Navigare
| Navigare |
|
|
| XS NavMenus V: 1.0.26 |
Bine ati venit!
Google search
Ultimele topicuri
Statistici
Trafic
Linkuri
|
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
133956 Lei grei
Items |
| Aderat | 30 Oct 2004 | | Mesaje | 5185 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| gac200076 wrote: | eu personal am toata stima pentru tarani, chiar si pentru oieri....dar astia sa ramana in agricultura, ca in ghencea e greu de pastorit!
singura chestie e ca stelutzele ne-au reprezentat tara...si a iesit cam jalnic...in fine, totusi si semifinala este un succes! avem acum 4 locuri asigurate in uefa la anu! poate undeva prin vise e si pentru noi un obiectiv in sezonul urmator in A!  |
Chestia cu taranii n-o pricep, se amesteca lucrurile, din pacate nu numai in privinta asta.
Gac, stelutza nu ne-a reprezentat tara, a reprezentat (si reprezinta) un minister si un sistem tricefal (+dinamo + rapidul, politizat si dinamovizat in ultmii ani) bazat pe ceea ce au inventat la noi si numai la noi bolsevicii acum 60 de ani...Din pacate, la noi, sistemul..lucreaza, e viabil desi atat de anacronic si daunator... |
|
|
|
|
 | |  |
|
gac200076
|
| Moderator |

Vârsta: 31 |
22201 Lei grei
Items more... |
| Aderat | 10 Jul 2005 | | Mesaje | 1078 | | Locatie | Köln |
|
|
|
 |
 |
 |
|
asta din punctul de vedere din Romania. In restul lumii aia cica sunt din Romania! Si noi parca ce natie suntem?
Si sa nu uitam ca mi se pare chiar de prost gust sa insultam taranii romani! stramosii nostri ai tuturor au fost tarani...sau ati avut toti strabunici intelectuali de la oras?? va insultati proprii stramosi mah! numai ca sefii stelutzelor sunt niste imbecili (de la oras) nu trebuie sa tot insultati taranii comparindu-i cu ridicolii de la steaua! daca l-as compara pe tataie ( Dumnezeu sa-l ierte!!) cu jiji....mi-ar fi chiar rusine...pt ca taranul roman este un om sincer care munceste din greu in timp ce jiji se poarta ca un nesimtit, injura si-si tamponeaza maibacu! va rog sa nu mai jigniti taranii sau ciobanii comparandu-i cu cei de la steaua, pentru ca ei sunt cu mult sub nivelul taranilor!!!  |
|
Last edited by gac200076 on Sun Apr 30, 2006 5:18 pm |
|
|
|
 | |  |
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
133956 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| gac, nu uita ca propaganda cu "taranii" a fost declansata de cei de la Rapid, ca o replica la afirmatiile rasiste ale celor de la ..steaua...si toata chestia asta a fost larg mediatizata in media noastra, in loc sa fie infierata... |
|
|
|
|
|
gac200076
|
| Moderator |

22201 Lei grei
Items more... |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| si morcoveata de la eso vad ca face la fel si animeaza suporterii nostri sa se coboare la nivelul celor din capitala! |
|
|
|
|
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
133956 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
GAC200076...
...moderator pe site-ul nostru, va fi prezent astazi la Eindhoven, unde va urmari finala Cupei UEFA . El a promis un reportaj interesant de la meciul care va opune formatia engleza Middlesbrough echipei spaniole FC Sevilla. |
|
|
|
|
|
BigBrother
|
| Moderator |

Vârsta: 20 |
23821 Lei grei
Items |
| Aderat | 04 Mar 2005 | | Mesaje | 1309 | | Locatie | STREHAIA / CRAIOVA |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| Foarte frumos!! Abia astept sa inceapa meciul!! Dar si reportajul lui Gac!! Bafta ! |
|
|
|
|
|
Adrian
|
| Presedinte de club |

|
985 Lei grei
Items |
| Aderat | 31 Oct 2004 | | Mesaje | 583 | | Locatie | Bucuresti |
|
|
|
 |
 |
 |
|
FC Sevilla - Middlesbrough 4-0 ... uite cine i-a batut pe Steaua de la 0-3.  |
|
|
|
|
|
gac200076
|
| Moderator |

22201 Lei grei
Items more... |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Am fost la Eindhoven si am vazut un meci de vis! Am avut parte de discutii cu suporterii ambelor tabere si nu pot decit sa-mi dau jos palaria pentru modul cum s-au comportat! Suporterii englezi sunt adevarati tipi fair play! Arata toti mai periculosi cu parul foarte scurt, tatuati, dar sunt foarte prietenosi! Chiar m-am pozat cu ei! Tot vroiau sa ma indoape cu bere...dar eu eram cu lucru... Chiar dupa infringerea suferita, acestia au felicitat pe suporterii spanioli pentru meciul impecabil, zicind "Congratulations for the great match! You really earned the cup!"
Acest lucru chiar a aratat ca exista totusi fair play in fotbal! Voi reveni cu amanunte, poze si filme! |
|
|
|
|
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
133956 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Ma bucur pentru tine ca ai avut parte de un spectacol pe cinste si inca pe viu.
Acuma, vino si cu dovezile (comentariu, poze, filmulete). |
|
|
|
|
|
|