.  
Inregistrare FAQ Lista Membrilor Cautare www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index

www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index » NATIONALA ROMANIEI » conflict radoi-piturca
Posteaza subiect nou  Raspunde la subiect
Navigare
Bine ati venit!

Timpul este acum Fri May 16, 2008 10:08 am

Toate orele sunt GMT + 3 Ore
Utilizator:

Parola:

Send me a new password

Google search
Google
Ultimele topicuri
Statistici

Trafic
Linkuri
conflict radoi-piturca
MesajMesaj postat: Wed Feb 01, 2006 5:35 am
Raspunde cu citat
soso
Lider galerie
Lider galerie

Vârsta: 28

8252 Lei grei
Items

Aderat09 Jul 2005
Mesaje285
Locatiechicago, usa

GAZETA SPORTURILOR

Viorel Tudorache

Victor Piţurcă îşi menţine poziţia în "cazul Rădoi" şi face aproape imposibilă revenirea căpitanului stelist la "naţională". ÃŽntr-un comunicat de presă remis ieri, selecţionerul precizează că el nu are de fapt nici un conflict personal cu jucătorul, ci că, de fapt, Rădoi se află în conflict cu "naţionala" României. "Un conflict de mentalitate şi de caracter, incompatibile cu aşteptările milioanelor de suporteri ai naţionalei". Rezultatele sondajelor îl contrazic însă pe Piţurcă, fanii, jucătorii "tricolori", oamenii de fotbal şi chiar preşedintele FRF, Mircea Sandu, s-au exprimat la unison că Piţurcă trebuie să treacă peste orgolii şi să-l convoace din nou pe Rădoi.

COMUNICATUL LUI PIŢURCĂ

"Constatînd din campania de presă declanşată la noi că s-a creat un subiect RĂDOI, fără să se cunoască adevărul şi denaturîndu-l, vin şi spun suporterilor naţionalei României că ne aflăm în faţa primului caz de INDISCIPLINĂ de acest fel din istoria naţionalei de fotbal, cînd un jucător, care NU primeşte de la staff-ul acesteia acceptul, şi ulterior MINTE că l-ar fi primit, de a părăsi echipa naţională în timpul pregătirii celor două jocuri - capitale ca importanţă pentru calificarea la CM 2006 - cele cu Olanda (4 iunie 2006) şi Armenia (8 iunie 2006), ignoră şi sfidează munca şi disciplina coechipierilor săi. Pentru comparaţie, la acea dată, situaţia medicală a jucătorului Cristian Chivu era mult mai gravă, el riscînd şi fiind incert pînă la ora capitalului joc cu Olanda.

Prin comportamentul său, Rădoi le-a arătat românilor că echipa naţională este, pentru el, doar un mijloc, o trambulină de transfer facil, de care acum duce lipsă şi, în plus, se joacă în declaraţii succesive, ba că onorează cu prezenţa, ba că nu o mai vrea.

Rădoi nu trebuie să-mi ceară mie scuze, deoarece el a sfidat şi jignit prin comportament colegii de naţională, suporterii acesteia, precum şi marii noştri foşti jucători, pentru care Echipa Naţională a României a fost, şi este, ceva sacru. Lor le datorează relatarea ADEVĂRULUI despre tot ce s-a întîmplat şi tot lor le datorează SCUZELE şi RECUNOAŞTEREA greşelii, precum şi a faptului că la ECHIPA NAŢIONALĂ SE VINE CU SUFLETUL DESCHIS ŞI NECONDIŢIONAT".

32 de selecţii a adunat Mirel Rădoi la echipa naţională, în perioada 2000 - 2005. A marcat un singur gol împotriva Luxemburgului, în preliminariile Euro 2004

Rădoi a refuzat să comenteze
Ieri după-amiază, la ora 15:15, jucătorii Stelei au plecat la o plimbare prin Larnaca, primind liber din partea lui Cosmin Olăroiu. Mirel Rădoi a plecat zîmbind la cumpărături, dar chiar în timp ce se afla în oraş a aflat despre comunicatul lui Victor Piţurcă. S-a schimbat la faţă, n-a mai avut chef de nimic şi s-a întors la hotel dărîmat. El n-a scos o vorbă pe drumul de întoarcere în autocarul echipei, fiind vizibil afectat de situaţia în care se află.

