Navigare
| Navigare |
|
|
| XS NavMenus V: 1.0.26 |
Bine ati venit!
Google search
Ultimele topicuri
Statistici
Trafic
Linkuri
|
 | Cristi Neamtu |  |
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
133956 Lei grei
Items |
| Aderat | 30 Oct 2004 | | Mesaje | 5185 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Se pare ca regretatul jucator al Universitatii Craiova nu are parte de liniste.
"Mormântul lui Cristi Neamţu a fost vandalizat !
Poza de pe crucea fostului portar al Universitatii Craiova, Cristi Neamţu, decedat în urmă cu 4 ani, a fost distrusă, miercuri seară, de persoane neidentificate.
Mama fostului portar a fost cea care a văzut poza spartă. Aceasta a alertat paza cimintirului Sineasca, acolo unde este înmormântat Cristi Neamţu. Ioana Cioboată spune că nu este prima dată când mormântul fiului său a fost vandalizat. "Au mai spart o dată poza, au furat florile şi lumânările pe care le duc atât eu cât şi cei care i-au fost prieteni. Cred că aceste persoane nu sunt în deplinătatea facultăţilor mintale", a spus Ioana Ciobotă.
Pe 20 februarie 2002, portarul formaţiei Universitatea Craiova, Cristi Neamţu, în vîrstă de 21 de ani, a decedat la Spitalul Central din Nicosia, după ce s-a aflat timp de o săptămînă în comă profundă.
ÃŽn timpul unui antrenament efectuat de Universitatea Craiova în timpul turneului de pregătire din Cipru, Neamţu a fost lovit involuntar în faţă, cu piciorul, de coechipierul său Marius Şuleap, portarul suferind o fractură de mandibulă şi o hemoragie cerebrală."
Sursa: Prosport |
|
|
|
|
 | |  |
|
gac200076
|
| Moderator |

Vârsta: 31 |
22201 Lei grei
Items more... |
| Aderat | 10 Jul 2005 | | Mesaje | 1078 | | Locatie | Köln |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Si bunica-mea e ingropata la Sineasca si pot afirma ca se intimpla des acte de vandalism la morminte: se fura luminari, flori, se distruge samd. Daca nu as avea prieteni care ne-ar ajuta si care ar avea grija si sa se duca din cind in cind acolo, s-ar alege praful!  |
|
|
|
|
 | VANDALII ! |  |
|
emil ungureanu
|
| Presedinte de club |

|
1261 Lei grei
Items |
| Aderat | 18 Feb 2005 | | Mesaje | 737 | | Locatie | brisbane australia |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Aceste probleme se intimpla si-n Australia . Chestia ce-a mai importanta este ca , nu se intimpla de doua ori in acelas loc.
Inteleg ca , gac200076 are aceleasi probleme...dar, teoria probabilitati mie imi zice altceva. Si cum asa ? pai ala care se imbata nu poate lovi aceiasi tinta "dearindul".
, intr-o zi te prindem !
Suporterii ,Stiinta , sunt linga dumneavoastra doamna "Ioana Cioboata", nu-l uitam pe **CRISTI**_ |
|
|
|
|
|
TitanGirl
|
| Moderator |

|
160874 Lei grei
Items |
| Aderat | 14 Nov 2004 | | Mesaje | 2647 | | Locatie | Houston |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Intr-adevar, se intampla mereu, mormantul parintilor mei a fost vandalizat de 2 ori. Prima oara nu au furat nimic, a doua oara au furat rama de la fotografie, candela si nu stiu holder pentru flori adus de mine din America.
Asa este, suntem din tot sufletul alaturi de mama lui Cristi. |
|
|
|
|
|