.  
Inregistrare FAQ Lista Membrilor Cautare www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index

www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index -> JUCATORII » Transferuri » Cinci jucatori pe liber
Posteaza subiect nou  Raspunde la subiect
Navigare
Bine ati venit!

Timpul este acum Sun Jul 06, 2008 7:48 pm

Toate orele sunt GMT + 3 Ore
Utilizator:

Parola:

Send me a new password

Google search
Google
Ultimele topicuri
Statistici

Trafic
Linkuri

Este buna aceasta decizie?
Da
63%
 63%  [ 7 ]
Nu
36%
 36%  [ 4 ]
Total Voturi : 11

Cinci jucatori pe liber
MesajMesaj postat: Mon Dec 17, 2007 7:48 pm
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

133956 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5185

Iata ca au fost pusi pe lista de transferuri cinci jucatori din actualul lot. Lista a fost anuntata in urma unui comunicat emis in urma sedintei de azi a Consiliului Director al clubului.
Iata comunicatul integral, cuma aparut pe site-ul oficial.

COMUNICAT

In urma sedintei Consiliului Director al Fotbal Club Universitatea Craiova, a fost intocmita lista jucatorilor care vor fi pusi pe lista de transferuri in pauza competitionala. Acestia sunt:
-Ovidiu Stoianof
-Michael Baird
-Gabriel Velcovici
-Constantin Gargalie
-Madalin Ciuca (la solicitarea acestuia)

Jucatorilor le-au fost comunicate personal conditiile in care pot pleca de la FC Universitatea Craiova.

Universitatea Craiova doreste sa achizitioneze doi sau trei jucatori in aceasta iarna.

Mai jos, remarci aparute in presa.

PROSPORT

BAIRD, GARGALIE, STOIANOF, CIUCA SI VELCOVICI, OUT!
Narcis Drejan

In urma sedintei Consiliului Director de la Universitatea Craiova, care a avut loc luni, cinci jucatori au fost pusi pe lista de transferuri.

Constantin Gargalie, Madalin Ciuca, Ovidiu Stoianof, Gabriel Velcovici si Michael Baird au fost anuntati ca pot pleca în schimbul unor sume de bani la alte cluburi din tara sau strainatate.

Madalin Ciuca si Gabriel Velcovici au fost pusi pe lista de transferuri la cererea lor, deoarece nu mai prindeau echipa si îsi doresc sa joace titulari. „Eu nu as juca decât afara, pentru ca singura echipa la care tin si pe care o am în suflet este Universitatea Craiova. Aveam contract pe cinci ani, as fi vrut pe înca zece, dar în cariera de fotbalist orice este posibil”, a declarat Madalin Ciuca, cel care în turul campionatului a fost capitanul echipei.

Oficialii olteni au anuntat ca Josh Mitchell, Julius Wobay sau Joshua Rose sunt netransferabili

Surse din cadrul clubului au dezvaluit ca italianul Nicolo Napoli a înaintat o lista cu noua jucatori pe care nu-i mai dorea la Craiova. Acestia sunt Mihai Dina, Robert Saceanu, Constantin Gargalie, Paul Curteanu, Michael Baird, Ovidiu Stoianof, Gabriel Velcovici, Madalin Ciuca si Valerian Gârla.

La Dina si Saceanu s-a opus categoric patronul Adrian Mititelu, în vreme ce Valerian Gârla si Paul Curteanu vor fi împrumutati. Oficialii de al CSM Râmnicu-Vâlcea au obtinut acordul de împrumut al lui Valerian Gârla, iar în proportie de 90 % Paul Curteanu si Marius Argintaru vor fi cedati un an la FC Caracal.
MesajMesaj postat: Mon Dec 17, 2007 8:29 pm
Raspunde cu citat
ukeloo
Lider galerie
Lider galerie

9163 Lei grei
Items

Aderat20 Sep 2005
Mesaje348

Hai ca de dat afara daduram Acum sa vedem ce luam
MesajMesaj postat: Mon Dec 17, 2007 9:09 pm
Raspunde cu citat
BigBrother
Moderator
Moderator

