.  
Inregistrare FAQ Lista Membrilor Cautare www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index

www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index -> JUCATORII » Arhiva » Craioveanu ofertat de Universitatea?
Posteaza subiect nou  Raspunde la subiect
Navigare
Bine ati venit!

Timpul este acum Sat Jul 05, 2008 3:24 pm

Toate orele sunt GMT + 3 Ore
Utilizator:

Parola:

Send me a new password

Google search
Google
Ultimele topicuri
Statistici

Trafic
Linkuri
Craioveanu ofertat de Universitatea?
MesajMesaj postat: Sat Apr 29, 2006 2:17 am
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

133895 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5183

O stire interesanta, desi ramane de vazut cat este speculatie pe tema Gica Craioveanu.

"Transfer

Gică Craioveanu vine la Craiova
de Valentin PRIBEANU

Aparut in ziua de Sambata 29 Aprilie 2006
• Gică Craioveanu este la un pas de a semna cu echipa la care s-a consacrat...
Fostul atacant al Universităţii, Gică Craioveanu (foto), a primit o ofertă serioasă din partea conducerii clubului din Bănie şi este la un pas de a semna cu echipa la care s-a consacrat şi de la care a ajuns în Spania, acolo unde a făcut furori. Nu este o noutate că, inimă mare, cum îl cunosc toţi oltenii, jucătorul care a îngenuncheat-o de unul singur pe Real Madrid când juca la Sociedad a fost mereu cu sufletul alături de gruparea din Bănie. Mai mult, el doreşte ca meciul de retragere să fie disputat la Craiova. Nimic n-ar fi mai potrivit decât ca acest meci (care noi sperăm să se dispute cât mai târziu) să-l organizeze din postura de component al grupării-fanion a Olteniei. Deşi a declarat că se mai gândeşte puţin, în luna iunie Craioveanu (nume predestinat parcă pentru echipa noastră) va sosi la Craiova, unde se va întâlni cu preşedintele Consiliului Director, Adrian Mititelu, pentru a pune la punct detaliile viitoarei colaborări. În legătură cu posibila achiziţie a echipei, Adrian Mititelu ne-a declarat: “Este adevărat că am discutat cu Gică şi i-am făcut o ofertă bună pentru România. Este important să înţeleagă că ar fi un lucru extraordinar pentru el să-şi încheie cariera la Universitatea, echipa care l-a lansat în fotbalul mare. Este un idol al suporterilor. După Ion Oblemenco şi Ilie Balaci, cred că este cel mai iubit jucător din istoria clubului nostru. Din punctul meu de vedere, i-am făcut o ofertă serioasă, iar el a spus că se mai gândeşte, dar înclin să cred că răspunsul pe care mi-l va da va fi unul pozitiv. În luna iunie, când va veni la Craiova, sper să-l conving să rămână să joace măcar un an la Universitatea”."
MesajMesaj postat: Tue Jun 06, 2006 6:35 pm
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

133895 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5183

Craioveanu: “Într-o lună decid dacă vin la Universitatea”

Fostul jucător al lui Getafe, Gică Craioveanu, a dialogat ieri timp de mai bine de o oră cu microbiştii pe chatul ProSport.

Cele mai frecvente întrebări au fost legate de posibilitatea ca fotbalistul în vârstă de 38 de ani să îmbrace din nou tricoul Universităţii Craiova în noul sezon. “După Campionatul Mundial din Germania îi voi da un răspuns lui Adrian Mititelu.

Ca să revin la Craiova, trebuie ca patronul să mai aducă 3-4 jucători de valoare. Nu de alta, dar eu aş vrea să ne luptăm pentru a readuce echipa în cupele europene şi un pentru evitarea retrogradării”, a spus Craioveanu, care a mărturisit că soţia sa, Gema, a învăţat deja să vorbească româneşte: “Deja înţelege tot şi nu mă mai pot ascunde. Oricum, ea m-ar urma şi până în Mozambic dacă ar fi nevoie. Ea chiar ar fi încântată de o revenire a mea în România. Cert este că eu mă gândesc la viitorul lui Alejandro, băiatul meu.”

