.  
Inregistrare FAQ Lista Membrilor Cautare www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index

www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index -> CONDUCEREA » staicu-demolatorul » "Dinel s-a scos"
Posteaza subiect nou  Raspunde la subiect
Navigare
Bine ati venit!

Timpul este acum Fri Aug 08, 2008 9:59 pm

Toate orele sunt GMT + 3 Ore
Utilizator:

Parola:

Send me a new password

Google search
Google
Ultimele topicuri
Statistici

Trafic
Linkuri
"Dinel s-a scos"
MesajMesaj postat: Fri Mar 24, 2006 12:13 am
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

135278 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5213

Dinel s-a scos!

Fostul patron al “juveţilor” a strâns 2.900.000 de dolari din vânzările de jucători, mare parte din încasări ocolind organele de control financiar.

Narcis DREJAN
George PĂUNESCU
De la plecarea lui Dinel Staicu (medalion) de la Ştiinţa nici până azi nu s-a făcut un control asupra transferurilor efectuate în perioada în care fostul finanţator a condus gruparea olteană.
Dacă despre “cazul Chivu” s-a tot discutat, iar cei 510.000 de dolari de la AS Roma i-a încasat pe toţi Dinel, nu la fel se poate vorbi despre sumele primite de acesta de la Dinamo, de pe urma lui Mihăiţă Pleşan, Mariko Daouda, Cosmin Moţi, Adnan Guso şi Ilie Iordache. Pentru cei cinci jucători, în acte există suma totală de 1.420.000 de dolari, însă oameni din anturajul lui Staicu susţin că fostul patron ar fi încasat peste 2 milioane de dolari. O altă manevră marca Dinel o reprezintă transferurile lui Ionuţ Rada şi Ionuţ Stancu, care nu figurează în arhivele de acte ale clubului Universitatea. Deşi s-a vorbit atunci de 700.000 de dolari, nu a apărut nici un act prin care cei doi jucători ar fi fost transferaţi de la Ştiinţa la Rapid prin intermediul firmei de impresariat Becali & Popescu.
În plus, Staicu a primit aproape 150.000 de dolari în vară din vânzarea fotbaliştilor rămaşi sub contract după retrogradare. În total, în buzunarul fostului patron au ajuns 2.900.000 de dolari, mare parte neimpozitaţi, la care se adaugă cei 700.000 primiţi de la Adrian Mititelu la vânzarea clubului. Despre toate acestea, Dinel a spus: “Dacă fac un raport între ce am cheltuit şi ce am câştigat, am ieşit pe pierdere. Regret că am intrat în fotbal”.

Sursa: Prosport
MesajMesaj postat: Fri Mar 24, 2006 2:15 am
Raspunde cu citat
gac200076
Moderator
Moderator

Vrsta: 31

22788 Lei grei
Items
more... 
Aderat10 Jul 2005
Mesaje1098
LocatieKln

Invarteli fara acte....impozit neplatit! De ce nu este in vizorului justitiei? Sa-l ia procuratura in primire!!! La parnaie cu el!!! Very Happy
MesajMesaj postat: Wed Apr 19, 2006 1:52 am
Raspunde cu citat
jianu_max
Suporter
Suporter

209 Lei grei
Items

Aderat14 Apr 2006
Mesaje8
Locatiesibiu

daca aveti nevoie de un asasin pt staicu si netoiu ,cautati-ma
MesajMesaj postat: Wed Apr 19, 2006 1:58 am
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

135278 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5213

jianu_max wrote:

de asasini morali, da, avem intotdeauna nevoie...MrGreen
MesajMesaj postat: Wed Apr 19, 2006 12:40 pm
Raspunde cu citat
Adrian
Presedinte de club
Presedinte de club

985 Lei grei
Items

Aderat31 Oct 2004
Mesaje583
LocatieBucuresti

jianu_max wrote:

Ce tarife ai ? MrGreen
"Dinel s-a scos"
  www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index -> CONDUCEREA » staicu-demolatorul
Tu nu poti posta subiecte noi in acest forum
Tu nu poti raspunde la subiectele din acest forum
Tu nu poti edita mesajele tale din acest forum
Tu nu poti sterge mesajele tale din acest forum
Tu nu poti vota in poll-urile din acest forum
Toate orele sunt GMT + 3 Ore  
Pagina 1 of 1  

Posteaza subiect nou  Raspunde la subiect  

Stiinta Craiova 2006
phpBB SEO