.  
Inregistrare FAQ Lista Membrilor Cautare www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index

www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index -> STIINTA » SEZON 2006-07 » Ceahlaul-Siiinta:declaratii inainte si dupa meci
Posteaza subiect nou  Raspunde la subiect
Navigare
Bine ati venit!

Timpul este acum Fri Jul 04, 2008 10:07 am

Toate orele sunt GMT + 3 Ore
Utilizator:

Parola:

Send me a new password

Google search
Google
Ultimele topicuri
Statistici

Trafic
Linkuri
Ceahlaul-Siiinta:declaratii inainte si dupa meci
MesajMesaj postat: Tue Apr 24, 2007 5:06 am
Raspunde cu citat
TitanGirl
Moderator
Moderator

160874 Lei grei
Items

Aderat14 Nov 2004
Mesaje2647
LocatieHouston

EDITIE SPECIALA
Folcloristul Ştefan spune lucruri trăsnite
de Adrian IOSUB
Aparut in ziua de Marti 24 Aprilie 2007
• Gheorghe Ştefan doreşte excluderea din fotbal a Universităţii Craiova
Cu toate că este primar şi, teoretic, ar avea altceva mai bun de făcut pentru oraşul său, preşedintele de onoare al Ceahlăului, Gheorghe Ştefan, îşi pierde timpul pe la meciurile din Liga I.

Mai grav este faptul că “investitorul” de sub Pietricica pare că a pierdut contactul cu realitatea şi cu bunul-simţ, acuzând arbitrajul chiar şi când adversarii săi sunt “măcelăriţi” sistematic de etape bune. Acum, Ştefan s-a luat de fiul prietenului său, Vasile Avram, după meciul pierdut la Timişoara. “Părerea mea este că la 1-0 am avut penalti clar. A văzut o ţară întreagă. Acest arbitru începător n-are ce căuta în arbitrajul românesc doar pentru că e susţinut de tatăl său. Voi face memoriu la federaţie pentru excluderea lui din arbitraj. Vom rămâne în prima ligă, cu toate că suntem obstrucţionaţi de aceşti arbitri care n-au nicio valoare şi n-au ce căuta în arbitraj”, a comentat Ştefan. Acesta nu s-a oprit aici, spunând că Universitatea ar trebui exclusă din campionat: “Cei de la Craiova trebuie excluşi din fotbalul românesc după declaraţiile pe care le dau. Aţi văzut că s-a jucat corect. Timişoara a evoluat la rupere. Ăsta-i fotbalul. Dar arbitrii au influenţat şi viciat rezultatul.” Probabil că primarul, unul dintre şefii cooperativei din fotbalul românesc de acum câţiva ani, a uitat episoade de genul “folcloriste pentru arbitri”, atunci când vorbeşte despre excluderea Universităţii din fotbal.

Mulţescu rămâne cu lămâile
Minutul 85 al partidei de la Timişoara a fost fatidic pentru dolofanul care îndeplineşte rolul de portar la Ceahlăul, Cătălin Mulţescu. Acesta l-a faultat pe Torje în postură de ultim apărător, primind cartonaşul roşu. Astfel, din păcate pentru el, Mulţescu va rămâne doar cu lămâile sale, urmând să rateze meciul vieţii, cel cu Universitatea Craiova, de mâine. În urmă cu o săptămână, Mulţescu a afirmat: “Nu-i înghit pe olteni nici cu lămâie.” În poarta Ceahlăului la meciul cu Universitatea va sta unul dintre portari de rezervă Federenco sau Costea, şanse mari având ucaineanul. (A. I.)
MesajMesaj postat: Wed Apr 25, 2007 4:49 am
Raspunde cu citat
TitanGirl
Moderator
Moderator

