.  
Inregistrare FAQ Lista Membrilor Cautare www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index

www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index -> FOTBAL EXTERN » Arhiva » Cupa UEFA 2005-2006 Du-te la pagina Precedentul  1, 2, 3, 4, 5  Urmatorul
Posteaza subiect nou  Raspunde la subiect
Navigare
Bine ati venit!

Timpul este acum Sat Jul 05, 2008 4:03 pm

Toate orele sunt GMT + 3 Ore
Utilizator:

Parola:

Send me a new password

Google search
Google
Ultimele topicuri
Statistici

Trafic
Linkuri
MesajMesaj postat: Wed Apr 05, 2006 9:22 am
Raspunde cu citat
ukeloo
Lider galerie
Lider galerie

9163 Lei grei
Items

Aderat20 Sep 2005
Mesaje348

Am si io o rugaminte la voi: m-am decis sa bag numai 2 meciuri la pariuri dar pe scor. Si ma gandeam la Barcelona-Benfica-2-0 si Juventus cu Arsenal 2-1. Mi-ar prinde bine niste sfaturi la Juve-Arsenal ca de Barcelona is cam sigur. Se ofera cineva sa dea cu banu si pt mine? Multam fain!
MesajMesaj postat: Wed Apr 05, 2006 2:13 pm
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

133895 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5183

ukeloo wrote:
Am si io o rugaminte la voi: m-am decis sa bag numai 2 meciuri la pariuri dar pe scor. Si ma gandeam la Barcelona-Benfica-2-0 si Juventus cu Arsenal 2-1. Mi-ar prinde bine niste sfaturi la Juve-Arsenal ca de Barcelona is cam sigur. Se ofera cineva sa dea cu banu si pt mine? Multam fain!

la scor e greu de prins...eu cred ca benfica da gol la barca acasa, iar juve nu are forta sa inscrie mai mult de un gol....as merge, dar e parerea mea, mai degraba cu un 4-1 barca - benfica si un 1-0 sau 1-1 juve arsenal...Rolling Eyes
MesajMesaj postat: Wed Apr 05, 2006 2:54 pm
Raspunde cu citat
gac200076
Moderator
Moderator

Vârsta: 31

22201 Lei grei
Items
more... 
Aderat10 Jul 2005
Mesaje1078
LocatieKöln

La Juve lipseste Camoranesi dar revine Nedved dupa cite am inteles. De trecut mai departe trece Arsenal, dar cred ca nu le va fi usor. Merg pe un 1-1.
La Barcelona merg pe un 2-0 pt barca.
MesajMesaj postat: Thu Apr 06, 2006 9:31 am
Raspunde cu citat
ukeloo
Lider galerie
Lider galerie

9163 Lei grei
Items

Aderat20 Sep 2005
Mesaje348

Bine ca macar am prins pe Barcelona ca sa ma simt si io un pic mai bine. Oricum ma bucur ca s-a calificat Arsenal si de asemenea ma bucur ca nu joaca Barcelona cu Arsenal in semifinale ca imi era cam frica pentru Barca. Asa pana la finala poate mai intra in forma ca Arsenal este intr-o forma de zile mari. E de urmarit finala Barcelona-Arsenal.
Si apropo, Stiinta, ne mai trebuia o persoana la provocarea aia care sa puna X ca se apre ca noi nu am prea nimerit.
Felicitari pentru cele 3 scoruri nimerite la Divizia A. Inca putin si ma ajungi MrGreen
MesajMesaj postat: Thu Apr 06, 2006 6:17 pm
Raspunde cu citat
gac200076
Moderator
Moderator

22201 Lei grei
Items
more... 
Aderat10 Jul 2005
Mesaje1078
LocatieKöln

La casa de pariuri bet and win meciul steaua rapid are urmatoarele cote:
victorie steaua 1,90
egal 3,10
victorie rapid 3,80

Un rezultat de egal mi se pare destul de probabil dupa 90 de minute. Cota de 3,10 e bunicica.
Totusi cred ca steaua trece mai departe.
MesajMesaj postat: Thu Apr 06, 2006 11:13 pm
Raspunde cu citat
gac200076
Moderator
Moderator

22201 Lei grei
Items
more... 
Aderat10 Jul 2005
Mesaje1078
LocatieKöln

marfarii facura doar un 0-0 la militari acasa. asa ca gini eu iar bine treaba! MrGreen
daca puneam bani pe meciurile de ieri si pe asta de azi eram bogat! Wink dar ce-mi trebuie mie bani? Laughing
fc sevilla facu un 1-1 la rusi acasa, dar si asa era calificata inca din tur!
schalke trecu de sofia iar middlesbrough a trecut senzational cu golul calificarii marcat in ultimul minut, de basel cu 4-1.
acum stelutele vor juca cu englezii de la middlesbrough
si schalke cu fc sevilla! era totul previzibil, cel putin pt mine! MrGreen
MesajMesaj postat: Fri Apr 07, 2006 12:03 am
Raspunde cu citat
TitanGirl
Moderator
Moderator

