.  
Inregistrare FAQ Lista Membrilor Cautare www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index

www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index » CONDUCEREA » Demisii: Geolgau si Cristescu
Posteaza subiect nou  Raspunde la subiect
Navigare
Bine ati venit!

Timpul este acum Mon Jul 07, 2008 3:09 am

Toate orele sunt GMT + 3 Ore
Utilizator:

Parola:

Send me a new password

Google search
Google
Ultimele topicuri
Statistici

Trafic
Linkuri

Credeti ca Geolgau si Cristescu au luat decizia corecta?
Da
0%
 0%  [ 0 ]
Nu
100%
 100%  [ 4 ]
Total Voturi : 4

Demisii: Geolgau si Cristescu
MesajMesaj postat: Sun Apr 15, 2007 7:46 pm
Raspunde cu citat
TitanGirl
Moderator
Moderator

160874 Lei grei
Items

Aderat14 Nov 2004
Mesaje2647
LocatieHouston

PROSPORT
Geolgău şi Cristescu au demisionat de la Universitatea
Gheorghita Geolgau
Preşedintele clubului Universitatea Craiova, Gheorghiţă Geolgău, şi vicepreşedintele Silvian Cristescu, au demisionat, duminică, din funcţiile pe care le deţineau în structurile de conducere ale grupării oltene.

Surse din cadrul clubului susţin că Geolgău şi Cristescu au demisionat pentru că nu vor să fie părtaşi la retrogradarea echipei cu Ştefan Stoica la conducerea tehnică.

Geolgău declarase, sâmbătă, imediat după înfrângerea pe care Universitatea Craiova a suferit-o, în deplasare, cu scorul de 4-1, în faţa formaţiei Oţelul Galaţi, că îi va cere patronului Adrian Mititelu să se gândească serios la schimbarea antrenorului Ştefan Stoica. "Trebuie un şoc la echipă. Suntem într-o situaţie foarte grea, iar eu voi cere patronului să ia foarte în serios o schimbare la echipă, pentru că în această situaţie ne îndreptăm cu paşi repezi spre Liga a II-a. Toată stima pentru Fane Stoica, eu l-am propus, dar când n-ai rezultate, chiar dacă te cheamă Capello, nu poţi sta la nesfârşit pe banca unei echipe", a spus Geolgău, care nu a făcut deplasarea alături de echipă la Galaţi.

După 26 de etape, Universitatea Craiova ocupă locul 14 în clasamentul Ligii I, cu 28 de puncte, cinci mai multe decât următoarea clasată, Ceahlăul Piatra Neamţ, prima formaţie ce ocupă o poziţie retrogradabilă. În ultimele zece partide, Universitatea Craiova a înregistrat şase remize şi patru înfrângeri, ultima victorie în Liga I datând din etapa a XVI-a, 1-0, pe teren propriu, cu Farul Constanţa, la 17 noiembrie 2006.
MesajMesaj postat: Mon Apr 16, 2007 12:47 am
Raspunde cu citat
TitanGirl
Moderator
Moderator

160874 Lei grei
Items

Aderat14 Nov 2004
Mesaje2647
LocatieHouston

EDITIE SPECIALA
Geolgău şi Cristescu renunţă
Aparut in ziua de Luni 16 Aprilie 2007

Preşedintele şi vicepreşedintele Universităţii Craiova, Ion Geolgău şi Silvian Cristescu, au anunţat ieri că demisionează de la cârma formaţiei din Bănie din cauza rezultatelor slabe obţinute în ultima vreme, susţinând că nu vor să fie părtaşi la retrogradarea echipei. Astăzi urmează ca demisiile să fie înaintate şi analizate de către Consiliul Director. Geolgău a afirmat sâmbătă seara că îi va propune finanţatorului Adrian Mititelu demiterea antrenorului principal Ştefan Stoica din cauza parcursului formaţiei. “Trebuie un şoc la echipă. Suntem într-o situaţie foarte grea, iar eu voi cere patronului să ia foarte în serios o schimbare la echipă, pentru că în acest mod ne îndreptăm cu paşi repezi spre Liga a II-a. Toată stima pentru Fane Stoica, eu l-am propus, dar când n-ai rezultate, chiar dacă te cheamă Capello, nu poţi sta la nesfârşit pe banca unei echipe”, a declarat Geolgău.
MesajMesaj postat: Mon Apr 16, 2007 1:55 am
Raspunde cu citat
TitanGirl
Moderator
Moderator

