.  
Inregistrare FAQ Lista Membrilor Cautare www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index

www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index -> STIINTA » SEZON 2006-07 » Cupa, Stiinta - Rapid: opinii inainte si dupa meci
Posteaza subiect nou  Raspunde la subiect
Navigare
Bine ati venit!

Timpul este acum Thu Aug 28, 2008 5:36 pm

Toate orele sunt GMT + 3 Ore
Utilizator:

Parola:

Send me a new password

Google search
Google
Ultimele topicuri
Statistici

Trafic
Linkuri

Eliminam Rapidul in Cupa?
Da
83%
 83%  [ 5 ]
Nu
16%
 16%  [ 1 ]
Total Voturi : 6

Cupa, Stiinta - Rapid: opinii inainte si dupa meci
MesajMesaj postat: Tue Oct 31, 2006 4:46 am
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

135970 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5229

O noua intalnire cu feroviarii giulesteni, de aceasta data in Cupa Romaniei.
Desi in ultimii ani, Rapidul a devenit echipa cu pretentii, dirijata de fosti activisti, dinamovisti, ministri, etc. este totusi o echipa de batut. Am fost aproape sa o facem chiar in Giulesti, acum cateva saptamani.
Este un meci deschis oricarui rezultat, cu o buna sansa pentru noi de a promova in sferturile competitiei.
MesajMesaj postat: Fri Nov 03, 2006 5:43 pm
Raspunde cu citat
Anyta1897
Suporter
Suporter

1370 Lei grei
Items

Aderat15 Sep 2006
Mesaje49

deci...eu chiar vreau sa`i batem...RAU angry ...daca se poate Laughing
MesajMesaj postat: Mon Nov 06, 2006 10:21 am
Raspunde cu citat
ukeloo
manager
manager

9301 Lei grei
Items

Aderat20 Sep 2005
Mesaje352

Sa speram ca o sa castogam, desi, personal consider ca Rapid este cel mai greu adversar pe care il puteam intalni. Bafta baieti!
MesajMesaj postat: Mon Nov 06, 2006 11:53 am
Raspunde cu citat
calin_emilian
Lider galerie
Lider galerie

9172 Lei grei
Items

Aderat15 Apr 2005
Mesaje323
Locatiebucuresti

la forma de care dau dovada, acum clar ca ei sunt cel mai greu adversar de batut!

dar greu de batut nu inseamna imposibil! am increderea in ekipa si tre' sa tinem cont ca si noi suntem in mare forma! o sa fie un meci pe cinste!

fortza stiinta! Very Happy

Last edited by calin_emilian on Mon Nov 06, 2006 4:30 pm
MesajMesaj postat: Mon Nov 06, 2006 4:14 pm
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

135970 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5229

Este un meci deschis oricarui rezultat si cred ca avem o sansa buna sa trecem mai departe.
MesajMesaj postat: Tue Nov 07, 2006 4:44 am
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

135970 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5229

Partida dintre Rapid si Universitatea, care va avea loc mâine, de la ora 20.45, pe stadionul „Astra“ din Ploiesti (Antena 1), il va avea la centru pe baimareanul Cristian Balaj. Cele doua tuse vor fi asigurate de Aurel Onita, din Constanta, si Niculae Meghesan, din Târnaveni, rezerva fiind pitesteanul Aurelian Simion. Observatorii partidei vor fi Alexandru Valentin, din Ploiesti, si Marcel Lica, din Constanta.

Sursa: Gazeta de Sud
MesajMesaj postat: Tue Nov 07, 2006 8:09 pm
Raspunde cu citat
TitanGirl
Moderator
Moderator

160874 Lei grei
Items

Aderat14 Nov 2004
Mesaje2647
LocatieHouston

Sper sa catigam. Dar va fi greu Rolling Eyes
Re: Cupa, Stiinta - Rapid: opinii inainte si dupa meci
MesajMesaj postat: Wed Nov 08, 2006 7:42 am
Raspunde cu citat
soso
Lider galerie
Lider galerie

Vârsta: 28

8755 Lei grei
Items

Aderat09 Jul 2005
Mesaje299
Locatiechicago, usa

Stiinta wrote:
O noua intalnire cu feroviarii giulesteni, de aceasta data in Cupa Romaniei.
Desi in ultimii ani, Rapidul a devenit echipa cu pretentii, dirijata de fosti activisti, dinamovisti, ministri, etc. este totusi o echipa de batut. Am fost aproape sa o facem chiar in Giulesti, acum cateva saptamani.
Este un meci deschis oricarui rezultat, cu o buna sansa pentru noi de a promova in sferturile competitiei.

