Navigare
| Navigare |
|
|
| XS NavMenus V: 1.0.26 |
Bine ati venit!
Google search
Ultimele topicuri
Statistici
Trafic
Linkuri
|
 | Concurs pronosticuri Nr. 5 (21-30 septembrie) |  |
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
133956 Lei grei
Items |
| Aderat | 30 Oct 2004 | | Mesaje | 5185 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Al cincilea concurs de pronosticuri cuprinde meciurile etapelor cu nr. 8 (21-23 septembrie) si nr. 9 (28-30 septembrie).
Predictiile se pot pune pana pe data de vineri 21 septembrie, ora 16:00 pentru partidele din a opta etapa si pana vineri 28 septembrie, ora 15:00 pentru partidele din etapa a noua.
Ele pot fi modificate de cate ori doriti, desigur pana la data si ora anuntate.
Mai jos programul meciurilor, in care sunt trecute ziua si ora de desfasurare, precum si postul de televiziune care transmite meciul respectiv.
Etapa 8
Vineri, 21 septembrie:
Pandurii Tg. Jiu – Farul Constanţa (Telesport), ora 17,00
Sâmbătă, 22 septembrie:
Unirea Urziceni – Ceahlăul (TVR), ora 16,00 (sau 17,00, TVR va decide)
UTA – Steaua (Kanal D), ora 17,00
Gloria Bistriţa – Oţelul Galaţi (Telesport), ora 17,00
Dacia Mioveni – Poli Ştiinţa Timişoara (Naţional TV), ora 18,45
Dinamo – U Cluj (Antena 1), ora 20,45
Duminică, 23 septembrie:
Sporting Vaslui – Universitatea Craiova(Telesport), ora 17,00
Rapid Bucureşti – Gloria Buzău (Naţional TV), ora 18,45
CFR Cluj – Poli Iaşi (Kanal D), ora 20,30
Etapa a 9-a (29 septembrie)
U Craiova - Dacia Mioveni
Steaua - FC Vaslui
Gloria Buzău - UTA
Oţelul - U Cluj
Poli Timişoara - Gloria Bistriţa
Farul - Unirea Urziceni
Ceahlăul - Rapid
CFR Cluj - Dinamo
Poli Iaşi - Pandurii
Partidele FC Vaslui - Universitatea Craiova (etapa 8 ), Universitatea Craiova - Mioveni si CFR Cluj - Dinamo (etapa 9) primesc bonificatie.
Pentru a pune pronosticurile intra AICI sau din prima pagina ( www.stiintacraiova.com ) din iconul "Pronosticuri", coloana din stanga sau din Forum ( www.stiintacraiova.com/forum ), din "Pronosticuri" in meniul Navigare. Selectati Liga I din casuta "Change League".
Bafta!
Reamintesc ca pentru cei care doresc sa-si dispute premiul (10 RON, locul I) sunt necesare 6 postari pe forum pana in momentul ultimei partide a etapei (respectiv duminica 16 septembrie, ora 20:45), cate una obligatoriu in topicul dedicat meciului jucat de Universitatea, respectiv: "Rapid - Stiinta: opinii inainte si dupa meci" si "Stiinta - UTA: opinii inainte si dupa meci".
In caz de egalitate, castiga participantul cu un numar superior de postari.
REGULAMENTUL CONCURSULUI |
|
Last edited by Stiinta on Mon Sep 17, 2007 12:28 am |
|
|
|
 | |  |
|
BigBrother
|
| Moderator |

Vârsta: 20 |
23821 Lei grei
Items |
| Aderat | 04 Mar 2005 | | Mesaje | 1309 | | Locatie | STREHAIA / CRAIOVA |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| Sunt afisate numai meciurile pentru prima saptamana??? Adik etapa a 8-a ?? Sau nu imi apar mie taoate meciurile ?? |
|
|
|
|
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
133956 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| BigBrother wrote: | | Sunt afisate numai meciurile pentru prima saptamana??? Adik etapa a 8-a ?? Sau nu imi apar mie taoate meciurile ?? |
Iti apar toate, doar ca nu stiu inca ziua si ora exacta pentru meciurile din etapa a noua si apar mai comprimate. |
|
|
|
|
|
BigBrother
|
| Moderator |

Vârsta: 20 |
23821 Lei grei
Items |
| Aderat | 04 Mar 2005 | | Mesaje | 1309 | | Locatie | STREHAIA / CRAIOVA |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Acum da apar......greseala mea....am intrat f repede si poate nu le-ai pus pe toate in lista respectiva!
Dar am observat o greseala.....in etapa a IX-a, Steaua nu joaca cu Farul, in deplasare, ci joaca acasa cu Vaslui.
** intri pe romaniansoccer si gasesti acolo toate datele!! este pe forum la link-uri acolo!! |
|
|
|
|
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
133956 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Deoarece nu este programat niciunmeci vineri, am modificat data de inchidere a predictiilor pentru etapa a 9- pentru sambata, 29 septembrie ora 13:00.
Meciul Ceahlaul - Rapid a fost, dupa cum stiti amanat, deci nu va mai fi luat in considerare.
In plus, am adaugat bonificatie si la meciul Steaua - Vaslui. |
|
|
|
|
|