.  
Inregistrare FAQ Lista Membrilor Cautare www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index

www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index -> FOTBAL EXTERN » Arhiva » Cupa UEFA 2005-2006 Du-te la pagina Precedentul  1, 2, 3, 4, 5
Posteaza subiect nou  Raspunde la subiect
Navigare
Bine ati venit!

Timpul este acum Mon Jul 07, 2008 3:11 am

Toate orele sunt GMT + 3 Ore
Utilizator:

Parola:

Send me a new password

Google search
Google
Ultimele topicuri
Statistici

Trafic
Linkuri
MesajMesaj postat: Fri Apr 28, 2006 3:53 pm
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

133956 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5185

gac200076 wrote:
eu personal am toata stima pentru tarani, chiar si pentru oieri....dar astia sa ramana in agricultura, ca in ghencea e greu de pastorit! MrGreen

singura chestie e ca stelutzele ne-au reprezentat tara...si a iesit cam jalnic...in fine, totusi si semifinala este un succes! avem acum 4 locuri asigurate in uefa la anu! poate undeva prin vise e si pentru noi un obiectiv in sezonul urmator in A! Very Happy

Chestia cu taranii n-o pricep, se amesteca lucrurile, din pacate nu numai in privinta asta.

Gac, stelutza nu ne-a reprezentat tara, a reprezentat (si reprezinta) un minister si un sistem tricefal (+dinamo + rapidul, politizat si dinamovizat in ultmii ani) bazat pe ceea ce au inventat la noi si numai la noi bolsevicii acum 60 de ani...Din pacate, la noi, sistemul..lucreaza, e viabil desi atat de anacronic si daunator...
MesajMesaj postat: Sun Apr 30, 2006 3:04 pm
Raspunde cu citat
gac200076
Moderator
Moderator

Vârsta: 31

22201 Lei grei
Items
more... 
Aderat10 Jul 2005
Mesaje1078
LocatieKöln

asta din punctul de vedere din Romania. In restul lumii aia cica sunt din Romania! Si noi parca ce natie suntem?

Si sa nu uitam ca mi se pare chiar de prost gust sa insultam taranii romani! stramosii nostri ai tuturor au fost tarani...sau ati avut toti strabunici intelectuali de la oras?? va insultati proprii stramosi mah! numai ca sefii stelutzelor sunt niste imbecili (de la oras) nu trebuie sa tot insultati taranii comparindu-i cu ridicolii de la steaua! daca l-as compara pe tataie ( Dumnezeu sa-l ierte!!) cu jiji....mi-ar fi chiar rusine...pt ca taranul roman este un om sincer care munceste din greu in timp ce jiji se poarta ca un nesimtit, injura si-si tamponeaza maibacu! va rog sa nu mai jigniti taranii sau ciobanii comparandu-i cu cei de la steaua, pentru ca ei sunt cu mult sub nivelul taranilor!!! Furious

Last edited by gac200076 on Sun Apr 30, 2006 5:18 pm
MesajMesaj postat: Sun Apr 30, 2006 5:03 pm
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

133956 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5185

gac, nu uita ca propaganda cu "taranii" a fost declansata de cei de la Rapid, ca o replica la afirmatiile rasiste ale celor de la ..steaua...si toata chestia asta a fost larg mediatizata in media noastra, in loc sa fie infierata...
MesajMesaj postat: Sun Apr 30, 2006 5:11 pm
Raspunde cu citat
gac200076
Moderator
Moderator

22201 Lei grei
Items
more... 
Aderat10 Jul 2005
Mesaje1078
LocatieKöln

si morcoveata de la eso vad ca face la fel si animeaza suporterii nostri sa se coboare la nivelul celor din capitala!
MesajMesaj postat: Wed May 10, 2006 2:39 pm
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

133956 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5185

GAC200076...

...moderator pe site-ul nostru, va fi prezent astazi la Eindhoven, unde va urmari finala Cupei UEFA . El a promis un reportaj interesant de la meciul care va opune formatia engleza Middlesbrough echipei spaniole FC Sevilla.
MesajMesaj postat: Wed May 10, 2006 8:12 pm
Raspunde cu citat
BigBrother
Moderator
Moderator

Vârsta: 20

23821 Lei grei
Items

Aderat04 Mar 2005
Mesaje1309
LocatieSTREHAIA / CRAIOVA

Foarte frumos!! Abia astept sa inceapa meciul!! Dar si reportajul lui Gac!! Bafta !
MesajMesaj postat: Wed May 10, 2006 11:39 pm
Raspunde cu citat
Adrian
Presedinte de club
Presedinte de club

985 Lei grei
Items

Aderat31 Oct 2004
Mesaje583
LocatieBucuresti

FC Sevilla - Middlesbrough 4-0 ... uite cine i-a batut pe Steaua de la 0-3. happy Laughing Laughing
MesajMesaj postat: Thu May 11, 2006 3:46 am
Raspunde cu citat
gac200076
Moderator
Moderator

22201 Lei grei
Items
more... 
Aderat10 Jul 2005
Mesaje1078
LocatieKöln

Am fost la Eindhoven si am vazut un meci de vis! Am avut parte de discutii cu suporterii ambelor tabere si nu pot decit sa-mi dau jos palaria pentru modul cum s-au comportat! Suporterii englezi sunt adevarati tipi fair play! Arata toti mai periculosi cu parul foarte scurt, tatuati, dar sunt foarte prietenosi! Chiar m-am pozat cu ei! Tot vroiau sa ma indoape cu bere...dar eu eram cu lucru... Smile Chiar dupa infringerea suferita, acestia au felicitat pe suporterii spanioli pentru meciul impecabil, zicind "Congratulations for the great match! You really earned the cup!"
Acest lucru chiar a aratat ca exista totusi fair play in fotbal! Voi reveni cu amanunte, poze si filme!
MesajMesaj postat: Thu May 11, 2006 4:12 am
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

133956 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5185

Ma bucur pentru tine ca ai avut parte de un spectacol pe cinste si inca pe viu.
Acuma, vino si cu dovezile (comentariu, poze, filmulete).
Cupa UEFA 2005-2006
  www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index -> FOTBAL EXTERN » Arhiva
Tu nu poti posta subiecte noi in acest forum
Tu nu poti raspunde la subiectele din acest forum
Tu nu poti edita mesajele tale din acest forum
Tu nu poti sterge mesajele tale din acest forum
Tu nu poti vota in poll-urile din acest forum
Toate orele sunt GMT + 3 Ore  
Pagina 5 of 5  
Du-te la pagina Precedentul  1, 2, 3, 4, 5

Posteaza subiect nou  Raspunde la subiect  

© Stiinta Craiova 2006
phpBB SEO