Navigare
| Navigare |
|
|
| XS NavMenus V: 1.0.26 |
Bine ati venit!
Google search
Ultimele topicuri
Statistici
Trafic
Linkuri
|
| Ce antrenor ati dori la Stiinta? |
| Balaci
|
|
0% |
[ 0 ] |
| Cartu
|
|
54% |
[ 6 ] |
| Sandoi
|
|
9% |
[ 1 ] |
| Stanga
|
|
9% |
[ 1 ] |
| Altul (numiti-l) |
|
27% |
[ 3 ] |
|
| Total Voturi : 11 |
|
 | Ce antrenor ati dori? |  |
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
133956 Lei grei
Items |
| Aderat | 30 Oct 2004 | | Mesaje | 5185 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Se vehiculeaza cateva nume de tehnicieni ca inlocuitori ai lui Cioroianu.
Eu am sa pun patru in poll, dar puteti sa numiti pe oricare altul care credeti ca ar face o treaba buna la Universitatea.
Pe cine ati prefera voi? |
|
|
|
|
 | Re: Ce antrenor ati dori? |  |
|
mirel28
|
| Suporter |

|
1601 Lei grei
Items |
| Aderat | 19 Aug 2007 | | Mesaje | 48 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| Stiinta wrote: | Se vehiculeaza cateva nume de tehnicieni ca inlocuitori ai lui Cioroianu.
Eu am sa pun patru in poll, dar puteti sa numiti pe oricare altul care credeti ca ar face o treaba buna la Universitatea.
Zenga,Alesanco,oricum nu roman |
|
|
|
|
|
mirel28
|
| Suporter |

|
1601 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| mirel28 wrote: | | Stiinta wrote: | Se vehiculeaza cateva nume de tehnicieni ca inlocuitori ai lui Cioroianu.
Oricum pe langa antrenor ar trebui si 2 jucatori de mare valoare la mijloc(Trica....)poate si un atacant |
|
|
|
|
 | |  |
|
BigBrother
|
| Moderator |

Vārsta: 20 |
23821 Lei grei
Items |
| Aderat | 04 Mar 2005 | | Mesaje | 1309 | | Locatie | STREHAIA / CRAIOVA |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Deocamdata ramane Cioroianu!
Balaci a mai fost cu ani in urma si nu a cnvins ca antrenor, nu a avut rezultate remarcabile sau nemaivazute!
Sandoi nici atat, e slabut si nu ar schimba nimic.
Stanga a avut meritul de a readuce Craiova in Liga I, dar numai atat!
Cartu este singurul care a avut rezultate notabile in cadrul echipei, mai ales ca este ultimul antrenor care a reusit eventul in `91! Dar in ultima perioada nu a mai reusit nimic pe unde a trecut: Timisoara, Arges, National! Dar ttusi cred ca ar fi o solutie destul de buna!
Se mai vehicula si numele lui Zenga, desi ma indoiesc ca ar accepta sa vina la Craiova.
Cred ca problema actuala nu este la antrenor, ci la jucatori.....ceea ce e suparator, este ca deja se vad vedete, selectionati pe la nationala, si in fond ei nu joaca de 2 lei!!!!
* Am votat pt Sorin Cartu!! Un antrenor strain e greu de adus, mai ales unul, cel putin la aceeasi valoare cu Zenga. Ca din aia de duzina sunt pe toate drumurile! |
|
|
|
|
|
BigBrother
|
| Moderator |

23821 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| mirel28 wrote: | | Stiinta wrote: | Se vehiculeaza cateva nume de tehnicieni ca inlocuitori ai lui Cioroianu.
Cu Zenga sunt si eu de acord, dar cu Alesanco glumesti nu ???? Hai sa ne gandim si noi la ceva mai bun pt echipa noastra!!!!!
Ar mai trebui si cativa jucatori cu experienta, si cred ca perioada de transferuri nu e inca incheiata! Mai ales acum cand au fost trimisi cei patru la satelit....parerea mea e ca suntem intr-o situatie foarte grea!!! |
|
|
|
|
|
mirel28
|
| Suporter |

|
1601 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| BigBrother wrote: | | mirel28 wrote: | | Stiinta wrote: | Se vehiculeaza cateva nume de tehnicieni ca inlocuitori ai lui Cioroianu.
Cu Zenga sunt si eu de acord, dar cu Alesanco glumesti nu ???? Hai sa ne gandim si noi la ceva mai bun pt echipa noastra!!!!!
Ar mai trebui si cativa jucatori cu experienta, si cred ca perioada de transferuri nu e inca incheiata! Mai ales acum cand au fost trimisi cei patru la satelit....parerea mea e ca suntem intr-o situatie foarte grea!!! |
vorbim degeaba se pare ca o sa ramana tot cioroianu dar poate se va implica si balaci mai mult caci data trecuta a dezamagit.raman la convingerea ca un antrenor strain de valoare si doi jucatori cu experienta la mijloc ne lipsesc.jucatorii actuali chiar daca ar avea valoare nu au experienta si nici macar profesionalism. |
|
|
|
|
 | |  |
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
133956 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| Eu l-as fi preferat pe Cartu... |
|
|
|
|
|
BigBrother
|
| Moderator |