160874 Lei grei
Items

Aderat14 Nov 2004
Mesaje2647
LocatieHouston

EDITIE SPECIALA
Astăzi, stadion «Ceahlăul», ora 19 (în direct, Kanal D)
MOMENTUL ADEVĂRULUI
de A. IOSUB
Aparut in ziua de Miercuri 25 Aprilie 2007
• Componenţii Universităţii Craiova trebuie să demonstreze la Piatra Neamţ că alcătuiesc o echipă unită şi că locul pe care îl ocupă în prezent, nedemn de blazonul alb-albastru, este unul nemeritat
Componenţii Universităţii Craiova trebuie să demonstreze la Piatra Neamţ că alcătuiesc o echipă unită şi că locul pe care îl ocupă în prezent, nedemn de blazonul alb-albastru, este unul nemeritat.
La plecarea din Bănie, finanţatorul Ştiinţei era foarte optimist în privinţa partidei de astăzi de la Piatra Neamţ. Acesta este convins că Universitatea se va întoarce neînvinsă din Moldova.
“Întâlnim o echipă care joacă pentru rămânerea în Liga I. Dacă pierde cu noi, chiar că nu mai are nicio şansă. Va fi un meci foarte greu, însă am încredere, am o presimţire că nu vom pierde. Obiectivul nostru e să nu pierdem, dar eu nu cred că această întâlnire se va termina la egalitate. Este atâta încleştare şi este greu de crezut că nu se vor da goluri. Consider că vom face un meci bun, pentru a demonstra că nici antrenorii, nici patronii şi nici suporterii nu sunt baza la echipa asta, ci jucătorii. Noi suntem pe lângă, ei contribuie la o partidă, nu altcineva din afară”, a afirmat Mititelu. Acesta a vorbit şi despre noul antrenor, Florin Cioroianu: “Şi el este emoţionat, este la început de drum, la fel ca Fane Stoica. Dacă vă aduceţi aminte, nici Stoica nu mai antrenase nicăieri înainte să vină la Craiova. Este în aceeaşi fază, sper să aibă noroc, azi (ieri - n. r.) este şi ziua lui. Antrenorii, dacă au noroc de un meci - două bune, prind curaj, ca şi Fane Stoica, nu se mai înţelegea nimeni cu el după două victorii.”

«Era normal să pun presiune»

Finanţatorul Universităţii a făcut referire şi la fostul antrenor Ştefan Stoica: “La ce declaraţii dă prin ziare îmi dau şi eu seama că nu e ceea ce părea. Cum să nu pui presiune când vezi că meci de meci nu câştigăm? Era normal să pun presiune, orice patron pune presiune. Nu poţi să stai indiferent, să nu întrebi antrenorul ce se întâmplă, când vezi că joci de la prost la mai prost.” Mititelu a declarat că nu îşi face probleme în ceea ce priveşte arbitrajul: “Presiune pune şi Gheorghe Ştefan. Fiecare încearcă să-şi adjudece punctele prin orice mijloace, dar, având în vedere că Tudor e arbitru, nu îmi fac probleme în privinţa centralului.”
Obiectivul nostru e să nu pierdem, dar eu nu cred că această întâlnire se va termina la egalitate. Este atâta încleştare şi este greu de crezut că nu se vor da goluri. Consider că vom face un meci bun, pentru a demonstra că nici antrenorii, nici patronii şi nici suporterii nu sunt baza la echipa asta, ci jucătorii.

Adrian Mititelu
Întâmpinaţi aproape ca Naţionala
Primirea de care au avut parte alb-albaştrii la hotelul “Central”, din Piatra Neamţ, cel care a găzduit şi reprezentativa României, cu ocazia partidei cu Luxemburg, a fost una asemănătoare cu aceea de care s-au bucurat tricolorii.
“Nu au fost atâţia jandarmi nici când a venit echipa naţională”, a mărturisit unul dintre nemţenii care au venit să-i întâmpine pe craioveni.
Bornescu şi compania nu au scăpat nefotografiaţi, fetele din Piatra Neamţ dorind să imortalizeze momentul. Motivul a fost unul simplu: “Ia uite ce frumoşi sunt, cum să nu le facem poze?!” (A. I.)
Zbor fără incidente
Dacă atunci când au mers la Iaşi alb-albaştrii au beneficiat, în ultima parte a zborului, de turbulenţe serioase, ieri, călătoria cu avionul spre Bacău a decurs fără probleme. După exact o oră de zbor, delegaţia Universităţii a aterizat pe aeroportul din Bacău, la ora 15. Deplasarea până la Piatra Neamţ s-a făcut cu două autocare, drumul durând aproximativ o oră. (A. I.)
MesajMesaj postat: Thu Apr 26, 2007 2:05 am
Raspunde cu citat
TitanGirl
Moderator
Moderator

160874 Lei grei
Items

Aderat14 Nov 2004
Mesaje2647
LocatieHouston

PROSPORT
Cioroianu: "Mai avem inca mult de tras"

Ceahlaul - Univ. Craiova 0-2 / Au renascut "juvetii"

Noul antrenor al Universitatii Craiova, Florin Cioroianu, a declarat la sfarsitul meciului castigat la Piatra Neamt, 2-0, cu Ceahlaul ca elevii sai nu ar trebui sa fie adormiti de acest rezultat bun. "A fost o victorie meritata dar care nu ne scuteste de grijile retrogradarii. Mai avem inca mult de tras. Am remarcat la baieti acea mobilizare pe care le-am cerut-o. Au fost patru jucatori noi si sunt multumit de modul cum au raspuns", a spus Cioroianu.