Sursa: Prosport

Craiova şi Craioveanu
de Cosmin STAICU

Editie Speciala

“Când am semnat cu Dinamo uitasem cât de mult m-a iubit Craiova”, spunea Gică Popescu. Tardivă şi neverosimilă declaraţie de dragoste! De fapt, “Baciul” nu uitase unde îi este casa, ci îl străpunseseră adânc mesajele Peluzei Sud, la fel cum nu-i părea rău că a semnat cu Dinamo, ci regreta că aventura sa în “Groapă” a fost un eşec, plecând în scuipăturile “câinilor”. Craioveanu nu a uitat cât l-a iubit Craiova, dar cu siguranţă nu ştia cât de mult încă îl iubeşte. Cât au suferit suporterii când în interviurile date de el ziarelor din Bucureşti nu se găsea vreo referire la echipa al cărei căpitan şi golgheter Gică a fost în două rânduri, când nu auzeau nicio confirmare a zvonurilor privind meciul său de retragere pe “Ion Oblemenco”! Ieri, Craioveanu a tresărit când i-a fost reamintită scandarea “Goool, Craiovene, Gică, Gică, Gică Craiovene!” şi imediat a întrebat nostalgic: “Dar de păpuşa aceea pe care o aduceam înainte de fiecare meci galeriei ce mai ştiţi, ce s-o fi întâmplat cu ea?” Deşi, spre deosebire de Popescu, lui Craioveanu îi este mult mai dificil să revină, în special din cauza familiei, care îl leagă mai mult de pământul iberic decât de cel oltenesc, tricoul alb-albastru cu numărul opt pare mult mai aproape de corpul Gicanului decât a fost vreodată “şasele” de perspectiva “Baciului”. Dacă doar zvonul revenirii sale a aprins speranţe în sufletele fanilor, “da”-ul decisiv ar naşte în jurul său o emulaţie cum demult n-a mai fost în Bănie. În câteva zile de “recunoaştere” Craioveanu şi-a dat seama de acest lucru şi s-a speriat probabil. Nu de gândul că ar putea avea un final ratat de carieră, precum Gică Popescu, ci de posibilitatea ca echipa, cu el pe emblemă, să nu atingă ştacheta pe care suporterii ar ridica-o brusc.
Abandonată de Gică Popescu şi trădată de atâtea vedete de conjunctură, Craiova s-a cuibărit la picioarele lui Craioveanu, unicul său idol în activitate. Craiova îi dă semnalul că ea nu este locul de refugiu într-o vacanţă, ci chiar propria-i casă. Şi e gata să-i adopte şi pe Gema şi Alejandro doar pentru a-şi recăpăta idolul. Craiova nu îşi caută vedeta, jucătorul care să facă diferenţa şi nici măcar căpitanul. Craiova tânjeşte după un idol pe care e gata să-l aşeze lângă Oblemenco sau Balaci. De Gică depinde însă unde îşi vrea aşezat soclul. Un post în staff-ul lui Getafe, echipă cu apariţie meteorică în Primera Division, o carieră de comentator TV sau un loc în vitrina cu simboluri a Universităţii. Ce alegi, Gică?
Craioveanu ofertat de Universitatea?
  www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index -> JUCATORII » Arhiva
Tu nu poti posta subiecte noi in acest forum
Tu nu poti raspunde la subiectele din acest forum
Tu nu poti edita mesajele tale din acest forum
Tu nu poti sterge mesajele tale din acest forum
Tu nu poti vota in poll-urile din acest forum
Toate orele sunt GMT + 3 Ore  
Pagina 1 of 1  

Posteaza subiect nou  Raspunde la subiect  

Stiinta Craiova 2006
phpBB SEO