160874 Lei grei
Items

Aderat14 Nov 2004
Mesaje2647
LocatieHouston

GAZETA DE SUD
Geolgău şi Cristescu i-au întors spatele lui Fane Stoica

Conducerea îl vrea afară pe Mourinho
Sport - Alexandru VIRTOSU
(citeste alte articole de acelasi autor »)

Preşedintele şi vicepreşedinte Universităţii s-au „cerut afară“, pentru că nu vor să fie părtaşi la o nouă retrogradare a Ştiinţei, doar pentru că patronul echipei s-a jurat că-l ţine pe Fane Stoica.

La finele partidei cu Oţelul, pierdută fără drept de apel de Universitatea, antrenorul Ştiinţei, Ştefan Stoica, a recunoscut că echipa sa a făcut figuraţie pe teren şi că a fost depăşită la toate capitolele. Cu toate acestea, „Mourinho“ este convins că va reuşi să strângă rândurile şi, începând cu meciul viitor, mai precis cu Unirea Urziceni, atitudinea echipei se va schimba radical.
„Am fost depăşiţi la toate capitolele şi, de când sunt la Craiova, nu am suferit o mai mare umilinţă. Am trăit la acest meci cea mai neagră filă din capitolul de antrenor al Universităţii Craiova. Gălăţenii au făcut ce au vrut cu noi pe teren. Avem un program greu şi trebuie să ne revenim pentru a evita retrogradarea“, a spus Fane Stoica, recunoscând că Ştiinţa este în degringoladă.

Geolgău şi Cristescu s-au săturat

Prestaţia lamentabilă a Ştiinţei în meciul de sâmbătă, coroborată cu ideea că alb-albaştrii nu au mai câştigat nici un meci din noiembrie anul trecut, l-a determinat pe Ion Geolgău, care nu a făcut deplasarea la Galaţi, să ceară iniţial demisia „principalului“ Fane Stoica. Preşedintele juveţilor a afirmat că situaţia este disperată şi că echipa are nevoie de un şoc şi de un antrenor foarte bun dacă nu vrea să joace din nou la matineu.
„Sunt foarte supărat. De zece meciuri nu mai batem pe nimeni. Trebuie un şoc la echipă. Suntem într-o situaţie foarte grea, iar eu voi cere patronului să ia foarte în serios o schimbare la echipă, pentru că în această situaţie ne îndreptăm cu paşi repezi spre Liga a II-a. Toată stima pentru Fane Stoica, eu l-am propus, dar când n-ai rezultate, chiar dacă te cheamă Capello, nu poţi sta la nesfârşit pe banca unei echipe“, a spus Geolgău imediat după meci.
La rândul său, tehnicianul craiovean a afirmat că nu-şi simte ameninţat scaunul, mai ales în momentul de faţă, când pe Universitatea o aşteaptă numai meciuri grele. „Nu îmi simt postul ameninţat. Nu m-a anunţat nimeni că voi fi dat afară dacă pierd la Galaţi“, a punctat Stoica, bazându-se pe jurămintele patronului Adrian Mititelu în zilele premergătoare partidei cu Oţelul.

