Navigare
| Navigare |
|
|
| XS NavMenus V: 1.0.26 |
Bine ati venit!
Google search
Ultimele topicuri
Statistici
Trafic
Linkuri
|
 | Cupa Romaniei Timisoreana - Editia 2007-2008 |  |
|
BigBrother
|
| Moderator |

Vârsta: 20 |
24520 Lei grei
Items |
| Aderat | 04 Mar 2005 | | Mesaje | 1329 | | Locatie | STREHAIA / CRAIOVA |
|
|
|
 |
 |
 |
|
CUPA TIMIŞOREANA / Turul IV
POLI Iasi II - FC Botosani . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 3-0
FCM Bacau II - DUNAREA Galati . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 1-0
WILLY Bacau - FCM Bacau . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 1-2
CSM Rm. Sarat - PETROLUL Ploiesti . . . . . . . . . . . . . . . 1-1
(6-5 dupa penalty-uri)
CS Ovidiu - PREFAB Modelu . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 0-2
FC Chitila - SPORTUL . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .3-2
PETROLUL Ploiesti II - FC Brasov. . . . . . . . . . . . . . . . . . 1-2
CSM Ploiesti - FCM Cimpina . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 3-4
CS Buftea - CONCORDIA Chiajna . . . . . . . . . . . . . . . . . .0-0
(1-2 dupa prelungiri)
DODU Bucuresti - INTER GAZ Bucuresti . . . . . . . . . . . . . 1-0
TRICOLORUL Breaza - FC Tirgoviste . . . . . . . . . . . . . . .4-1
FC Bals - CSM Rimnicu Vilcea . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .3-1
ARMATA Craiova - DROBETA . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .1-1
(5-6 dupa penalty-uri)
MINERUL Motru - FCM Resita . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 1-0
CSM Sebes - UNIREA Alba Iulia. . . . . . . . . . . . . . . . . . . 0-1
GLORIA Arad - LIBERTY Oradea. . . . . . . . . . . . . . . . . . .1-0
CSG Arad - POLI Timisoara II . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .3-0
SANATATEA Cluj - GAZ METAN Medias . . . . . . . . . . . . . . .1-0
FC Baia Mare - IS Cimpia Turzii . . . . . . . . . . . . . . . . . . 2-0
GLORIA Bistrita II - ARIESUL Turda . . . . . . . . . . . . . . . . 0-3
CSM Sebes - Alba Iulia . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 0-1
Minerul Motru - FCM Resita . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .1-0
Gloria Arad - Liberty . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .1-0
ACU Arad - Poli II. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .3-0
Sanatatea - Gaz Metan Medias . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 1-0
FC Baia Mare - ISCT . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .2-0
Gloria Bistrita II - Ariesul Turda. . . . . . . . . . . . . . . . . . . .0-3
Jocurile din faza a V-a, la care vor participa cele 28 de echipe calificate din faza a IV-a, este programată să aibă loc la data de 5.09.2007, ora 16, 30. |
|
|
|
|
 | |  |
|
BigBrother
|
| Moderator |

24520 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
TRAGEREA LA SORŢI A ŞAISPREZECIMILOR CUPEI ROMÂNIEI
FC Săcelce - CFR Cluj
FCM II Bacău - Rapid
Progresul - Dinamo
FC Braşov - Gloria Bistriţa
FCM Bacău - Steaua
Concordia Chiajna - Oţelul Galaţi
Prefab Modelu - Poli Timişoara
Mureşul Deva - Poli Iaşi
ACU Arad - Dacia Mioveni
Jiul - Farul Constanţa
Tricolorul Breaza - Gloria Buzău
Severnav - Ceahlăul
FC Baia Mare - Unirea Urziceni
Sănătatea Cluj - UTA
U Cluj - FC Vaslui
Pandurii - U Craiova
Meciurile se vor disputa pe data de 26 septembrie |
|
|
|
|
 | |  |
|
TitanGirl
|
| Moderator |

|
160874 Lei grei
Items |
| Aderat | 14 Nov 2004 | | Mesaje | 2647 | | Locatie | Houston |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Universitatea va întâlni Pandurii, la Târgu Jiu, în Cupa României
Finală oltenească în 16-imi
de Cosmin STAICU
Aparut in ziua de Sambata 15 Septembrie 2007
• S-a stabilit ca disputa dintre gorjeni şi alb-albaştri să aibă loc joi, 27 septembrie
La fel ca anul trecut, Universitatea Craiova a fost extrasă ultima la tragerea la sorţi a primului tur al Cupei României.
