.  
Inregistrare FAQ Lista Membrilor Cautare www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index

www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index -> STIINTA » SEZON 2007-2008 » CFR Cluj-Stiinta: declaratii, interviuri
Posteaza subiect nou  Raspunde la subiect
Navigare
Bine ati venit!

Timpul este acum Mon Jul 07, 2008 3:14 am

Toate orele sunt GMT + 3 Ore
Utilizator:

Parola:

Send me a new password

Google search
Google
Ultimele topicuri
Statistici

Trafic
Linkuri
CFR Cluj-Stiinta: declaratii, interviuri
MesajMesaj postat: Thu Feb 21, 2008 3:34 am
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

133956 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5185

«Orgoliul oltenesc să-şi spună cuvântul»

• Adrian Mititelu crede că Ştiinţa poate face o figură frumoasă la Cluj

“Întâlnim o echipă foarte bună, care se bate pentru campionat, va fi un meci foarte greu. Sperăm să nu ne facem de râs, să ne ridicăm la înălţimea străinilor de la Cluj şi orgoliul oltenesc să-şi spună cuvântul. Nu cred că se poate afirma că îi încurcăm noi în lupta pentru titlu, indiferent de rezultat, pentru că mai au 14 jocuri foarte grele după cel cu noi. Când te lupţi cu grupările din Bucureşti e dificil să iei titlul, aşa că disputa cu noi nu e decisivă”, a afirmat Adrian Mititelu.
Acesta a precizat că nu are o preferinţă anume când vine vorba de câştigarea campionatului de către CFR sau de o altă formaţie: “Sunt oarecum în cumpănă când mă gândesc dacă aş vrea ca ardelenii să ia titlul, pentru că nu pot să uit suferinţa provocată oltenilor şi titlul furat Universităţii în ‘73, atunci când Clujul a făcut blatul acela cu Dinamo. Totuşi, oamenii de acum nu au nicio legătură cu ce a fost atunci.”

Craiova nu poate fi cumpărată
Adrian Mititelu a ţinut să pună capăt şi speculaţiilor potrivit cărora jucătorii Ştiinţei ar putea fi recompensaţi financiar de adversarii CFR-ului în lupta pentru titlu.
“Am demonstrat că avem coloană vertebrală. Nu ne plăteşte nimeni să jucăm la Cluj. Mai presus e orgoliul nostru. Nimeni nu are bani să cumpere Craiova”, a declarat finanţatorul grupării din Bănie.

Adrian IOSUB , Editie Speciala

«Plecăm cu şanse egale la CFR»
de Mario MORCOV
Aparut in ziua de Joi 21 Februarie 2008, Editie Speciala
• Managerul Ştiinţei, Ovidiu Stângă, consideră că alb-albaştrii pot încurca ardelenii, pentru că deocamdată nu au intrat în priza campionatului

Noua Universitatea Craiova a învins o singura dată CFR Cluj în cele trei sezoane de când este patronată de Adrian Mititelu, în primul an, când gruparea din Bănie se afla în Divizia B şi meciul a contat pentru şaisprezecimile Cupei României.

Atunci, Ştiinţa, antrenată de Ovidiu Stângă, învingea cu 1-0, după un gol de senzaţie reuşit de Andrei Ionescu. Apoi, în Liga I au urmat trei confruntări, toate adjudecate de ardeleni, scor 1-5 la Dej, apoi 0-1 şi 1-3 pe “Ion Oblemenco”.

Doar un succes împotriva clujenilor
Principalul de atunci, în prezent manager, Ovidiu Stângă, afirmă: “E greu de spus ce se va întâmpla sâmbătă. Meciul începe de la 0-0, ambele grupări având şanse egale. Depinde de modul cum priveşte echipa jocul, de concentrarea fotbaliştilor. Clujul este o formaţie bună, care în trei ani a schimbat trei loturi, s-a investit mult şi acest lucru se vede.” Vorbind despre rezultatele înregistrate de ardeleni în stagiile de pregătire, unele care, ca şi ale Universităţii, nu au avut darul de a mulţumi, Stângă a spus: “Perioada de pregătire este ceva, iar partidele oficiale sunt altfel. Oricum, cred că este un avantaj pentru noi că jucăm acum şi nu peste câteva etape, ei nu sunt încă intraţi în priză, apoi vin după un ultim rezultat în campionat care le-a provocat deranj mare. Va fi greu, dar important este să evoluăm noi bine.” Cât despre un posibil ajutor dat capitalei în lupta cu CFR, managerul oltenilor a comentat: “Toţi ne dorim să oprim Clujul, dar nu pentru a ajuta echipele din Bucureşti, ci pentru că noi avem nevoie de puncte. Trebuie să vină şi vremea să nu mai depindem de nimeni şi de nimic şi nici de alte formaţii.” Despre o posibilă stimulare a grupărilor bucureştene, Stângă a precizat: “Nu ştiu nimic şi nu mă interesează. Universitatea trebuie să învingă pentru ea.”

Clujul este o formaţie bună, care în trei ani a schimbat trei loturi, s-a investit mult şi acest lucru se vede. Ovidiu Stângă
MesajMesaj postat: Tue Feb 26, 2008 2:44 am
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

133956 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5185

Mititelu ar fi afirmat ca s-a intamplat ceva ciudat cu unii jucatori la meciul cu CFR...dar nu numai la acest 1-4 dar chiar la ultimele patru... surprised
Face el o analiza "interna" si descopera totul... Laughing

<<MITITELU: "S-A INTAMPLAT CEVA CIUDAT CU UNII JUCATORI"Luni, 25 Februarie 2008Adrian MititeluInvitat la emisiunea "Special" de la Sport.ro, patronul Universitatii Craiova, Adrian Mititelu, a declarat ca i s-a parut foarte ciudat cum au gresit unii jucatori de-ai sai in cele patru meciuri disputate impotriva CFR-ului Cluj, din 2006 si pana in prezent. "Eu sunt un om sincer si nu vreau sa mint pe nimeni. Sunt unii jucatori care au gresit destul de ciudat cu CFR Cluj. Nu dau nume, fac o ancheta interna si voi spune mai multe la vremea respectiva. Sa nu uitam ca la CFR Cluj unul dintre consilierii lui Paszkany este Marcel Popescu, un personaj controversat si acuzat de mai multi oameni de fotbal si nu numai", a declarat Adrian Mititelu. Referitor la candidatura pentru Primaria Craiova, Adrian Mititelu a explicat ca in maxim doua saptamani va lua o decizie in acest sens si ca daca va participa la alegeri va fi independent.
N. Drejan, Prosport>>>
MesajMesaj postat: Wed Feb 27, 2008 2:14 am
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

133956 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5185

Clujenii au cam calcat in strachini si se pare ca nu sunt dintr-un aluat mai aparte decat al celorlalti conducatori de club din tara. Declaratia lui Paszkany privind o sacosa destinata jucatorilor nostri in caz de victorie nu isi avea oricum rostul.
Astazi si-au cerut scuze, vorba ceea gura bate fundul...
CFR Cluj-Stiinta: declaratii, interviuri
  www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index -> STIINTA » SEZON 2007-2008
Tu nu poti posta subiecte noi in acest forum
Tu nu poti raspunde la subiectele din acest forum
Tu nu poti edita mesajele tale din acest forum
Tu nu poti sterge mesajele tale din acest forum
Tu nu poti vota in poll-urile din acest forum
Toate orele sunt GMT + 3 Ore  
Pagina 1 of 1  

Posteaza subiect nou  Raspunde la subiect  

© Stiinta Craiova 2006
phpBB SEO