Navigare
| Navigare |
|
|
| XS NavMenus V: 1.0.26 |
Bine ati venit!
Google search
Ultimele topicuri
Statistici
Trafic
Linkuri
|
 | cel mai frumos gol |  |
|
flipper
|
| Presedinte de club |

Vârsta: 30 |
17694 Lei grei
Items |
| Aderat | 01 Nov 2004 | | Mesaje | 840 | | Locatie | craiova |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| avand in vedere ca mai sunt ceva meciuri de jucat, deocamdata e devreme sa ma pronunt. totusi, mi-a placut golul lui ronaldo din meciul cu ghana. nu a fost cel mai spectaculos dar m-a impresionat calmitatea cu care a executat acea "bicicleta" in fata portarului african |
|
|
|
|
|
gac200076
|
| Moderator |

Vârsta: 31 |
22201 Lei grei
Items more... |
| Aderat | 10 Jul 2005 | | Mesaje | 1078 | | Locatie | Köln |
|
|
|
 |
 |
 |
|
cel mai frumos gol mi s-a parut cel a lui Maxi Rodriguez in optimi cind a marcat golul victoriei in prelungiri cu Mexic. A preluat balonul cu pieptul, s-a intors fentand aparatorul adversar si a sutat in vinclu!
Mi-a placut si primul gol al cm al germanului Lahm in meciul deschidere cu Costa Rica, acesta a patruns de pe partea stanga pina la coltul careului mare si a inscris in vinclu!  |
|
|
|
|
 | |  |
|
alex_zamfira
|
| Suporter |

|
2310 Lei grei
Items |
| Aderat | 19 May 2006 | | Mesaje | 74 | | Locatie | bucuresti |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| gac200076 wrote: | cel mai frumos gol mi s-a parut cel a lui Maxi Rodriguez in optimi cind a marcat golul victoriei in prelungiri cu Mexic. A preluat balonul cu pieptul, s-a intors fentand aparatorul adversar si a sutat in vinclu!
Mi-a placut si primul gol al cm al germanului Lahm in meciul deschidere cu Costa Rica, acesta a patruns de pe partea stanga pina la coltul careului mare si a inscris in vinclu!  |
ai dreptate .asta sunt si preferintele mele  |
|
|
|
|
|
flipper
|
| Presedinte de club |

Vârsta: 30 |
17694 Lei grei
Items |
| Aderat | 01 Nov 2004 | | Mesaje | 840 | | Locatie | craiova |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| cred ca in curand o sa inceapa si la tv un top cu cele mai frumoase goluri. astept sa-l vad si apoi o sa ma decid, pt ca oricum n-am urmarit mai mult de jumatate din meciuri |
|
|
|
|
|