23821 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Dintre antrenorii romani, Sorin Cartu ramane cea mai buna solutie. Dar deocamdata sa vedem ce va urma.
Ce putem face??? Trebuie sa speram in continuare ca se va intampla o minune si ne vom redresa. Suntem invatati doar, sa speram, sa ne rugam ca totul va fi bine. Mergem in continuare....mergem pana la capat!!! Forza STIINTA!!!!! |
|
|
|
|
 | |  |
|
john balace
|
| manager |

|
14721 Lei grei
Items |
| Aderat | 09 Jul 2006 | | Mesaje | 385 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| BigBrother wrote: | Dintre antrenorii romani, Sorin Cartu ramane cea mai buna solutie. Dar deocamdata sa vedem ce va urma.
Ce putem face??? Trebuie sa speram in continuare ca se va intampla o minune si ne vom redresa. Suntem invatati doar, sa speram, sa ne rugam ca totul va fi bine. Mergem in continuare....mergem pana la capat!!! Forza STIINTA!!!!! |
Nici un antrenr serios nu va accepta sa antreneze Stiinta cu lotul actual, sa-si strice cartea de vizita printr-o retrogradare! De aceea s-a revenit la Cioroianu, asta e asa de flamand ca accepta orice!!
Fara 5-6 jucatori seriosi, dupa excluderea celor 4, nu avem nici o sansa in Liga 1!
Pararea mea: Mititelul sfaraitor se pregateste sa inchida gogoseria, si ca dinel, va vinde jucatorii. Sa nu va mirati daca cei patru "tradatori" si poate chiar Bornescu sunt vanduti pana pe 31 august! De Ionescu n-am mai auzit nimic,l-a "maritat" sau nu?
Cred ca adevaratul scop al gogosarului sunt stadioanele Oblemenco si Tineretului, sa poate face ceva comert cu tuica, castraveti murati si alte produse nationale!
Adevarul e ca drama Stintei continua, pitecantropii care conduc clubul de 15 ani parca nu se mai termina!
 |
|
|
|
|
|
john balace
|
| manager |

|
14721 Lei grei
Items |
| Aderat | 09 Jul 2006 | | Mesaje | 385 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| mirel28 wrote: | | BigBrother wrote: | | mirel28 wrote: | | Stiinta wrote: | Se vehiculeaza cateva nume de tehnicieni ca inlocuitori ai lui Cioroianu.
vorbim degeaba se pare ca o sa ramana tot cioroianu dar poate se va implica si balaci mai mult caci data trecuta a dezamagit.raman la convingerea ca un antrenor strain de valoare si doi jucatori cu experienta la mijloc ne lipsesc.jucatorii actuali chiar daca ar avea valoare nu au experienta si nici macar profesionalism. |
Zenga a refuzat! Ca doar nu-i picat din luna , stie ce "meseriasi" sunt la club!
 |
|
|
|
|
 | |  |
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
133956 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| Eu cred ca un antrenor serios mai degraba ar fi speriat de conducere decat de lotul de jucatori... |
|
|
|
|
 | |  |
|
BigBrother
|
| Moderator |

23821 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| john balace wrote: | | BigBrother wrote: | Dintre antrenorii romani, Sorin Cartu ramane cea mai buna solutie. Dar deocamdata sa vedem ce va urma.
Nici un antrenr serios nu va accepta sa antreneze Stiinta cu lotul actual, sa-si strice cartea de vizita printr-o retrogradare! De aceea s-a revenit la Cioroianu, asta e asa de flamand ca accepta orice!!
Fara 5-6 jucatori seriosi, dupa excluderea celor 4, nu avem nici o sansa in Liga 1!
Pararea mea: Mititelul sfaraitor se pregateste sa inchida gogoseria, si ca dinel, va vinde jucatorii. Sa nu va mirati daca cei patru "tradatori" si poate chiar Bornescu sunt vanduti pana pe 31 august! De Ionescu n-am mai auzit nimic,l-a "maritat" sau nu?
Cred ca adevaratul scop al gogosarului sunt stadioanele Oblemenco si Tineretului, sa poate face ceva comert cu tuica, castraveti murati si alte produse nationale!
Adevarul e ca drama Stintei continua, p |
| | | |