Patronul Universitatii, Adrian Mititelu, s-a aratat si el incantat de prestatia de astazi. "Sper ca baietii ca inceapa o noua era la Craiova, care sa ne readuca in lumea buna a fotbalului".
MesajMesaj postat: Thu Apr 26, 2007 5:03 am
Raspunde cu citat
TitanGirl
Moderator
Moderator

160874 Lei grei
Items

Aderat14 Nov 2004
Mesaje2647
LocatieHouston

EDITIE SPECIALA
DOUĂ PIETRICELE DECISIVE

de Adrian IOSUB

Aparut in ziua de Joi 26 Aprilie 2007
• Patronul alb-albaştrilor, Adrian Mititelu, a spus că s-ar fi mulţumit şi cu un egal, mai ales că s-a temut de Ceahlăul
Fericire mare în tabăra olteană după succesul de aseară de la Piatra Neamţ, primul după aproape şase luni de secetă.

Finanţatorul Adrian Mititelu era în al nouălea cer. “Sincer să fiu, eu venisem aici cu gândul să nu pierdem, să obţinem un egal, dar a ieşit mai bine decât atât, marcând de două ori fără a primi gol. Avem o echipă de viitor. Ne-a fost foarte frică de Ceahlăul, pentru că veneam după o serie de 11 partide fără victorie. Acest succes e o adevărată gură de oxigen pentru noi. Teoretic, n-am scăpat de griji, dar Universitatea nu ar putea să cadă”, a spus Mititelu imediat după meci. Apoi a dorit să argumenteze într-un fel schimbarea lui Ştefan Stoica: “Formaţia este valoroasă, am arătat astăzi (n. r. - aseară) că jucătorii contează la echipa asta, nu antrenorii, care după două victorii sunt Mourinho sau Capello.”
Primul om de la Universitatea a comentat şi reacţia anumitor suporteri: “Nu galeria m-a înjurat, ci 20 de indivizi plătiţi de oameni din lumea interlopă. Suporterii adevăraţi au aplaudat echipa şi după semieşecul cu Urziceni.”
Mititelu a dorit să evidenţieze ceea ce a făcut Pinalti la Piatra Neamţ.
“Toată stima pentru domnul Ştefan şi pentru oamenii din Piatra Neamţ, pentru că banii investiţi aici sunt ai lor, stadionul este cu adevărat deosebit. Sunt invidios. Ar fi păcat să cadă Ceahlăul la ce arenă are. Aş vrea să fie şi la Craiova la fel, dar nu avem un astfel de primar”, a spus Mititelu.
Formaţia este valoroasă, am arătat astăzi (n. r. - aseară) că jucătorii contează la echipa asta, nu antrenorii, care după două victorii sunt Mourinho sau Capello.
Adrian Mititelu

-Dublaţi succesul!
de Adrian IOSUB
Aparut in ziua de Joi 26 Aprilie 2007
• Principalul Universităţii, Florin Cioroianu, spune că fără victorie cu Naţional, triumful de aseară este nul
Noul antrenor al Universităţii, Florin Cioroianu, s-a ţinut de cuvânt: el afirmase înainte de plecarea la Piatra Neamţ că se duce să câştige.
Acum, după ce a obţinut un prim succes, unul imens în economia finalului de campionat, Cioroianu crede: “Fără victorie cu Naţionalul în etapa următoare, acest succes nu are nicio valoare. Am vrut victoria în această partidă şi de aceea am venit să jucăm ofensiv, pentru că dacă ne apăram, pierdeam”. Interimarul alb-albaştrilor a acuzat totuşi ceva în jocul echipei sale: “În debutul reprizei a doua am avut o cădere şi pe fondul acesteia au venit şi câteva ocazii ale gazdelor. Sincer, echipa a jucat la 70 la sută din potenţial astăzi (ieri - n. r.), nu a dus meciul aşa cum trebuia 90 de minute, doar 70”.
În ceea ce priveşte faptul că marţi şi-a aniversat împlinirea a 44 de ani, antrenorul oltenilor a comentat: “Este cel mai frumos cadou pe care îl puteam primi de ziua mea. Băieţii mi-au şi spus înainte să vin la conferinţă că ăsta e cadoul lor pentru mine, dar le-am spus că vreau să-mi facă cadou şi victoria cu Naţionalul, pentru că eu sunt un om care nu mă mulţumesc cu puţin. Bucuria este mare, ne felicităm în această seară, dar de mâine ne concentrăm asupra partidei cu Naţionalul, deoarece va fi un meci foarte greu”.
MesajMesaj postat: Fri Apr 27, 2007 1:17 am
Raspunde cu citat
TitanGirl
Moderator
Moderator

160874 Lei grei
Items

Aderat14 Nov 2004
Mesaje2647
LocatieHouston

GAZETA DE SUD
Bornescu nu a avut emoţii
Nu am simţit că putem pierde partida
Sport - Alexandru VIRTOSU
(citeste alte articole de acelasi autor »)