Mititelu are de ales

Văzând că Fane Stoica este susţinut în continuare de Adrian Mititelu, conform NewsIn, Ion Geolgău şi Silvian Cristescu şi-au dat ieri demisia, motivându-şi gesturile prin faptul că nu vor să fie părtaşi la retrogradarea echipei cu „Mourinho“ la conducerea tehnică. Surse din cadrul clubului susţin însă că există varianta ca ambii oficiali să revină asupra deciziei după o întrevedere cu patronul Ştiinţei.
În cazul în care se va întâmpla acest lucru, este foarte posibil ca, în zilele următoare, dacă nu chiar astăzi, să se întrunească membrii Consiliului Director şi, în urma discuţiilor, să se decidă soarta lui Fane Stoica, iar susţinerea venită din partea lui Mititelu să „pălească“ în faţa voinţei majorităţii.
MesajMesaj postat: Mon Apr 16, 2007 2:24 am
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

133956 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5185

Aceste demisii, din pacate, vin intr-un moment nepotrivit si tensioneaza si mai mult o situatie deja dificila.
MesajMesaj postat: Mon Apr 16, 2007 3:14 am
Raspunde cu citat
BigBrother
Moderator
Moderator

Vârsta: 20

23821 Lei grei
Items

Aderat04 Mar 2005
Mesaje1309
LocatieSTREHAIA / CRAIOVA

Citat:

Cred ca acesti oameni sunt niste lasi, sunt lipsiti de caracter si au facut o mare greseala!! Atata timp cat detii o functie si lucrul se face ca intr-o echipa, nu poti sa lasi lucrurile neterminate si sa-ti parasesti colaboratorii intr-un moment greu. Ideal ar fi fost ca acesti oameni sa-si fi dus mandat pana la capat si sa-si asume responsabilitatile, orice s-ar fi intamplat cu aceasta echipa!!!!!
MesajMesaj postat: Mon Apr 16, 2007 3:44 am
Raspunde cu citat
TitanGirl
Moderator
Moderator

160874 Lei grei
Items

Aderat14 Nov 2004
Mesaje2647
LocatieHouston

BigBrother wrote:
Citat:

Cred ca acesti oameni sunt niste lasi, sunt lipsiti de caracter si au facut o mare greseala!! Atata timp cat detii o functie si lucrul se face ca intr-o echipa, nu poti sa lasi lucrurile neterminate si sa-ti parasesti colaboratorii intr-un moment greu. Ideal ar fi fost ca acesti oameni sa-si fi dus mandat pana la capat si sa-si asume responsabilitatile, orice s-ar fi intamplat cu aceasta echipa!!!!!

De acord!! Nu ar fi trebuit sa demisioneze intr-un moment atat de greu! Dar asa se intampla mereu la noi, din pacate! Sad
MesajMesaj postat: Mon Apr 16, 2007 9:12 am
Raspunde cu citat
Triplefleosc
Suporter infocat
Suporter infocat

3303 Lei grei
Items

Aderat21 Jul 2006
Mesaje120
LocatieBucuresti

Echipa chiar trece prin momente grele si nu asa ar fi trebuit sa procedeze. Sincer as vrea sa vad si eu un campionat in care nu pleaca nimeni de la Craiova... Sad
MesajMesaj postat: Mon Apr 16, 2007 3:06 pm
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

133956 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5185

Geolgau a revenit asupra deciziei de a demisiona.
Iata un info din Prosport:

"Geolgău a revenit asupra deciziei - rămâne la Craiova

Preşedintele clubului Universitatea Craiova, Gheorghiţă Geolgău, a revenit asupra deciziei de a demisiona pentru liniştea echipei, după ce, cu o zi în urmă, hotărâse să renunţe la funcţia deţinută la gruparea din Bănie.

"Am revenit pentru liniştea echipei. Să nu se înţeleagă că am avut ceva personal cu Fane Stoica. Trebuie să strângem rândurile pentru a ieşi din această situaţie. Am convingerea că vom reuşi iar în următoarele 4-5 partide să ne asigurăm liniştea", a declarat Geolgău.

Geolgău şi vicepreşedintele Silvian Cristescu au demisionat, duminică, din funcţiile pe care le deţineau în structurile de conducere ale grupării oltene, surse din cadrul clubului susţinând că cei au demisionat pentru că nu vor să fie părtaşi la retrogradarea echipei cu Ştefan Stoica la conducerea tehnică.

