.  
Inregistrare FAQ Lista Membrilor Cautare www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index

www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index -> STIINTA » SEZON 2007-2008 » dinamo - Stiinta: opinii inainte si dupa meci
Posteaza subiect nou  Raspunde la subiect
Navigare
Bine ati venit!

Timpul este acum Mon Jul 07, 2008 3:14 am

Toate orele sunt GMT + 3 Ore
Utilizator:

Parola:

Send me a new password

Google search
Google
Ultimele topicuri
Statistici

Trafic
Linkuri

Ce facem la dinamo?
Victorie
33%
 33%  [ 2 ]
Egal
50%
 50%  [ 3 ]
Esec
16%
 16%  [ 1 ]
Total Voturi : 6

dinamo - Stiinta: opinii inainte si dupa meci
MesajMesaj postat: Sat Apr 19, 2008 5:18 am
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

133956 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5185

Fara ragaz acest final de campionat, in care competitia interna devine tot mai derizorie in fata altor prioritati pe langa coruptia profunda ce o macina de decenii.

Universitatea are un meci greu, in groapa, in fata echipei internelor, echipa ce nu prea se regaseste in acest final de sezon. Este o sansa buna de a castiga puncte in fata unuia dintre cele mai detestate cluburi de la noi.
MesajMesaj postat: Sat Apr 19, 2008 2:21 pm
Raspunde cu citat
BigBrother
Moderator
Moderator

Vârsta: 20

23821 Lei grei
Items

Aderat04 Mar 2005
Mesaje1309
LocatieSTREHAIA / CRAIOVA

Eu merg pe o victorie si sper din tot sufletul sa reusim acest lucru. Ar fi un cadou extraordinar pt toti suporterii olteni, avand in vedere cat de urati sunt cateii.
Nici un egal nu ar fi un rezultat rau, dar avand in vedere parcursul cateilor din ultimele etape, cred ca putem sa plecam invingatori de la bucuresti.
Ramane de vazut kt de bine se vor pregati baietii si kt de determinati vor fi. Bafta maxima!!!!!!

Forza Stiinta!!
Re: dinamo - Stiinta: opinii inainte si dupa meci
MesajMesaj postat: Sat Apr 19, 2008 5:36 pm
Raspunde cu citat
john balace
manager
manager

14721 Lei grei
Items

Aderat09 Jul 2006
Mesaje385

Stiinta wrote:
Fara ragaz acest final de campionat, in care competitia interna devine tot mai derizorie in fata altor prioritati pe langa coruptia profunda ce o macina de decenii.

Universitatea are un meci greu, in groapa, in fata echipei internelor, echipa ce nu prea se regaseste in acest final de sezon. Este o sansa buna de a castiga puncte in fata unuia dintre cele mai detestate cluburi de la noi.

Cu potaile vom juca pe bune,cu oile, jocurile sunt facute!! Raj a fost intotdeauna un mic vasal al lui Jiji, sa nu uitam meciul din tur,cand am jucat sa pierdem cu 1-0, conform planului...

Cu potaile vom lua doua goluri, trebuie sa inscriem cel putin doua ca sa speram la un rezultat rezonabil.

Respect Lion Respect
MesajMesaj postat: Mon Apr 21, 2008 9:40 am
Raspunde cu citat
ukeloo
Lider galerie
Lider galerie

9163 Lei grei
Items

Aderat20 Sep 2005
Mesaje348

Batem tot la socr. Dam lectii de fotbal la toata lumea.
MesajMesaj postat: Tue Apr 22, 2008 7:45 am
Raspunde cu citat
gac200076
Moderator
Moderator

Vârsta: 31

22201 Lei grei
Items
more... 
Aderat10 Jul 2005
Mesaje1078
LocatieKöln

jucam mai bine ca cateii, dar cind e vorba sa jucam cu ei, parca paralizam! de asta m-as multumi si cu un egal!
MesajMesaj postat: Tue Apr 22, 2008 9:33 am
Raspunde cu citat
ukeloo
Lider galerie
Lider galerie

9163 Lei grei
Items

Aderat20 Sep 2005
Mesaje348

II batem ii uscam. Le scoatem fotbalu' din cap.
MesajMesaj postat: Wed Apr 23, 2008 2:43 am
Raspunde cu citat
BigBrother
Moderator
Moderator

23821 Lei grei
Items

Aderat04 Mar 2005
Mesaje1309

E bine sa ramanem cu picioarele pe pamant si sa ne vedem lungul nasului. Trebuie sa adoptam calea de mijloc si sa fim realisti. Avem potential, avem moralul bun, insa knd jucam cu echipele bucurestene park nu reusim sa scapam de complexe si sa ne etalam jocul bun.
Sper din tot sufletul sa reusim sa castigam meciul si sa plecam cu fruntea sus de la bucuresti.
MesajMesaj postat: Wed Apr 23, 2008 3:50 am
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

133956 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5185

In aceasta editie de campionat, avem 2 egaluri si 2 infrangeri cu echipele din capitala...ar fi cazul sa egalam la...2...deci ne trebuiesc doua victorii... MrGreen
MesajMesaj postat: Wed Apr 23, 2008 7:55 pm
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

133956 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5185

Un meci cu numai putin de opt goluri, in care am condus cu 3-0, marcand doua goluri in inferioritate numerica, am fost egalati in 9 minute la 3, condusi si apoi am egalat si chiar am scapat victoria in ultimul minut!
Mai rar.
MesajMesaj postat: Wed Apr 23, 2008 10:22 pm
Raspunde cu citat
BigBrother
Moderator
Moderator

