Navigare
| Navigare |
|
|
| XS NavMenus V: 1.0.26 |
Bine ati venit!
Google search
Ultimele topicuri
Statistici
Trafic
Linkuri
|
| Eliminam Rapidul in Cupa? |
| Da
|
|
83% |
[ 5 ] |
| Nu |
|
16% |
[ 1 ] |
|
| Total Voturi : 6 |
|
 | Cupa, Stiinta - Rapid: opinii inainte si dupa meci |  |
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
135970 Lei grei
Items |
| Aderat | 30 Oct 2004 | | Mesaje | 5229 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
O noua intalnire cu feroviarii giulesteni, de aceasta data in Cupa Romaniei.
Desi in ultimii ani, Rapidul a devenit echipa cu pretentii, dirijata de fosti activisti, dinamovisti, ministri, etc. este totusi o echipa de batut. Am fost aproape sa o facem chiar in Giulesti, acum cateva saptamani.
Este un meci deschis oricarui rezultat, cu o buna sansa pentru noi de a promova in sferturile competitiei. |
|
|
|
|
|
Anyta1897
|
| Suporter |

|
1370 Lei grei
Items |
| Aderat | 15 Sep 2006 | | Mesaje | 49 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
deci...eu chiar vreau sa`i batem...RAU ...daca se poate  |
|
|
|
|
|
ukeloo
|
| manager |

|
9301 Lei grei
Items |
| Aderat | 20 Sep 2005 | | Mesaje | 352 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| Sa speram ca o sa castogam, desi, personal consider ca Rapid este cel mai greu adversar pe care il puteam intalni. Bafta baieti! |
|
|
|
|
|
calin_emilian
|
| Lider galerie |

|
9172 Lei grei
Items |
| Aderat | 15 Apr 2005 | | Mesaje | 323 | | Locatie | bucuresti |
|
|
|
 |
 |
 |
|
la forma de care dau dovada, acum clar ca ei sunt cel mai greu adversar de batut!
dar greu de batut nu inseamna imposibil! am increderea in ekipa si tre' sa tinem cont ca si noi suntem in mare forma! o sa fie un meci pe cinste!
fortza stiinta!  |
|
Last edited by calin_emilian on Mon Nov 06, 2006 4:30 pm |
|
|
|
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
135970 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| Este un meci deschis oricarui rezultat si cred ca avem o sansa buna sa trecem mai departe. |
|
|
|
|
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
135970 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Partida dintre Rapid si Universitatea, care va avea loc mâine, de la ora 20.45, pe stadionul „Astra“ din Ploiesti (Antena 1), il va avea la centru pe baimareanul Cristian Balaj. Cele doua tuse vor fi asigurate de Aurel Onita, din Constanta, si Niculae Meghesan, din Târnaveni, rezerva fiind pitesteanul Aurelian Simion. Observatorii partidei vor fi Alexandru Valentin, din Ploiesti, si Marcel Lica, din Constanta.
Sursa: Gazeta de Sud |
|
|
|
|
|
TitanGirl
|
| Moderator |

|
160874 Lei grei
Items |
| Aderat | 14 Nov 2004 | | Mesaje | 2647 | | Locatie | Houston |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Sper sa catigam. Dar va fi greu  |
|
|
|
|
 | Re: Cupa, Stiinta - Rapid: opinii inainte si dupa meci |  |
|
soso
|
| Lider galerie |

Vârsta: 28 |
8755 Lei grei
Items |
| Aderat | 09 Jul 2005 | | Mesaje | 299 | | Locatie | chicago, usa |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| Stiinta wrote: | O noua intalnire cu feroviarii giulesteni, de aceasta data in Cupa Romaniei.
Desi in ultimii ani, Rapidul a devenit echipa cu pretentii, dirijata de fosti activisti, dinamovisti, ministri, etc. este totusi o echipa de batut. Am fost aproape sa o facem chiar in Giulesti, acum cateva saptamani.
Este un meci deschis oricarui rezultat, cu o buna sansa pentru noi de a promova in sferturile competitiei. |
cred ca de la acel meci lucrurile s-au schimbat. craiova, in ciuda suitei de meciuri bune facute, nu cred ca e mai puternica decat a fost, poate ceva mai disciplinata si mai agresiva, iar rapid si-a mai revenit dupa inceputul de campionat. si eu vreau ca sa ii batem, dar va fi foarte greu. si rapidistii cica vor ca sa repete accidentul de la galati. oricum e doar un singur meci si in astfel de meciuri eliminatorii orice e posibil.
bafta maine baietilor. hai craiova!!! |
|
|
|
|
 | |  |
|
ukeloo
|
| manager |

|
9301 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Andrei ii bate singur ca si pe Cluj anul trecut ! |
|
|
|
|
|
calin_emilian
|
| Lider galerie |

|
9172 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| ukeloo wrote: | Andrei ii bate singur ca si pe Cluj anul trecut ! |
pai nu prea joaca andrei!  |
|
|
|
|
 | |  |
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
135970 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
LA REVEDERE, CUPA: RAPID - STIINTA 1-0 (1-0)
Ploiesti, Stadion "Astra", spectatori: 6 000
A marcat: Badoi ('33)
Universitatea: Bornescu – Dananae, Stoica ('16 Garla), Gargalie ('62 F. Costea), Mitchell - Velcovici, Dina ('53 A. Ionescu), Rose, Saceanu – Baird, Pârvu
Antrenor: St. Stoica
Universitatea Craiova spune la revedere actualei editii a Cupei Romaniei. Adversarul nostru, Rapid s-a dovedit o nuca prea tare aseara. A fost suficienta o lovitura libera excelent executat de Badoi pentru ca feroviarii bucuresteni sa mearga mai departe. Din pacate, pe langa eliminare ne-am ales si cu doua accidentari inaintea dificilei intalniri cu Poli Timisoara.
Stiinta nu a jucat rau si paraseste competitia cu fruntea sus. Sa speram ca anul viitor drumul alb-albastrilor va fi mai consistent. Ajustarea la prima liga si fortificarea echipei raman prioritatile actualului sezon. |
|
|
|
|
 | |  |
|
calin_emilian
|
| Lider galerie |

|
9172 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
din pacate am facut o prima repriza destul de timida
a venit si golul alora (din lovitura libera, again )
am presat ceva, ceva in a2-a, dar fara ocazii din parea noastra...in skimb au avut aia o gramada...putea sa iasa mult mai urat in ceea ce priveste scorul
asta e...mergem mai departe...suntem cam varza ptr meciul cu poli, in aparare e groasa rau de tot
in alta ordine de idei...aseara am intrat ptr prima data in contact cu gazu' jandarmeriei
un sfat: daca puteti evita un astfel de contact, faceti-o!  |
|
|
|
|
 | |  |
|
ukeloo
|
| manager |

|
9301 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Eu sunt un om care are puterea sa recunoasca adevarul, iar aseara adevarul este ca Personalul a fost mai bun ca noi. Asta este: capu sus si mergem inainte! Baietii au facut ce au putut si are dreptate Fane cand zice ca nu suntem pregatiti sa luptam pe 2 fronturi. In fond el pregateste echipa si stie mai bine la ce nivel se afla, iar parerea mea este ca o pregateste foarte bine.
Bafta in continuare baieti! |
|
|
|
| |