.  
Inregistrare FAQ Lista Membrilor Cautare www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index

www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index -> FOTBAL INTERN » Arhiva » Debarcarea lui Craciunescu
Posteaza subiect nou  Raspunde la subiect
Navigare
Bine ati venit!

Timpul este acum Sat Jul 05, 2008 3:28 pm

Toate orele sunt GMT + 3 Ore
Utilizator:

Parola:

Send me a new password

Google search
Google
Ultimele topicuri
Statistici

Trafic
Linkuri

Sunteti de acord cu demiterea lui Craciunescu?
Da
0%
 0%  [ 0 ]
Nu
83%
 83%  [ 5 ]
Nu ma intereseaza
16%
 16%  [ 1 ]
Total Voturi : 6

Debarcarea lui Craciunescu
MesajMesaj postat: Fri Oct 28, 2005 6:29 pm
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

133895 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5183

Se pare ca Nasu' a inceput sa faca un pic de curatenie in jurul lui pentru a-si pregati realegerea in fruntea bucatelor federale.
Dupa Bivolaru, urmeaza Craciunescu.

"Astăzi, Mircea Sandu, preşedintele FRF, a convocat 15 foşti arbitri internaţionali, în frunte cu preşedintele CCA, Ion Crăciunescu (foto), pentru a analiza situaţia actuală a arbitrajului românesc. ÃŽn urma unui vot secret s-au înregistrat 10 voturi pentru destituirea lui Crăciunescu din funcţia de şef al arbitrilor şi unul singur pentru păstrarea sa în post. Adrian Porumboiu nu a votat preferând să se abţină. Votul membrilor CCA reprezintă o recomandare pentru Comitetul Executiv al FRF, singurul abilitat să-l schimbe pe Crăciunescu, care se va întruni în zilele următoare."

Sursa Prosport
MesajMesaj postat: Fri Oct 28, 2005 11:07 pm
Raspunde cu citat
BigBrother
Moderator
Moderator

Vârsta: 20

23782 Lei grei
Items

Aderat04 Mar 2005
Mesaje1308
LocatieSTREHAIA / CRAIOVA

Are un tupeu fantastic si o nesimtire nemarginita. Dupa ce ca tine si cu dintii de presedentie, nefacand nimic, mai are si nerusinarea sa dea in niste oameni care fac cat de cat lucruri bune. Parerea mea este ca I. Craciunescu este potrivit pt functia pe care o ocupa si nu trebuie schimbat. Este omul care a schimbat in bine arbitrajul. Cred ca M. Sandu incearca sa-si impuna niste oameni ai sai.

PS: RUSINICA!!! RUSINICA!!! Wall Wall Wall
MesajMesaj postat: Sat Oct 29, 2005 11:56 am
Raspunde cu citat
emil ungureanu
Presedinte de club
Presedinte de club

1261 Lei grei
Items

Aderat18 Feb 2005
Mesaje737
Locatiebrisbane australia

Postai pe prosport sa fie arestati amindoi... jiji si nasu... ce multe bune facu craciunoiu ?
MesajMesaj postat: Fri Nov 04, 2005 4:50 pm
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

133895 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5183

S-a decis demiterea lui Craciunescu. Mai jos, un articol din Prosport pe aceasta tema:

"Crăciunescu: "Nu am crezut în viaţa mea că Mircea Sandu poate să înjure şi să ameninţe un om aşa cum a făcut-o azi"

