Navigare
| Navigare |
|
|
| XS NavMenus V: 1.0.26 |
Bine ati venit!
Google search
Ultimele topicuri
Statistici
Trafic
Linkuri
|
| Ce facem cu Ceahlaul? |
| Ne calificam
|
|
80% |
[ 4 ] |
| Nu ne calificam |
|
20% |
[ 1 ] |
|
| Total Voturi : 5 |
|
|
flipper
|
| Presedinte de club |

Vārsta: 30 |
17694 Lei grei
Items |
| Aderat | 01 Nov 2004 | | Mesaje | 840 | | Locatie | craiova |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| ukeloo wrote: | Ii batem din nou si pe astia si pe pandurii in campionat. Sunt curios cand o sa il bage si pe Costea jr in echipa mare ca merge struna copilul ala. Ar fi interesant de vazut un cuplu de atacanti Coste-Costea.
Numa bine! |
unde l-ai vazut tu ca joaca struna.
eu l-am vazut in cateva amicale, ultima oara in meciul cu prometeu si chiar a avut niste evolutii dezamagitoare. e adevarat ca e foarte tanar si dpdv tehnic se poate dezvolta, insa mi se pare cam lent si ma indoiesc ca peste 5 ani va alerga mai repede decat o face acum |
|
|
|
|
 | |  |
|
ukeloo
|
| Lider galerie |

|
9163 Lei grei
Items |
| Aderat | 20 Sep 2005 | | Mesaje | 348 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| flipper wrote: | | ukeloo wrote: | Ii batem din nou si pe astia si pe pandurii in campionat. Sunt curios cand o sa il bage si pe Costea jr in echipa mare ca merge struna copilul ala. Ar fi interesant de vazut un cuplu de atacanti Coste-Costea.
Numa bine! |
eu l-am vazut in cateva amicale, ultima oara in meciul cu prometeu si chiar a avut niste evolutii dezamagitoare. e adevarat ca e foarte tanar si dpdv tehnic se poate dezvolta, insa mi se pare cam lent si ma indoiesc ca peste 5 ani va alerga mai repede decat o face acum |
Pai juniorii nostriu bat tot ce prind la scor si Costea e golgeter. Asta e treaba unui atacant: sa dea goluri multe. Si daca le da atunci nu conteaza ca e lent ca prinde el viteza pe parcurs. Importatnt e sa fie omul potrivit la locul potrivit si eu cred ca este. |
|
|
|
|
 | |  |
|
flipper
|
| Presedinte de club |

Vārsta: 30 |
17694 Lei grei
Items |
| Aderat | 01 Nov 2004 | | Mesaje | 840 | | Locatie | craiova |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| ukeloo wrote: | | flipper wrote: | | ukeloo wrote: | Ii batem din nou si pe astia si pe pandurii in campionat. Sunt curios cand o sa il bage si pe Costea jr in echipa mare ca merge struna copilul ala. Ar fi interesant de vazut un cuplu de atacanti Coste-Costea.
Numa bine! |
Pai juniorii nostriu bat tot ce prind la scor si Costea e golgeter. Asta e treaba unui atacant: sa dea goluri multe. Si daca le da atunci nu conteaza ca e lent ca prinde el viteza pe parcurs. Importatnt e sa fie omul potrivit la locul potrivit si eu cred ca este. |
iti dai seama ca-mi doresc la fel de mult ca si tine ca el sa devina un atacant de superclasa, dar sincer ma indoiesc: ii lipseste aceea prezenta de spirit in fata portii si in plus sa nu uitam ca-s niste meciuri amicale cu echipe de divizia B sau C, iar adversarii probabil le trateaza ca amicale iar pt noi sunt singurele meciuri ale Primaverii. inca o data, sper sa ma insel, ca nu ne-ar strica deloc un atacant veritabil |
|
|
|
|
|