"Mirel Rădoi ar trebui să meargă acasă sau la biroul lui Victor Piţurcă pentru a lămuri lucrurile între patru ochi. Piţi nu are nevoie de scuze publice, pentru că Mirel nu a greşit faţă de el în public"
Mircea Sandu, preşedinte FRF

"Misiunea lui Rădoi este să joace la echipa naţională oricînd va fi convocat. El nu trebuie să ceară scuze nimănui şi nici să urmărească orgoliile altora"
Gigi Becali, patron Steaua

1 februarie 2006
MesajMesaj postat: Wed Feb 01, 2006 7:16 am
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

132098 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5134

E aiurea situatia asta, dar cum eu unul nu ma dau in vant dupa Radoi, nu-i plang de mila. E clar ca a gresit, dar ori nu-si da seama ori i se trage de la pumnii pe care-i imparte pe teren fara sa fie atentionat de arbitri si, de aici, considera ca i se permite orice.
Cat despre Piturca, nu-l da diplomatia afara din casa nici pe el.
Oricum, viitoarea campanie de calificare nu sta, zic eu, atat in prezenta lui Radoi cat in capacitatea antrenorului si potentialul lotului in ansamblu.
Sa nu uitam ca Piti a dat chix in ambele manse cu Olanda pe mana lui.
MesajMesaj postat: Thu Feb 02, 2006 2:04 am
Raspunde cu citat
soso
Lider galerie
Lider galerie

8252 Lei grei
Items

Aderat09 Jul 2005
Mesaje285
Locatiechicago, usa

si eu zic ca e aiurea dar cred ca , prin prisma luptei pt calificare, trebuie adusi la nationala toti jucatorii care au meciuri puternice jucate. campionatul nostru e prea slab si chiar si o nationala alcatuita din varfurile lui nu poate fi puternica . daca mai excludem si jucatorii care barem au meciuri internationale puternice jucate, atunci slabim echipa si mai tare. eu zic ca fiecare parte tre sa lase putin de la ea si sa se ajunga la o intelegere care nu poate fi decat benefica nationalei. trebuie sa se stranga randurile caci norocul a tinut cu noi la tragerea la sorti, dar norocul si-l mai face si omul cu mana lui.
MesajMesaj postat: Fri Feb 03, 2006 5:35 pm
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

132098 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5134

Sigur, trebuie adusi toti jucatorii valorosi, in masura in care si corespund spiritului dorit la echipa Nationala. A-l aduce pe Radoi doar de dragul presei sau federalilor si fara o impacare clara cu Piturca, nu va fi benefica. In acest moment, mie mi se pare ca puntile de legatura intre antrenor si jucator nu prea exista.
MesajMesaj postat: Fri Feb 03, 2006 5:39 pm
Raspunde cu citat
soso
Lider galerie
Lider galerie

8252 Lei grei
Items

Aderat09 Jul 2005
Mesaje285
Locatiechicago, usa

totusi , se pare ca lucrurile se vor rezolva. am vazut la stiri la tvr ca radoi o sa aiba un comunicat de presa la intoarcerea in tara. a zis ca-si cunoaste interesul si a lasat sa se inteleaga ca o sa-si ceara scuze in acel comunicat. sa vedem ce o sa fie.
MesajMesaj postat: Tue Feb 14, 2006 1:39 am
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

132098 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5134

Piturca a anuntat ca Radoi a reintrat in circuitul Nationalei.
conflict radoi-piturca
  www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index » NATIONALA ROMANIEI
Tu nu poti posta subiecte noi in acest forum
Tu nu poti raspunde la subiectele din acest forum
Tu nu poti edita mesajele tale din acest forum
Tu nu poti sterge mesajele tale din acest forum
Tu nu poti vota in poll-urile din acest forum
Toate orele sunt GMT + 3 Ore  
Pagina 1 of 1  

Posteaza subiect nou  Raspunde la subiect  

© Stiinta Craiova 2006
phpBB SEO