Vârsta: 20

23821 Lei grei
Items

Aderat04 Mar 2005
Mesaje1309
LocatieSTREHAIA / CRAIOVA

Este o idee buna, pt k acesti jucatori n-au confirmat nimic in acest sezon.
Dar ramane de vazut ce vom aduce in schimbul acestor jucatori. E usor sa scapam de ei, dar e mai greu sa aducem altii valorosi.
Sper ca cei din conducere sa ia cele mai intelepte decizii!!
MesajMesaj postat: Mon Dec 17, 2007 11:31 pm
Raspunde cu citat
gac200076
Moderator
Moderator

Vârsta: 31

22201 Lei grei
Items
more... 
Aderat10 Jul 2005
Mesaje1078
LocatieKöln

nu sunt de acord cu vinzarea lor! pe cine sa aducem in loc? poate nici n-avem voie sa transferam! sa terminam campionatul ( bineinteles sa evitam retrogradarea) si atunci trebuie facuta echipa! nu cred ca ne putem intari serios! parca vad niste plombe mai slabe decit cei cinci... Rolling Eyes
MesajMesaj postat: Tue Dec 18, 2007 1:55 am
Raspunde cu citat
BigBrother
Moderator
Moderator

23821 Lei grei
Items

Aderat04 Mar 2005
Mesaje1309

Singurul de care imi pare, dintre cei cinci, este Velcovici....care totusi a mai facut niste meciuri bune.
Ciuca a pierdut pe mana lui.....s-a delasat de tot in ultima vreme.....pacat de el!!!
MesajMesaj postat: Tue Dec 18, 2007 2:19 am
Raspunde cu citat
john balace
manager
manager

14631 Lei grei
Items

Aderat09 Jul 2006
Mesaje383

gac200076 wrote:
nu sunt de acord cu vinzarea lor! pe cine sa aducem in loc? poate nici n-avem voie sa transferam! sa terminam campionatul ( bineinteles sa evitam retrogradarea) si atunci trebuie facuta echipa! nu cred ca ne putem intari serios! parca vad niste plombe mai slabe decit cei cinci... Rolling Eyes

Uite ca lista celor ce vad "paharu' pe jumatet plin" se mareste. Personal, io-l vad cam gol...
Cateva scenariii de la Bollywood, marca Raj Kapur:

1. suspendarea dreptului de transfer n-a fost ridicata decat in capului lui Raj, dar nu si de UEFA. Atunci cei cinci vor nu pot pleca, Raj nu poate transfera, totul e doar o abureala, o farsa marca Bouaveni, nici o surpriza pentru nimeni. Sanse 50%.

-2. suspendarea a fost ridicata, avem liber la tansferuri, "the sky is the limit". Aici avem doua sub-scenarii:
- optimist: cei 5 pleaca, Raj face niste transferuri trasnt, 1 portar, doi FC, un mijlocas, un varf. Sanse: 1%
- pesimistic: cei 5 pleaca, Raj aduce 2-3 amarati, mai slabi sau egali cu "mazilitii". Sanse: 30%
- Cunoscandu-l pe Raj, foarte "strategic" in transferuri, nu va fi in stare de un transfer ca lumea. Rezultatul final: cativa vor pleca, cativa dintre maziliti for fi "iertati", niste "talente" de la Primavara (locul 2 in liga a 4-a) vor fi transferati, si uite asa ne vom bate cu emotii mari la retrogradare!!!! Sanse: 19%.

Una peste alta, inca mai sunt atat de incostient incat sa-i dau 1% sanse lui Raj ca probabilitate de reusita in transferuri!!