Fostul preşedinte al CCA, Ion Crăciunescu, a declarat, după Comitetul Executiv în care s-a decis înlocuirea sa din funcţie, că, în cadrul şedinţei, a fost înjurat şi ameninţat de preşedintele FRF, Mircea Sandu.
"Ce s-a întâmplat astăzi este încă o pagină de ruşine în istoria fotbalului românesc. Nu am crezut în viaţa mea că un preşedinte de federaţie poate să înjure şi să ameninţe un om aşa cum a făcut Mircea Sandu cu mine. Eu i-am spus doar atât: «Să dea Dumnezeu să rămâneţi veşnic aici, cum a fost şi Ceauşescu 30 de ani», iar dânsul a proferat injurii şi m-a ameninţat cu FIFA şi UEFA că-mi arată el mie. Dar Mircea Sandu nu poate să-mi ia nimic, pentru că tot ce am făcut, am făcut pe munca mea", a spus Crăciunescu.
Crăciunescu a menţionat că Mircea Sandu s-a pronunţat împotriva sa, înainte de a supune la vot în Comitetul Executiv. "Domnul preşedinte s-a pronunţat împotriva mea, înainte de a supune la vot. M-a înjurat cu morţi, cu d-astea. Iau în calcul şi varianta să-l dau în judecată, pentru că au fost şi alţii de faţă", a subliniat Crăciunescu
ÃŽntrebat ce motive i-au fost menţionate pentru a i se explica demiterea, Crăciunescu a răspuns: " Pe motiv că aşa au votat respectivii (n.r. - membrii CCA). Dar FIFA ne-a catalogat, într-un raport, ca a doua federaţie, la capitolul arbitraj, cu activitate spre excelent".
Ion Crăciunescu a afirmat că s-a "îngrozit" de ceea ce s-a spus la Comitetul Executiv, menţionând că nu a crezut că se poate ajunge atât de departe.
"Deşi sunt angajat al FRF nu mi s-a spus de cererea domnnului Chivorchian de analiză a arbitrajului. Mi s-a pus în faţă direct la şedinţă, dar a fost o cerere de analiză a întregului arbitraj, nu al lui Crăciunescu ca persoană. Acum 10 zile Sandu spunea că este mulţumit de mine, dar acum s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Dacă stai şi le pui cap la cap te gândeşti dacă suntem în mileniul trei, în România sau în altă parte", a subliniat Crăciunescu.
ÃŽntrebat care este motivul real al demiterii sale, Sandu a spus: "Problema aceasta cu alegerile a tulburat apele şi s-a vrut să se creeze anumite satisfacţii pentru anumite persoane. Nu ştiu dacă Mircea Sandu a câştigat voturi prin demiterea mea, dar o să vedem la alegeri".
Crăciunescu a declarat că arbitrii au depus o scrisoare de adeziune, prin care au cerut să nu fie schimbat din funcţie. Ion Crăciunescu a declarat că îşi doreşte să revină în funcţia de preşedinte al CCA, cu un alt preşedinte la FRF.
De asemenea, Crăciunescu a spus, ironic, că o să-l voteze pe Mircea Sandu la funcţia de preşedinte al FRF. "Eu o să-l votez pe Mircea Sandu, pe cine să votez? Merg cu Mircea Sandu până la moarte", a spus Crăciunescu, care nu ştie cu cine va fi înlocuit.
ÃŽntrebat ce va face în continuare, Crăciunescu a răspuns: "Nu mă duc la ISM, Gică Popescu să vină la FRF".
Dumitru Dragomir a spus că a fost singurul care a votat pentru Ion Crăciunescu. "Eu am votat cu Crăciunescu, Becali s-a retras, a fost un singur vot pentru Crăciunescu, al meu, au fost trei persoane care s-au abţinut", a spus Dragomir.
La începutul săptămânii viitoare se va lua o decizie privind numirea unui interimar în funcţia de preşedinte al CCA."
MesajMesaj postat: Fri Nov 04, 2005 9:00 pm
Raspunde cu citat
flipper
Presedinte de club
Presedinte de club

Vârsta: 30

17694 Lei grei
Items

Aderat01 Nov 2004
Mesaje840
Locatiecraiova

am votat ca nu sunt de acord cu demiterea, nu pentru ca sunt un admirator al lui craciunescu ci pt modul in care a fost destituit. si am citit ca l-a injurat sandu urat de tot.
MesajMesaj postat: Sun Nov 06, 2005 12:59 am
Raspunde cu citat
emil ungureanu
Presedinte de club
Presedinte de club

1261 Lei grei
Items

Aderat18 Feb 2005
Mesaje737
Locatiebrisbane australia

sandu a folosit cuvinte stradale contra lui craciunescu, nu vreau sa le scriu pe acest forum, asa cum Prosport a zis-o.
acest sandu traeste in lume civilizata ?

idea devil
MesajMesaj postat: Sun Nov 06, 2005 1:01 am
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

133895 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5183

da, sandu traieste in prorpiul univers "civilizat" pe care si l-a construit impreuna cu kassay, a. valentin, bivolaru, dragomir si altii...
MesajMesaj postat: Sun Nov 06, 2005 1:16 am
Raspunde cu citat
BigBrother
Moderator
Moderator

Vârsta: 20

23782 Lei grei
Items

Aderat04 Mar 2005
Mesaje1308
LocatieSTREHAIA / CRAIOVA

Am vazut la tv k Dragomir i-a tinut parte lui Craciunescu si a fost impotriva demiterii lui, iar Bivolaru parca si-a dat demisia....oricum sunt multe jocuri de culise pe care oamenii simpli nu le vor stii. Cert este ca Mircea Sandu nu intelege termenul de democratie, vot secret si altele. Cu astfel de perdonaje in functii importante nu vom putea face progrese pt a intra in UE. Lui M Sandu nu-i place ideea k are contracandidati si de aceea a intrat in panica si a inceput sa ameninte in stanga si in dreapta. Se simte amenintat de ceilalti. Tare mult mi-ar placea sa castige G Popescu. Bafta domne`!!
MesajMesaj postat: Sun Nov 06, 2005 1:19 am
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

133895 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5183

da, cred ca multe jocuri de culise vor ramane..nestiute..eu cred ca dragomir a luat apararea lui craciuenscu doar de fatada..personajul nu poate fi decat in aceeasi barca cu sandu..
Debarcarea lui Craciunescu
  www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index -> FOTBAL INTERN » Arhiva
Tu nu poti posta subiecte noi in acest forum
Tu nu poti raspunde la subiectele din acest forum
Tu nu poti edita mesajele tale din acest forum
Tu nu poti sterge mesajele tale din acest forum
Tu nu poti vota in poll-urile din acest forum
Toate orele sunt GMT + 3 Ore  
Pagina 1 of 1  

Posteaza subiect nou  Raspunde la subiect  

© Stiinta Craiova 2006
phpBB SEO