cred ca de la acel meci lucrurile s-au schimbat. craiova, in ciuda suitei de meciuri bune facute, nu cred ca e mai puternica decat a fost, poate ceva mai disciplinata si mai agresiva, iar rapid si-a mai revenit dupa inceputul de campionat. si eu vreau ca sa ii batem, dar va fi foarte greu. si rapidistii cica vor ca sa repete accidentul de la galati. oricum e doar un singur meci si in astfel de meciuri eliminatorii orice e posibil.
bafta maine baietilor. hai craiova!!!
MesajMesaj postat: Wed Nov 08, 2006 12:05 pm
Raspunde cu citat
ukeloo
manager
manager

9301 Lei grei
Items

Aderat20 Sep 2005
Mesaje352

Andrei ii bate singur ca si pe Cluj anul trecut MrGreen!
MesajMesaj postat: Wed Nov 08, 2006 12:18 pm
Raspunde cu citat
calin_emilian
Lider galerie
Lider galerie

9172 Lei grei
Items

Aderat15 Apr 2005
Mesaje323
Locatiebucuresti

ukeloo wrote:
Andrei ii bate singur ca si pe Cluj anul trecut MrGreen!

pai nu prea joaca andrei! Sad
MesajMesaj postat: Thu Nov 09, 2006 3:57 am
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

135970 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5229

LA REVEDERE, CUPA: RAPID - STIINTA 1-0 (1-0)

Ploiesti, Stadion "Astra", spectatori: 6 000
A marcat: Badoi ('33)

Universitatea: Bornescu – Dananae, Stoica ('16 Garla), Gargalie ('62 F. Costea), Mitchell - Velcovici, Dina ('53 A. Ionescu), Rose, Saceanu – Baird, Pârvu
Antrenor: St. Stoica

Universitatea Craiova spune la revedere actualei editii a Cupei Romaniei. Adversarul nostru, Rapid s-a dovedit o nuca prea tare aseara. A fost suficienta o lovitura libera excelent executat de Badoi pentru ca feroviarii bucuresteni sa mearga mai departe. Din pacate, pe langa eliminare ne-am ales si cu doua accidentari inaintea dificilei intalniri cu Poli Timisoara.
Stiinta nu a jucat rau si paraseste competitia cu fruntea sus. Sa speram ca anul viitor drumul alb-albastrilor va fi mai consistent. Ajustarea la prima liga si fortificarea echipei raman prioritatile actualului sezon.
MesajMesaj postat: Thu Nov 09, 2006 10:40 am
Raspunde cu citat
calin_emilian
Lider galerie
Lider galerie

9172 Lei grei
Items

Aderat15 Apr 2005
Mesaje323
Locatiebucuresti

Sad din pacate am facut o prima repriza destul de timida Sad

a venit si golul alora (din lovitura libera, again Furious )

am presat ceva, ceva in a2-a, dar fara ocazii din parea noastra...in skimb au avut aia o gramada...putea sa iasa mult mai urat in ceea ce priveste scorul Sad

asta e...mergem mai departe...suntem cam varza ptr meciul cu poli, in aparare Sad e groasa rau de tot Sad

in alta ordine de idei...aseara am intrat ptr prima data in contact cu gazu' jandarmeriei angry angry angry angry angry
un sfat: daca puteti evita un astfel de contact, faceti-o! Furious
MesajMesaj postat: Thu Nov 09, 2006 4:17 pm
Raspunde cu citat
ukeloo
manager
manager

9301 Lei grei
Items

Aderat20 Sep 2005
Mesaje352

Eu sunt un om care are puterea sa recunoasca adevarul, iar aseara adevarul este ca Personalul a fost mai bun ca noi. Asta este: capu sus si mergem inainte! Baietii au facut ce au putut si are dreptate Fane cand zice ca nu suntem pregatiti sa luptam pe 2 fronturi. In fond el pregateste echipa si stie mai bine la ce nivel se afla, iar parerea mea este ca o pregateste foarte bine.
Bafta in continuare baieti!