Autorul câtorva intervenţii salvatoare, Mircea Bornescu, a afirmat că nu s-a temut nici un moment de Ceahlăul, pentru că a observat de la început că juveţii controlează partida. „Jose“ a admis că obiectivul alb-albaştrilor a fost remiza, dar s-a declarat mulţumit de faptul că toate cele trei puncte au ajuns în Bănie. „Fiecare jucător şi-a făcut datoria, nu trebuie evidenţiat unul sau altul. Era important ca echipa să scoată cel puţin un punct la Piatra Neamţ, iar noi am obţinut trei, aşa că sunt chiar binevenite. Nu am simţit o presiune a Ceahlăului. Au avut câteva ocazii, însă, dacă le punem în balanţă pe ale noastre, au fost mai multe şi mai periculoase. Oricum, în nici un moment nu am simţit că putem pierde partida. Important este că am stopat aceasta serie de unsprezece meciuri fără victorie“, a spus portarul Ştiinţei. „Schimbarea lui Ştefan Stoica se pare că a produs un şoc pozitiv şi sper să nu mai pierdem până la finalul campionatului, pentru că nu avem echipă de subsolul clasamentului. Cu punctele luate la Piatra Neamţ am făcut un mare pas spre evitarea retrogradarii, dar, fără o victorie în meciul cu FC Naţional, succesul de la Piatra Neamţ nu are mare valoare. În continuare suntem obligaţi să învingem“, a conchis Bornescu.
MesajMesaj postat: Fri Apr 27, 2007 2:54 am
Raspunde cu citat
TitanGirl
Moderator
Moderator

160874 Lei grei
Items

Aderat14 Nov 2004
Mesaje2647
LocatieHouston

EDITIE SPECIALA
«Am depăşit pasa neagră»
de Cosmin STAICU
Aparut in ziua de Vineri 27 Aprilie 2007
• Mircea Bornescu spune că nu se temea de retrogradare nici înaintea victoriei de la Piatra Neamţ
Portarul Universităţii a fost cel mai în formă jucător al alb-albaştrilor din 2007, fapt confirmat şi la Piatra Neamţ, unde a salvat echipa din trei situaţii grele, care puteau întoarce soarta meciului.
4 goluri a primit Bornescu în 2007 în cele opt partide disputate, dintre care două din penalti
Bornescu a păstrat poarta intactă, aşa cum a făcut în patru dintre jocurile de anul acesta, cu Rapid, Dinamo, FC Argeş şi Unirea Urziceni. Chiar dacă în retur a contabilizat şi prima absenţă, la Galaţi, din cauza cumului de cartonaşe, Bornescu a fost votat constant şi de suporteri drept “omul meciului” la secţiunea de pe site-ul oficial al clubului. În ultimul joc însă, Costea I i-a “suflat” acest titlu, obţinând 57 la sută din sufragii.
Totuşi, goalkeeper-ul Ştiinţei nu a ratat locul secund, cu 27 la sută din voturi. După meci, atât Costea I, cât şi Dina au recunoscut că, fără intervenţiile salvatoare ale lui “Jose”, reuşitele lor nu ar fi fost atât de importante în stabilirea echipei câştigătoare. “Mi-am făcut doar datoria. Victoria este a noastră, a tuturor, aşa cum ne asumăm şi înfrângerile. Nu ne temeam nici înainte de acest meci de retrogradare, era doar problema de a ieşi odată din această pasă neagră, care a durat 11 jocuri, deşi nu toate au fost nereuşite”, a afirmat Bornescu.
Goalkeeper-ul oltean s-a întâlnit înainte de partidă, la plimbarea efectuată de lotul alb-albaştrilor într-un parc de distracţii din Piatra Neamţ, cu antrenorul Ceahlăului, Aurel Şunda, care a recunoscut că, de fiecare dată când i-a fost adversar, Bornescu a avut prestaţii de excepţie şi se temea că va fi la fel şi în confruntarea de miercuri seara. După întâlnire, tehnicianul nemţean a declarat: “Mircea este un portar mare, a demonstrat-o şi astăzi (miercuri - n. r.) şi cred că va fi convocat la naţională în perioada următoare”, a intuit Şunda chemarea lui Bornescu la trialul organizat de Victor Piţurcă.
Ceahlaul-Siiinta:declaratii inainte si dupa meci
  www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index -> STIINTA » SEZON 2006-07
Tu nu poti posta subiecte noi in acest forum
Tu nu poti raspunde la subiectele din acest forum
Tu nu poti edita mesajele tale din acest forum
Tu nu poti sterge mesajele tale din acest forum
Tu nu poti vota in poll-urile din acest forum
Toate orele sunt GMT + 3 Ore  
Pagina 1 of 1  

Posteaza subiect nou  Raspunde la subiect  

© Stiinta Craiova 2006
phpBB SEO