Duminică noaptea, patronul Universităţii Craiova, Adrian Mititelu, s-a întâlnit cu antrenorul Ştefan Stoica şi l-a asigurat pe acesta că postul nu îi este ameninţat după înfrângerea din meciul cu Oţelul Galaţi, scor 4-1.

"Mă bucur că am reuşit să-mi calmez colaboratorii. Ştiu că este o situaţie grea dar sunt sigur că vom trece peste ea. Şi eu sunt foarte obosit după acestă perioadă dar şi dezamăgit de ultimele rezulate. Ce ar fi trebuit să fac acum, să-mi dau demisia?", a spus Mititelu."
MesajMesaj postat: Mon Apr 16, 2007 5:06 pm
Raspunde cu citat
BigBrother
Moderator
Moderator

Vârsta: 20

23821 Lei grei
Items

Aderat04 Mar 2005
Mesaje1309
LocatieSTREHAIA / CRAIOVA

Cred ca a urmarit reactiile suporterilor dp forumuri si si-a dat seama ca a gresit!! Smile))))))))))
E bine ca a revenit asupra deciziei!! Chiar nu era nevoie de tensiune mai mult decat este in jurul echipei in momentul actual. Macar sa-si duca mandatul pana la vara cand se va termina campionatul si abia atunci sa ia o decizie!! Wink
A facut o miscare inteleapta!!!!!
MesajMesaj postat: Mon Apr 16, 2007 10:57 pm
Raspunde cu citat
Triplefleosc
Suporter infocat
Suporter infocat

3303 Lei grei
Items

Aderat21 Jul 2006
Mesaje120
LocatieBucuresti

Si eu sunt pentru continuitate. Sa speram ca o sa revina lucrurile la normal...
MesajMesaj postat: Tue Apr 17, 2007 12:47 am
Raspunde cu citat
TitanGirl
Moderator
Moderator

160874 Lei grei
Items

Aderat14 Nov 2004
Mesaje2647
LocatieHouston

Geolgău şi Cristescu au revenit asupra deciziei, iar Fane Stoica tot n-a plecat

Demisii inutile
Sport - Alexandru VIRTOSU
(citeste alte articole de acelasi autor »)

Alb-albaştrii s-au antrenat ieri în efectiv complet, fiind supervizaţi de conducătorii care s-au împăcat cu gândul că „Mourinho“ rămâne antrenorul Ştiinţei.

La doar câteva ore după prezentarea demisiilor, Ion Geolgău şi Silvian Cristescu au revenit asupra deciziei, aşa cum se aştepta toată suflarea alb-albastră. Atât preşedintele, cât şi „vicele“ Ştiinţei au afirmat că au revenit la sentimente mai bune numai după ce au discutat cu patronul Adrian Mititelu. Ion Geolgău a afirmat că şi-a dat seama că demisia sa nu poate face decât rău echipei şi că nu doreşte ca plecarea sa să fie asociată cu o eventuală divergenţă cu Fane Stoica, deşi îi ceruse „capul“ antrenorului. „După o discuţie cu Adrian Mititelu, mi-am dat seama că este mai bine să rămân în funcţie. Fac asta pentru binele echipei, pentru a păstra liniştea în lot şi pentru a nu se asocia decizia mea cu o eventuală divergenţă cu Ştefan Stoica“, a spus ieri preşedintele Ştiinţei, Ion Geolgău.
La rândul său, Silvian Cristescu a afirmat că nu şi-a depus demisia pentru că voia să scape de „Mourinho“, ci doar pentru că avea nevoie de o pauză, iar acum, când toate lucrurile par să se fi liniştit, „vicele“ Universităţii nu se gândeşte decât la redresarea situaţiei. „Nu luasem acea decizie pentru că aş fi vrut ca Ştefan Stoica să plece, ci doar pentru că aveam nevoie de o pauză după aceste rezultate proaste. Sper să reuşim să redresăm situaţia, pentru că nu vrem să retrogradăm imediat după ce am revenit în primul eşalon“, a afirmat Silvian Cristescu.

