Navigare
| Navigare |
|
|
| XS NavMenus V: 1.0.26 |
Bine ati venit!
Google search
Ultimele topicuri
Statistici
Trafic
Linkuri
|
| Aveti incredere ca Romania va castiga intalnirea cu Croatia ?? |
| DA |
|
100% |
[ 2 ] |
| NU |
|
0% |
[ 0 ] |
|
| Total Voturi : 2 |
|
 | Cupa Davis: -= Croatia - Romania =- |  |
|
BigBrother
|
| Moderator |

Vārsta: 20 |
23725 Lei grei
Items |
| Aderat | 04 Mar 2005 | | Mesaje | 1306 | | Locatie | STREHAIA / CRAIOVA |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Echipa de Cupa Davis a Romaniei este foarte optimista si vrea sa obtina 2 puncte chiar din prima zi.
Capitanul nejucator al adversarilor Romaniei din sferturile de finala ale Cupei Davis, Nikola Pilici, a sosit sambata la Split, orasul sau natal. Fost jucator al anilor '70, Nikola Pilici sustine ca in Cupa Davis le-a văzut şi le-a trăit pe toate, dar ca de-a lungul anilor a invatat unele lucruri foarte importante: "nu există relaxare sau adversari prea mici". A mai spus ca Romania are o echipa solida si omogena si ca intalnirea va fi una stransa si foarte disputata.
Numarul 1 al croatilor, Ivan Ljubicici, care a sosit si ultimul la Split, se plange de unele probleme de sanatate. "De la Roland Garros mă tot chinuie nişte dureri la spate". Acesta sustine ca trecerea la sala ii convine mai mult deoarece se cam saturase de zgura si iarba, si spune el se va acomoda foarte bine.
PS: BAFTA ROMANIA !!  |
|
|
|
|
 | |  |
|
BigBrother
|
| Moderator |

23725 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Uraaaaaaa!!!! Conducem cu 1-0 datorita victoriei lui Andrei Pavel .... urmeaza meciul Victor Hanescu - Ivan Ljubicici..
PS: PT PAVEL !!!! |
|
|
|
|
|
adi_mn
|
| Suporter |

|
0 Lei grei
Items |
| Aderat | 22 Apr 2005 | | Mesaje | 82 | | Locatie | Twin Cities, Minnesota |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| Din pacate Hanescu nu a reusit sa faca fata, asa ca scorul general este de 1-1. Trebuie sa invingem la dublu neaparat pentru a ne califica. |
|
|
|
|
|
BigBrother
|
| Moderator |

23725 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
din pacate hanescu a jucat oribil astazi .... nu s-a putut concentra absolut deloc...nu stiu ce s-a intamplat cu el...adversarul a castigat numai datorita greselilor lui...dk batem maine la dublu, duminica sunt sigur ca andrei pavel va invinge in meciul cu Ivan Ljubicici...si sa speram Hanescu sa-si revina si sa faca si el un meci mare...
PS: Multumiri lui Pavel care a facut un meci mare ....  |
|
|
|
|
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
133866 Lei grei
Items |
| Aderat | 30 Oct 2004 | | Mesaje | 5182 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Dupa prima zi, Romania este egala Croatiei, 1-1. In prima partida, una maraton, Andrei Pavel l-a invins pe Mario Ancici cu 1-6, 6-4, 4-6, 6-3, 6-4 si astfel Romania a "deschis scorul". Din pacate, Victor Hanescu nu a facut fata mizei partidei si pierdut net (3-6, 2-6, 6-7) in fata numarului unu croat Ivan Ljubici.
Sambata partida de dublu. |
|
|
|
|
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
133866 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
In partida de dublu, croatii Ljubicic - Ancici s-au impus cu 3-2 (5-7, 6-4, 6-7, 6-4, 6-4) in fata perechii Pavel - Trifu si au preluat conducerea cu 2-1.
Maine meciurile de simplu: Ljubici - Pavel si Ancici - Hanescu. |
|
|
|
|
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
133866 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Din pacate, nu am reusit sa patrundem in semifinalele Cupei Davis, desi inceputul a fost promitator. Dupa ce am avut 1-0, am incheiat meciul in corzi: 1-4. In ultimele doua partide de simplu, Ljubicici - Pavel 6-3, 6-4, 6-3 si Ancici - Hanescu 7-6, 7-6.
Felicitari baietilor pentru traseul realizat! |
|
|
|
|
|
comandoes
|
| Suporter |

|
0 Lei grei
Items |
| Aderat | 26 Jun 2005 | | Mesaje | 42 | | Locatie | Peluza SUD |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| din pacate romania nu a avut in ultimii ani decat un jucator valoros -Andrei Pavel. Calificarea in sferturi eu zic ca a fost fabuloasa , nu aveam sanse in fata croatilor atat timp cat hanescu este parnaie .Meciu s-a decis la dublu cand din pacate am fost furati !! |
|
|
|
|
|