Adversarul nu putea fi decât o echipă din Liga I, deci nici de această dată nu avea cum să fie o tragere norocoasă. Iar dacă în sezonul precedent ne-a fost rezervată gruparea Ceahlăul, de această dată destinul a hotărât ca în şaisprezecimi să aibă loc un meci între olteni, Ştiinţa urmând să întâlnească formaţia Pandurii la nici două luni distanţă de la confruntarea din campionat, adjudecată de gorjeni cu 2-0. Partida se va disputa pe 27 septembrie, pe “Municipal”, datorită faptului că echipa lui Neagoe a fost mai slab clasată în sezonul trecut faţă de Universitatea.
“Cu siguranţă va fi un meci foarte frumos, joacă oltenii între ei şi sper să fie şi televizat”, a fost prima reacţie după stabilirea programului, cea a lui Ionuţ Lupescu.
Singurul avantaj: e aproape de casă
Imediat după ce a aflat adversarul din şaisprezecimile Cupei României, antrenorul Universităţii, Ovidiu Stângă, s-a declarat oarecum mulţumit de ce au hărăzit sorţii.
“Cupa este periculoasă tot timpul, aşa că nu contează cu cine nimereşti să joci. Ţinând cont de etapa în care se află, putem spune că am avut ghinion întâlnind un adversar de prima ligă, când erau atâtea din cel de-al doilea eşalon, însă este, totodată, şi bine, pentru că este o dispută tare. De fapt, cred că este cel mai important meci din turul întâi, iar pentru noi singurul avantaj este că vom juca aproape de casă”, a afirmat Stângă. Directorul executiv al alb-albaştrilor, Silvian Cristescu, a fost succint: “Dacă s-a decis să jucăm cu Pandurii, asta e, jucăm şi batem!”
De partea cealaltă, Marin Condescu a spus: “Mi-aş fi dorit un adversar mai slab, din eşalonul al doilea sau al treilea. Va învinge echipa care va fi mai în formă, nu pot să spun care este favorită. Dacă vom trece de Universitatea, vom ajunge cel puţin în semifinale. Cele două formaţii sunt apropiat valoric, deci va fi un meci extrem de disputat.” Antrenorul gorjenilor, Eugen Neagoe, a precizat: “Nu m-a surprins deloc când am aflat că vom întâlni Universitatea, dar era mai bine dacă am fi jucat cu o echipă mai slabă, de la eşaloanele secunde. Nu cred că suntem favoriţi, chiar dacă am câştigat în campionat. Şansele sunt egale pentru ambele formaţii.”
Ovidiu Stângă
Ţinând cont că e primul tur, am avut ghinion întâlnind un adversar de prima ligă. Cred că este cel mai important meci din turul întâi, iar pentru noi singurul avantaj este că vom juca aproape de casă.
Eugen Neagoe
Nu m-a surprins deloc când am aflat că vom întâlni Universitatea, dar era mai bine dacă am fi jucat cu o echipă mai slabă, de la eşaloanele secunde. Nu cred că suntem favoriţi, chiar dacă am câştigat în campionat. Şansele sunt egale pentru ambele formaţii.