Respect Lion Respect
MesajMesaj postat: Tue Dec 18, 2007 3:34 am
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

133956 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5185

Daca se intentioneaza aducerea a "2-3 jucatori in aceasta iarna" asa cum a aparut in presa, nu stiu daca aceste disponibilizari sunt de bun augur. In afara de cei cinci, daca este adevarat ca Napoli ar fi sugerat si despartirea de Dina, Saceanu, Garla si Curteanau, chiar daca ei raman nu stiu in ce masura italianul ii va si folosi.
Sa vedem ce jucatori italieni vrea sa aduca antrenorul, ca acum 4 ani adusese unul cu nume ciudat (Petrachinello, Puccinello...) de pe la amatori...
Asta in masura in care avem dreptul de face transferuri, o situatie inca neclara, cum zice si john...

Iata si doua declaratii aparute in Editie Speciala:

Gabriel Velcovici
Nu este o surpriză pentru mine că am fost pus pe lista de transferuri. Aştept oferte de la alte cluburi şi mă voi duce doar unde ştiu că voi juca. Sunt în discuţii cu echipe din România, dar este exclus să mă duc la Steaua, Dinamo sau Rapid.

Mădălin Ciucă
Am vorbit cu domnul Adrian (n. r. - patronul Universităţii Craiova), i-am spus că nu îmi convine statutul de rezervă. Dânsul m-a înţeles şi am decis să plec. O să evoluez la o altă echipă din străinătate, deoarece în România doar la Universitatea aş fi jucat. Mă gândesc la viaţa mea, nu mă avantajează statutul pe care îl am acum şi de aceea e mai bine să părăsesc formaţia.
MesajMesaj postat: Sun Dec 23, 2007 9:23 pm
Raspunde cu citat
BigBrother
Moderator
Moderator

23821 Lei grei
Items

Aderat04 Mar 2005
Mesaje1309

In conditiile actuale, nu cred ca-si poate permite luxul sa-i lase pe cei 5 sa plece. Ar fi fost o miscare buna, daca puteam transfera si daca aduceam ceva mai bun.
Dar acum trebuie sa ne concentram bine si sa lucram cu ce avem.
MesajMesaj postat: Thu Dec 27, 2007 4:49 am
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

133956 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5185

Se pare ca jucatorii pusi pe liber vor fi rechemati la lot, in urma deciziei TAS de a interzice Craiovei orice transfer pana spre finalul anului viitor.
MesajMesaj postat: Thu Dec 27, 2007 11:39 am
Raspunde cu citat
gac200076
Moderator
Moderator

Vârsta: 31

22201 Lei grei
Items
more... 
Aderat10 Jul 2005
Mesaje1078
LocatieKöln

Iata ce a aparut in gsp astazi:

Stoianof la Cluj, Baird în Australia

Şefii lui U Cluj îl vor pe Ovidiu Stoianof (22 de ani), atacant care a mai jucat sub formă de împrumut pentru "şepcile roşii" în sezonul 2006 - 2007. Surse autorizate susţin însă că patronul Adrian Mititelu cere în schimbul vîrfului 200.000 de euro, bani cu care ar urma să plătească amenda dată de FIFA în "cazul Magri şi Marquinhos". Un alt fotbalist care e foarte aproape de a părăsi Bănia e Michael Baird, dorit insistent de fostul său club, Queensland Roar. (Marius Chiţu)

cam asa poate miti sa-si achite datoriile!!! Rolling Eyes
MesajMesaj postat: Thu Dec 27, 2007 6:00 pm
Raspunde cu citat
BigBrother
Moderator
Moderator

23821 Lei grei
Items

Aderat04 Mar 2005
Mesaje1309

Grea situatie!!!!Sad(
MesajMesaj postat: Thu Jan 03, 2008 6:11 pm
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

133956 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5185

Mititelu afirma ca doar Baird va fi pastrat din cei cinci, in ciuda restrictiei pe care o avem de a efectua transferuri.
Se intelege ca de fapt transferurile se pot face unidirectional, adica la rubrica "plecari" e voie doar la aceea cu "veniri" avem interzis, desi nicaieri nu am vazut o explicatie clara a deciziei TAS.

Oricum, ce afirma Miti azi poate fi infirmat de viitorul apropiat si sa-i pastram pe toti.
MesajMesaj postat: Sat Jan 05, 2008 1:05 am
Raspunde cu citat
john balace
manager