Navigare
| Navigare |
|
|
| XS NavMenus V: 1.0.26 |
Bine ati venit!
Google search
Ultimele topicuri
Statistici
Trafic
Linkuri
|
| Trece echipa Romaniei de grupe la EURO 2008? |
| Da
|
|
33% |
[ 2 ] |
| Nu |
|
66% |
[ 4 ] |
|
| Total Voturi : 6 |
|
 | CE Elvetia Austria 2008 EURO 2008 |  |
|
gac200076
|
| Presedinte de club |

Vârsta: 31 |
20708 Lei grei
Items more... |
| Aderat | 10 Jul 2005 | | Mesaje | 1034 | | Locatie | Köln |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Iata tragerea de sorti:
Grupa A
Elvetia
Cehia
Portugalia
Turcia
Grupa B
Austria
Croatia
Germania
Polonia
Grupa C
Olanda
Italia
[B]Romania
Franta
Grupa D
Grecia
Suedia
Spania
Rusia
Iata ca de ce ne-a fost frica n-am scapat! Am picat in cea mai grea grupa posibila! Trebuie sa recunoastem ca ar fi o mare senzatie daca ne-am putea califica mai departe! Iata ca Germania Spania si Portugalia au avut mai mult noroc ca noi! Dar nu avem de ales, trebuie sa facem tot posibilul si sa luptam la maxim! Poate exista vreo minune si ceilalti nu ne iau prea in serion in grupa...cu exceptia Olandei bineinteles!!!  |
|
|
|
|
 | |  |
|
BigBrother
|
| Moderator |

Vârsta: 20 |
22611 Lei grei
Items |
| Aderat | 04 Mar 2005 | | Mesaje | 1270 | | Locatie | STREHAIA / CRAIOVA |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Dorinta mea cea mai mare a fost sa picam in cea mai grea grupa. Dupa meciul cu bulgaria, toti jucatorii au spus ca nu se pot concentra la meciurile fara miza. Opinia mea este k acel meci avea o miza f mare.....era o chestie de mandrie si onoare, sa-i bati pe bulgari, dupa toate declaratiile de presa jignitoare la adresa noastra.
Sa-i vedem acum pe tricolori kt de bine se vor concentra!!
Daca vom iesi din grupa, va fi ceva nemaipomenit! |
|
|
|
|
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
131888 Lei grei
Items |
| Aderat | 30 Oct 2004 | | Mesaje | 5129 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Este aproape comica grupa in care am picat, dar se explica prin traditia favorizarii tarii organizatoare. Si cum sunt doua organizatoare...
Daca avem potential si prindem o forma buna totul este posibil. |
|
|
|
|
|
gac200076
|
| Presedinte de club |

Vârsta: 31 |
20708 Lei grei
Items more... |
| Aderat | 10 Jul 2005 | | Mesaje | 1034 | | Locatie | Köln |
|
|
|
 |
 |
 |
|
mda, la prima vedere grupa e infernala! dar sa nu uitam ca noi cu putina sansa am batut olandezii! si la euro 2000 am avut o grupa f grea cu germania, portugalia si anglia si ne-am calificat! nici atunci nu ne dadea nimeni sanse sa trecem de grupa! piti are destul timp sa pregateasca meciurile! bafta!  |
|
|
|
|
|
BigBrother
|
| Moderator |

22611 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| eu as vrea sa nu treaca de grupa......nu-i mai suport pe-ai nostri tricolori ingamfati!! |
|
|
|
|
|
calin_emilian
|
| Lider galerie |

|
9172 Lei grei
Items |
| Aderat | 15 Apr 2005 | | Mesaje | 323 | | Locatie | bucuresti |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| BigBrother wrote: | | eu as vrea sa nu treaca de grupa......nu-i mai suport pe-ai nostri tricolori ingamfati!! |
sigur nu ai prins meciurile din '94, ca n-ai mai face asemenea afirmatii
eu as vrea sa trecem, sa vedem si cat noroc o sa avem ca sa facem asta! cel mai mult ma intereseaza meciul cu italienii! mi-as dori mult de tot o victorie!
ps. imi esti dator cu o poza, sa stii ca nu am uitat!  |
|
|
|
|
 | |  |
|
football.fanatic08
|
| Suporter |

|
37 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Va salut,
Vine Euro 2008 si yo impreuna cu cativa prieteni ne gandeam la o mica vacanta care sa ne permita in acelasi timp sa si sustinem Romania sa ne si distram. Mai cautam lume care sa vina cu noi ca sa sustinem tricolorii si sa rupem gura "favoritilor"!
Cautand pe net am gasit o chestie... www.euro2008fancamp.com
E un loc situat undeva intre Zurich si Berne am inteles, unde se pot vedea meciurile.
E pe langa un lac sau ceva de genul asta si sunt o gramada de chestii de facut acolo printre care meciurile transmise LIVE pe un ecran imens si campionate de fotbal.
Bafta! |
|
|
|
|
 | |  |
|
BigBrother
|
| Moderator |

22611 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Cei din `94 si predecesorii lor erau 90% artisti si 10% fotbalisti.
Contemporanii nostri si ai mei, in special, sunt 90% vedete si 10% fotbalisti (ai dreptate eram mic copil knd se juca fotbal adevarat; de aceea port un mare respect adevaratilor maestrii ai fotbalului, dar nu-mi place grandomania si prostul gust).
Parerea mea este k un fotbalist trebuie sa demonstreze in teren k are potential si apoi poate da ce interviuri vrea.
ps: dk imi reamintesti, cu cea mai mare placere, iti voi da acea poza. numai bine!!  |
|
|
|
|
|