Navigare
| Navigare |
|
|
| XS NavMenus V: 1.0.26 |
Bine ati venit!
Google search
Ultimele topicuri
Statistici
Trafic
Linkuri
|
 | Contracte |  |
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
133895 Lei grei
Items |
| Aderat | 30 Oct 2004 | | Mesaje | 5183 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Urmatorii jucatori ar fi semnat contracte pe durata a cinci ani cu Universitatea Craiova:
Sorin Buşu, Valerian Găman, Cosmin Gângioveanu, Dragoş Puchiu, Silviu Lung jr., Radu Barbu, Daniel Giurcă şi Dragoş Firţulescu.
Ramane de vazut cati din acestia vor convinge la prima echipa, in functie, evident, de sansa pe care o vor primi din partea antrenorilor. |
|
|
|
|
 | |  |
|
BigBrother
|
| Moderator |

Vârsta: 20 |
23782 Lei grei
Items |
| Aderat | 04 Mar 2005 | | Mesaje | 1308 | | Locatie | STREHAIA / CRAIOVA |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Merita sa li se dea si lor cate o sansa, sa joaca la echipa mare. Cu timpul acumuleaza experienta, se antreneaza la un alt nivel, joaca cu echipe mult mai bune si poate asa vom ajunge sa avem jucatori tineri si de valoare, cu adevarat de valoare.
Ramane de vazut, daca Napoli va risca, sa joace cu tineri, fiindca daca ei nu vor confirma, cel care va avea de suferit va fi antrenorul. Si cred ca Napoli nu va risca, poate cine stie, daca va fi fortat de imprejurari, va introduce si tineri. |
|
|
|
|
|
gac200076
|
| Moderator |

Vârsta: 31 |
22201 Lei grei
Items more... |
| Aderat | 10 Jul 2005 | | Mesaje | 1078 | | Locatie | Köln |
|
|
|
 |
 |
 |
|
mai bine cu juniori decit cu jucatori straini si ratati luati de miti de pe net! eu le doresc baietilor bafta si sa-i vedem in echipa mare!  |
|
|
|
|
|
BigBrother
|
| Moderator |

Vârsta: 20 |
23782 Lei grei
Items |
| Aderat | 04 Mar 2005 | | Mesaje | 1308 | | Locatie | STREHAIA / CRAIOVA |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Normal...cu asta sunt si eu de acord.
Si eu le doresc mult succes si sa-i vedem cat mai des, dar si ei trebuie sa munceasca si sa inteleaga ca numai asa pot face performanta!!  |
|
|
|
|
|