160874 Lei grei
Items

Aderat14 Nov 2004
Mesaje2647
LocatieHouston

gac200076 wrote:
marfarii facura doar un 0-0 la militari acasa. asa ca gini eu iar bine treaba! MrGreen
daca puneam bani pe meciurile de ieri si pe asta de azi eram bogat! Wink dar ce-mi trebuie mie bani? Laughing
fc sevilla facu un 1-1 la rusi acasa, dar si asa era calificata inca din tur!
schalke trecu de sofia iar middlesbrough a trecut senzational cu golul calificarii marcat in ultimul minut, de basel cu 4-1.
acum stelutele vor juca cu englezii de la middlesbrough
si schalke cu fc sevilla! era totul previzibil, cel putin pt mine! MrGreen

Cool!! Mai sa fie, de ce nu ai pus banii?? Razz
MesajMesaj postat: Fri Apr 07, 2006 12:06 am
Raspunde cu citat
gac200076
Moderator
Moderator

22201 Lei grei
Items
more... 
Aderat10 Jul 2005
Mesaje1078
LocatieKöln

pentru ca-s crestin si nu prevad sa ma-nbogatesc pe urma unor pariuri! Laughing
N-am incercat niciodata sa ma bag sa pun pariuri pe ceva. Nici nu cred ca o voi face vreodata... Rolling Eyes
MesajMesaj postat: Fri Apr 07, 2006 1:29 am
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

133895 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5183

gac200076 wrote:
pentru ca-s crestin si nu prevad sa ma-nbogatesc pe urma unor pariuri! Laughing
N-am incercat niciodata sa ma bag sa pun pariuri pe ceva. Nici nu cred ca o voi face vreodata... Rolling Eyes

i-auzi, nu stiam ca pariurile sunt pentru necrestini doar...Smile
cruciadele, inchizitia, etc. cam astea au fost cateva dintre "pariurile" crestinilor Laughing
gac, ai si tu slabiciunile tale, vorba de final din "cui nu-i place jazzul": nimeni nu-i perfect...am uitat contextul...MrGreen
MesajMesaj postat: Fri Apr 07, 2006 10:39 am
Raspunde cu citat
ukeloo
Lider galerie
Lider galerie

9163 Lei grei
Items

Aderat20 Sep 2005
Mesaje348

Eu consider ca Steaua are sansa sa ajunga in finala pentru ca Middlesbrough este o echipa tare inconstanta. Pe de alta parte ar putea prinde englezii ozi buna si sa la incarce traista la militari. Ramana de vazut ce se va intampla. Iar pt cealalta semifinala, desi mi-as dori sa mearga SChalke mai departe, totusi nu cred ca va merge pentru ca Sevilla este o echipa puternica si care in ultimul timp are rezultate foarte bune in timp ce Schalke oscileaza evolutiile bune cu cele nereusite.
Poate totusi va prinde si Schalke 2 zile de inspiratie pentru ca altfel nu prea ii vad in finala!
MesajMesaj postat: Fri Apr 21, 2006 1:34 am
Raspunde cu citat
gac200076
Moderator
Moderator

22201 Lei grei
Items
more... 
Aderat10 Jul 2005
Mesaje1078
LocatieKöln

Schalke a jucat foarte slab in meciul tur cu Sevilla! Antrenorul Slomka a inceput meciul fara mijlocasul brazilian Lincoln si fara internationalul german Kuranyi in atac. Acestia au fost introdusi dupa pauza (Lincoln), respectiv in minutul 65 (Kuranyi). Sevilla a jucat compact, avind citeva ocazii de gol prin contraatacuri. Saviola nu a jucat cine stie ce si a fost schimbat in minutul 62. Ramane de mentionat ca fundasul lui Schalke Krstajic a primit cartonasul rosu in minutul 80 si va lipsi in meciul retur de la Sevilla. In momentul de fata vad pe Sevilla cu mai mult de 70 % sanse sa ajunga in finala de la Eindhoven!

steaua vad ca a facut un meci bun cu Middlesbrough! Mi-a placut portarul Fernandes dar si golul lui dica! Sa vedem cum se descurca militarii in retur! Va fi totusi f greu pt stelute sa treaca de boro!
MesajMesaj postat: Fri Apr 21, 2006 1:44 am
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

133895 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5183

Nu uita ca Boro a jucat sambata si luni in campionat, spre deosebire de echipa militara, hodinita de federatia noastra.
Ca sa nu mai mentionez absentele numeroase de la oaspeti (doua exemple, Viduka si Southgate).
Victoria ramane victorie si steaua pastreaza sansa ei peste o saptamana.
MesajMesaj postat: Tue Apr 25, 2006 9:13 am
Raspunde cu citat
ukeloo
Lider galerie
Lider galerie

9163 Lei grei
Items

Aderat20 Sep 2005
Mesaje348

Schalke resimte oboseala si se zareste la orizont una din previziunile mele si anume Sevilla in finala. De cealalta parte cred ca Steaua va reusi o calificare. Eu ma gandeam la deja traditionalul 0-0 in retur dar cum englezii nu prea is echipa care sa faca 0-0 , as merge totusi pe un 1-1 avand in vedere ca defensiva este punctul forte al Stelei.