Celelalte partide din primul tur la care participă echipele din Liga I:
CFR Cluj - FC Săcele (2)
Dinamo - Progresul (2)
Rapid - FCM Bacău II (3)
Gloria - FC Braşov (2)
Steaua - FCM Bacău (2)
Oţelul - Concordia Chiajna (2)
Poli Timişoara - Prefab Modelu (2)
Poli Iaşi - Mureşul Deva (2)
Dacia Mioveni - ACU Arad (3)
Farul Constanţa - Jiul Petroşani (2)
Gloria Buzău - Tricolorul Breaza (3)
Ceahlăul - Drobeta Tr. Severin (2)
Unirea Urziceni - FC Baia Mare (2)
UTA Arad - Sănătatea Cluj (3)
“U” Cluj - FC Vaslui
Confruntările se vor desfăşura pe terenurile echipelor de divizie inferioară, iar meciul dintre “U” Cluj şi FC Vaslui se va disputa pe stadionul “Ion Moina”.
Sursa: Editie Speciala |
|
|
|
|
 | |  |
|
TitanGirl
|
| Moderator |

|
160874 Lei grei
Items |
| Aderat | 14 Nov 2004 | | Mesaje | 2647 | | Locatie | Houston |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Război oltenesc în cupă
de Flaviu DINCĂ
Aparut in ziua de Marti 18 Septembrie 2007
• Echipa lui Condescu încearcă să pună beţe în roate Ştiinţei, pentru a evolua în competiţia KO pe teren propriu
Confruntarea din şaisprezecimile Cupei României dintre Pandurii Târgu Jiu şi Universitatea Craiova a început deja. În ciuda faptului că s-au declarat olteni adevăraţi şi că respectă clubul craiovean, gorjenii au dovedit că nu sunt corecţi. Chiar dacă are o multitudine de avantaje, conducerea pandurilor vrea să saboteze echipa-fanion a Olteniei.
Ieri, Antena 1 împreună cu oficialii Federaţiei Române de Fotbal şi cei ai firmei care organizează meciurile televizate s-au întâlnit pentru a stabili programul celor patru televizări. Primele trei întâlniri au fost hotărâte în mai puţin de jumătate de oră. Al patrulea meci a fost ales Pandurii - Craiova, însă s-a tergiversat mai mult de patru ore. Conducerea gorjenilor nu a fost de acord să susţină confruntarea pe terenul din Mioveni, joi, de la ora 16.15, aşa cum ceruse televiziunea în cauză, astfel, fără un temei legal, decizia a fost amânată pentru astăzi. În acest sens, regulamentul menţionează foarte clar că partidele se vor desfăşura pe terenul echipei mai slab clasate în sezonul precedent doar dacă televiziunea care transmite meciul este de acord, în caz contrar postul TV are ultimul cuvânt şi alege locaţia finală.
Balaci vrea fair-play
După ultimele evenimente petrecute, “Minunea Blondă” a Băniei a izbucnit: “Nu se lăuda Condescu peste tot că ne bate pe oriunde ne prinde? Ce-l interesează pe el unde se va juca? Acum, dacă televiziunea şi federaţia vor să se dispute în altă parte, ce va face, îi va ameninţa că duce minerii peste ei? Poate va dori să pună şi arbitrii... Lăsând gluma la o parte, dacă federaţia vrea ca meciul să aibă loc în altă parte, nu văd de ce se opun.” Managerul general al Ştiinţei, Ilie Balaci, s-a referit şi la tratamentul preferenţial de care beneficiază gorjenii: “Nu mi se pare normal ca ei să fie atât de avantajaţi. În ultima etapă înaintea cupei, ei joacă vineri acasă cu Farul, iar noi evoluăm duminică la Vaslui. Trebuie să străbatem peste 1.000 de kilometri de la est la vest. Pandurii va avea aproape o săptămână să pregătească meciul din cupă. Să nu înţeleagă suporterii că ne este teamă să mergem la Târgu Jiu. Vom juca acolo unde federaţia va decide. Ştim că Antena va transmite patru partide şi vrea neapărat această confruntare într-o altă locaţie: Vâlcea, Mioveni sau Bucureşti. Cei de la Pandurii să nu uite că anul trecut am jucat miercuri în cupă, la Braşov, cu Ceahlăul şi, în mai puţin de 48 de ore, vineri am evoluat, la Caracal, cu Pandurii, în campionat.” Pentru a elucida întregul caz am încercat să îl sunăm şi pe Ionuţ Lupescu, însă nu a putut fi contactat.