23821 Lei grei
Items

Aderat04 Mar 2005
Mesaje1309

Una peste alta a fost un meci excelent si un rezultat destul de bun. Asta e .... mergem mai departe!!
MesajMesaj postat: Thu Apr 24, 2008 1:56 am
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

133956 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5185

PATRU GOLURI PENTRU O REMIZA
dinamo - STIINTA 4-4

Au marcat: Danciulescu ('50, '59), Bratu ('52, '67) / Dina ('25), F. Costea ('41, '80), Gangioveanu ('48 )

UNIVERSITATEA: Bornescu - Dănănae, Stoica, Mitchell, Rose - Wobay, Dilevski (’75 Bărboianu), Prepeliţă, Gângioveanu (’58 A. Ionescu) - F. Costea, Dina (’53 Găman)
Antrenor: Nicolo Napoli

Universitatea a ratat o buna ocazie de a castiga in "Groapa". Cu greu ne-am fi imaginat ca, si in contextul victoriei de pe Bega si a crizei de forma a dinamovistilor, vom avea 3-0 la inceputul reprizei secunde. Si cu doua goluri marcate in inferioritate numerica, Stoica fiind eliminat in min. 32. Decizia arbitrului a fost exagerata, dar fundasul nostru putea sa evite oferirea unui pretext cu atata usurinta.
Dupa o superba combinatie Wobay-Costea - Dina, ultimul a deschis scorul in min. 25. Costea l-a majorat in min. 41, cand l-a executat cu sange ece pe Lobont dinmarginea careului mare. Imediat dpa reluare, la o greseala a portarului Nationalei, Gangioveanu aduce tabela la un scor de forfeit, 3-0. Din pacate, baietii nostri s-au vazut egalati doar dupa 9 minute si au anulat astfel un avantaj ce parea decisiv. Mai mult, in min. 67 gazdele au preluat conducerea si pareau ca vor obtine toate punctele. Finalul meciului ne-a gasit insa in ofensiva si acelasi F. Costea a restabilit egalitatea la o noua eroare a lui Lobont. Acelasi Lobont insa a avut interventii salutare in minutele de prelungire in fata lui Costea si Prepelita, conservand remiza.
Desi am marcat de patru ori plecam cu doar un punct. Pacat.

Last edited by Stiinta on Thu Apr 24, 2008 5:19 am
MesajMesaj postat: Thu Apr 24, 2008 3:36 am
Raspunde cu citat
john balace
manager
manager

14721 Lei grei
Items

Aderat09 Jul 2006
Mesaje385

Stiinta wrote:
PATRU GOLURI PENTRU O REMIZA
dinamo - STIINTA 4-4

Au marcat: Danciulescu ('50, '59), Bratu ('52, '67) / Dina ('25), F. Costea ('41, '80), Gangioveanu ('4Cool

UNIVERSITATEA: Bornescu - Dănănae, Stoica, Mitchell, Rose - Wobay, Dilevski (’75 Bărboianu), Prepeliţă, Gângioveanu (’58 A. Ionescu) - F. Costea, Dina (’53 Găman)
Antrenor: Nicolo Napoli

Universitatea a ratat o buna ocazie de a castiga in "Groapa". Cu greu ne-am fi imaginat ca, si in contextul victoriei de pe Bega si a crizei de forma a dinamovistilor, vom avea 3-0 la inceputul reprizei secunde. Si cu doua goluri marcate in inferioritate numerica, Stoica fiind eliminat in min. 32. Decizia arbitrului a fost exagerata, dar fundasul nostru putea sa evite oferirea unui pretext cu atata usurinta.
Dupa o superba combinatie Wobay-Costea - Dina, ultimul a deschis scorul in min. 25. Costea l-a majorat in min. 41, cand l-a executat cu sange ece pe Lobont dinmarginea careului mare. Imediat dpa reluare, la o greseala a portarului Nationalei, Gangioveanu aduce tabela la un scor de forfeit, 3-0. Din pacate, baietii nostri s-au vazut egalati doar dupa 9 minute si au anulat astfel un avantaj ce parea decisiv. Mai mult, in min. 67 gazdele au preluat conducerea si pareau ca vor obtine toate punctele. Finalul meciului ne-a gasit insa in ofensiva si acelasi F. Costea a restabilit egalitatea la o noua eroare a lui Lobont. Acelasi Lobont insa a avut interventii salutare in minutele de prelungire in fata lui Costea si Prepelita, conservand remiza.
Desi am marcat de patru ori plecam cu doar un punct. Pacat.

Cum anticipam am luat mai mult de 2 goluri, am fost furati de arbitri, dar de la mijloc in su jucam suoerb si asta ne-a ajutat sa nu pierdem o partida pe care trebuisa sa o castigam la pas!! Pacat, un 3-0 sau 4-1 ar fi fost un rezulat mai realist.

Scena e pregatita pentru Jiji, cu Dorel suspendat, arbitri teleghidati si un Raj Kapur imprevizibil. Nu m-ar mira sa-l suspende pe Dilevski la masa verde,cum au facut si cu Bornescu in tur, la Bistrita.

Avem sansa sa incepem revolutia a doua in fotbalul mioritic, prin o victorie impotriva oilor. Totul depinde de Raj! Daca nu vinde meciul puem sa-tundem oile lui Jiji!

Respect Lion Respect
MesajMesaj postat: Thu Apr 24, 2008 7:05 pm
Raspunde cu citat
gac200076
Moderator
Moderator

Vârsta: 31

22201 Lei grei
Items
more... 
Aderat10 Jul 2005
Mesaje1078