.  
Inregistrare FAQ Lista Membrilor Cautare www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index

www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index » MASS-MEDIA » De-ale lui Nea Mitica...
Posteaza subiect nou  Raspunde la subiect
Navigare
Bine ati venit!

Timpul este acum Sun Jul 06, 2008 2:05 am

Toate orele sunt GMT + 3 Ore
Utilizator:

Parola:

Send me a new password

Google search
Google
Ultimele topicuri
Statistici

Trafic
Linkuri
De-ale lui Nea Mitica...
MesajMesaj postat: Mon Oct 22, 2007 11:28 pm
Raspunde cu citat
TitanGirl
Moderator
Moderator

160874 Lei grei
Items

Aderat14 Nov 2004
Mesaje2647
LocatieHouston

DRAGOMIR: 'NU INTELEG DE CE CRAIOVA NU E SUS'

Luni, 22 Octombrie 2007

Dumitru DragomirPresedintele LPF, Dumitru Dragomir, a declarat aseara într-o interventie telefonica la Radio Oltenia Craiova, în cadrul emisiunii „Arena sportiva”, ca nu îsi explica de ce Universitatea Craiova se afla pe locul 12 în clasament.

„Sincer, nu pot sa-mi explic de ce echipa nu-si da drumul si nu reuseste sa câstige mai multe jocuri. Au o echipa buna acolo, le-a facut Mititelu super conditii, au doi-trei jucatori care pot evolua si în echipa nationala, dar nu-mi dau seama de ce nu merge treaba. Mititelu vorbeste mult mai elevat, nu mai spune tâmpenii, însa cred ca Stiinta va exploda în curând”, a declarat Dumitru Dragomir.

Acesta a tinut în mod special sa-i ia apararea lui Mircea Bornescu si crede ca decizia Comisiei de Disciplina a fost exagerata. „Sase etape pentru Bornescu sunt enorm. Nu se face asa ceva. Sunt convins ca daca era în atributia LPF nu primea nicio etapa Mircea. Cei de al Comisia de Apel ar trebui sa-i ridice suspendarea, deoarece acolo nu a fost intentie. Pacat ca la Universitatea Craiova nu mai este acest conducator tânar, Ovidiu Costesin. Baiatul asta avea intrare pe orice usa la FRF si LPF, era de bun simt si devenise unul dintre cei mai buni conducatori din fotbalul românesc. Stia regulamentul si prezenta foarte bine cazurile Craiovei. Sunt convins ca daca era el la cazul Bornescu oltenii mei scapau fara suspendare. Eu în locul lui Mititelu as face tot posibilul sa-l aduc din nou pe Costesin la Craiova, pentru ca sigur îl va lua o echipa mare”, a mai spus Dragomir.
Narcis DREJAN

Sursa: Prosport
MesajMesaj postat: Tue Oct 23, 2007 3:27 am
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

133895 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5183

Iar eu nu inteleg de ce mitica nu e jos, in beci, la intuneric...Rolling Eyes
MesajMesaj postat: Thu Jan 24, 2008 2:00 pm
Raspunde cu citat
alin_cv
Suporter
Suporter

843 Lei grei
Items

Aderat26 Jul 2007
Mesaje36
Locatiecraiova

PUSCARIEEEE-LA OCNA.Cu el ar trebui sa inceapa ancheta DNA.Mama lui de securist spurcat angry
De-ale lui Nea Mitica...
  www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index » MASS-MEDIA
Tu nu poti posta subiecte noi in acest forum
Tu nu poti raspunde la subiectele din acest forum
Tu nu poti edita mesajele tale din acest forum
Tu nu poti sterge mesajele tale din acest forum
Tu nu poti vota in poll-urile din acest forum
Toate orele sunt GMT + 3 Ore  
Pagina 1 of 1  

Posteaza subiect nou  Raspunde la subiect  

© Stiinta Craiova 2006
phpBB SEO