Sursa: Editie Speciala |
|
|
|
|
 | |  |
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
135733 Lei grei
Items |
| Aderat | 30 Oct 2004 | | Mesaje | 5222 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Rezultatele complete din 16-mile Cupei Romaniei:
Poli Timisoara - Prefabricate Modelu 3-0
Jiul - Farul Constanta 3-2
Ceahlaul - Drobeta Tr. Severin 3-1
FC Sacele – CFR Cluj 0-3
Concordia Chiajna – FC Otelul Galati 0-6
Muresul Deva – Poli Iasi 2-3
ACU Arad – Dacia Mioveni 0-2
Tricolorul Breaza – Gloria Buzau 0-1
FC Baia Mare – Unirea Urziceni 1-4
Sanatatea Cluj – UTArad 1-0
"U" Cluj – FC Vaslui 3-0
FC Brasov - Gloria Bistrita 1-0
FCM Bacau – Steaua Bucuresti 0-4
FCM II Bacau – Rapid Bucuresti 0-3
Pandurii TG.Jiu - Univ.Craiova 1-0
FC Progresul Bucuresti – Dinamo Bucuresti 0-2 |
|
|
|
|
 | |  |
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
135733 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Rezultatele optimilor de finala:
CS Jiul Petrosani - CFR Cluj 0-1
Dacia Mioveni - Ceahlaul Piatra Neamt 3-0
Universitatea Cluj - Pandurii Lignitul Targu Jiu 0-2
Gloria Buzau - FC Politehnica Stiinta Timisoara 2-2 (5-3 pen.)
Sanatatea Cluj - Dinamo Bucuresti 0-4
Politehnica Iasi - Rapid Bucuresti 0-3
FC Brasov - Otelul Galati 2-2 (5-4 pen.)
Unirea Urziceni - Steaua Bucuresti 2-0 |
|
|
|
|
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
135733 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Primele doua meciuri din sferturile Cupei s-au incheiat cu rezultate identice (1-0) in favoarea echipelor mai putin cotate.
Mioveniul a batut dinamo iar Urziceniul a intrecut Rapid. |
|
|
|
|
|
gac200076
|
| Moderator |

Vârsta: 31 |
22886 Lei grei
Items more... |
| Aderat | 10 Jul 2005 | | Mesaje | 1101 | | Locatie | Köln |
|
|
|
 |
 |
 |
|
ce ma bucur ca iesira curestenii din cupa!  |
|
|
|
|
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
135733 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Ultimele doua meciuri din sferturile Cupei au reusit sa stranga doar un gol in 240 de minute! Cu cele doua de ieri, se pusera de 3 goluri in 4 meciuri...asta da spectacol...
CFR Cluj - FC Brasov 1-0 (dupa prelungiri)
Gloia BUzau - Pandurii 0-0 (3-2 dupa lovituri de departajare). |
|
|
|
|
|
BigBrother
|
| Moderator |

24520 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| gac200076 wrote: | ce ma bucur ca iesira curestenii din cupa!  |
Si eu ma bucur k au iesit ingamfatii de bucuresteni. In special, ma bucur pt insuccesul javrelor )))
Si imi pare rau de echipa lui Razvan Lucescu.....au jucat f bine si au tinut pipet liderului din liga I, mai mult de 90 de min. Asta demonstreaza k Lucescu jr. este printre primii antrenori de la noi din tara.
Va face o echipa frumoasa la Brasov...il apreciez f mult pt tot ceea ce face!! |
|
|
|
|
|