.  
Inregistrare FAQ Lista Membrilor Cautare www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index

www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index » ALTE SPORTURI » Cupa Davis: -= Croatia - Romania =-
Posteaza subiect nou  Raspunde la subiect
Navigare
Bine ati venit!

Timpul este acum Fri Jul 04, 2008 2:35 am

Toate orele sunt GMT + 3 Ore
Utilizator:

Parola:

Send me a new password

Google search
Google
Ultimele topicuri
Statistici

Trafic
Linkuri

Aveti incredere ca Romania va castiga intalnirea cu Croatia ??
DA
100%
 100%  [ 2 ]
NU
0%
 0%  [ 0 ]
Total Voturi : 2

Cupa Davis: -= Croatia - Romania =-
MesajMesaj postat: Wed Jul 13, 2005 5:05 pm
Raspunde cu citat
BigBrother
Moderator
Moderator

Vārsta: 20

23725 Lei grei
Items

Aderat04 Mar 2005
Mesaje1306
LocatieSTREHAIA / CRAIOVA

Echipa de Cupa Davis a Romaniei este foarte optimista si vrea sa obtina 2 puncte chiar din prima zi.
Capitanul nejucator al adversarilor Romaniei din sferturile de finala ale Cupei Davis, Nikola Pilici, a sosit sambata la Split, orasul sau natal. Fost jucator al anilor '70, Nikola Pilici sustine ca in Cupa Davis le-a văzut şi le-a trăit pe toate, dar ca de-a lungul anilor a invatat unele lucruri foarte importante: "nu există relaxare sau adversari prea mici". A mai spus ca Romania are o echipa solida si omogena si ca intalnirea va fi una stransa si foarte disputata.
Numarul 1 al croatilor, Ivan Ljubicici, care a sosit si ultimul la Split, se plange de unele probleme de sanatate. "De la Roland Garros mă tot chinuie nişte dureri la spate". Acesta sustine ca trecerea la sala ii convine mai mult deoarece se cam saturase de zgura si iarba, si spune el se va acomoda foarte bine.

PS: BAFTA ROMANIA !! Very Happy Very Happy Hallo
MesajMesaj postat: Fri Jul 15, 2005 7:08 pm
Raspunde cu citat
BigBrother
Moderator
Moderator

23725 Lei grei
Items

Aderat04 Mar 2005
Mesaje1306

Uraaaaaaa!!!! Conducem cu 1-0 datorita victoriei lui Andrei Pavel .... urmeaza meciul Victor Hanescu - Ivan Ljubicici..

PS: Director Respect Respect PT PAVEL !!!!
MesajMesaj postat: Fri Jul 15, 2005 9:32 pm
Raspunde cu citat
adi_mn
Suporter
Suporter

0 Lei grei
Items

Aderat22 Apr 2005
Mesaje82
LocatieTwin Cities, Minnesota

Din pacate Hanescu nu a reusit sa faca fata, asa ca scorul general este de 1-1. Trebuie sa invingem la dublu neaparat pentru a ne califica.
MesajMesaj postat: Sat Jul 16, 2005 2:03 am
Raspunde cu citat
BigBrother
Moderator
Moderator

23725 Lei grei
Items

Aderat04 Mar 2005
Mesaje1306

din pacate hanescu a jucat oribil astazi .... nu s-a putut concentra absolut deloc...nu stiu ce s-a intamplat cu el...adversarul a castigat numai datorita greselilor lui...dk batem maine la dublu, duminica sunt sigur ca andrei pavel va invinge in meciul cu Ivan Ljubicici...si sa speram Hanescu sa-si revina si sa faca si el un meci mare...

PS: Multumiri lui Pavel care a facut un meci mare .... Respect Respect Very Happy
MesajMesaj postat: Sat Jul 16, 2005 2:11 am
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

133866 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5182

Dupa prima zi, Romania este egala Croatiei, 1-1. In prima partida, una maraton, Andrei Pavel l-a invins pe Mario Ancici cu 1-6, 6-4, 4-6, 6-3, 6-4 si astfel Romania a "deschis scorul". Din pacate, Victor Hanescu nu a facut fata mizei partidei si pierdut net (3-6, 2-6, 6-7) in fata numarului unu croat Ivan Ljubici.
Sambata partida de dublu.
MesajMesaj postat: Sat Jul 16, 2005 8:15 pm
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

133866 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5182

In partida de dublu, croatii Ljubicic - Ancici s-au impus cu 3-2 (5-7, 6-4, 6-7, 6-4, 6-4) in fata perechii Pavel - Trifu si au preluat conducerea cu 2-1.
Maine meciurile de simplu: Ljubici - Pavel si Ancici - Hanescu.
MesajMesaj postat: Sun Jul 17, 2005 7:55 pm
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

133866 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5182

Din pacate, nu am reusit sa patrundem in semifinalele Cupei Davis, desi inceputul a fost promitator. Dupa ce am avut 1-0, am incheiat meciul in corzi: 1-4. In ultimele doua partide de simplu, Ljubicici - Pavel 6-3, 6-4, 6-3 si Ancici - Hanescu 7-6, 7-6.
Felicitari baietilor pentru traseul realizat!
MesajMesaj postat: Sun Jul 17, 2005 10:25 pm
Raspunde cu citat
comandoes
Suporter
Suporter

0 Lei grei
Items

Aderat26 Jun 2005
Mesaje42
LocatiePeluza SUD

din pacate romania nu a avut in ultimii ani decat un jucator valoros -Andrei Pavel. Calificarea in sferturi eu zic ca a fost fabuloasa , nu aveam sanse in fata croatilor atat timp cat hanescu este parnaie .Meciu s-a decis la dublu cand din pacate am fost furati !!
Cupa Davis: -= Croatia - Romania =-
  www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index » ALTE SPORTURI
Tu nu poti posta subiecte noi in acest forum
Tu nu poti raspunde la subiectele din acest forum
Tu nu poti edita mesajele tale din acest forum
Tu nu poti sterge mesajele tale din acest forum
Tu nu poti vota in poll-urile din acest forum
Toate orele sunt GMT + 3 Ore  
Pagina 1 of 1  

Posteaza subiect nou  Raspunde la subiect  

© Stiinta Craiova 2006
phpBB SEO