.  
Inregistrare FAQ Lista Membrilor Cautare www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index

www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index -> FOTBAL EXTERN » Arhiva » Cupa UEFA 2006-07 Du-te la pagina Precedentul  1, 2, 3
Posteaza subiect nou  Raspunde la subiect
Navigare
Bine ati venit!

Timpul este acum Sat May 17, 2008 12:22 pm

Toate orele sunt GMT + 3 Ore
Utilizator:

Parola:

Send me a new password

Google search
Google
Ultimele topicuri
Statistici

Trafic
Linkuri
MesajMesaj postat: Fri May 04, 2007 6:12 am
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

132098 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5134

Finala se va juca intre detinatoarea trofeului, FC Sevilla, care a reusit sa remonteze handicapul de un gol (0-1) din tur si sa castige cu 2-0 si Espanol Barcelona, care a invins de doua ori Werder Bremen (3-0 si 2-1).
MesajMesaj postat: Fri May 04, 2007 10:36 am
Raspunde cu citat
gac200076
Presedinte de club
Presedinte de club

Vârsta: 31

20879 Lei grei
Items
more... 
Aderat10 Jul 2005
Mesaje1040
LocatieKöln

principalul vinovat al meciului retur a lui bremen cu espanyol a fost fara dubii internationalul german klose. acesta a primit al doilea cartonas galben dupa ce a simulat un fault in careu! asta era in min 20, iar echipa sa conducea deja cu 1-0 si facea presiune. dupa eliminare, in 10 oameni meciul a fost practic decis! un comportament slab a lui klose, care acum pe ultima 100 de m a campionatului german si dupa meciul tur din cupa uefa poarta tratative cu alte cluburi in loc sa isi vada de fotbal! un comportament ciudat, egoist si daunator clubului la care joaca! nu mi-as dori un jucator cu un asemenea caracter la echipa mea!
MesajMesaj postat: Thu May 17, 2007 4:26 am
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

132098 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5134

CUPA UEFA: DIN NOU FC SEVILLA!

In finala Cupei UEFA, disputata la Glasgow s-au intalnit, miercuri 16 mai, FC Sevilla, detinatoarea trofeului si Espanol Barcelona. Dupa o partida dramatica, cu patru goluri, prelungiri si lovituri de departajare, echipa andaluza a reusit sa cucereasca pentru a doua oara consecutiv trofeul. Scorul a fost deschis de sevillieni, in min. 18, dupa o excelenta cursa a lui Adriano. Catalanii au egalat 10 minute mai tarziu prin Riera, sut de la marginea careului mare. Espanol a dominat in continuare, ratand bune ocazii, inclusiv o bara a aceluiasi Reira. Din pacate pentru ei, Moises este eliminat in min. 68 si jocul se echilibreaza. Prelungirile au consemnat alte doua goluri. Mai intai Kanoute aduce din nou Sevilla in avantaj (min. 115), pentru ca egalarea sa fie restabilita in min. 115, printr-un sut bomba, de la 25 m al lui Jonatas. Loviturile de departajare au revenit clar andaluzilor, care au ratat o singura data (Alves) si au transformat de trei ori (Kanoute, Kerzakov, Puerta), in vreme ce Espanol a reusit doar un gol (Pandiani) si trei ratari, Palop aparand suturile lui Garcia, Jonatas si Torrejon.
MesajMesaj postat: Thu May 17, 2007 5:26 pm
Raspunde cu citat
gac200076
Presedinte de club
Presedinte de club

Vârsta: 31

20879 Lei grei
Items
more... 
Aderat10 Jul 2005
Mesaje1040
LocatieKöln

palop a jucat senzational! ela castigat practic singur finala! Very Happy
Cupa UEFA 2006-07
  www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index -> FOTBAL EXTERN » Arhiva
Tu nu poti posta subiecte noi in acest forum
Tu nu poti raspunde la subiectele din acest forum
Tu nu poti edita mesajele tale din acest forum
Tu nu poti sterge mesajele tale din acest forum
Tu nu poti vota in poll-urile din acest forum
Toate orele sunt GMT + 3 Ore  
Pagina 3 of 3  
Du-te la pagina Precedentul  1, 2, 3

Posteaza subiect nou  Raspunde la subiect  

© Stiinta Craiova 2006
phpBB SEO