„Mourinho“, îngândurat

Devenind mărul discordiei în scandalul demisiilor, Fane Stoica nu a renunţat să lupte pentru a se menţine în postul său de antrenor al Universităţii şi s-a prezentat ieri la pregătirea echipei, ca şi cum nu s-ar fi întâmplat nimic, deşi pe figura sa se „citea“ neliniştea.
Acest lucru a fost certificat şi de comportamentul tehnicianului din timpul unicului antrenament, susţinut de la ora 16.00, în cantonamentul de la Lunca Jiului.
Fane Stoica nu şi-a mai încurajat elevii cum o făcea nu de mult - „copiii mei“, „vitejii mei“ sau „suntem cei mai buni“, ci a fost foarte sobru, iar dialogul cu fotbaliştii s-a rezumat la comenzi şi indicaţii foarte scurte.
Alt personaj care nu a putut sta deoparte şi s-a prezentat la şedinţa de pregătire, în afara lui Silvian Cristescu, a fost Adrian Mititelu, patronul craiovean amestecându-se în multe rânduri în grupul de jucători, care trăgeau tare la antrenament.
Lotul Universităţii s-a întărit de ieri şi cu Andrei Ionescu, „Micul Balaci“ revenind la echipa mare după o perioadă destul de lungă, el suportând consecinţele încăpăţânării de a nu semna prelungirea contractului.

Sursa: Gazeta de Sud

N-au plecat

de Cosmin STAICU

Aparut in ziua de Marti 17 Aprilie 2007
• Geolgău şi Cristescu au revenit asupra deciziei de a demisiona din conducerea Ştiinţei

S-au răzgândit după o discuţie cu Adrian Mititelu

Sub impresia rezultatului de la Galaţi şi al seriei de 10 meciuri fără victorie, preşedintele şi vicele Ştiinţei, Gheorghiţă Geolgău şi Silvian Cristescu, au intenţionat să părăsească gruparea din Bănie.

Duminică, ambii şi-au exprimat dorinţa de a demisiona, însă ieri, după o discuţie cu finanţatorul Adrian Mititelu, au revenit la sentimente mai bune şi au decis să continue în aceeaşi formaţie. De altfel, duminică noaptea, preşedintele Consiliului Director a intervenit la “Fanatik Show” şi a detensionat situaţia, preconizând întoarcerea imediată a celor doi la echipă. “Geolgău şi Cristescu nu vor pleca. Au fost nişte declaraţii date la supărare, dar am discutat cu ei şi toată lumea a realizat că suntem într-o situaţie grea şi nu e nicio problemă între Geolgău, Cristescu şi Stoica”, a mărturisit Adrian Mititelu.
Ieri-dimineaţă, Geolgău şi Cristescu au confirmat spusele patronului. “Am acţionat sub impulsul acestor rezultate nefavorabile, dar, în cele din urmă, am considerat că nu este bine să părăsim corabia la greu. Nu vreau ca lumea să asocieze intenţia noastră cu crearea unei presiuni asupra lui Fane Stoica. Pentru liniştea formaţiei am hotărât că este mai bine să rămânem alături de finanţator, fiindcă eforturile care s-au făcut nu sunt răsplătite de parcursul echipei şi sperăm să ieşim din această situaţie dificilă cât mai curând”, a afirmat Gheorghiţă Geolgău. Acelaşi ton l-a avut şi Silvian Cristescu: “Am considerat că am nevoie de o pauză, de o perioadă de linişte după aceste rezultate, dar am discutat cu Adrian Mititelu şi am revenit asupra deciziei.”

Pentru liniştea formaţiei am hotărât că este mai bine să rămânem alături de finanţator. Am acţionat sub impulsul acestor rezultate nefavorabile.
Gheorghiţă Geolgău

Am considerat că am nevoie de o pauză, de o perioadă de linişte după aceste rezultate, dar am discutat cu Adrian Mititelu şi am revenit asupra deciziei.
Silvian Cristescu

EDITIE SPECIALA