Navigare
| Navigare |
|
|
| XS NavMenus V: 1.0.26 |
Bine ati venit!
Google search
Ultimele topicuri
Statistici
Trafic
Linkuri
|
 | "Dinel s-a scos" |  |
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
135278 Lei grei
Items |
| Aderat | 30 Oct 2004 | | Mesaje | 5213 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Dinel s-a scos!
Fostul patron al “juveţilor” a strâns 2.900.000 de dolari din vânzările de jucători, mare parte din încasări ocolind organele de control financiar.
Narcis DREJAN
George PĂUNESCU
De la plecarea lui Dinel Staicu (medalion) de la Ştiinţa nici până azi nu s-a făcut un control asupra transferurilor efectuate în perioada în care fostul finanţator a condus gruparea olteană.
Dacă despre “cazul Chivu” s-a tot discutat, iar cei 510.000 de dolari de la AS Roma i-a încasat pe toţi Dinel, nu la fel se poate vorbi despre sumele primite de acesta de la Dinamo, de pe urma lui Mihăiţă Pleşan, Mariko Daouda, Cosmin Moţi, Adnan Guso şi Ilie Iordache. Pentru cei cinci jucători, în acte există suma totală de 1.420.000 de dolari, însă oameni din anturajul lui Staicu susţin că fostul patron ar fi încasat peste 2 milioane de dolari. O altă manevră marca Dinel o reprezintă transferurile lui Ionuţ Rada şi Ionuţ Stancu, care nu figurează în arhivele de acte ale clubului Universitatea. Deşi s-a vorbit atunci de 700.000 de dolari, nu a apărut nici un act prin care cei doi jucători ar fi fost transferaţi de la Ştiinţa la Rapid prin intermediul firmei de impresariat Becali & Popescu.
În plus, Staicu a primit aproape 150.000 de dolari în vară din vânzarea fotbaliştilor rămaşi sub contract după retrogradare. În total, în buzunarul fostului patron au ajuns 2.900.000 de dolari, mare parte neimpozitaţi, la care se adaugă cei 700.000 primiţi de la Adrian Mititelu la vânzarea clubului. Despre toate acestea, Dinel a spus: “Dacă fac un raport între ce am cheltuit şi ce am câştigat, am ieşit pe pierdere. Regret că am intrat în fotbal”.
Sursa: Prosport |
|
|
|
|
 | |  |
|
gac200076
|
| Moderator |

Vrsta: 31 |
22788 Lei grei
Items more... |
| Aderat | 10 Jul 2005 | | Mesaje | 1098 | | Locatie | Kln |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Invarteli fara acte....impozit neplatit! De ce nu este in vizorului justitiei? Sa-l ia procuratura in primire!!! La parnaie cu el!!!  |
|
|
|
|
|
jianu_max
|
| Suporter |

|
209 Lei grei
Items |
| Aderat | 14 Apr 2006 | | Mesaje | 8 | | Locatie | sibiu |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| daca aveti nevoie de un asasin pt staicu si netoiu ,cautati-ma |
|
|
|
|
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
135278 Lei grei
Items |
| Aderat | 30 Oct 2004 | | Mesaje | 5213 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| jianu_max wrote: | | daca aveti nevoie de un asasin pt staicu si netoiu ,cautati-ma |
de asasini morali, da, avem intotdeauna nevoie... |
|
|
|
|
|
Adrian
|
| Presedinte de club |

|
985 Lei grei
Items |
| Aderat | 31 Oct 2004 | | Mesaje | 583 | | Locatie | Bucuresti |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| jianu_max wrote: | | daca aveti nevoie de un asasin pt staicu si netoiu ,cautati-ma |
Ce tarife ai ?  |
|
|
|
|
|