.  
Inregistrare FAQ Lista Membrilor Cautare www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index

www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index -> CONDUCEREA » staicu-demolatorul » Dinel, amenintat cu falimentul
Posteaza subiect nou  Raspunde la subiect
Navigare
Bine ati venit!

Timpul este acum Sat Jul 05, 2008 3:24 pm

Toate orele sunt GMT + 3 Ore
Utilizator:

Parola:

Send me a new password

Google search
Google
Ultimele topicuri
Statistici

Trafic
Linkuri
Dinel, amenintat cu falimentul
MesajMesaj postat: Thu Jun 30, 2005 1:42 am
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

133895 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5183

Dinel, ameninţat cu falimentul
Pe urmele fostului patron al Ştiinţei a fost pus un lichidator judiciar care trebuie să recupereze 223 de miliarde de lei plus 5,9 milioane de dolari. După sutele de inginerii financiare din care s-a îmbogăţit şi din cauza cărora a intrat în atenţia PNA, Dinel Staicu se pare că şi-a găsit naşul. Conform cotidianului regional Gazeta de Sud, SC Reconversia SA, patronată de mai multe asociaţii, reprezentate chiar de Staicu, este verificată de un lichidator şi împotriva ei s-a şi început procedura de faliment. Societatea mai sus-amintită este cea care a înghiţit firmele beneficiare ale creditelor şi cesiunilor de creanţe ale Băncii Internaţionale a Religiilor. ÃŽn momentul procedurii falimentului, Staicu riscă să piardă cele mai importante firme pe care le deţine, cum ar fi Frigorifer Craiova, Abatoarele din Podari şi Mofleni, proprietăţile sale şi chiar construcţiile de pe strada Cîmpului din Cetatea Băniei. Prin lichidatorul judiciar, Banca Religiilor a cerut falimentul societăţii Reconversia pentru a recupera o datorie de 223 de miliarde de lei plus 5,9 milioane de dolari proveniţi din credite nerambursate şi neachitarea sumelor provenite din valorificarea creanţelor cesionate de bancă.

Nu mai are voie să facă nimic
Decizia din februarie 2005 a Tribunalului Dolj l-a zguduit destul de rău pe Dinel, dovadă că de atunci acesta a refuzat să-şi mai plătească şi jucătorii de la Universitatea Craiova. Un angajat apropiat lui Dinel Staicu ne-a declarat că din acest motiv a şi preferat să vîndă echipa de fotbal şi să transfere pentru 2,7 milioane de euro şase fotbalişti la Dinamo. "Nu mai are nici un drept de semnătură, este pîrlit rău de tot. ÃŽn cîteva zile veţi vedea că va veni un lichidator care va încheia telenovela Dinel Staicu. Sînt oameni care au făcut puşcărie din cauza lui şi alţii au pierdut proprietăţi", ne-a declarat angajatul lui Staicu.

Sursa Prosport
MesajMesaj postat: Thu Jun 30, 2005 10:49 am
Raspunde cu citat
emil ungureanu
Presedinte de club
Presedinte de club

1261 Lei grei
Items

Aderat18 Feb 2005
Mesaje737
Locatiebrisbane australia

Emil , avu dreptate cand zasa ca o sa auzim mai multe despre staicu , anainte ca, Romania , sa semneze cu EU....?/?????

acum , vorbind ca nenea Marin de la Bailesti , o sa fie aia toti-i , antrebati.Punct.
MesajMesaj postat: Thu Jun 30, 2005 2:29 pm
Raspunde cu citat
adi_craioveanu
manager
manager

-58 Lei grei
Items

Aderat16 Mar 2005
Mesaje350
Locatieg.enescu

mai da eu nu ma gandesc decat la saraca nevastasa, s-a maritat si ea cu un om bogat care sa o scoata din cocina in care locuia si ast da faliment. saraca de ea. cata tzapa
MesajMesaj postat: Thu Jun 30, 2005 5:41 pm
Raspunde cu citat
TitanGirl
Moderator
Moderator

160874 Lei grei
Items

Aderat14 Nov 2004
Mesaje2647
LocatieHouston

adi_craioveanu wrote:
mai da eu nu ma gandesc decat la saraca nevastasa, s-a maritat si ea cu un om bogat care sa o scoata din cocina in care locuia si ast da faliment. saraca de ea. cata tzapa

Hahaha, la asta ma gandeam si eu ieri si m-a apucat rasul intr-un magazin de se uita lumea la mine...eu le-as fi explicat de ce radeam, dar nu multa lume a auzit de dinel, aici in texas... Rolling Eyes
MesajMesaj postat: Thu Jun 30, 2005 5:46 pm
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

133895 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5183

TitanGirl wrote:
adi_craioveanu wrote:

Hahaha, la asta ma gandeam si eu ieri si m-a apucat rasul intr-un magazin de se uita lumea la mine...eu le-as fi explicat de ce radeam, dar nu multa lume a auzit de dinel, aici in texas... Rolling Eyes

poate au auzit de nevasta-sa... Rolling Eyes
MesajMesaj postat: Thu Jun 30, 2005 6:46 pm
Raspunde cu citat
TitanGirl
Moderator
Moderator

160874 Lei grei
Items

Aderat14 Nov 2004
Mesaje2647
LocatieHouston

Citat:
poate au auzit de nevasta-sa... Rolling Eyes

Laughing Laughing poate!!

eu cand am fost in Romania, a trebuit sa o sun pe cumnata-sa, sa ma rog de ea sa deschida magazinul...
MesajMesaj postat: Thu Jun 30, 2005 10:51 pm
Raspunde cu citat
comandoes
Suporter
Suporter

0 Lei grei
Items

Aderat26 Jun 2005
Mesaje42
LocatiePeluza SUD

titan girl cati ani ai mah?
MesajMesaj postat: Fri Jul 01, 2005 2:28 am
Raspunde cu citat
TitanGirl
Moderator
Moderator

160874 Lei grei
Items

Aderat14 Nov 2004
Mesaje2647
LocatieHouston

comandoes wrote:
titan girl cati ani ai mah?

destui ca sa-mi dau seama ca lenu a luat teapa, cum bine spune adi_craioveanu...

ps. bine ai venit la noi pe forum! sa ne tii la curent cu ce se intampla in galerie...
Dinel, amenintat cu falimentul
  www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index -> CONDUCEREA » staicu-demolatorul
Tu nu poti posta subiecte noi in acest forum
Tu nu poti raspunde la subiectele din acest forum
Tu nu poti edita mesajele tale din acest forum
Tu nu poti sterge mesajele tale din acest forum
Tu nu poti vota in poll-urile din acest forum
Toate orele sunt GMT + 3 Ore  
Pagina 1 of 1  

Posteaza subiect nou  Raspunde la subiect  

© Stiinta Craiova 2006
phpBB SEO