Navigare
| Navigare |
|
|
| XS NavMenus V: 1.0.26 |
Bine ati venit!
Google search
Ultimele topicuri
Statistici
Trafic
Linkuri
|
 | De-ale lui Nea Mitica... |  |
|
TitanGirl
|
| Moderator |

|
160874 Lei grei
Items |
| Aderat | 14 Nov 2004 | | Mesaje | 2647 | | Locatie | Houston |
|
|
|
 |
 |
 |
|
DRAGOMIR: 'NU INTELEG DE CE CRAIOVA NU E SUS'
Luni, 22 Octombrie 2007
Dumitru DragomirPresedintele LPF, Dumitru Dragomir, a declarat aseara într-o interventie telefonica la Radio Oltenia Craiova, în cadrul emisiunii „Arena sportiva”, ca nu îsi explica de ce Universitatea Craiova se afla pe locul 12 în clasament.
„Sincer, nu pot sa-mi explic de ce echipa nu-si da drumul si nu reuseste sa câstige mai multe jocuri. Au o echipa buna acolo, le-a facut Mititelu super conditii, au doi-trei jucatori care pot evolua si în echipa nationala, dar nu-mi dau seama de ce nu merge treaba. Mititelu vorbeste mult mai elevat, nu mai spune tâmpenii, însa cred ca Stiinta va exploda în curând”, a declarat Dumitru Dragomir.
Acesta a tinut în mod special sa-i ia apararea lui Mircea Bornescu si crede ca decizia Comisiei de Disciplina a fost exagerata. „Sase etape pentru Bornescu sunt enorm. Nu se face asa ceva. Sunt convins ca daca era în atributia LPF nu primea nicio etapa Mircea. Cei de al Comisia de Apel ar trebui sa-i ridice suspendarea, deoarece acolo nu a fost intentie. Pacat ca la Universitatea Craiova nu mai este acest conducator tânar, Ovidiu Costesin. Baiatul asta avea intrare pe orice usa la FRF si LPF, era de bun simt si devenise unul dintre cei mai buni conducatori din fotbalul românesc. Stia regulamentul si prezenta foarte bine cazurile Craiovei. Sunt convins ca daca era el la cazul Bornescu oltenii mei scapau fara suspendare. Eu în locul lui Mititelu as face tot posibilul sa-l aduc din nou pe Costesin la Craiova, pentru ca sigur îl va lua o echipa mare”, a mai spus Dragomir.
Narcis DREJAN
Sursa: Prosport |
|
|
|
|
 | |  |
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
133895 Lei grei
Items |
| Aderat | 30 Oct 2004 | | Mesaje | 5183 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Iar eu nu inteleg de ce mitica nu e jos, in beci, la intuneric... |
|
|
|
|
|
alin_cv
|
| Suporter |

|
843 Lei grei
Items |
| Aderat | 26 Jul 2007 | | Mesaje | 36 | | Locatie | craiova |
|
|
|
 |
 |
 |
|
PUSCARIEEEE-LA OCNA.Cu el ar trebui sa inceapa ancheta DNA.Mama lui de securist spurcat  |
|
|
|
|
|