout si Forum Index..se vede inadata ce va logati...ganditi adanc, inspirati si mai adanc si apasati cu putere..ce gasiti acolo?..etapa urmatoare din cel mai puternic campionat din lume!! ati ghicit, le fac reclama lu' nasu' si mitica..
Doua mentiuni, prima echipa, cea din stanga este echipa vizitatoare! Este la sectia Away...echipa gazda este in dreapta..este si un clasament si mai in dreapta..o sa fie actualizat....aveti apoi data, cu ziua si ora de disputare..ignorati acel "am" de dupa ora meciului...inca n-am dibuit sa-l schimb in "pm"...
Apasati apoi pe predict games....inspirati adanc si puneti scorul care stiti voi sigur ca iese...daca nimeriti scorul exact, v-ati imbogatit cu 5 puncte..daca nu nimeriti scorul corect dar echipa care ziceti voi ca bate chiar greseste si bate, va puneti un punctulet in traistuta..daca echipa nu bate, asta e..n-au intrat zilele-n sac..
Nu trebuie sa va adunati voi punctele si nici eu nu fac asta..masina numita computer rezolva..
un ex. "fierbinte"..la meciul cu potaile..aveti away score..puneti cate goluri credeti voi ca ne da ..astia..cum ii cheama..dinamo....eu vreau 0...la scorul de acasa (home) puneti cate goluri credeti ca da Stiinta..eu vreau 2...iese dinamo at Stiinta 0-2..m-am ales cu 5 puncte..iese 0-6..am luat un punct...dar si ditamai bucuria!!..iese..hm..ma inecai...in fine, iese un egal acolo, ma imbarbatez ca vine etapa urmatoare...
asa, ce mai era, da...sa dati cu predictia din timp..pana rezolv eu cu 'am'-ul ala afurisit..pana la prima etapa a concursului (noiembrie 20) aveti timp si de o bere si sa puneti de un pronostic..altfel, va sculati la 1:59 in dimineata meciului sa dati cu presupusul..
Cine castiga se alege cu gloria eterna de fi mai tare ca Pithya si nea nelu la vazut viitorul.....ce, vreti si premiu? nu stiu, tratam..mai dati voi..mai iau eu...vedem noi..pana la ultima etapa..ehehe..e cale lunga...
Daca nu v-am ametit destul, nu va speriati, mai am resurse sa va ametesc..
Bafta la toti! |
|
Last edited by Stiinta on Thu Jul 21, 2005 7:03 am |
|
|
|
 | Re: Care nimeresti, neamule? |  |
|
Adrian
|
| Presedinte de club |

|
985 Lei grei
Items |
| Aderat | 31 Oct 2004 | | Mesaje | 583 | | Locatie | Bucuresti |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Dragutz, mai putzin faza cu gazdele in dreapta, care e foooaaaarte derutanta! Plus denumirile in engleza nu sunt recomandate.
Alte critici ... pe mp. :mrgreen:  |
|
|
|
|
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
135970 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
O rezolvai cu ora de desfasurare a meciurilor!
Felicitati-ma....chit ca nu stiu cum am reusit.. :mrgreen:
Iar despre away si home..ganditi si voi englezeste..
pai ce pronosportisti sunteti voi daca va poticniti in..fleacuri?  |
|
|
|
|
|
Adrian
|
| Presedinte de club |

|
985 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Fara sa fiu ... insistent , daca nu schimbi ordinea home-away, concursul n-are nici o sansa sa aibe succes.  |
|
|
|
|
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
135970 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Eu ma straduiesc sa schimb ordinea asta afurisita..dar nu cred ca asta ar fi un motiv suficient de puternic pentru a nu fi concursul functional..
Adrian, nu mai fi si tu scartzar..te legi de toate "amanuntele"...:mrgreen:
daca ai fi fost in Anglia sa inteleg ca nu ai fost in stare sa pui de un pronostic?? emoticonul asta ti se potriveste de minune:
 |
|
|
|
|
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
135970 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Ok, s-a rezolvat si cu ordinea!
Acum nu ramane decat sa le nimeriti.
ps pentru orice eventualitate, cei care au pus deja pronosticurile va rog sa va faceti o scurta verificare sa vedeti daca e totul in ordine.
pps Adrian, stimabile, mai ai si acuma ceva de comentat??? hai, indrazneste ca... |
|
|
|
|
|
Adrian
|
| Presedinte de club |

|
985 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| Stiinta wrote: | pps Adrian, stimabile, mai ai si acuma ceva de comentat??? hai, indrazneste ca... |
Nu sunt scartzar, mai, dar amanuntele conteaza. Vezi tu ceva pe site-ul Craiova Maxima pus alandala ?
Si, crede-ma, nu vrei sa tac!  |
|
|
|
|
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
135970 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
ba la chestia cu pronosticurile poti sa taci..daca totul e ok, normal..  |
|
|
|
|
|
Adrian
|
| Presedinte de club |

|
985 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
|
|
|
|
|
dinu
|
| Suporter |

|
0 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Cum se joaca ca eu tot nu m-am prins
Dati vre-un premiu ceva ? Uite eu v-am adus unul:
editat Stiinta
ps Linkul pe care l-ai dat se incarca foarte greu...dimensiunile flashului aunt prea mari... Multumesc pentru intelegere. |
|
|
|
|
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
135970 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Citeste regulamentul concursului..daca ai nelamuriri si dupa aceea, te rog sa le mentionezi..
Ca sa te obisnuiesti, poti sa intri deja la concursul de pronosticuri din Italia. Mai sunt 3 etape. |
|
|
|
|
|
Adrian
|
| Presedinte de club |

|
985 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| dinu wrote: | editat Stiinta
ps Linkul pe care l-ai dat se acceseaza foarte greu. |
Care link ? |
|
|
|
|
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
135970 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
www.4tuning.ro/images/poze.swf
...este linkul pus de dinu..cu imagini haioase...
Problema a fost ca el a pus un flash care incarca foarte greu pagina... |
|
|
|
|
|