Navigare
| Navigare |
|
|
| XS NavMenus V: 1.0.26 |
Bine ati venit!
Google search
Ultimele topicuri
Statistici
Trafic
Linkuri
|
 | deplasari |  |
|
alex_zamfira
|
| Suporter |

|
2310 Lei grei
Items |
| Aderat | 19 May 2006 | | Mesaje | 74 | | Locatie | bucuresti |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| va rog frumos imi spuneti si mie daca in deplasari va duceti cu autocarele?si daca pot sa vina si alte persoana ?(tot fani ai "u" normal)ca eu pana acum am mers cu alte mijloace din pacate |
|
|
|
|
 | Re: deplasari |  |
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
133895 Lei grei
Items |
| Aderat | 30 Oct 2004 | | Mesaje | 5183 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| alex_zamfira wrote: | | va rog frumos imi spuneti si mie daca in deplasari va duceti cu autocarele?si daca pot sa vina si alte persoana ?(tot fani ai "u" normal)ca eu pana acum am mers cu alte mijloace din pacate |
Acum e tardiva discutia pentru acest sezon, mai este doar o singura deplasare, in capitala iar multi suporteri au intrat si ei intr-o binemeritata vacanta.
Alex, poate ar trebui sa repui pe tapet acest subiect mai la vara, cand se apropie meciurile din prima liga. |
|
|
|
|
|
alex_zamfira
|
| Suporter |

|
2310 Lei grei
Items |
| Aderat | 19 May 2006 | | Mesaje | 74 | | Locatie | bucuresti |
|
|
|
 |
 |
 |
|
ai dreptate.oricum va intrebasem pt ca mersul cu autocarul eu nul practicasem si am crezut ca fiecare grup cu autocaru lor.si asta vroiam s stiu.mersi ca miai raspuns.si scuze daca vam deranjat cu vreo intrebare prosteasca sau altceva!! pt voi si pt "U"craiova.Mereu alaturi de voi |
|
|
|
|
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
133895 Lei grei
Items |
| Aderat | 30 Oct 2004 | | Mesaje | 5183 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| N-ai deranjat cu nimic, rostul unui forum este sa discutam diferite probleme in fond. |
|
|
|
|
|
flipper
|
| Presedinte de club |

Vārsta: 30 |
17694 Lei grei
Items |
| Aderat | 01 Nov 2004 | | Mesaje | 840 | | Locatie | craiova |
|
|
|
 |
 |
 |
|
de regula autocarele au fost inchiriate de membrii brigazilor pt transportul propriu ca sa zic asa. si e normal pt ca ei platesc din cotizatii. doar la meciul cu astra din tur au fost puse la dispozitie autocare, ce au fost inchiriate de cei de la sezione.
in rest deplasarile s-au facut pe cont propriu |
|
|
|
|
|