.  
Inregistrare FAQ Lista Membrilor Cautare www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index

www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index -> STIINTA » Sezon 2005-2006 » deplasari
Posteaza subiect nou  Raspunde la subiect
Navigare
Bine ati venit!

Timpul este acum Sun Jul 06, 2008 1:47 am

Toate orele sunt GMT + 3 Ore
Utilizator:

Parola:

Send me a new password

Google search
Google
Ultimele topicuri
Statistici

Trafic
Linkuri
deplasari
MesajMesaj postat: Wed May 24, 2006 9:16 pm
Raspunde cu citat
alex_zamfira
Suporter
Suporter

2310 Lei grei
Items

Aderat19 May 2006
Mesaje74
Locatiebucuresti

va rog frumos imi spuneti si mie daca in deplasari va duceti cu autocarele?si daca pot sa vina si alte persoana ?(tot fani ai "u" normal)ca eu pana acum am mers cu alte mijloace din pacate
Re: deplasari
MesajMesaj postat: Wed May 24, 2006 9:38 pm
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

133895 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5183

alex_zamfira wrote:
va rog frumos imi spuneti si mie daca in deplasari va duceti cu autocarele?si daca pot sa vina si alte persoana ?(tot fani ai "u" normal)ca eu pana acum am mers cu alte mijloace din pacate

Acum e tardiva discutia pentru acest sezon, mai este doar o singura deplasare, in capitala iar multi suporteri au intrat si ei intr-o binemeritata vacanta.
Alex, poate ar trebui sa repui pe tapet acest subiect mai la vara, cand se apropie meciurile din prima liga.
MesajMesaj postat: Wed May 24, 2006 11:09 pm
Raspunde cu citat
alex_zamfira
Suporter
Suporter

2310 Lei grei
Items

Aderat19 May 2006
Mesaje74
Locatiebucuresti

ai dreptate.oricum va intrebasem pt ca mersul cu autocarul eu nul practicasem si am crezut ca fiecare grup cu autocaru lor.si asta vroiam s stiu.mersi ca miai raspuns.si scuze daca vam deranjat cu vreo intrebare prosteasca sau altceva!! Respect Respect Respect pt voi si pt "U"craiova.Mereu alaturi de voi
MesajMesaj postat: Thu May 25, 2006 4:01 pm
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

133895 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5183

N-ai deranjat cu nimic, rostul unui forum este sa discutam diferite probleme in fond.
MesajMesaj postat: Fri May 26, 2006 10:48 am
Raspunde cu citat
flipper
Presedinte de club
Presedinte de club

Vārsta: 30

17694 Lei grei
Items

Aderat01 Nov 2004
Mesaje840
Locatiecraiova

de regula autocarele au fost inchiriate de membrii brigazilor pt transportul propriu ca sa zic asa. si e normal pt ca ei platesc din cotizatii. doar la meciul cu astra din tur au fost puse la dispozitie autocare, ce au fost inchiriate de cei de la sezione.
in rest deplasarile s-au facut pe cont propriu
deplasari
  www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index -> STIINTA » Sezon 2005-2006
Tu nu poti posta subiecte noi in acest forum
Tu nu poti raspunde la subiectele din acest forum
Tu nu poti edita mesajele tale din acest forum
Tu nu poti sterge mesajele tale din acest forum
Tu nu poti vota in poll-urile din acest forum
Toate orele sunt GMT + 3 Ore  
Pagina 1 of 1  

Posteaza subiect nou  Raspunde la subiect  

© Stiinta Craiova 2006
phpBB SEO